- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Ωχ!! Λες η συντονίστρια gretel να μας πορωθεί, και να εισβάλει το esoterica στην Περσία πριν προλάβει ο Bush;;
Όχι μόνο δεν τους το απαγορεύει αλλά τους πορώνει κιόλας!
k
Edited by - kynikos on 06/01/2005 23:13:59
Heavy Metal Mercenary (χαρακτηριστικός τυπάς συνδιάζει τα δύο είδη) ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!
Hell Bent for Leathernecks (Πεζοναύτες, Μέταλ και ομοφυλοφιλία)
Heavy Metal Marines (συνεντευξη απο τους Megadeth)
k
Πάει, την χάσαμε την συντονίστρια (και ήταν τόσο νέα)
Edited by - kynikos on 06/01/2005 23:46:55
quote:Αγαπητη gretel,
ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ=ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ=ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ,
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΡΥ Ή ΤΟΥ ΓΚΟΡ.ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο "ΑΛΗΤΗΣ" ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΙDEN, LEATHER, ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΑ.
Χώρια τα αστεία, ελπίζω να κατάλαβες οτι η εικώνα που παρουσιάζεις είναι μάλλον ανακριβής.
Τα μπλουζάκια MAIDEN (ακόμα και τα JUDAS PRIEST), η μπύρα, οι μηχανές, τα μακρυά μαλλιά κλπ. είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ από τους πεζοναύτες και μάλιστα ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ στο έργο του κυρίου ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ νικητή των δυνάμεων του Κακού, και Άρχοντα της Εκδίκησης.
Ο Σατανάς το έχασε το παιχνίδι, πήγε να μας την σκάσει για λίγο, αλλά ευτυχώς όλα ανήκουν στον ΚΥΡΙΟ, τώρα.
Hallelulah Brothers - Praise Jeee-zes
k
Αξέχαστη θα μου μείνει η αντίστοιχη σκηνή από την ταινία με την Cher (δυστυχώς δε θυμάμαι τον τίτλο) και τις αντιδράσεις φανατικών ενάντια στις εκτρώσεις, οι οποίες έφταναν μέχρι και σε εν ψυχρώ δολοφονίες.
Άσχετο, αλλά χαρακτηριστικό.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 07/01/2005 04:43:16

.
.

στο δεύτερο σάιτ που μας προτείνεις λίγο πιο πάνω,
ποιος είναι ο πρωταγωνιστής ??
Ο Rob Halford ??
quote:quote:Αγαπητη gretel,
ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ=ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ=ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ,
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΡΥ Ή ΤΟΥ ΓΚΟΡ.ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο "ΑΛΗΤΗΣ" ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΙDEN, LEATHER, ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΑ.
Χώρια τα αστεία, ελπίζω να κατάλαβες οτι η εικώνα που παρουσιάζεις είναι μάλλον ανακριβής.
Τα μπλουζάκια MAIDEN (ακόμα και τα JUDAS PRIEST), η μπύρα, οι μηχανές, τα μακρυά μαλλιά κλπ. είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ από τους πεζοναύτες και μάλιστα ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ στο έργο του κυρίου ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ νικητή των δυνάμεων του Κακού, και Άρχοντα της Εκδίκησης.
Ο Σατανάς το έχασε το παιχνίδι, πήγε να μας την σκάσει για λίγο, αλλά ευτυχώς όλα ανήκουν στον ΚΥΡΙΟ, τώρα.
Hallelulah Brothers - Praise Jeee-zes
k
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΩ.
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΝΕΟΥ" ΜΕ ΤΟ "ΥΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ" ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΥΧΑΚΙΑΣ, ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ναι,είναι ο Halford.
quote:Περιέχει μια αλήθεια και αυτό που λες, αλλά μην νομίζεις οτι τα πράγματα δεν αλλάζουν και εκεί.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΩ.
Το American Dream, απο ο,τι βλέπω, πωλείται ΠΟΛΥ λιγότερο από ο,τι προ τριακονταετίας. Από τον καιρό κι όλας που είχαν βγεί show σαν το Roseanne, φαινόταν να χάνεται το παιχνίδι. Σήμερα, βέβαια οι Simpsons και το South Park κάνουν θραύση, και το Αμερικάνικο Όνειρο έχει περιοριστει στους Μεξικάνους & Αϊτινούς λαθρομετανάστες. Οι υπόλοιποι κοιταν μην απολυθούν από τη δουλίτσα τους, οποια και να'ναι, και προσευχονται μην τους φάη καμμια πολυεθνική την σύνταξη.
Η Αμερική βέβαια είναι χώρα των άκρων, και φυσικά υπάρχουν υπερσυντηριτικοί σαν αυτούς που περιγράφεις, και εσύ και η Zadok, αλλά δεν νομίζω να είναι πια η πλειοψηφία. Με όλα τα κακά της, και τα τεράστια προβλήματά της, οι ΗΠΑ είναι ακόμα η πρωτοπώρα χώρα στον κόσμο για ένα σωρό πράγματα.
==========
αγνοων,
Δεν είμαι αρκετά γνώστης του θέματος, δεν ξέρω καν ποιός είναι ο Halford. Απλα μου φάνηκε διασκεδαστικό το άρθρο γενικά.
Κ
quote:
Η Αμερική βέβαια είναι χώρα των άκρων, και φυσικά υπάρχουν υπερσυντηριτικοί σαν αυτούς που περιγράφεις, και εσύ και η Zadok, αλλά δεν νομίζω να είναι πια η πλειοψηφία. Με όλα τα κακά της, και τα τεράστια προβλήματά της, οι ΗΠΑ είναι ακόμα η πρωτοπώρα χώρα στον κόσμο για ένα σωρό πράγματα.
Καλέ μου, θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι η τελευταία η οποία θα κατακρίνει συλλήβδην ένα λαό για κάποια ατοπήματα.
Παρ' όλα αυτά, η τελευταία εκλογή του Μπους ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα συντηρητισμού του μέσου αμερικάνου της ενδοχώρας.
Τεσπα... Σημεία των καιρών...