ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονες ζουν αναμεσα μας....... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Τεκτονες ζουν αναμεσα μας....... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Deghar Adhark62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
YiannakasΜέλος
06/05/2005, 17:10:27
να σας πω πως άναψαν οι λαμπάδες του ειρηναίου... μπήκε μέσα στον τάφο προσευχήθηκε στο θείο και είπε αν έχω κλέψει ο θεός να με κάψει... και τότε πέρνουν φωτιά οι λαμπάδες!!! απλό είναι ρε παιδιά, γιατί ανακατεύεται χημείες και άλλες εθνικότητες (αρμένιους κλπ)
toxotisΜέλος
06/05/2005, 17:12:59
quote:

Α ! Και κάτι ακόμα...

Μπορεί κάποιος που έχει μελετήσει καλά την Καινή Διαθήκη, να μου πει αν αναφέρεται πουθενά και αν ναι που, το θαύμα της αφής του Φωτός ?

Σταύρο Η συμφωνώ μαζί σου κι επ'αυξάνω: αν υπήρχε καταγεγραμμένο θα παρέπεμπαν συνεχώς εκεί και δεν θα κολλούσαν ταμπελάκια τύπου "Άθεος" σε όποιος τους αμφισβητεί. Αλλά και γραμμένο να ήτανε μην ξεχνάμε πως η Ρωμαϊκή Εκκλησία φρόντισε να κόψει και να ράψει στα μέτρα της τα Κείμενα αιώνες πρίν, ώστε σήμερα να μην αναγνωρίζουμε πια-μόνο μετά από μελέτη-ποιός αντέγραψε ποιόν και ποιός παραχάραξε και διαστρεύλωσε τι. Δεν είμαι 'Άθεη", για να μην παρεξηγούμαι, αλλά δεν μου αρέσει να μου πασάρουν σαν μοναδική Αλήθεια -με τόσο πάθος- μια αλήθεια που προυπήρξε μέσα από αρχαία παγανηστικά μυστήρια, θρησκείες και φιλοσοφικά ρεύματα. Πόσο μάλλον το "Θαύμα" της αφής του φωτός...
Είναι πολύ πιο βολικό για την εκάστοτε εξουσία της Εκκλησίας να μένουμε προσκολλημένοι σε μύθους και να μην ξυπνά το πνεύμα μας....