ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συνομωσιολογία κατά των Ελλήνων!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Συνομωσιολογία κατά των Ελλήνων!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

analphabet35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AZΩΕΛΜέλος
15/03/2005, 18:52:16
ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……
ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ……
ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ.
ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΆΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ.
ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΠΕΡΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ… ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…… ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΑΚΙ.

ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΙΣΧΥΑΝ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

orfeas7Μέλος
16/03/2005, 00:22:08
Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ήταν εύκολο να γίνει γιατί αποτελούνταν από πολλά έθνη. Διαφορετικές θρησκείες έθιμα, εύκολο να τους κάνεις να μαλώσουν. Η διαλυση της Ελλάδος πριν απο κάποια χρονια θα ήταν δύσκολη. Μετά από τόσο μεγάλη εισροή μεταναστών όμως...

θα μου πείτε και εμείς πηγαίναμε στην Γερμανία κάποτε αλλά δεν διαλυθηκε(αντιθέτως ενώθηκε!!!). Ναι αλλά οι μετανάστες τότε στην Γερμανία ήταν δεν ήταν 3 εκατομύρια σε μία χώρα των 50. Εμείς που έχουμε ίσα με 2 εκατομύρια μετανάστες και είμαστε δεν είμαστε 10 Εκ Έλληνες;

Μήπως η εισροή των Αλβανών ωφελούσε στα σχέδια τους; Πώς; Θα καθόταν κοντα στην Ήπειρο και θα διεκδικούσαν αυτό που ονομαζουν Τσαμουριά. Ευτυχώς για μάς οι μετανάστες σκορπίστικαν προς το Νότο κυρίως και δεν μπορουν να διεκδικήσουν εκεί εδάφη!

Μπορεί και τα Σκόπια όταν τα ονομάσουν Μακεδονία επίσημα να διαλυθούν και να κατέβουν προς τα κάτω δήθεν "Μακεδόνες". Έτσι θα αποκτήσουμε και Μακεδονίκή μειονότητα, εκεί που εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες, οι Έλληνες είμασταν κυρίαρχοι στον τόπο μας!

Πολλά τρελά είπα... Φτάνει!

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

AZΩΕΛΜέλος
16/03/2005, 18:52:02

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ‘ΣΥΝΟΡΑ’ ΤΟΥ 1896 (ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΥΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ… ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΝΑ… ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ (ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΗΘΕΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΙΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ… ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΟ 1987-88, ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ.
ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…
«ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΞΑΝΑΜΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ.»
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

lorenzoΜέλος
16/03/2005, 21:32:56

• Έμφαση στον πολιτισμό σημαίνει επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Πλησίασμα του "άλλου", διάλογος απόψεων και επαφή μέσα απο τα κοινά προβλήματα, τα κοινά ερωτήματα που σφραγίζουν την πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης.

• Πρέπει η Ελλάδα ν' αναδειχθεί σε παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο στηριζόμενο όχι μόνο στη μελέτη και αξιοποίηση του παρελθόντος της αλλά και στην προβολή και ανάδειξη του παρόντος της. Όραμα και στόχος πρώτης γραμμής είναι η ορμητική εισβολή της τέχνης στα σχολεία όχι ως ένα ακόμα μάθημα αλλά ως αποφασιστικός παράγοντας στη διαμόρφωση της στάσης και του τρόπου ζωής του Έλληνα μετά απο το 2000

• Η καθημερινή σκληρότητα που όλοι βιώνουμε στις τεχνολογικά αναπτυγμένες κοινωνίες μοναχικών ατόμων, βρίσκει στα παιδιά τον ιδεώδη στόχο της και καθιστά επιτακτική την ανάγκη μιας εκπαίδευσης που να στηρίζεται και να προάγει την κοινωνική ευαισθησία και τον ανθρωπισμό.

• Αν επιτευχθεί η ευαισθητοποίηση του παιδιού στον πολιτισμό θα δημιουργηθεί μια άλλη κοινωνία, μια άλλη νοοτροπία, μια άλλη πολιτική.

