ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ανήσυχη724 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/08/2004, 10:06:50
Η νομιμοποίηση όλων, είναι λύση! Ωστόσο υπάρχει και η άλλη: Κατάργηση ΚΑΙ των νομίμων. Γιατί κύριε παίρνεις ένα σωρό συμπληρώματα; Δεν αντέχεις τους εξαντλητικούς ρυθμούς προπονήσεως; Ούτε κι εγώ. Μα... μια στιγμή... εσύ δεν είσαι ο Αθλητής; εσύ δεν είσαι αυτός που επιθυμείς να σε καμαρώνουν για τη δύναμη σου; Αν πρόκειται να "χρειάζεσαι" "κάτι" για να το πετύχεις αυτό, τότε ποια η διαφορά σου από μένα που δεν επέλεξα το δρόμο αυτό;
Μου θυμίζει το όλο σκηνικό παλιούς μου συμφοιτητές που πλακώναν τις αμφεταμίνες στην εξεταστική για να "αντέξουν". Γελοία πράγματα

ανήσυχη7Μέλος
25/08/2004, 18:20:09
Το θέμα το άνοιξα για να μπορέσω να απαντήσω σε ένα ηθικό, αν μη τι άλλο δίλημμα. Αλλά, δυστυχώς, μπερδεύτηκα περισσότερο. Είναι όλα σωστά αυτά που λέει ο φίλος ΜΗΝΑΣ ΧΑΝΤΖΙΔΗΣ, ωστόσο, από την άλλη πλευρά είναι εξίσου σωστό αυτό που επισήμαναν κι οι άλλοι φίλοι. Όλα ξεκινούν, ίσως, από την ανάγκη του Έλληνα να διακριθεί, τη στιγμή που όλοι, γνώμη μου είναι αυτή, για κάποιους λόγους, βλέπουν με κακό μάτι την οποιαδήποτε προβολή μπορεί να επιτύχει μια μικρή χώρα που διοργάνωσε τόσο επιτυχημένους αγώνες. Και μάλιστα σε πείσμα όλων που με τα ανθελληνικά τους σχόλια κάθε τόσο και λιγάκι, έριχναν "σφαλιάρες" κι εμείς τσιμπάγαμε (οι πολιτικοί δηλαδή, όχι ο λαός)λόγω του πληγωμένου μας εγωϊσμού.
Το θέμα είναι: ας τους ελέγχουν όλους. Αν μπορούν ας περιθωριοποιήσουν και τα αναβολικά και όλα. Το θέμα όμως είναι αυτό να ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Ισα μέτρα, ίσα σταθμά. Κι αν τελικά συνεχίζει να υπάρχει 1αθλητισμός με ντόπες, ας υπάρχει (είναι προσωπική επιλογή των αθλητών να ντοπάρονται ή όχι). Όχι όμως η ΠΟλιτεία να τους κάνει όλους αυτούς, που πήραν 1 μετάλλιο, μέλη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ας φροντίζουν οι πάσης φύσεως χορηγοί τους για αυτά (πληρωμή τους, προβολή τους κ.λπ.). Όχι ο Ελληνικός λαός!
Κλείνοντας το "παραλήρημά" μου (κι ας με συγχωρήσετε γι' αυτό), αυτό που μου τη "δίνει" περισσότερο, είναι ότι πάντα διακρίνω εκ μέρους των "μεγάλων" και δη των φίλων Αμερικανών, Βρετανών κ.λπ. "αδελφών" ψυχών, πάντα τη πικρή χολή τους για τους Έλληνες. Κύριοι σας έχουμε χε....νους! Ξέρουμε ποιοι είστε εσείς και ποιοι είμαστε ΕΜΕΙΣ! Δεν τσιμπάμε πλέον!

ανήσυχη7

kynikosΜέλος
25/08/2004, 18:28:40
Ωραία λύση θα ήταν, φίλε ΜΗΝΑ_Χ., αλλά πολύ δύσκολή!!!

Πού να βάλεις το όριο??

Κάλα, πές απαγορεύουν τα αναβολικά. Απαγορεύουν και την κρεατίνη (Πάει το 99% του παγκόσμιου αθλητισμού! )

Να απγορέψουν και το colostrum? (ξέρεις αυτό το μητρικό γάλα των πρώτων μερών, δεν ξέρω πώς λέγεται Ελληνικά)
Να απαγορεψουν και αυτά τα διάφορα ionised whey, κλπ, που είναι ουσιαστικά πρωτεϊνες?
Μπορούν να ανιχνευθούν? Δεν νομίζω.

Πάντως αν δεν απαγορέψουν την κρεατίνη, (που είναι ο Δουρειος Ιππος, εδώ που τα λέμε), τοτέ θα δεις οτι θα αρχήσουν σιγα-σιγά να επιτρέπουν και διάφορα αναβολικά.

Εδώ στην Αγγλία τα δίνουν (τα αναβολικά) και σε πιτσιρικάδες, δήθεν για το άσθμα, λέει, και βλέπεις ένα σωρό 14χρονα που δέν έχουν κάνει ποτέ τους αθλητισμό, αλλά μοιάζουν όλα τους με γυμναστές... Συμβαίνει αυτό και στην Ελλάδα άραγε;

Κ.

afroΝέο Μέλος
27/08/2004, 14:20:14
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ TON JUNK95 ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΚΛΠ, ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Χ_ΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΘΕΙΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.