- Συνομωσιολογία κατά των Ελλήνων!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σαφέστατα το 99,99% αυτών δεν επιτελούν κανένα τέτοιο.
Αλλά ποίος τους ελέγχει? Ποίος τους κρίνει ?
Ποίος παίζει με τον ψυχικό κόσμο του παιδιού του ?
Αν τσακωθείς με το δάσκαλο, ο μέγας αυτός λειτουργός θα τα βάλει με το παιδί σου, το παιδί σου θα στιγματιστεί και θα γίνει το μαύρο πρόβατο της τάξης. Θα του αλλάξεις σχολείο και πάλι θα πλήξεις τον εσωτερικό του κόσμο από την αλλαγή.
Η ύλη του Υπουργείου. Αστείο! Την καθορίζει μια ομάδα αδρά αμειβόμενων ακαδημαϊκών και κυριολεκτικά ότι γουστάρει ο καθένας το ρίχνει στο καζάνι. Υπάρχει τέτοια άγνοια και ζαμανφουτισμός που δημιουργείται το πλέον γόνιμο έδαφος στο να περάσει ο κάθε κακόβουλος ότι γουστάρει και αντίστοιχα βέβαια να απόρριψη..
Μ αρέσει ο σφαιρικός και διεισδυτικός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Καλυτερα να θεωρω οτι το κρατος ειναι σκατα, ολοι οι πολιτικοι προδοτες, ολοι οι παπαδες gay, οι περισσοτεροι Ελληνες πρωθυπουργοι ηταν προδοτες (οι υπολοιποι απλα μασονοι), μας φθονουνε ολοι οι λαοι του κοσμου, εμεις δωσαμε τα φωτα στην ανθρωποτητα, θα μας σωσει το ξανθο γενος/οι Ε/η ΟΑΕ (διαλεγετε και παιρνετε), μας πολεμανε ολοι, μας διαγραφουνε την ιστορια, και συνεχιζεται...
Ετσι θα ειμαι και πολυ δημοφιλης......
Φοβου τον δογματισμο...
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...
"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΖΟΣ, Ο ΧΑΖΟΣ, Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ?"

Είναι εξίσου εύκολο για όλους?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
1) ΣΤΙΣ… ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
2) ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ‘ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ’! ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ.)
3) ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ Υ.Π ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
4) ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
5) (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ…) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ… ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ!
ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΤΕ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ!
ΈΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.
ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ…
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ… ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (!!!), ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΛΟΙ! ΜΑ ΟΛΟΙ!), ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (!), 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ, ΠΡΙΝ.)
ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.) ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΣΥΧΝΑ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
(ΆΚΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.» ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.)
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ.» ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ, ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ…
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
ΕΠΙΣΗΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ, ‘ΑΚΟΥΣΑ’… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ’ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο… ΜΠΑΜΠΙΝΙΟΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ;
ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ, Η’ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
quote:
Tpt…
1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΡΕΤΗ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ. ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΕΧΝΕΣ. ΙΑΤΡΙΚΗ. ΓΝΩΣΗ-ΨΥΧΗΣ. ΓΝΩΣΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΓΝΩΣΗ-ΦΥΣΗΣ. ΑΡΙΘΜΟΙ. ΓΛΩΣΣΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ‘ΘΕΟΣ’.
………ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ).
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.
2) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΞΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.
3) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΕΓΩ Η… ΓΝΩΣΤΙΚ-ΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΝΟΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΆΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!
ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η’ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ!) ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ… ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ-ΞΕΡΩ-ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΟΙΔΩ (ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ-ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ-ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’).
ΤΟ ΑΝ ‘ΓΝΩΡΙΖΩ’ ΕΓΩ, Η’ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
Ο ΟΡΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ
quote:
Ναι!Τι μπορώ να πω μετά από αυτό!Μου αρέσει όλο και περισσότερο αυτή η <Αζωέλ>!
Κάποιος πρέπει να τα λέει χωρίς φόβο και καθαρά.Όσο κι αν δεν αρέσουν σε κάποιους.
Καλά είπε κάποιος πως ο πολιτισμός των πολλών μας έκανε βάρβαρους!
«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»
Πολλοί φαίνεται ότι δεν μπορούν πλέον να απαντήσουν γιατι είσαι η μόνη που τεκμηριώνεις τα λεγόμενά σου.
