- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ότι αυτά τα λέει ο Λιακόπουλος . Σκουδάζω στην Αθήνα εδώ και τρία χρόνια . Το τελευταίο χρόνο όμως άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα .Πλέον το πρώτο πράμα που κάνω όταν ξυπνήσω ειναι να τσεκάρω αν έχει κεμτρεηλς έξω. Βγάζω γωτογραφίες κτλ ... Μάταιο , κανείς δε με καταλαβαίνει . Δηλαδή μόνο εγώ και η κοπελιά μου είμαστε οι χαζοί που διαβάζουμε βλακείεσ στο inet ή τα λέει ο Λιακόπουλος στη TV . Δυστυχώσ δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος , παρά μόνο τη πρώτη . Μου δίνει όμωσ να καταλάβω το εξήσ : Πάντα θα υπαρχουν άνθρωποι που << ψάχνονται >> και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που << κοιμούνται>> , και κοιμούνται καλαάαάάάάά , ... το ύπνο του δικαίου .
ΑΑΑ και το πιο σοκαριστικό , τουλάχοστον για μένα . Όταν ήμουν μικρός , τότε , 12 χρόνων περίπου , ( πρίν 8+ χρόνια , υπολογίστε ), έκανα παρέα στο χωριό με παιδί που με περνούσε κανά 2 χρονάκια . Του λέω τότε ( το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω ) : τι είναι αυτές οι άσπρες γραμμέσ Γιάννη ? Εκεί πάνω , στον ουρανο ; Και η απάντηση του : Έτσι δημιουργούνται σύννεφα .... Τραγική ειρωνεία....
Προτείνω μαζικά να γίνει ενημέρωση απο εμάς τους ψαγμένους εντός εισαγαγωγικών και μή , σε αυτούς που έχουν τα μάτια κλειστά . Πραγματικά πόσες φορές σκέφτηκα να πάρω ένα χαρτόι στο χερι και να κάτσω έξω απο γνωστό πολυκατάστημα στα βόρεια προάστια της αθήνας , που να λέει : Σηκώστε το βλέμμα σας στο ουρανό ? Τι βλέπετε ? Ξέρετε τι ειναι αυτές οι γραμμές ? Αλλά πλάκα πλάκα φοβάμαι ακόμη και για τη ζωη μου , άν κάνω κάτι τέτοιο . Κάπου είδα ότι έγινε μια μικ΄ρη διαδήλωση στο σύνταγμα για το θέμα . Πάντωσ τις 3 τελευταίες μέρες δεν έχουμε καθόλου chemtrails στην αθήνα , ενώ πριν 4-5 μέρες μας γα....σαν κυριολεκτικά ( συγγνώμη για την έφραση ) .
ΑΑ επίσης έχω ψάξει σχετικά με τις ίνες που έχουν βρεθεί απο chemtrails , με διάφορα βιολογικά << πράγματα >> , ακόμη και κύτταρα αίματος . Μπλιάχ... Τι αναπνέουμε ,,, αλουμίνιο με γαρνίρισμα από λευκά αιμοσφαίρια .
Ούφ , πρώτη μου εμφάνηση στο φορουμ , ας μην σας κουράσω και άλλο .Έχουμε κσιρό μπροστά μας για συζήτηση ή μηπως όχι
....
Μέ εκτίμηση , Δημήτρης ...
ΠΙΣΤΕΥΕ ... ΑΛΛΑ ΕΡΕΥΝΑ . ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ
Φίλε ΝΙΚΟΝ , μιας που ειναι απο Αίγινα , έχεις παρατηρήσει στο διαστημα 5-11 ιουνιου να ψεκαζουν στην αθηνα - αιγινα ? γιατι εδώ δεν παρατηρησα τιποτα τέτοιο !!! και μου φαινεται πιο παράξενο απο το να ψεκάζουν!!! και να πεις ... εχω και πανοραμική θέα του λεκανοπεδίου !! παράξενο!!
