ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
17/05/2006, 03:23:35

πολλες σελιδες, ε?

λεω την γνωμη μου στα γρηγορα και την κανω:

οι ναοι ανηκουν στους Ελληνες της Πατρωας θρησκευτικης αντιληψης - ηταν ειναι και θα ειναι ναοι!

αν καποιοι νιωθουν Ελληνες στην θρησκευτικη αντιληψη, εχουν το δικαιωμα να χρησιμοποιησουν τους ναους των προγονων τους - το οτι μου απαγορευουν να αγγιξω μια στηλη που την ακουμπουσαν καθημερινα οι προγονοι μου στα σταυροδρομια, με εκνευριζει

αλλά θρησκεια δωδεκαθεϊσμου μου φαινεται αστειο και που το συζηταμε - δεν υπηρχε θρησκεια, υπηρχε συγκεκριμενη θρησκευτικη αντιληψη - ανιμιστικη!

και αυτη η αντιληψη θελει την Φυση ζωντανη, με πνευματα και θεοτητες, εκφανσεις του Θειου - ολη η Γαια ειναι ναος, και καθε γωνια της ναϊσκος

οι τυποι που κατα καιρους βλεπω με χλαμυδες να προσπαθουν να φτιαξουν θρησκεια κανοντας δημοσιες τελετες ειναι κλαυσιγελως...

δεν τους θελω στον Παρθενωνα αν θεωρηθει ποτε Ελληνικος ναος της Αθηνάς στην πραξη - θα καταληξει τουριστικο αξιοθεατο

αν ειχαν την Πατρωα θρησκευτικη αντιληψη δεν θα φοραγαν τις χλαμυδες...

ΥΓ. θελει Αρετη και Τολμη η Ελευθερια

ΥΓ.2 και θελει πολυ προσπαθεια για να κατανοησει κανεις την θρησκευτικη αντιληψη των Ελληνων, γιατι ηταν και ο τροπος που αντιλαμβανονταν τον κοσμο

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

valgraphΜέλος
17/05/2006, 12:25:21
quote:

quote:
valgraph

Χα! Κάτι είχα ακούσει για κάτι οργιάκια που γίνονται στον Όλυμπο (κάτι για τον διαγωνισμό της... εταίρας) - έχει ακούσει κανείς κάτι γι αυτό? Τελικά όλα είναι για τον πu*t§o...

Καπου ακουσα ...κατι μου ειπαν ... Μπλα μπλα μπλα μπλα.... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ,ΣΤΟΙΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Εχεις υπ΄οψιν σου φιλτατε τι ηταν οι εταιρες που αναφερεις .... αποκλειετε ! Ειπες κατι ,ετσι, για να πεις κατι . Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας και εσυ φιλτατε εισαι ημιμαθης !!!!

ΚΡΥΠΤΕΙΝ ΑΜΑΘΙΗΝ ΚΡΕΣΣΟΝ Η ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΦΕΡΕΙΝ (Ηρακλειτος)

....................................................................
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
....................................................................

velial ,σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου , εχω καποιες "ενστασεις " αλλα δεν ειναι του παροντος .

" Ο ενδοξος πολεμος ειναι προτιμοτερος απο μια ατιμωτικη ειρηνη "

Αδιάβαστε, είσαι αδιάβαστος... Συναίβει σε φιλικό μου άτομο (γυναίκα) την οποία *** λέγοντάς της πως έχει messenger τον... Ερμή (καημένη vodafone) να της φέρνει μηνύματα και θεό/προστάτη τον Απόλλωνα! Σιγά *** μη σου δώσω και τη διεύθυνσή της...
Καμιά φορά αν ξέρεις την Ελληνική, χρησιμοποιούμε τη φράση "κάτι είχα ακούσει" για πολλούς λόγους... Αντε, να το πω καλύτερα, κάτι μου είχαν εκμυστηρευτεί...
Και απ' ότι "είχα ακούσει" (<---ξανά!), υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα κάτι τέτοιο - μια φορά το χρόνο, μια βραδιά, κάνανε κόντρα για το ποια θα πάρει περισσότερους...
Και του π@θστι, αν δεν μπορώ εδώ μέσα να πω κάτι απλώς για να το πω. Εσύ διόρθωσε με με αποδείξεις κι όχι με χαρακτηρισμούς. ***...

17/05/2006, 14:33:36
quote:
Αδιάβαστε, είσαι αδιάβαστος... Συναίβει σε φιλικό μου άτομο (γυναίκα) την οποία *** λέγοντάς της πως έχει messenger τον... Ερμή (καημένη vodafone) να της φέρνει μηνύματα και θεό/προστάτη τον Απόλλωνα! Σιγά *** μη σου δώσω και τη διεύθυνσή της...

αν υπαρχει ατομο που εφαγε το παραμυθι περι ερμη και τα λοιπα τοτε εχει iq ραδικιου
βεβαια δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που την παταει
και δεν την πατανε μονο γυναικες
υπαρχουν περιπτωσεις που τους εχουν πει οτι στην προηγουμενη τους ζωη ηταν βασιλιαδες μαγοι και διαφορα αλλα
και σε μερη οπως ατλαντιδα λεμουρια

quote:
Και απ' ότι "είχα ακούσει" (<---ξανά!), υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα κάτι τέτοιο - μια φορά το χρόνο, μια βραδιά, κάνανε κόντρα για το ποια θα πάρει περισσότερους...