Έχεις πει πολλά πράγματα που ήθελα να πώ αλλα δεν μπορούσα γιατί ίσως ξέχασα λίγο τα Ελληνικά μου ίσως φοβόμουν ότι θα χαρακτηριστώ παράλογος.
Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι ενεργοί πολίτες σαν και εσένα. Ισως τότε κάναμε μια διαφορά στην Ελλάδα(προς το καλύτερο ελπίζω).
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ANALPHABET, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ…
1) ΣΤΙΣ… ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
2) ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ‘ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ’! ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ.)
3) ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ Υ.Π ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
4) ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
5) (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ…) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ… ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ!ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΤΕ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ!
ΈΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.
ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ…
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ… ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (!!!), ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΛΟΙ! ΜΑ ΟΛΟΙ!), ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (!), 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ, ΠΡΙΝ.)
ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.) ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΣΥΧΝΑ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
(ΆΚΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.» ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.)ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ.» ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ, ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ…
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΕΠΙΣΗΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ, ‘ΑΚΟΥΣΑ’… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ’ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο… ΜΠΑΜΠΙΝΙΟΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ;
ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ, Η’ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.
Αγαπητη ΑΖΩΕΛ, πραγματικα εισαι αξια συνχαρητηριων...
Πραγματικη Λακαινα, αυτο ειναι το βασικοτερο προβλημα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ελληνες να την ενισχυσουν, δεν υπαρχουν ανθρωποι που ειναι προθυμοι να αλλαξουν αυτη τη κατασταση...ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της Ελλαδας εχει πεσει στα χερια κατεστραμενων φαγοτοποιων χλεβαζοποιων καραγκιοζηδων....οι οποιοι εχουν ξεσκησει τον Ελληνισμο.
Αχ....καθε μερα με ποναει αυτη η χωρα.

EIXA THN ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
ΜΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ………………
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ……….. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΧΑΣΕΙ; (ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑ!)
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΟΡΦΕΑ 7 ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΓΝΑΘΩΝ ΜΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
Τώρα που είπα για δουλειές στην Ελλάδα, είναι και η ανεργία που χτυπάει τους Έλληνες!
Τώρα και να μιλήσω, ότι και να πώ δεν θα ακούσει κανένας εδώ που βρίσκομαι(ίσως μόνο μερικοί μέσα στο φόρουμ). Ελπίζω μόνο ότι θα αποκομίσω κάποιά καλά στοιχεία από εδώ και θα τα μεταφέρω στην Ελλάδα όταν γυρίσω. Αλλάζοντας τους εαυτούς μας πρώτα φαντάζομαι ότι αργότερα θα μπορέσουμε να αλλάξουμε και την Ελλάδα και δεν θα αφήσουμε να περάσουν τα όποια σχέδια υπάρχουν κατά των Ελλήνων.
Έτσι γίνονται τα πράγματα, όπως κάνει η Αζωέλ τώρα. Αν διαμαρτύρονταν ο καθένας μας για όλα αυτά τα μικροπράγματα που δεν μας αρέσουν κάτι θα ακουγόταν, κάτι θα άλλαζε!
Αζωέλ συνέχισε και ας χαρακτηριστείς δημαγωγός. Εμείς ακολουθούμε στο παράδειγμα σου.
Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλα τί κάνουμε!
Αν χαθεί η Ελληνική ιστορία από τα σχολεία δεν υπάρχει ιστορία. Τι υπάρχει; Οι πόλεμοι από το 1500μχ μέχρι σήμερα? Ιστορία δεν είναι μόνο μάχες και πόλεμοι και εκτός από αυτά οι υπόλοιποι ευρωπαίοι έχουν να επιδείξουν μόνο την αναγέννηση η οποία στηρήχτικε πάνω στα Αρχαιοελληνικά ιδεώδη.
Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!
ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΚΕΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΧΛΩΡΙΟ, ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
ΠΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ… ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ!
TRIANTA…
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΛΗ …ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΣΥΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ!), ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!
(ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...)
ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ….
ΑΛΛΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ…
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!
ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΤΡΕΛΟΙ!
Για ριξτε μια ματια στο θεμα της <ΑΖΩΕΛ>, στο Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΕΨΗ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΝΩΣΗ...
«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»
2)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ Π.Χ FAME STORIA...
!ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ!