Όπως σου πρότεινε και ο ΝΙΚΟΝ έχεις αρκετό υλικό εδώ μέσα για να διαβάσεις στα όσα ειπώθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις τη σελίδα στο enouranois.gr που έχει λίγο πολύ ειδικευτεί σε αυτό το ζήτημα.
Το "νέο" που έχω να σημειώσω είναι το εξής:
σε βιβλίο εσωτερικής φύσεως που διαβάζω σχετικά με τη συνειδησιακή άνοδο της ανθρωπότητας στο άμεσο μέλλον -με πιθανότερη ημερομηνία κορύφσης το Δεκέμβριο του 2012-
αναφέρονται σε τρία τουλάχιστον σημεία τα γνωστά μας chmetrails.
Βέβαια και παλαιότερα είχα αναφέρει την προφητεία των ινδιάνων HOPPI με τα "λευκά φίδια στον ουρανό", ως σημάδι των "καιρών, αλλά ειληκρινά δεν περίμενα να τα βρω μπροστά μου και σε τέτοιου περιεχομένου βιβλίο...
Αναφέρονται φυσικά ως "τεχνική μόλυνσης της ατμόσφαιρας και συστηματικής μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού στη Γη,καθώς αυτοί που δεν επιθυμούν να χάσουν τη δύναμη και την εξουσία πάνω στους πληθυσμούς παραπαίοντας όσο αυξάνουν οι νέες κοσμικές ενέργειες και δεν θα μπορούν να συνεχίσουν το αρνητικό έργο τους προβαίνουν σε κάθε διαθέσιμο μέσο-τεχνολογία προκειμένου να εμποδίσουν την συνειδησιακή άνοδο της ανθρωπότητας..."
Εν συντομία βέβαια. Ωστόσο και επειδή εδώ και αρκετά χρόνια ερευνώ το θέμα ων chemtrails, του HAARP και γενικότερα της περιβαλλοντικης-ατμοσφαιρικής μόλυνσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξης:
Έπαψα να "φοβάμαι". Έπαψα να νιώθω μόνη και αβοήθητη. Έπαψα να νιώθω αδύναμη στο να αντιμετωπίσω αυτό το κτηνώδες τερατούργημα που σκαρφήστηκαν για να μας "πληγώσουν" σωματικά. Αντίθετα μάλιστα αισθάνομαι πως είμαι τόσο δυνατή που δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε ακόμη και τον υλικό μου φορέα γιατί οι "συχνότητες τους" δεν με αφορούν...
Μοιάζει ιδιαίτερα "εσωτεριστικό" αυτό που γράφω, αλλά στο esoterica είμαστε...
ας μην ξεχνάμε πως "ΟΛΑ είναι ΕΝΑ". Οι διασπάσεις σε επιστημονικές ειδηκότητες, βαθμίδες και θεωρίες εξηπηρετούν μόνο την περιορισμένη γίηνη ανθρώπινη διάνοια μας.
Δεν λέω να μην προσπαθούμε να τους "ξεμπροστιάσουμε" και αν είναι δυνατόν να τους σταματήσουμε, αλλά προτείνω να μην βάζουμε την ψυχή μας σε αυτό και να μην γίνεται στόχος μας απόλυτος, γιατί ακόμη και αυτά αποτελούν περισπασμο από το βασικό για την οντότητα μας: τη συνειδησιακή μας άνοδο και εξέλιξη.
Είμαι πεπισμένη πως ήδη συμβαίνει και είμαι πεποισμένη πως θα ολοκληρωθεί σύντομοα αυτό το άλμα της ανθρωπότητας...
Όμως όσο ανεβαίνουν οι συχνότητες της Γης και του ηλιακού μας συστήματος και όσο "ξυπνούν" όλοένα και περισσότεροι άνθρωποι, τόσο φουντώνει και δυναμώνει και ο αντίθετος πόλος το "αρνητικό".
