- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Και για να είμαι ειλικρινής θα πρέπει να ομολογήσω οτι δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθείς να βρεις επιστημονικές αποδείξεις για κάποια θέματα ώστε να ενημερωθούμε οι υπόλοιποι που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζουμε.
quote:
Και ποσες φορες μελη που παραθεσαν τεκμηιωμενα επιχειρηματα εναντιον αυτων των αποψεων με κοσμιο τροπο δεχτηκαν επιθεσεις χυδαιοτατες ακομα απο τους εσωτεριστες?Θυμασαι τον Ερμη Dying Incubus?
Ναι, θυμάμαι την περίπτωση αυτή όπως θυμάμαι και την επέμβαση κι απενεργοποίηση του λογαριασμού.
Γενικά αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι το ίδιο κατακριτέες από όποιον άνθρωπο κι αν εκφράζονται, ό,τι κι αν πιστεύει κι υποστηρίζει.
Εγώ όμως αναφέρομαι για ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση, επιθυμούν απλά να αναφέρουν κάποιο βίωμα τους ή έστω μια άποψη τους. ![]()
quote:
τι σεβασμο να εχω για τον κομπλεξικο που εχει βγαλει ολους τους λαους αχρηστους και υπανθρωπους και μονο τους Ελληναραδες αξιους να ζουν?Η για τον αγυρτη που παρασερνει εκατονταδες ατομα στον ταφο?Με συγχωρεις ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Πεποιθήσεις και πιστεύω είναι αυτά, medtech μου.
Για έναν αναγνώστη κομπλεξική μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είμαι εγώ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε που καταθέτει στοιχεία του εαυτού του.
Το θέμα είναι αν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό κι αν μπορούμε να δούμε πίσω απ' αυτήν.
Αν μπορούμε κάτι σημαίνει αυτό για εμάς.
Αν δε μπορούμε πάλι κάτι σημαίνει αυτό για εμάς.
Και στις 2 περιπτώσεις πάντως θα πρέπει να αναζητήσουμε και να βρούμε αυτό το κάτι...

In anticipation of my resurrection...

quote:
Για έναν αναγνώστη κομπλεξική μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είμαι εγώ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε που καταθέτει στοιχεία του εαυτού του.
Σαφέστατα φίλτατε Dying_Incubus έτσι είναι, αλλά πως μπορείς να αφήσεις ασχολίαστει μια τέτοια πεποίθηση, και μάλιστα χωρίς ειρωνεία;
quote:
εχει βγαλει ολους τους λαους αχρηστους και υπανθρωπους και μονο τους Ελληναραδες αξιους να ζουν?Η για τον αγυρτη που παρασερνει εκατονταδες ατομα στον ταφο?
Εμένα πάντως μου είναι πολύ δύσκολο, όχι ακατόρθωτο βέβαια, αλλά πάρα πολύ δύσκολο...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Ναι, θυμάμαι την περίπτωση αυτή όπως θυμάμαι και την επέμβαση κι απενεργοποίηση του λογαριασμού.
Aφου με έβριζε χυδαιοτατα και με απειλουσε με ξυλοδαρμο για πανω από 4 σελιδες ποστ,αφου σου εστειλα ποστ διαμαρτυρόμενη και ζητωντας μετρα (εσυ δεν εκανες τιποτα,τελικα τον τσεκουρωσε η Gretel).Γενικα παρατηρω ότι υπαρχει έλλειψη ευαισθησιας στις ταλαιπωριες των σκεπτικιστων (αυτων που ζητουν επιστημονικες αποδειξεις) και μια υπερευαισθησια στα βασανα των εσωτεριστων (αυτων που δεν έχουν επιστημονικές αποδείξεις για τις ιδεες τους).Εαν εγω ειχα μπινελικωσει με αναλογο τροπο θα ειχα τσεκουρωθει σε dt.
Ισχυρίζεσαι ότι η επικριτική μας συμπεριφορά μπορει να παρεμποδίζει ατομα που έχουν κατι να πουν να εκφραστουν ελευθερα.Ισως όμως εχει και μια θετικη επιπτωση.Ισως να αναγκαζει αυτά τα ατομα να ψαξουν για αξιοπιστες αποδειξεις για τους ισχυρισμους τους πριν ερθουν εδώ.Και ίσως αυτό να βοηθαει αυτους τους ιδιους και να βελτιωνει την ποιότητα του esoterica.Ισως λέω.