Πιστευετε ότι το μάζεμα όλου του πληθυσμού της χώρας σε δύο αστικα κέντρα είναι μέσα στα πλαίσια του ελέγχου της Ελλάδας και των Ελλήνων;
Είμαστε μία χώρα υρδοκέφαλη. Αν όχι η μοναδική της ευρώπης(δεν έχω πάει και σε πολλές) μία απο τις λίγες. Αυτό έχει επιτευχθεί βέβαια γιατί ισχύουν κάποιες συνθήκες. Περισσότερες ευκαιρίες για ευρεση εργασίας στα μεγάλα κέντρα για νέους, κυρίως.
Μήπως το να έχεις μαζεμένους όλους τους ανθρώπους σε ένα μέρος του ελέγχεις ευκολότερα; Οι τσοπάνηδες στα μέρη μου κρατούν τα πρόβατα σε κοπάδι για να τα ελέγχουν(προς θεού δεν θέλω να παρομοιάσω με πρόβατα όσους ζουν στις μεγάλες πόλεις). Πάρτε παραδείγματα ελέγχου... Κάμερες στους δρόμους για την κυκλοφορία, Τριήμες αργίες(αδειάζει η πόλη), περιορισμένες οι διαφυγές προς την εξοχή για καθαρό αέρα λόγω κίνησης και κούρασης από την δουλεια και πολλά ακόμη που σίγουρα ξέρετε καλύτερα από εμένα.
Αποκέντρωση δεν έχω δεί τόσα χρονια, το μόνο που βλέπω είναι οτι συνεχίζουν να ερημώνουν τα μέρη μου(Σέρρες, Δράμα κλπ) και οι νέοι να ψάχνουν για δουλειά στην πόλη(Θεσσαλονική Αθήνα). Δεν μπορούνα άραγε κάποιες δουλειές να δημιουργήθουν σε άλλες πόλεις;
Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλα τί κάνουμε!
ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΜΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΖΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ.
ΔΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ.
ΔΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ-ΠΟΛΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΜΕΡΙΑ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ Η’ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ), ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
Η ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΞΕΡΕΙΣ… Ο,ΤΙ ΒΡΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
Τα σύνορα Ελλάδος Βουλγαρίας στο νομό Σερρών αν εξαιρέσουμε τον Προμαχώνα είναι αφύλακτα και τα στρατόπεδα στην περιοχή Βροντούς και Νευρωκοπίου Δράμας έχουν κλείσει. Μπορείς να περάσεις Βουλγαρία η Ελλάδα περπατώντας χωρίς να σου πει κανένας τίποτα. Τα χωριά εκεί επίσης ερημώνουν.
Θα μπορούσαν να ανπτύξουν κάποια μορφή τουρισμού τα μερη εκεινα γιατι το κλιμα το καλοκαιρι είναι υπέροχο και το τοπίο θαυμάσιο γεμάτο δέντρα, ρυάκια ρεματίες κ.α.
Έχουν γίνει προτάσεις αξιοποίησης της περιοχής από τοπικούς φορείς αλλά έχουν μέινει στις προτάσεις. Δεν θυμάμαι να έχει παρουσιαστεί κάποια μελέτη.
Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα στην πολιτική(
) Κομμάτι δύσκολο.
Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξουμε εμείς.
Οι άλλοι πάντα θα κάνουν σχέδια. Σκοπός είναι να μήν περάσουν. Μακάρι να ήξερα ένα παράδειγμα όπου ήταν να εφαρμοστεί κάποιο από τα σχέδια της συνομοσίας αλλά απέτυχε λόγω κάποιων αντιδράσεων ή γεγονότων.
Θα με χαροποιούσε πάρα πολύ και θα έπαιρνα κουράγιο για παραπέρα.
Σημασία δεν έχει τι θελουμε, τι μπορούμε... αλλα τι κάνουμε!
Μην ανησυχείς δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για διχοτόμηση της Ελλάδας
φαντάζεσαι όλοι οι πολιτικοί να ήτανε φιλόσοφοι να είχαν διαβάσει
όλοι αρχαία και νέα ιστορία να γράφανε ποιήματα η μυθιστορήματα
και να είχαν την ικανότητα να γίνουν ηθοποιoί η τραγουδιστές;
η αγάπη είναι παντοτινή
gh
Για να μην παρεξηγηθω όμως δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να μας κυβερνούν καθαρά καλλιτέχνες γιατί στις μέρες μας χρείάζονται πολιτικοί με πυγμή(όχι ότι έχουν και από αυτό οι δικοί μας!).