ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

matrx60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
oneiric1Μέλος
12/02/2004, 12:33:48
Είναι πολύ φυσικό αυτοί που έχουν την «δυνατότητα» να δουν κάποια πράγματα απ’ το μέλλον, να μην θέλουν να τα μοιραστούν με άλλους. Φυσικά αναφέρομαι μόνο σε ανθρώπους που αληθινά έχουν αυτή την δυνατότητα και όχι σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι την έχουν λόγω κέρδους (μέντιουμ κλπ).

.... Όπως έχω γράψει και παλιότερα στο forum έχω την δυνατότητα (γιατί προσωπικά δεν το θεωρώ χάρισμα όπως αναφέρουν κάποιοι) να «διαβάζω» τα χαρτιά.

Μετά από μία «μανιώδη», θα έλεγα, προσπάθεια μερικών χρόνων του ν’ «αποδείξω» ή να διαψεύσω τον εαυτό μου ότι πραγματικά έχω αυτή την δυνατότητα το σταμάτησα τελείως... Έχω «μείνει» με την άποψη ότι είναι κάτι περισσότερο σαν φορτίο παρά σαν καλό και συμβουλευτικό στήριγμα .

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

StickmasterΜέλος
12/02/2004, 12:43:01
Συμφωνω,αλλα για να δεις,εσυ π.χ,το μελλον καποιου θα πρεπει να του διαβασεις τα χαρτια.Δεν γινεται αυτοματα.Αρα για να γινει αυτο θα πρεπει να στο ζητησει,αρα ξερει οτι μπορει να ακουσει ασχημα η καλα νεα,και να το κανεις εσυ με δικια σου θεληση,αρα πρεπει να μοιραστεις μαζι του αυτα που θα δεις.Δεν μπορει να σε αναγκασει.

oneiric1Μέλος
12/02/2004, 13:42:25
Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να δεις κάτι! Ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός!

Όμως δεν είναι ανάγκη να υπάρχει πάντα κάποιος άλλος φίλε stickmaster. Αυτά που αναφέρω, κάλλιστα ισχύουν και για μένα την ίδια!

Όταν λοιπόν διαβάζω τα χαρτιά για μένα, αυτόματα βλέπω κάποια πράγματα για άλλους, δικά μου αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και απλούς γνωστούς μου. Άθελά μου λοιπόν, μαθαίνω / ξέρω πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχα την δυνατότητα. Αυτό δεν είναι επίσης μεγάλο βάρος?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

StickmasterΜέλος
12/02/2004, 13:48:18
Ετσι οπως το λες εχεις δικιο.Δεν μου αρεσει ομως η λεξει βαρος που λες.Ετσι εισαι εσυ,και αυτο σε κανει μοναδικη!!!
Μην λες βαρος κατι που ειναι κοματι του εαυτου σου.
Δεν ξερω,μπορει να τα λεω αυτα επειδη δεν το ζω αυτο που ζεις εσυ καθε μερα...Λενε οτι οποιος ειναι εξω απο το χορο ξερουν πολλα τραγουδια...

12/02/2004, 15:52:05
Γεια σας και πάλι!
χαίρομαι που η κουβεντούλα μας εξελίσσεται τόσο καλά!
Παράξενη όντως η ιστορία του νέου φίλου μας,obelix.
Αγαπητέ i_see_s_d καλά κάνεις και αμφισβητείς.
Είναι αστείο να βγάζουμε συμπεράσματα εύκολα,και να λέμε το βρήκα:<είναι αυτό>.
καλύτερο είναι να άναφέρουμε τα γεγονότα.
Δεν συμφωνώ όμως,ότι όλα αυτά τα παράξενα είναι στην φαντασία κάποιου.
quote:
px eimaste kourasmenoi, vlepoume viastika kati kai mas dimiourgei lathos entypwsi...eimaste kai ligo eykolopistoi panw se ayto to thema... kai tsoup... na sou to aneksigito !!!

Ούτε αυτό το δέχομαι.
Μου έτυχε για ώρες να παρατηρώ κάτι.Να είμαι ξεκούραστη,και μάλιστα να το βλέπουν άλλα 100 άτομα μαζί με μένα.
Ωραία το είπες <Ανεξήγητο>.Ας μείνω σε αυτό.Δεν χωρά εξήγηση..Ή υποθετικά πάντα, προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση.
quote:
Εσυ που ξερεις τι παιζει ομως με τα υπερφυσικα,γιατι δεν προσπαθεις να την πεισεις οτι δεν φταιει σε τιποτα εκεινη για αυτα που βλεπει.Θα ηταν μαλιστα καλητερο να τους προιδοποιει για αυτα που βλεπει.Αλλωστε οποιος της ζηταει να "διαβασει"το φλιτζανι του,θα πρεπει να ξερει οτι μπορει να ακουσει ασχημα πραγματα αλλα και καλα.

