ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dimitris_8753 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
toxotisΜέλος
22/07/2008, 16:30:08
Πολύ καλή περίληψη της διαδρομής. Καλά θα ήταν να τα μεταφράζαμε halva

http://vickytoxotis.blogspot.com

toxotisΜέλος
05/08/2008, 17:47:36
Κι άλλα άσχημα νέα σχετικά με τη δράση των chemtrails...

Γιατροί και ερευνητές πλέον συνδέουν άμεσα τη νόσο "morgellons" και την εξάπλωση της με το fallout των χημικών αεροψεκασμών.

(Περισσότερα σχετικά με τη νόσο θα σας δώσω σύντομα: για αρχή να πω, πως αφορά μια περίεργη δερματοπάθεια όπου εμφανίζεται έντονη φαγούρα και η αίσθηση, πως έντομα κυκλοφορούν κάτω από το δέρμα. Στη συναίχεια εμφανίζονται πληγές που ματώνουν, ενώ περίεργες "τρίχες" (λευκές κόκκινες ή μπλε)σαν πλαστικό τρυπούν το δέρμα με πόνο.

Δεν γνωρίζω αν και σε αυτή την περίπτωση βοηθά η spirulina ή η κλορέλα, καθώς γίνετε λόγος και για νανοβακτηρίδια ή "νανο-ρομποτ"....

Οι ερευνητές του φαινομένου προχωρούν λίγο πολύ ακόμη στα τυφλά, όμως προκαλεί αίσθηση το γεγονός, πως ο αμερικανικός οργανισμός Υγείας προχωράει τις σχετικές έρευνες σε "συνεργασία" με το στρατό...

Dimitris_87Νέο Μέλος
06/08/2008, 02:40:34
Γεια σας αγαπητοι μου φίλοι . Καιρό ειχα να μπω στο φορουμ....
Δε ξέρω τι συμβαινει στην Αθηνα - Αίγινα και Θεσσαλονικη , αλλά εδώ στη Λάρισα έχω να παρατηρησω χημική ουρά εδώ και 2 δβομαδες περίπου , πανω απο τα παράλια του Νομού . Μου κανει εντύπωση , τωρα το καλοκαιρι φαινεται πως ελλατώνουν τους ψεκασμούς .
Επίσης έχω παλι το ίδιο προβλημα , με περνούν για τρελό όταν τους λέω για τα chemtrals και υποστηρίζουν ότι ειναι φυσιολογικά αεροπλάνα !!!! ΕΛεος δηλαδή .
NIKONΜέλος
09/08/2008, 22:03:18
εντυπωση μου κανει οτι εδω και δυο μηνες δεν εχουν ψεκασει καθολου εκτος απο 2 ημερες......και εκτος αυτου δεν υπαρχει συννεφο ουτε ζωγραφιστο πανω απο την αιγινα.........εκτος απο τα συννεφα που σχηματιζωνται καμια φορα οταν δυει ο ηλιος.............μου κανει εντυπωση .....δεν ξερω τι ειναι αλλα θα το μαθουμε εν καιρω και αυτο γιατι δεν ψεκαζουν το καλοκαιρι......ισως γιατι ολοι το καλοκαιρι κυτανε τον ουρανο? πολυ πιθανο αυτο.....σε αναμονη με κλειστα παραθυρα και πορτες σε λιγο καιρο.......θα τα ξαναπουμε...πολυ με τριγυριζει αυτο που λες τοξοτη οτι θα ριξουν και αλλα παραλληλα ποιο δυνατα και ποιο αποτελεσματικα..........ετσι μου λεει το σωμα μου...θα δειξει και αυτο.......
NIKONΜέλος
30/08/2008, 21:08:33
σημερα εβρεξε οπως γινεται στη φυση..με ολα τα γνωρισματα της φυσης....καμια σχεση..με το τροπο της χημειας........
helios2012Μέλος
30/08/2008, 23:17:03
Φίλε toxotis,

Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό topic για τα morgellons τα οποία δεν καίγονται ούτε με βουτάνιο!!!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για άτομα με γερό στομάχι και εικόνες στο: http://www.morgellons.org/

Το Σελήνιο βοηθάει πολύ στην δέσμευση των βαρέων μετάλλων και στην αποβολή τους απ΄τον οργανισμό αλλά σε μεγάλες δόσεις...
Στις χημικές ουρές περιλαμβάνονται πολλά από δαύτα!
Εξού και η μεταλλική χροιά τους.
Αν περιλαμβάνουν και morgellons, κοινώς τη γ....ε!

toxotisΜέλος
03/09/2008, 02:15:30
Καλώς τα δεχτήκαμε...!