Ας μην το τροφοδοτούμε και εμείς εστιάζοντας σε αυτό. Μην το πολεμάμε ψυχή τε και σώματι...
Γενικά μην εστιάζετε σε ότι προκαλεί άγχος, φόβο, πανικό και αβεβαιότητα για το μέλλον. Το τροφοδοτείτε ακόμη περισσότερο και το γιγαντώνεται.
ΕΣΩ-ΣΤΡΑΦΕΙΤΑΙ
Δοκιμάστε το και θα δείτε πως δεν θα μπορεί να σας αγγίξει καμία αρνητική επιρροή. Όλοι μας έχουμε μέσα μας τη δύναμη και τις απαντήσεις...
Με εκτίμηση
Τοξότης

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ , ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ CHEMTRAILS ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΑΔΑ - ΣΑΝ ΟΜΙΧΛΗ , ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ CHEMTRAIL ?? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ . ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΘΩ ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ Η' ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ :-)
ΕΠΙΣΗΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΙΝΕΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, Ε ? :-( ΤΑ ΛΕΜΕ...
Το ότι ο στόχος δεν είναι η "χειραγώγηση" του κλίματος -τουλάχιστον όχι μόνο- αλλά και η ταυτόχρονη μείωση του πληθισμού μοιάζει να ταιριάζει στα ευρήματα.
Παρ' όλ' αυτά δεν είμαστε ανήμποροι και απροστάτευτοι: υπάρχουν λύσεις όπως π.χ. αναφέρονται στη γερμανική σελίδα www.chemtrails-info.de για να προστατεύσουμε την υγεία μας από τα βαρέα μέταλλα. Γενικότερα να φροντίζουμε για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και να περιορίσουμε την "οικοθελή" καταπόνηση του π.χ. από το κάπνισμα...
Φιλικά
Τοξότης

Λοιπον , χθες γυρνώντας απο διπλανο εμπορικο κεντρο , σηκωσαμε το κεφαλι μας στον ουρανο ( μιλάμε για 1.00 πμ ) και με μεγάλη μασ εκπληξη ειδαμε ενα chemtrail ( φαινοταν ξεκαθαρα !!!! ) . Και το πρωι στον αθηναικο ουρανο , ειχε κατι παραξενα ,λευκα συννεφα ( τα γνωστά δηλαδη ) .
Edited by - Dimitris_87 on 15/06/2008 15:07:13
τα λεμε...
δεν μπορώ -και νομίζω πως και κανείς άλλος- να σου πω σε πόση ώρα θα πέσει το υλικό που ψεκάζεται.
Αυτό που λέγεται πως προσπαθούν είναι να μένει όσο το δυνατόν περισσόετερο στον αέρα, όμως αυτό εξαρτάτε από πάρα πολλές ατμοσφαιρικές συνθήκες, οπότε...
Λέγεται βέβαια να μην μένουμε έξω κατά τη διάρκεια ψεκασμών...
Με ποιό σκεπτικό? Άγνωστο...
Σίγουρα όπως λες δεν πέφτουν την ώρα που ψεκάζονται...
Αλλά δεν χρειάζεται πανικός...

http://www.nemesi.gr/wp-content/uploads/2007/11/peiramata-gia-to-klima.pps
Ωραίο το pps τοξοτης.
Αυτά, τα λέμε...
Πολλοί κάτοικοι παραπονέθηκαν εδώ πως δεν μπορούσαν να κοιμηθούν την Πέμπτη το βράδυ...
υποστήριζαν πως, πολύ πιθανόν να ευθηνόταν το "νεφος" που σχηματίστηκε χαμηλά και έκρυβε τον ουρανό, δίχος ίχνος γαλάζιου, ενώ τα λίγα σύννεφα φαινόταν λίγο πιο "έντονα" μέσα στη "θαμπή" ατμόσφαιρα...