- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιατροί και ερευνητές πλέον συνδέουν άμεσα τη νόσο "morgellons" και την εξάπλωση της με το fallout των χημικών αεροψεκασμών.
(Περισσότερα σχετικά με τη νόσο θα σας δώσω σύντομα: για αρχή να πω, πως αφορά μια περίεργη δερματοπάθεια όπου εμφανίζεται έντονη φαγούρα και η αίσθηση, πως έντομα κυκλοφορούν κάτω από το δέρμα. Στη συναίχεια εμφανίζονται πληγές που ματώνουν, ενώ περίεργες "τρίχες" (λευκές κόκκινες ή μπλε)σαν πλαστικό τρυπούν το δέρμα με πόνο.
Δεν γνωρίζω αν και σε αυτή την περίπτωση βοηθά η spirulina ή η κλορέλα, καθώς γίνετε λόγος και για νανοβακτηρίδια ή "νανο-ρομποτ"....
Οι ερευνητές του φαινομένου προχωρούν λίγο πολύ ακόμη στα τυφλά, όμως προκαλεί αίσθηση το γεγονός, πως ο αμερικανικός οργανισμός Υγείας προχωράει τις σχετικές έρευνες σε "συνεργασία" με το στρατό...
Δε ξέρω τι συμβαινει στην Αθηνα - Αίγινα και Θεσσαλονικη , αλλά εδώ στη Λάρισα έχω να παρατηρησω χημική ουρά εδώ και 2 δβομαδες περίπου , πανω απο τα παράλια του Νομού . Μου κανει εντύπωση , τωρα το καλοκαιρι φαινεται πως ελλατώνουν τους ψεκασμούς .
Επίσης έχω παλι το ίδιο προβλημα , με περνούν για τρελό όταν τους λέω για τα chemtrals και υποστηρίζουν ότι ειναι φυσιολογικά αεροπλάνα !!!! ΕΛεος δηλαδή .
Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό topic για τα morgellons τα οποία δεν καίγονται ούτε με βουτάνιο!!!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για άτομα με γερό στομάχι και εικόνες στο: http://www.morgellons.org/
Το Σελήνιο βοηθάει πολύ στην δέσμευση των βαρέων μετάλλων και στην αποβολή τους απ΄τον οργανισμό αλλά σε μεγάλες δόσεις...
Στις χημικές ουρές περιλαμβάνονται πολλά από δαύτα!
Εξού και η μεταλλική χροιά τους.
Αν περιλαμβάνουν και morgellons, κοινώς τη γ....ε!![]()
Σήμερα, μετά από την "κλασική" πλέον δίμηνη απουσία τους ξανάρχισαν οι χημικοί αεροψεκασμοί...![]()
Μα τι τέλειο timing με το Δελτίο Καιρού![]()
Προς το Νότο τι γίνεται?
Χθές είχε απ'όλα ο μπαχτσές!
Με διπλές, τετραπλές, μακριές και κοντές ουρές και άλλα που είχαν ''ξεφορτώσει'' και ήταν άδεια!
Και μιας και μιλάμε για ουρές και μάλιστα ''κοντές'' ας επεκταθούμε και στα morgellons...
Τί λές toxotis???![]()
Η εικόνα μου έχει 2 λάθη τα μαλλιά μου δεν είναι μακριά και δεν έχω γένια, το χρώμα πάντως το πέτυχες
ΠΟλύ καλό χιούμορ, εύγε σε όλους και πάλι...
ΥΓ. Ριζίτη αν κατέβω καμιά φορά θα τα πούμε σίγουρα ![]()
O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
για να δούμε τις φώτος μερικών ακόμα μελών του φόρουμ![]()
εδώ βλέπουμε την αγαπητή medtech με τη στολή της σε σχετικά χαρούμενη στιγμή-μην της δείξετε αποκρυφιστή μόνο διότι σας έφαγε!!!![]()

αυτός είναι ο Ερμοκράτης την στιγμή που αγορεύει σχετικά με την αρχαίαοελληνική πολυθεϊστική θρησκεία
να και ο αγαπητός WWalker ο περιβόητος περιπατητής. Εδώ βαδίζει πάνω στο νερό όπως έκανε και ο Ιησούς. Οσοι δεν πιστεύατε σε θαύματα τώρα θα πιστέψετε

εδώ βλέπουμε τον φίλο Αστροψυχή με φόντο τον ζωδιακό κύκλο

εδώ βλέπουμε τον αξιαγάπητο φίλο PaNo ο οποίος αναλύει στο μικροσκόπιο τη νέα του συγκλονιστική ανακάλυψη,το δωδεκάκλωνο DNA- ε ρε τι ανακάλυψη έκανα- φωνάζει!!!

και τέλος η φίλη Galadriel που ετοιμάζει το ελφικό της τόξο για να χτυπήσει τους εχθρούς των αποκρυφιστών![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...
πολύ καλόοοο! ![]()
![]()
![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
ΕΕΕΕΕΠ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Agnostic ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ??????????
ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ???????????
ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ......![]()
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Agnostic ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΟΑΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Edited by - AVATARGR on 12/04/2006 22:25:11