Σήμερα, μετά από την "κλασική" πλέον δίμηνη απουσία τους ξανάρχισαν οι χημικοί αεροψεκασμοί...

Μα τι τέλειο timing με το Δελτίο Καιρού

Προς το Νότο τι γίνεται?

helios2012Μέλος
03/09/2008, 15:06:14
Με πρόλαβες χρυσή μου Βίκυ,

Χθές είχε απ'όλα ο μπαχτσές!

Με διπλές, τετραπλές, μακριές και κοντές ουρές και άλλα που είχαν ''ξεφορτώσει'' και ήταν άδεια!

Και μιας και μιλάμε για ουρές και μάλιστα ''κοντές'' ας επεκταθούμε και στα morgellons...

Τί λές toxotis???

toxotisΜέλος
03/09/2008, 16:34:24
Καμία αντίρηση, μπορεί να γίνει και εδώ μέσα νομίζω...

PeronosporosΜέλος
16/02/2006, 09:45:57
XAXAXA απίστευτο θέμα αναβίωσε
Η εικόνα μου έχει 2 λάθη τα μαλλιά μου δεν είναι μακριά και δεν έχω γένια, το χρώμα πάντως το πέτυχες (ασπρίζουν τα ρημάδια από μικρός σαν ήμουνα .
ΠΟλύ καλό χιούμορ, εύγε σε όλους και πάλι...

ΥΓ. Ριζίτη αν κατέβω καμιά φορά θα τα πούμε σίγουρα

O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος

10/04/2006, 13:48:16
ας αναβιώσει λοιπόν ξανά το θέμα αυτό αφού έχω έμπνευση.

για να δούμε τις φώτος μερικών ακόμα μελών του φόρουμ

εδώ βλέπουμε την αγαπητή medtech με τη στολή της σε σχετικά χαρούμενη στιγμή-μην της δείξετε αποκρυφιστή μόνο διότι σας έφαγε!!!

αυτός είναι ο Ερμοκράτης την στιγμή που αγορεύει σχετικά με την αρχαίαοελληνική πολυθεϊστική θρησκεία

να και ο αγαπητός WWalker ο περιβόητος περιπατητής. Εδώ βαδίζει πάνω στο νερό όπως έκανε και ο Ιησούς. Οσοι δεν πιστεύατε σε θαύματα τώρα θα πιστέψετε

εδώ βλέπουμε τον φίλο Αστροψυχή με φόντο τον ζωδιακό κύκλο

εδώ βλέπουμε τον αξιαγάπητο φίλο PaNo ο οποίος αναλύει στο μικροσκόπιο τη νέα του συγκλονιστική ανακάλυψη,το δωδεκάκλωνο DNA- ε ρε τι ανακάλυψη έκανα- φωνάζει!!!

και τέλος η φίλη Galadriel που ετοιμάζει το ελφικό της τόξο για να χτυπήσει τους εχθρούς των αποκρυφιστών

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

10/04/2006, 14:02:19
Για εμάς, φίλε Agnostic δεν έχει τίποτα?
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

G.Μέλος
10/04/2006, 14:39:23
καλόοοο!

πολύ καλόοοο!

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
10/04/2006, 23:15:17
Agnostic δέξου τα συγχαρητήριά μου!!!!!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ALFΜέλος
10/04/2006, 23:31:20
Γει σας ποπο πολη φαση ρε παιδια γουσταρω ειδα το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ του ESOTERICA εκανα κλικ περιμενοντας καποιο θεμα περιεργο και παραλιγο απο τογελιο να πεσω απο την καθια μου . Τσι χαρες σου riziti :)
11/04/2006, 19:36:15
Πάρε κι εσύ τότενες

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/04/2006, 19:54:55
άντε να και ο Dying Incubus για να μην παραπονιέται.

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

ALFΜέλος
12/04/2006, 00:38:28
AAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA KALOOOOOO gretel που βρικες τη φοτο μου βρε . κοιτα μια μουρη που εχω. Χαρηκα που με ειδατε και μενα !!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ
12/04/2006, 22:19:31
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΕΕΕΕΠ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Agnostic ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ??????????

ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ???????????

ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Agnostic ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΟΑΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Edited by - AVATARGR on 12/04/2006 22:25:11