τωρα για το οτι μια φορα τον χρονο στην αρχαια ελλαδα εβαζαν σαν στοχο το ποια θα παρει τους περισοτερους συγουρα δεν γινοταν απο τις ιερειες γιατι ενα κολημα που εχουν ολες οι θρησκιες ειναι οτι πρεπει οι ιερειες να ειναι παρθενες

quote:
Και του π@θστι, αν δεν μπορώ εδώ μέσα να πω κάτι απλώς για να το πω. Εσύ διόρθωσε με με αποδείξεις κι όχι με χαρακτηρισμούς. ***...

μα τι λες τωρα αν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να λεμε οτι θελουμε εδω μεσα ετσι για να λεμε
ας ξεκινησουμε λοιπον
η γη ειναι τριγωνη καπου το ακουσα
το φεγγαρι ειναι απο τυρι καπου το ακουσα
οποιος εχει φωτο του μιστερ μπιν ειναι ενδογαλαξιακος αυτοκρατορικος
μυστικος αρμεκτογαλακτοσυλεκτης πουλιων και συνεργαζεται με τον βασιλοπουλο που εχει σλογκαν και του πουλιου το γαλα καπου το ακουσα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

velialΜέλος
17/05/2006, 16:09:21
quote:
η γη ειναι τριγωνη καπου το ακουσα
το φεγγαρι ειναι απο τυρι καπου το ακουσα
οποιος εχει φωτο του μιστερ μπιν ειναι ενδογαλαξιακος αυτοκρατορικος
μυστικος αρμεκτογαλακτοσυλεκτης πουλιων και συνεργαζεται με τον βασιλοπουλο που εχει σλογκαν και του πουλιου το γαλα καπου το ακουσα

Πιο πιθανη ειναι παντως η... τριγωνικοτητα της Γης, παρα η υπαρξη του Δια

"... Ο φανατισμός του, ο σαδισμός του, το σκλαβωμένο του μυαλό και οι απολυταρχικές του απόψεις σε καμία περίπτωση δεν προσιδιάζουν σε θεράποντα της επιστήμης."

17/05/2006, 16:26:16
quote:
Πιο πιθανη ειναι παντως η... τριγωνικοτητα της Γης, παρα η υπαρξη του Δια

οποιουδηποτε θεου/ας

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

valgraphΜέλος
17/05/2006, 17:37:04
Πολλά χημικά πίνετε πολλοί εδώ μέσα...
- Η σοκολάτα είναι ωραία - κάπου το άκουσα, απέχει πολύ από το η γη είναι τρίγωνη και διάφορα τέτοια κουραφέξαλα...
Το οτι μια κοπέλα με μυαλό ροδάκινου την πάτησε και μου το είπε, δεν σημαίνει οτι το άκουσα... ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ.
Τώρα, εσείς συνεχίστε να συγκρίνετε το κουρ@δι με τι γάτα...

"Ζούμε στη γη των ηληθίων - πάλι τα τσογλάνια τους βγάλανε στο δρόμο, με το σταυρό στο χέρι..."

17/05/2006, 17:55:39
Συνιστώ στους συμμετέχοντες της συζήτησης να επιδεικνύουν ψυχραιμία και να σέβονται τόσο την διαφορετικότητα του συνομιλητή τους όσο και το γεγονός οτι έχουν απόψεις που τις υπερασπίζονται, κάτι που είναι δικαίωμα τους.

In anticipation of my resurrection...

17/05/2006, 21:42:22
quote:
Αδιάβαστε, είσαι αδιάβαστος...
Αντε ρε !!! Πωωωω πωωωω !!!! Μενω εκπληκτος !!! Μωρε μπραβο διαπιστωση !!!
Βρε συυυυ !!! Πωωωωωω πωωωωωωω !!!!! Εισαι τρομερος !!!! Τι ειπε ο ανθρωπος !!!
quote:
Εσύ διόρθωσε με με αποδείξεις κι όχι με χαρακτηρισμούς. ***...
Πρασεξε ... ημιμαθη φιλε μου . Εσυ κανεις λογο για "διαγωνισμο εταιρας" και επειδη εννοεις "πορνης" , εχεις χρεος να ξερεις τι ηταν η εταιρα . Αν παλι δεν ξερεις , οφειλεις να μαθεις . Και αν δεν εμαθες ακομα ε ...ελα την δευτερα με τον κηδεμονα σου ...

quote:
Θαρρω πως εχεις μεγαλη φαντασια ή .... μεγαλα αυτια !. Κατι τετοιο το αγνοω ( αδαβαστος γαρ ), ομως αν εχεις καποια στοιχεια-παραπομπες για να μας διαφωτισεις ...οριστε ,γραψτα μας ,για να αποκτηση και βαρυτητα ο λογος σου , αλλιως ( ξανα ---> )...ελα την δευτερα με τον κηδεμονα σου ... Πως μπορω να σου αποδειξω πως κατι τετοιο δεν υφισταται ; Θα πρεπει να γραψω ολη την Αρχαια Ελληνικη γραμματεια !!!