quote:
Aφου με έβριζε χυδαιοτατα και με απειλουσε με ξυλοδαρμο για πανω από 4 σελιδες ποστ,αφου σου εστειλα ποστ διαμαρτυρόμενη και ζητωντας μετρα (εσυ δεν εκανες τιποτα,τελικα τον τσεκουρωσε η Gretel).Γενικα παρατηρω ότι υπαρχει έλλειψη ευαισθησιας στις ταλαιπωριες των σκεπτικιστων (αυτων που ζητουν επιστημονικες αποδειξεις) και μια υπερευαισθησια στα βασανα των εσωτεριστων (αυτων που δεν έχουν επιστημονικές αποδείξεις για τις ιδεες τους).Εαν εγω ειχα μπινελικωσει με αναλογο τροπο θα ειχα τσεκουρωθει σε dt.Ισχυρίζεσαι ότι η επικριτική μας συμπεριφορά μπορει να παρεμποδίζει ατομα που έχουν κατι να πουν να εκφραστουν ελευθερα.Ισως όμως εχει και μια θετικη επιπτωση.Ισως να αναγκαζει αυτά τα ατομα να ψαξουν για αξιοπιστες αποδειξεις για τους ισχυρισμους τους πριν ερθουν εδώ.Και ίσως αυτό να βοηθαει αυτους τους ιδιους και να βελτιωνει την ποιότητα του esoterica.Ισως λέω.
ειναι απλο
οταν μια εσωτεριστρια γραψει οτι χορευωντας γυμνη στο
παρκο την νυχτα με πανσεληνο καλεσε δαιμονες που ειχαν παρει την μορφη ανθρωπων συνουσιαστικε μαζι τους και τωρα εχει στα σπλαχνα της ενα παιδι δαιμονα
πρεπει να την πιστεψουμε
αν εγω πω οτι πιθανον να την ειδε μια παρεα νεαρων και να σκεφτικε οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να "μαμησουν"
τοτε ειμαι ο κακος που δεν δεχομαι την αποκρυφυστικη αποψη
στην πορεια αν ζητησω εξετασεις του βρεφους που να πιστοποιουν οτι εχει κατι το παραξενο
τοτε ειναι που γινομαι κακιστος κομπλεξικος και ατομο με παρωπιδες
το εχω πει και παλιοτερα προσωπικα μπορω να δεχτω τα παντα αρκει να υπαρχουν στοιχεια που να δειχνουν οτι ειναι ετσι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Μου φτιαξατε τη διαθεση,γελασα παλι!!!

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET
Edited by - lancelot on 22/01/2007 17:59:25

quote:
Καλα ποια χορευε γυμνη σε ενα παρκο και ηρθαν καποιοι που νομιζε οτι ηταν πνευματα και την πηραν?Ποια ειναι αυτο το οργιο?
Νομιζω οτι η ιστορια του Gigenis ηταν ενα απλο παραδειγμα.
Παντως εχουμε ακουσει και χειροτερα εδω μεσα.
Κορυφαιο κατα την γνωμη μου η υποθεση του 12κλωνο(13κλωνο,144κλωνο κτλ DNA)απο το μελος Panos που ανακατεψε τα παντα σε ενα πρωτοφανες ποτπουρι ιδεων,οπου η ψευδοεπιστημη συναγωνιζονταν την δεισιδαιμονια σε...
ασε να μην πω καλυτερα (πιπερι!).

quote:
Νομιζω οτι η ιστορια του Gigenis ηταν ενα απλο παραδειγμα.
ακριβως
αλλα δειτε κατι που εχει γινει
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6251
δειτε πως με αντιμετωπισε ο θεματοθετης οταν ειπα οτι δεν βγαινει τιποτα απο τον καθρευτη
δειτε τι ελεγαν οι συντονιστες για το αν πρεπει η οχι να δοκιμασει καποιος το πειραμα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Με κεντρικό σύνθημα "Η οικολογία στη καθημερινή ζωή", η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να γνωρίσουν από κοντά πάνω από 60 εταιρίες και οργανώσεις που ασχολούνται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την προστασία περιβάλλοντος, τα βιολογικά προϊόντα, την ανακύκλωση, την οικολογική δόμηση και την υγεία (και φυσικά το Πάντα δεν θα λείπει από την σαρακοστή...).
Είναι η πρώτη γενική έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον που γίνεται στην Ελλάδα και οι διοργανωτές της φιλοδοξούν να γίνει θεσμός.
Το WWF θα παρουσιάσει την έκθεση για την εκστρατεία DETOX (που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το περιοδικό "9" της Ελευθεροτυπίας) και την εναλλακτική διαχείριση ξυλείας μέσω του συστήματος πιστοποίησης FSC. Η έκθεση ECOLIFE θα είναι ανοικτή για το κοινό: Παρασκευή, 3/6: 17.00 - 22.00, Σάββατο, 4/6: 10.00- 22.00, Κυριακή, 5/6: 10.00 - 22.00, Δευτέρα, 6/6: 17.00 - 22.00. www.ecolife.gr
ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!

http://users.hol.gr/~dikaz/Ellada/Ellada.htm

PARAKALO ENIMEROSTEME POU THA BOROUSA NA VRO PROGRAMA ASTROLOGIAS DOREAN GIA TON YPOLOGISTI MOU.
EUCHARISTO
ERMIS
ΚΑΠΟΙΟ...............
ΦΙΛΙΚΑ
Ψάξε να βρεις το canopus, δε θυμάμαι τώρα λινκ. Είναι πολύ καλό και αρκετά βοηθητικό αν ξεκινάς τώρα.
...ΤΟ ASTROLOG...ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
ΤΟ CANOPUS,AΠO CLAIRVISION SCHOOL ...
(Η ΑΤΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΡΑ
)
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ 'HINDOU' ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ![]()
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ...." VEGA 3.0"
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/03/2003 17:02:45
DEN ZWNTANEPSA.....APLOS KATI MPIKE STO MATI MOU......(XIXIXIXIXI)
SYNXORESTE ME EAN SAS PROTINA ENA PROGRAMA POU KATA TA LEGOMENA
THS ETHERIAS ATMAS EINAI GIA ARXARIOUS.
ALA DEN PIRAZEI,GIA NA MHN MPITE SE VATHIA NERA APO NORIS,KALO
EINAI KAI AFTO.KATI SAN EXOMIOSH......
ETHERIA ATMA TO CANOPUS EPSAKSA NA TO VRW ALA TO MONO POU VRIKA
EINAI ENA NEKRO LINK.
EAN MPOREIS NA MAS PARATHESEIS ENA LINKAKI..!!??
GIA NA MHN PSAXNOUNE KAI OI ENDIAFEROMENOI..
SE EYXARISTW PROKATAVOLIKA...ETHERIA ATMA..
![]()