Ξέρεις δεν είναι τόσο απλό.
Δεν νιώθεις απλά υπεύθυνος,αλλά πιάνεις την αρνητική ενέργεια.Βιώνεις το κακό.Ότι και να σου πει κάποιος από έξω,δεν είναι αρκετό για να διώξει αυτό το συναίσθημα.
quote:
Συμφωνω,αλλα για να δεις,εσυ π.χ,το μελλον καποιου θα πρεπει να του διαβασεις τα χαρτια.Δεν γινεται αυτοματα.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες.
Συχνά χρειάζεται βέβαια να συγκεντρωθείς κάπου.
Άλλοτε,απλά σου έρχεται η εικόνα ή το νιώθεις μέσα σου.
Έχεις τη <δυνατότητα>, που πολύ καλά ανέφερε η φίλη μας.
Δεν χρειάζεσαι πάντα κάτι συμπληρωματικό.
Και ναι, είναι βάρος...

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

13/02/2004, 09:50:02
quote:
ekei pou thelw na kataliksw einai oti den exw dei pote mou tipota aneksigito stin zoi moi.. apo fantasmata mexri ufo....

Φίλε i_see_s_d καλώς όρισες καταρχήν στην διαδικτυακή μας παρεούλα...
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ...
Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος...
Την επόμενη βδομάδα μπορεί να σου συμβεί κάτι ανεξήγητο...
Γιατί μη μου πεις ότι ΟΛΑ μπορούν να εξηγηθούν ορθολογιστικά... ξέρω δεν το πιστεύεις και έχεις δίκιο γιατί σου απουσιάζουν τα ανάλογα βιώματα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

"Τάδε έφη Avallon"
alma libreΝέο Μέλος
14/02/2004, 00:52:28
Γεια χαρα σε ολους σας και καλως σας βρισκω. Προσφατα ανακαληψα την σελιδα σας και επειδη μου αρεσε, αλλα και επειδη εχω κι εγω καποιες ιστοριες να διηγηθω αποφασισα να γινω μελος της. Πριν 5 χρονια λοιπον η μητερα μου μαζι με αλλα 4 ατομα ειχαν παει να επισκεφθουν ενα μοναστηρι. Ξεκινησαν λοιπον το μεσημερακι γιατι τα φωτα του αυτοκινητου δεν λειτουργουσαν καλα, για να γυρισουν νωρις. Οταν εφευγαν απο την μονη, ο γεροντας τους ειπε να προσεχουν στο δρομο. Γυριζοντας ομως για Χαλκιδα ανακαλυξαν πως ειχαν χαθει. Ξαφνικα το αυτοκινητο σταματησε και αναψαν τα φωτα του στη μεγαλη σκαλα που πριν δεν λειτουργουσε. Ξεχασα να πω πως ειχε νυχτωσει. Ο οδηγος φυσικα παραξενευτηκε για τα φωτα. Τοτε βλεπουν στην μεση του δρομου ενα μαυρο κατσικι να κατευθηνεται προς το αυτοκινητο. Το ζωο λοιπον πηγε μπροστα τους και αρχισε να χτυπαει το κεφαλι του πανω στο καπο του αυτοκινητου. Επιτα ανεβηκε πανω στο καπο και εβγαζε αφρο απο το στομα ενω ειχε βαλει το κεφαλι του αναμεσα στα πισω ποδια του. Περιττο να πουμε την τρομαρα της παρεας οι οποιοι αρχιζαν να κανουν προσευχες ενω το μικρο κοριτσι της παρεας ειπε΄- αυτος για να μας τρομαξει εβαλε το κεφαλι του στον κ.... του. Υστερα απο λιγα λεπτα αφου προσευχονταν ολοι, το ζωο αρχισε κι εκανε βηματα προς τα πισω, κατεβηκε απο το αυτοκινητο κι εξαφανιστηκε. Αμεσως επανηλθε το αυτοκινητο, χαμηλωσαν παλι τα φωτα του και καταφεραν να βρουν το δρομο. Το παιδακι για 3 μηνες δεν μπορουσε να κοιμηθει μονο του, ενω η παρεα αυτη δεν ξεχναει ευκολα το περιστατικο. Η ιστορια μου ειναι 100% αληθινη, οπως και οι ανθρωποι που την εζησαν. Γι αυτο φιλοι μου ποτε μην λετε ποτε.

