- Ο ΟΦΙΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σε πρώτη δόση, δεν θέλω χάρες.
quote:
Πόσοι από εμάς έχουν δει αμοιβάδες σημαίνει ότι δεν υπάρχουν;
Από τη στιγμή που τις αναφέρουμε, ανεξαρτήτως θέασης, υπάρχουν.
quote:
Όλα αυτά είναι μέσα μας, αλλά γιατί την διάσταση την θεωρούμε κάτι το σούπερ και το διαφορετικό;
Σε αυτά που λέω, δεν υπάρχει η έννοια των διαστάσεων.
quote:
Άρα όπως και τα κύτταρα να ξέρουμε τις αρμοδιότητες μας μέσα σε αυτόν τον οργανισμό και να ήμαστε η στρατιώτες του, μάλλον να μην το γνωρίζουμε αλλά αυτό να είναι η δουλειά μας οργανικά;
Σε ευχαριστώ Μαριάννα. Εντελώς.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
1)ζουμε στο φυσικο σωμα,με 100% προγραμματισμο και
βιολογικες αναγκες...
2)αψηφοντας τον προγραμματιμσο σου και ολες τις επιθυμιες
σου ,ερχεσαι σε επαφη με το αστρικο σωμα...
Το αστρικο σωμα ειναι σαν λεπτοφυες φαντασμα..σαν μια χορδη
ηλεκτρικου ρευματος ...
Οταν κανεις αστρικη προβολη ακους συνεχως εναν ηχο...
(που με κανει να πιστευω ειμαστε βιοενεργειακες μηχανες,κατι σαν ηλεκτρικο κυκλωμα που εξυπηρετει κατι μεγαλυτερο)
3)Αν διεσδυσεις και μεσα στο αστρικο σωμα,θα δεις το ΤΑΟ.
Το κενο.Το αδειο,το ειρηνικο.Αυτο που δεν ειναι απο το οποιο προερχονται αυτα που ειναι και ονομαζουμε.
Ειναι το νιρβανικο σωμα,οπου εσυ και εγω δεν εχουμε καμια διαφορα εκει.
Μπορω να σας βρω και εμπειρια χρηστη που ερχοταν σε επαφη με το νιρβανικο σωμα...edit: για παρτη σας.Ο λυδιος φερνει την αληθεια στο εσοτερικα...
quote:...
Στη συνέχεια διάβασα πως ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασπάζονται καμία θρησκεία και περιγράφουν μυστικά βιώματα που τα ονομάζουν "κοσμική συνείδηση" ή "ωκεάνειο συναίσθημα" και κατά το οποίο αισθάνονται ότι ξεφεύγον από το χρόνο και βλέπουν τον κόσμο "από τη γωνία της αιωνιότητας".
Διαβάζοντας την ενότητα για τους μυστικους και ιδιαίτερα τα παραπάνω ένιωθα ότι διάβαζα μία ακριβή περιγραφή για κάτι που βίωνα εγώ όταν ήμουν πολύ μικρή.
Σε πολλή μικρή λοιπόν ηλικία έκλεινα τα μάτια μου, συγκεντρωνόμουν και ένιωθα ότι δεν ήμουν εγώ αλλά ούτε και εδώ. Έβλεπα ένα κατάμαυρο άπειρο χώρο (σαν το σύμπαν ενδεχομένως) και ένιωθα ότι το έβλεπα αυτό σαν κάποιος άλλος και σε χρόνο άπειρο-αδιευκρίνιστο.
Αυτα τα πραγματα τα ξερουμε.
Τα αλλα ειναι υποθεσεις...
Θυμαμαι που εκανα μια αστρικη προβολη,κοιταξα απο το παραθυρο και ειδα τις δεσμες του λευκου φωτος να μπαινουν στο χωρο.Μου φανηκε κατι τοσο οικειο.Που αισθανομουν μια ζεστασια ...
Ελπιζω μετα το θανατο αυτο να συμβαινει...Να αραξουμε σε μια τετοια ζεστασια.Το αστρικο σωμα να φευγει και να χαλαρωνει...
Για καινουρια ζωη δεν ψηνομαι με τιποτα...Παλι διαβασματα,παλι πονοι,ερωτες,ψεμματα,σκληρες αληθειες,κακοποιηση,θλιψη...
Δεν ψηνομαι με τιποτα...Ειτε αραγμα στο αστρικο ειτε στην τελικη ενα με το ΤΑΟ που χανεσαι τελειως...
Απο οτιφαινεται ομως οι καρμικοι δεσμοι μας ακολουθουν μεχρι να καταλαβουμε την αληθεια.Εχουμε ανοιχτους λογαριασμους παντου...
Edited by - panosfromlydian23 on 22/10/2014 06:43:16
quote:Ο,τι να ναι φιλαράκο... το αστρικό σώμα είναι το νιρβανικό; Ο,τι νά ναι!
panos
Το κενο.Το αδειο,το ειρηνικο.Αυτο που δεν ειναι απο το οποιο προερχονται αυτα που ειναι και ονομαζουμε.