• Η ενασχόληση με την Τέχνη είναι πολιτισμός, επειδή δίνει τη δυνατότητα, στα πρόσωπα και στους λαούς να διευρύνουν, να εκφράζονται, να επικοινωνούν και να δημιουργούν.

Αν οι τέχνες αντιμετωπισθούν ως μέσο έκφρασης της εσωτερικής ανάγκης του ανθρώπου για σχέση και επικοινωνία με το συνάνθρωπο και όχι μόνο ως επαγγελματική ή προσωπική ενασχόληση χαρισματικών ατόμων, τότε προσφέρουν ιδανικό όραμα σε μια Παιδεία που αναζητά φωνή περισσότερο πειστική για τη νεολαία. Οζητούμενος γενικός στόχος είναι να προικιστεί η χώρα μ' έκείνο το δημοκρατικό μηχανισμό κατάρτισης και πρόσβασης στην Τέχνη, που κάθε σύγχρονο έθνος δικαιούται να ελπίζει.

" Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας
είναι ο πολιτισμός της "
Μελίνα Μερκούρη

Στην πολιτικό Μελίνα Μερκούρη οφείλουμε την πρώτη νομοθετημένη σύμπραξη συνεργασίας των υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού.
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητοί φίλοι στην ισοπεδωτική προσέγγιση του τύπου "όλοι ίδιοι είναι"..
Υπάρχουν πάρα πολλοί που αγωνίζονται καθημερινά και αγωνιούν για το μέλλον αυτής της χώρας και μάλιστα πολύ αξιόλογοι με ευαισθησίες και οράματα.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι ουσιαστικά το Ελληνικό κράτος λειτουργεί και υπάρχει ως "Δημοκρατικά Ελεύθερο" μόνο τα τελευταία 30 χρόνια. Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους!
Δείτε τι επιτύχαμε σε τόσο μικρό χρονοδιάστημα! Σχεδόν καλύψαμε τον χαμένο χρόνο... Συμφωνώ ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά, ρε σεις είμαστε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ και προχωρούμε με άλματα κι όχι σαν στρατιωτάκια εν-δυό, εν-δυό..!!!
Λέτε νά 'ναι τυχαίο που μας φοβούνται και μας υπολογίζουν μια χούφτα ανθρώπους?!!! Ξέρουν αυτοί...

" ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "

Δείτε ένα απόσπασμα απο λόγο που εκφώνησε ο Δ. Σολωμός σε συμφοιτητές του στην Ιταλία

• < Μάθετε την επιστήμη και την αρετή δίχως να υπερηφανεύεσθε και δεν θα υπερηφανευθείτε, αν αληθινά μάθετε την επιστήμη και την αρετή. αλλά μη παραχαμηλώνετε ποτέ την κεφαλή διότι θα ευρεθούν άτιμα και αχρεία χέρια, έτοιμα να σας πλακώσουν. Αν πάλι τολμήσουν οι άνανδροι να σας υβρίσουν για να σκεπάσουν τους πολλούς φόβους, οι οποίοι φωλιάζουν μες στην ψυχή τους, τότε, ναι, σηκώσετε την κεφαλή με όλη τη δύναμη πόχει και θα ιδήτε, ότι θα πέσει ευθύς εκείνη η αυθάδεια, επειδή είναι μικρόψυχη αυθάδεια. >
  • Κι απ' τους "στοχασμούς" του

• ... Ας φανεί η μικρότης του τόπου και ο σιδερένιος κι ασύντριφτος κύκλος όπου την έχει κλεισμένη. Τοιουτοτρόπως απο τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δυνάμεις θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες.