ap

coperroloΜέλος
14/02/2004, 04:03:08
quote:

Επιτα ανεβηκε πανω στο καπο

Μου θυμίζει ένα καλοκαίρι στη Θάσο να τρέχω αλλόφρων από την ξάπλα της πετσέτας για να κυνηγήσω ένα κοπάδι κατσίκια που σκαρφάλωσε σε καπώ και ουρανό για να βοσκήσουν την ελιά στον ίσκιο της οποίας είχα παρκάρει. Κατά ένα παράξενο τρόπο δεν είχαν καβουλιάσει ή χαράξει το αυτοκίνητο. Πολύ μυστήρια πλάσματα τα κατσίκια...

My Karma ran over your Dogma

nefertityΜέλος
14/02/2004, 14:22:02
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ FORUM,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FORUM:ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ...ΜΗΠΩΣ???...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ/ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ???

alma libreΝέο Μέλος
14/02/2004, 14:33:51
Παρολαυτα φιλε COPERROLO μονο καλοκαιρακι δεν ηταν και φυσικα δεν ηταν κατι το ευχαριστο. Φυσικα παλι μπορεις να το εμηνευσεις οπως θελεις. Παντως οι ανθρωποι που ηταν μεσα δεν το ερμηνευσαν ως κατι το φυσιολογικο. Μην νομιζεις φυσικα οτι κι εγω ειμαι καποια ευκολοπιστη. Αλλα καποια περιστατικα που συμβαινουν γυρω μου δεν μπορω να τα προσπερασω. Και βεβαια δεν μου το ειπαν τυχαιοι ανθρωποι. Αλλα αναμεσα τους ηταν κι ενα παιδι που πιστεψε με δεν εχει λογο να πει ψεματα. Απλα ειναι μεχρι να σου τυχει.

ap

11/08/2010, 20:16:23
quote:

Τοτε, αγαπητέ μου Δήμο, γιατι αυτόν τον ....ελέφαντα, τον ανέφερες
5 φορές;....

Διότι δεν απάντησες στην ερώτησή μου Βαγγέλη , γι'αυτό..!

Εμμένεις στα 10.000 χρόνια και ενώ υπάρχουν ευρήματα εκατοντάδων χιλιάδων και μάλιστα εδώ στην Ελλάδα....συμφωνείς με όλα τα υπόλοιπα και δεν παίρνεις θέση ως προς αυτό...γι'αυτό ρε Βαγγέλη..!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
11/08/2010, 21:11:25
Μα Δήμο μου, ο συσχετισμός που προσπαθείς να κανεις, δεν στέκει..
Εγώ αναφέρομαι στο ότι τα παλαιότερα, ασχέτως πόσο,ευρήματα,
για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του, είναι στην Ελλάδα...
Το απο πότε είναι, προσπαθώ να σου πω, ότι αφορά άλλη συζήτηση...
Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά και μπεςρδευτούμε...Να αρχισουμε να επικοινωνούμε, με έννοιες που συμφωνούμε και ψάχνουμε..
Όχι να χαθούμε...
Ο χ ελεφαντας,μπορεί να έχει μόνο 10000 χρόνια,η και 1 εκατομμύριο,για να σου κανω το χατήρι..Αλλά,το θέμα είναι,
πως η χώρα μας, ξεκίνησε ακόμη και την έννοια άνθρωπος...
Πολύ σημαντικό,για την ιστορία του ανθρώπου, που τον θέλουν,
να κατάγεται απο την...Λούση...
11/08/2010, 22:09:53
quote:

Μα Δήμο μου, ο συσχετισμός που προσπαθείς να κανεις, δεν στέκει..
Εγώ αναφέρομαι στο ότι τα παλαιότερα, ασχέτως πόσο,ευρήματα,
για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του, είναι στην Ελλάδα...
Το απο πότε είναι, προσπαθώ να σου πω, ότι αφορά άλλη συζήτηση...
Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά και μπεςρδευτούμε...Να αρχισουμε να επικοινωνούμε, με έννοιες που συμφωνούμε και ψάχνουμε..
Όχι να χαθούμε...
Ο χ ελεφαντας,μπορεί να έχει μόνο 10000 χρόνια,η και 1 εκατομμύριο,για να σου κανω το χατήρι..Αλλά,το θέμα είναι,
πως η χώρα μας, ξεκίνησε ακόμη και την έννοια άνθρωπος...
Πολύ σημαντικό,για την ιστορία του ανθρώπου, που τον θέλουν,
να κατάγεται απο την...Λούση...

