ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/07/2012, 03:15:26

3).

zip - NIKOMAXOΣ

Από όσο έχω καταφέρει να παρακολουθήσω τη διαμάχη αυτή, που εκτείνεται σε τουλάχιστον δύο συζητήσεις (την παρούσα και τη συζήτηση Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση ) τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες, δεν βλέπω zip το λόγο, γιατί να υπερτονιστεί η συμμετοχή του DSM στην μακρόχρονη ένταση που έχετε (zip και ΝΙΚΟΜΑΧΕ). Απλά, ο DSM απάντησε με έναν τρόπο που δεν ήταν ιδιαίτερα δεικτικός (αναφέρομαι στο 42) και προσπάθησε επίσης να ειρηνεύσει την κατάσταση με έναν όμορφο τρόπο. Παραθέτω από το άλλο θέμα:

quote:
DSM:
Απλώς επισημαίνω, πως ο θυμός και το πείσμα δεν βοηθούν ούτε τη σκέψη, ούτε τη φαντασία. Το καλό και αγαθό χιούμορ απ' την άλλη, ίσως.

Καλύτερα λοιπόν είναι, ούτε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ να ψάχνει σύμμαχο, ούτε και εσύ zip εχθρό (στο πρόσωπο του DSM, εν προκειμένω).

29/07/2012, 08:48:28
amalia,

quote:
δεν βλέπω zip το λόγο, γιατί να υπερτονιστεί η συμμετοχή του DSM

Δεν υπερτονίσθηκε τίποτε από την μεριά μου. Εγώ απλώς απάντησα στον DSM και παρατήρησα την ... "επέμβασή" του. Προτού γίνει αυτή η ... "επέμβαση", εγώ δεν είχα καν συνομιλήσει άλλη φορά με τον DSM.

quote:
Καλύτερα λοιπόν είναι, ούτε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ να ψάχνει σύμμαχο, ούτε και εσύ zip εχθρό (στο πρόσωπο του DSM, εν προκειμένω).

Δεν με απασχολεί τι κάνει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον DSM.

ΚostakourtasΜέλος
29/07/2012, 18:46:41
quote:

2).

Κostakourtas
quote:
Σωστος ρε φίλε στο μυαλό μου είσαι???Στο οποιος γνωριζει τι σημαινει εργασιες,εξεταστικες,πτυχιακες κ ξενυχτια να προλαβεις να τα τελειωσεις,βαλε με μεσα.Μερικοι νομιζουν οτι ειναι κολεγια κ πανεπιστημια της αμερικης σαν στο σχολειο.Εχει στο ελλαντα κατι σχολες ΑΕΙ αγγουρια αγγουρενια καλιδιωτικα γιγας που σε πανε στην ανηφορα γαμιωντας κ π*πα κωλ* εμπλοκη.Φτυνεις κουβαδες αιμα για να περασεις μαθημα.Μιλαμε οτι για φοιτητες είναι πολυ advanced θεωρητικου κ πρακτικου μαθηματα κ εργαστηρια σε συμπιεσμενους χρονους.Καλεισαι να μαθεις τις εννοιες τεκμηριωμενα να παιζεις στα δαχτυλα με επιστημονικο τροπο σκεψης κ οχι αεριτζιδικα κ πασαλιματζιδικα.κ επειδης κ ο δικος μου ο μπαμπακας δεν είχε μεσα κ βυσματα πολιτικων&σια,βαρεθηκα τη ζωη μου μπουχτισα μου βγηκε ο αδοξαστος ρε παιδι μου με εργασιες+εργαστηρια+μαθηματα+εξεταστικες+πτυχιακες.Πεστα ρε μεγαλε.Εχει σχολες στα ελληνικα ΑΕΙ που για να τις βγαλεις αντι για φοιτητη σε πανε για δοκτορα πριν πεις κιχ.π*πα κωλ* εμπλοκη.Αντε γεια που λεει κ ο τακαρος.

Ποιός ήρθε?

Θα προτείναμε να αναπροσαρμόσεις κάπως τον τρόπο γραφής σου, ώστε και να είναι κατανοητός σε κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με το είδος της "αργκό" που χρησιμοποιείς, αλλά και να μην εμπεριέχονται στο μήνυμά σου εκφράσεις "ακαλαίσθητες" και ακατάλληλες για έναν χώρο φιλοσοφικής συζήτησης όπως ο παρόν.

Το μήνυμά σου που έβαλα σε παράθεση είναι ένα δείγμα του ιδιαίτερου τρόπου γραφής που χρησιμοποιείς στις συζητήσεις των forums, δυστυχώς όχι το μόνο τέτοιο δείγμα.