17/05/2006, 21:44:12
quote:

Αδιάβαστε,
Που αναφέρει το ΥΣΕΕ ότι πρόκειται περί λάθους;;
Δείξε μου τη σελίδα στην οποία το αναφέρουν σε παρακαλώ γιατί μπορεί να μου διέφυγε και να μην το είδα.
΄

Ψηλε θα το ξαναπω : "..........." και "............." εφ΄οσον "..........................." !! Ελπιζω να υπηρξα σαφης αγαπητε !!!

17/05/2006, 22:40:10
quote:

quote:

Αδιάβαστε,
Που αναφέρει το ΥΣΕΕ ότι πρόκειται περί λάθους;;
Δείξε μου τη σελίδα στην οποία το αναφέρουν σε παρακαλώ γιατί μπορεί να μου διέφυγε και να μην το είδα.
΄

Ψηλε θα το ξαναπω : "..........." και "............." εφ΄οσον "..........................." !! Ελπιζω να υπηρξα σαφης αγαπητε !!!

Το ξέρω πως μέσα σου γνωρίζεις πολύ καλά τι συμβαίνει!

Σου είναι δύσκολο να δεχτείς κάποια πράγματα γιατί αυτό που εσύ αποκαλείς λογική σε πολεμά και δεν αφήνει το πνεύμα σου να δεχθεί την αλήθεια.

Έχεις επενδύσει πολλά σε αυτό που εσύ ονομάζεις λογική και δεν θέλεις να δεχθείς ότι το δημιούργημά σου λανθάνει!

Δεν γνωρίζω αν είσαι ενεργό μέλος ή αν συμπαθείς απλά το ΥΣΕΕ, αυτό που εγώ βλέπω είναι πως εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους για την αναβίωση ή και τη διαφύλαξη του "αρχαίου" μας μεγαλείου.

05/11/2010, 00:25:56
quote:
Κακή, στραβή και ανάποδη.
γιατί ντζανούμ ? σε πλάκωσαν τά σύννεφα !!!!!

Edited by - pandi on 05/11/2010 00:30:13

quote:

quote:
Κακή, στραβή και ανάποδη.
γιατί ντζανούμ ? σε πλάκωσαν τά σύννεφα !!!!!

Edited by - pandi on 05/11/2010 00:30:13

Όχι, με πλάκωσαν τα Σαχ

Ubi Dubium, Ibi Libertas
05/11/2010, 01:43:40
quote:
Όχι, με πλάκωσαν τα Σαχ
ντό φα'ι'ν εν τό Σαχ ?? καμίαν κ'έφαγα

05/11/2010, 01:54:35
συσπασιόν τή κοιλιας κάνε οτι κάνω ,,,,http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds&feature=related

quote:

ντό φα'ι'ν εν τό Σαχ ?? καμίαν κ'έφαγα

Το Σαχ και το Ματ, σε αϊκα τραπέζια φαζν' ατά.

Ubi Dubium, Ibi Libertas
05/11/2010, 10:26:21
Ρουα εννοεις? πα ποιον επαιζες σκακι?

05/11/2010, 19:31:11
Θα παμε να φηφισουμε?

06/11/2010, 04:28:53
quote:
Θα παμε να φηφισουμε?
PREDI καλή η ερώτησή σου ,μετά από αρκετή σκέψη ημερών καί επειδη είναι η πρώτες εκλογές τού Καλλικράτη (( http://www.enet.gr/?i=news.el.kallikratis ......)) πιστεύω ότι πρέπει
σ'αυτές της εκλογές να πάμε ,φυσικά άν δέν δώ αλλαγές δέν σκοπεύω να ξαναψηφίσω ,κουράστηκα μέ την αδιαφορία των όσων κάθονται σε καρέκλα ,τό κλέψιμο και πάνω απ'ολα το ατομικό συμφέρον και οχι τό γενικό συμφέρον εχω βοηθησει συγγενικά άτομα καί μή ,σέ πράγματα πού χρειαζόντουσαν επειδή το οικονομικό δέν επαρκούσε καί θά συνεχείσω όσω μπορώ γιατί υπάρχει σέ πολλά σπίτια η ''φτώχια''πού γιά νά μήν στερηθούν τό φαγητό,στερούνται αλλες απολαύσεις πού καί αυτές είναι απαρέτητες........φυσικά ο κάθε ένας κάνει αυτό πού πιστεύει ,η αγανάκτηση τού κόσμου είναι δυκαιολογημένη δέν τό αφησβητώ γιατί έτσι νοιώθω καί εγώ .

06/11/2010, 09:51:42
Καλημερα σας

06/11/2010, 11:22:05
θα φυγω και εγω σε λιγο... παω να "εξασκησω" το εκλογικο μου μηνυμα στη Θεσσαλονικη....