Ειναι το νιρβανικο σωμα,οπου εσυ και εγω δεν εχουμε καμια διαφορα εκει.
quote:"αψηφόντας"; Define αψηφώντας. Έχεις καταλάβει οτι το αστρικό σώμα είναι ενα από 7 ανώτερα οχήματα;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lavadip.skeyepro&hl=en
Edited by - Heretic on 22/10/2014 08:56:18
quote:
Ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν οτι η εποχή που έβγαινε κάποιος που διαβασε μερικά βιβλία, έκανε μερικές συζητήσεις με τους φίλους του και σχημάτισε κάποια δικιά του άποψη, να κάνει τον γκουρού στου άλλους, μόνος του ή με την βοήθεια αυλικών, τελείωσε κάπου στα μέσα του 20ου αιώνα. Να παραφράσω λίγο Κάφκα, "δεν υπάρχουν πια μαθητές, εσύ είσαι το μάθημα" αγαπητέ φίλε.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lavadip.skeyepro&hl=en
Edited by - Heretic on 22/10/2014 08:56:18
Σιμπλυ μπουλσιτς
Γιορ ταιμ ιζ καμινγκ
quote:quote:Ο,τι να ναι φιλαράκο... το αστρικό σώμα είναι το νιρβανικό; Ο,τι νά ναι!
panos
Ειναι το νιρβανικο σωμα,οπου εσυ και εγω δεν εχουμε καμια διαφορα εκει.quote:"αψηφόντας"; Define αψηφώντας. Έχεις καταλάβει οτι το αστρικό σώμα είναι ενα από 7 ανώτερα οχήματα;
Αρ γιου σιριους? Γιουρ σιμπλυ ριντικιουλους
quote:
Μαριάννα.Σε πρώτη δόση, δεν θέλω χάρες.
quote:
Πόσοι από εμάς έχουν δει αμοιβάδες σημαίνει ότι δεν υπάρχουν;Από τη στιγμή που τις αναφέρουμε, ανεξαρτήτως θέασης, υπάρχουν.
quote:
Όλα αυτά είναι μέσα μας, αλλά γιατί την διάσταση την θεωρούμε κάτι το σούπερ και το διαφορετικό;Σε αυτά που λέω, δεν υπάρχει η έννοια των διαστάσεων.
quote:
Άρα όπως και τα κύτταρα να ξέρουμε τις αρμοδιότητες μας μέσα σε αυτόν τον οργανισμό και να ήμαστε η στρατιώτες του, μάλλον να μην το γνωρίζουμε αλλά αυτό να είναι η δουλειά μας οργανικά;Σε ευχαριστώ Μαριάννα. Εντελώς.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Γοτ ε μοδαφακα.
Α κι κι κιλλ!!!
Νται νται νται!!!
quote:quote:
DSM
Αν, λόγου χάρη, θεωρώ πως είμαι άνθρωπος, τότε ο,τι μπορεί να γίνει αντιληπτό σε οποιοδήποτε επίπεδο από εμένα, ανήκει στην τάξη άνθρωπος. Από τα υποατομικά σωματίδια και τα πεδία, έως τα πρωτεύοντα, τους γαλαξίες και οποιοδήποτε σύστημα εννοιών και ιδεών.Υπό αυτό το πρίσμα, μια αμοιβάδα πιθανότατα δεν περιέχει στην τάξη της τον άνθρωπο, ωστόσο, η αμοιβάδα ανήκει στην ανθρώπινη τάξη, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον άνθρωπο. Κατά τον ίδιο τρόπο, ο άνθρωπος μπορεί να ανήκει σε μία ή περισσότερες διαφορετικές τάξεις, αλλά ο ακριβής αριθμός τους δεν μπορεί να μας είναι σαφής, διότι στην αντίθετη περίπτωση μια τάξη δεν θα ήταν διαφορετική, αλλά ανθρώπινη.
Φίλοι, μετά την ανωτέρω δημοσίευση, περίμενα να δω σχόλια που να δεικνύουν ότι καταλάβαμε ότι διαβάσαμε.
Αντ'αυτού βλέπω την συζήτηση να εκτρέπεται σε "χαμηλούς ατραπούς"Φίλε Gnostic Student
Η γνώση και η παρατήρηση, δεν θα μας δώσουν την παραμικρή ιδέα περί της αναζήτησης που πραγματεύεται το νήμα.Χρειάζεται 'εξωτική" ανάλυση και αρκετός φιλοσοφικός στοχασμός, με βάση την επιστημονική γνώση, τις παραδόσεις και δοξασίες των κατά τόπους κοινωνικών ομάδων, την φανερή και κρυφή ιστορία, την "μυθολογία, την επίσημη και ανεπίσημη αρχαιολογία κ.λ.πΜε την φιλοσοφική επιστημονική οδό και την μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής, περιορίζονται δραστικά οι θεωρίες, αυξάνονται οι πιθανότητες της απλής λογικής και ανοίγεται ο νους σε υπερ-θεάσεις, υπερ-αισθητικές αντιλήψεις και υπερ-λογικές πιθανότητες.
Εδώ ακριβώς είναι και η ομορφιά.
Υ.Γ
Δώστε περισότερη ανάλυση στο ανωτέρω quote του DSM.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γοτ ε φακινγκ ιντιοτ
σατ δε φακ απ γιου μπιτσ
ομπευ ορ νται!
α κι κι κιλλ!!!
νται νται νται!!!
quote:quote:
Ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν οτι η εποχή που έβγαινε κάποιος που διαβασε μερικά βιβλία, έκανε μερικές συζητήσεις με τους φίλους του και σχημάτισε κάποια δικιά του άποψη, να κάνει τον γκουρού στου άλλους, μόνος του ή με την βοήθεια αυλικών, τελείωσε κάπου στα μέσα του 20ου αιώνα. Να παραφράσω λίγο Κάφκα, "δεν υπάρχουν πια μαθητές, εσύ είσαι το μάθημα" αγαπητέ φίλε.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lavadip.skeyepro&hl=en
Edited by - Heretic on 22/10/2014 08:56:18Σιμπλυ μπουλσιτς
Γιορ ταιμ ιζ καμινγκ
https://www.youtube.com/watch?v=fssblRRCgmg
yeah baby yeah!
Edited by - Heretic on 22/10/2014 09:33:09
Τι πρωτότυπο!!!!
Ελα τώρα Ιταλε, να κάνεις τον συγκαταβατικό με τα μαλακισμένα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.