Καλή συνέχεια

• Παίς ειμί γάς και ουρανού αστερόοντος
    αυτάρ γένος εμοί αθάνατον
    Ορφέας

orfeas7Μέλος
    16/03/2005, 21:45:54
    Καμιά ιδέα για το πώς θα εμπλακεί η Ρωσία και η Τουρκία στον πόλεμο που θα προσπαθήσουν να κάνουν τα αμερικανα με την Συρία;

Αν και μου φαίνεται ότι η Συρία τους χαλάει τα σχέδια αποσύρωντας τα στρατεύματά της από το Λιβανο. Με ποια δικαιολογία θα μπούν στην Συρία;

Α!!! ναι σωστά! Υποθάλπτουν την τρομοκρατία.

Οπότε έχουμε Πόλεμο Αμερικής με την Συρία.
    Οι Ρώσοι τα παίρνουν με τους Τούρκους γιατί οι Τούρκοι επιτίθονται μαζί με τους Ισραηλινους στην Συρία και εισβάλουν να τους σταματήσουν δήθεν ανώ αυτοί (ρώσοι)θέλουν να προλάβουν να πάρουν δικαιώματα στο πετρέλαιο. Οι Ισραηλινοί πουλούν τους Τούρκους γιατί ξαφνικά θυμήθηκαν ότι καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπαινει και η Κίνα για μία επίδειξη δύναμης.

Η Τουρκία διαλύεται. Μας δίνουν την Κωσταντινούπολη για να γίνουμε πιό καλοί φίλοι με τους Ρώσους δήθεν. Απο την πρώην τουρκία έρχονται χίλιοι μύριοι μετανάστες στην Μακεδονία και αρχίζει η διχοτόμηση της Ελλάδος.

Οκ μία απλή θεωρία είναι. δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί. Απλα μέχρι εκεί πήγε το διεστραμένο μυαλό μου για μία διχοτόμηση της Ελλάδος σύμφωνα με τα τρέχοντα γεγονότα! Δεν έχω αποδείξεις για τίποτα τέτοιο.

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

AZΩΕΛΜέλος
    17/03/2005, 14:59:00
    ΟΡΦΕΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    Η ΣΥΡΙΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. (ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ.)
    ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, Η ΚΙΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.

AZΩΕΛΜέλος
    17/03/2005, 15:00:24
    ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ BLUE SKY, ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…
    ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΘΕΑΤΡΟ-ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ!
    ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ…
    ΦΟΡΕΣ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ…
    ΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ; ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΟΥ!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΜΑΛΙΑΣ 8. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!»
    ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. ΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΛΛΗΝ.
    ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!
    ΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ!
    ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ. ΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

orfeas7Μέλος
    17/03/2005, 15:13:45
    Είναι αλήθεια ότι σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει γίνει δημοψήφισμα για το ευρωσύνταγμα;

Στην αγγλία που είμαι δεν έχω ακούσει τίποτε μέχρι τώρα παντως. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τραγικά ούτε μας αφήνουν να μάθουμε το περιεχόμενό του! Ελευθερία της πληροφόρίας σου λέέι μετα!

orfeas7Μέλος
    17/03/2005, 15:31:32
    Όσο για αυτά που έγραψα πριν Αζωέλ για Ρωσίες Συρίεσ κλπ. ετσί απλα μου κατέβηκαν στο κεφάλι. Δεν τα διάβασα πουθενά. Παρά μόνο άκουσα ότι οι Ρώσοι θα μας δώσουν την Κωσταντινούπολη από μία προφητεία του Παίσιου.

Αφού τα σκεύτεται αυτά το δικό αθώο μυαλό φαντάσου τί μπορεί να σκεφτεί το διεστραμένο δικό τους μυαλό!

AZΩΕΛΜέλος
    17/03/2005, 20:08:44
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ;

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ChristoforouΝέο Μέλος
    03/09/2004, 12:47:27
    Γειά σας,

Διάβασα τον τελευταίο καιρό το εκπληκτικό βιβλίο της Αλίκης Μπέιλη
    "ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ"
    και έχω "μαγευτεί" πραγματικά. Είναι ότι πιό δυνατό έχω δεί.

Εν τούτοις έχω πολλές απορίες.
    Είναι αρκετά δυσνόητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι πιό εισαγωγικό ή από πιό βιβλίο της είναι καλύτερα να ξεκινήσω?