Δεν φανταστηκα οτι τετοιες εκφρασεις ειναι προβλημα γιατι πολυς κοσμος τις χρησιμοποιει καθε μερα με φιλους κ παρεες. Δεν σκοπευα να προσβαλω μελη κ αναγνωστες. Ενταξει ειναι σεβαστο δεν γραφω εγω κ η παρεα μου αλλα πολυς κοσμος γραφει κ διαβαζει σελιδες του site κ η γραφη μου δεν χαλαει κανενα αν ειναι πιο κοσμια.

Ποιός ήρθε?

30/07/2012, 03:44:20
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις Κostakourtas.

31/07/2012, 15:02:22
quote:

1).

Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
DSM
quote:
Μέρος της δουλειάς μου είναι να φτιάχνω και Forums.

Ε δε φτιάχνεις και την λειτουργία της "Αναζήτησης" του Φόρουμ πάνω αριστερά μιας που είσαι εδώ;

Χα, εξυπναδούλες;
Αφού έχει συζητηθεί για το θέμα της Αναζήτησης, ότι είναι πρόβλημα μεταξύ scroogle-google. Εσύ ο ίδιος είχες ανοίξει θέμα και είχες ρωτήσει και σε είχα παραπέμπψει στο Λειτουργία Αναζήτησης ...

Ε ναι, απλά αυτός είναι ειδικός (λέει), κάτι μπορεί να ξέρει παραπάνω, να το διορθώσει το πράγμα. Με 'χει ζωρίσει η άλλη αναζήτηση πάνω δεξιά, δεν βρίσκει συγκεκριμένα μηνύματα, αλλά μόνο θέματα. Άντε να βρεις συγκεκριμένο μήνυμα αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο. Για αυτό λέω αν ο DSM μπορεί και ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για αυτό.. και τα εύσημα όλα δικά του.
03/08/2012, 01:01:57
Dr Jekyll Mr Hyde

Αυτή είναι η δουλειά μου. Γιατί να πω ψέματα? Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως δεν έχω κανέναν τρόπο πρόσβασης στο server, στο κώδικα και στη λειτουργία του Forum.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/08/2012, 09:12:01
Ε εντάξει, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να ξέρεις, υποθέτω, αν θα μπορούσες να το έφτιαχνες το θέμα (της αναζήτησης)
οπότε μένουμε στα ίδια, I guess
05/08/2012, 01:07:43
Και άλλος ψυχοπαθής

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/08/2012 01:53:32

05/08/2012, 11:19:57
(το παραπάνω μήνυμα απευθυνόταν σε τρολ)
05/08/2012, 13:06:54
Τα troll δεν τα ταϊζουμε doctor.

macedon

pasxenΝέο Μέλος
08/10/2006, 15:06:48
Καλησπέρα σε όλους.

Εδω και 10 χρόνια τυραννιέμαι από την σπαστική κολίτιδα.
Έχω πάει σε πολλούς γιατρούς, έχω κάνει ότι εξέταση υπάρχει και έχω πάρει όλα τα φάρμακα σχετικά με αυτή τη πάθηση αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Επειδή διαβάζω στο πολύ καλό forum που έχετε (και ένα μεγάλο μπράβο για αυτό) ότι υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης με διάφορους τρόπους θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει.
Αλλά θα ήμουν υπόχρεος αν μου αναφέρατε και κάποιον γιατρό εναλλακτικής ιατρικής που από προσωπική σας εμπειρία διόρθωσε ή βοήθησε στο πρόβλημα.
πχ βελονισμό , ρεικι , βότανα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο γνωρίζετε.
Αν δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση στον ιατρό παρακαλώ στείλτε μου email στο xenpas@otenet.gr

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ πολύ.

Marios_1Μέλος
08/10/2006, 16:57:31
Φίλε,
Κοίτα στο τόπικ του allzaro, και θα βρεις πολλές πληροφορίες για το θέμα. Εγώ, θα κάνω εκπομπή για την σπαστικη κολλίτιδα σε ένα μήνα περίπου, στο Τηλεφώς, άμα το πιάνεις θα μάθεις εκεί πολλά.

Ό,τι άλλο θες επικοινώνησε μαζί μου.
Και εις άλα με υγεία.

pasxenΝέο Μέλος
09/10/2006, 10:18:55
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Αλλα που βρίσκεται το topic που αναφέρεις.
Marios_1Μέλος
09/10/2006, 23:16:47
Είναι το βότανα - Διατροφή - Fitness