Μου φαίνεται ακόμα ότι τα βιβλία της αποτελούν ένα εξελικτικό στάδιο του Θεοσοφισμού, Σωστό ή Λάθος;

Ευχαριστώ

ΧΧ

CC

HeliosΜέλος
    03/09/2004, 18:43:21
    Φιλε μου,ολη η θεοσοφια της Α.Μπαιηλυ,
    ειναι συγκεντρωμενη στην
    ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ,
    που ειναι η "Μυστικη Δοξασια "της,
    αλλα και το πιο δυσκολο και περιεκτικο της.
    Βεβαια "η Πραγματεια επι των 7 ακτινων",
    ειναι απο τα σημαντικωτερα εσωτερικα βιβλια,
    που εχουν ως τωρα κυκλοφορησει...

Edited by - Helios on 03/09/2004 18:45:14

HeliosΜέλος
    03/09/2004, 19:08:53
    quote:

Μου φαίνεται ακόμα ότι τα βιβλία της αποτελούν ένα εξελικτικό στάδιο του Θεοσοφισμού, Σωστό ή Λάθος;

Ετσι ειναι,και μαλλον αυτη ειναι η μαθητρια
    που προανηγγειλε η Μπλαβατσκυ οτι θα συμπληρωνε
    το δικο της εργο.
    Βεβαια,αλλοι θεοσοφιστες,δεν το δεχονται αυτο,
    ουτε και την ARCEIN,μια σοβαροτατη κατα τα αλλα σχολη.

NADAΜέλος
    03/09/2004, 19:48:13

Γειά σου Christoforou!
    Η "Πραγματεία επί της Λευκής Μαγείας", είναι ένα πολύ βασικό εγχειρίδιο της Διδασκαλίας της Μπέιλη.
    Περιέχει βασικές πληροφορίες για τη σύσταση του ανθρώπου και τους Κανόνες για τον έλεγχο του αστρικού-συναισθηματικού φορέα. Είναι ακριβώς το πεδίο που πάσχει σε ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας.

Η "Πραγματεία του Κοσμικού Πυρός" είναι πράγματι το πιο δυναμικό βιβλίο της. Απευθύνεται στη Διανόηση και αποτελεί καλή εξάσκηση για τον Νου. Διευρύνει την αντίληψη. Εξαίρετο βιβλίο.

Περισσότερο εισαγωγικά είναι η "συνείδηση του ατόμου", "Από τη Διάνοια στην Ενόραση" και οι "Άθλοι του Ηρακλή", όπου γίνεται μία εκπληκτική ερμηνεία των γνωστών μας μύθων. Ο κάθε άθλος αντιμετωπίζεται ώς ένα εξελικτικό στάδιο στην πορεία του μαθητή και, το σημαντικότερο, δίνονται τα κλειδιά και οι τρόποι επίλυσης των δοκιμασιών.

Σε κάθε περίπτωση τα βιβλία πρέπει να διαβάζονται "επωαστικά", στοχαστικά και να εφαρμόζονται στην καθημερινή ζωή.
    Εσύ θα βρεις πιο είναι κατάλληλο για σένα. Με όποιο νιώσεις πιο οικεία..

Η Διδασκαλία της Μπέιλυ θεωρείται ότι δίνει το ψυχολογικό κλειδί ερμηνείας της Μυστικής Δοξασίας της Μπλαβάτσκυ. Υπάρχουν 7 κλειδιά.

Καλή συνέχεια στη μελέτη σου. Κάποιες απορίες απαντώνται καθόσο σπάς το φράγμα των λέξεων, πας "πίσω" από αυτές, διεισδύεις, στοχάζεσαι και εφαρμόζεις.
    Ο σκοπός δεν είναι να γεμίσουμε με πληροφορίες, αλλά
    να κατανοήσουμε...

04/09/2004, 05:06:58
    Αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις με Dion Fortune.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)