Μπορεί να κατάγομαι και απο σκωληκομερμηγκότρυπα...προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου...ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥ...!!!

Εδώ τώρα με νοιάζει...τι κάνω τώρα...!!!

Και κάποιοι είναι γόνοι γαλαζο-αιματων -λένε- ... ε!!! και..???

Η εν γένει πολιτεία του καθενός , ορίζει και ποιός είναι φίλε μου...ο τρόπος που σκεπτεται και δρά...η επικοινωνία με τον εαυτό του και η γνώση του εαυτού του αλλα και ο τρόπος που συμπεριφέρεται στον εαυτό του αλλα και στους άλλους ... κατα πόσο γίνεται διακριτός νάμεσα στους άλλους με την εν γένει στάση του και πόσο μπορεί να καλλιεργεί αισθήματα "ασφάλειας" και σεβασμού έναντι των άλλων...!!!

11/08/2010, 22:29:15
Μιλάμε για τον άνθρωπο ρε Δήμο...Δεν μπορεί να μην σε νοιάζει
αν κατάγεσαι απο γορίλα, ή απο Έλληνα, αυτόχθονα και γηγενή...
Μην προσωποποιείς τα ζητήματα..Δες τα γενικά...
Για το άν ο άνθρωπος εξελίσσεται σε ένα ανώτερο και καλύτερο όν,
συζητάμε,δίχως απλά την μοίρα ενός ζώου, που προχωράει...
Δεν έχει πνεύμα που τον κάνει να εξελίσσεται σε άλλο όν, απο ότι είναι;Δεν στοχεύει να γίνει ανώτερος;..
Αυτο δεν είναι ο σκοπός της ζωής του ανθρωπου;...
11/08/2010, 22:36:57
quote:

Μιλάμε για τον άνθρωπο ρε Δήμο...Δεν μπορεί να μην σε νοιάζει
αν κατάγεσαι απο γορίλα, ή απο Έλληνα, αυτόχθονα και γηγενή...
Μην προσωποποιείς τα ζητήματα..Δες τα γενικά...
Για το άν ο άνθρωπος εξελίσσεται σε ένα ανώτερο και καλύτερο όν,
συζητάμε,δίχως απλά την μοίρα ενός ζώου, που προχωράει...
Δεν έχει πνεύμα που τον κάνει να εξελίσσεται σε άλλο όν, απο ότι είναι;Δεν στοχεύει να γίνει ανώτερος;..
Αυτο δεν είναι ο σκοπός της ζωής του ανθρωπου;...

Ανώτερος???

Δεν έχω τέτοια προβλήματα φίλε μου και καμμιά δηλωμενη θέση εντός μου -πλέον- που με καλεί να την υπερασπίσω...!

Είμαι "εγώ" και τίποτ'αλλο...ούτε ανώτερος ...ούτε κατώτερος...ούτε καλύτερος ...ούτε χειρότερος...ούτε εξυπνότερος αλλα ούτε πιο χαζός κλπ...κλπ...κλπ...!!

Είμαι "εγώ" έτσι απλά...και μου αρέσει!!!

11/08/2010, 22:42:47
Και εδώ που έρχεσαι, φίλε μου Δήμο,δεν έρχεσαι για να γίνεις καλύτερος, να αποκτήσεις εμπειρίες γνώση, να γινεις ανώτερος, απο ότι ήρθες,να εξελίξεις ότι πιστευεις,σε κατι πιο ουσιαστικό;...
Εισαι σιγουρος;...
11/08/2010, 23:05:40
quote:

Και εδώ που έρχεσαι, φίλε μου Δήμο,δεν έρχεσαι για να γίνεις καλύτερος, να αποκτήσεις εμπειρίες γνώση, να γινεις ανώτερος, απο ότι ήρθες,να εξελίξεις ότι πιστευεις,σε κατι πιο ουσιαστικό;...
Εισαι σιγουρος;...

Να βελτιωθώ ως άνθρωπος φίλε μου και να αποκτήσω επιμέρους γνώσεις φίλε μου και όντως αυτό συνέβη...και πιο ταπεινός θα ήθελα να γίνω ...πιο εγκρατής και πιο ήρεμος ως άνθρωπος...αλλα ανώτερος απο ποιόν...και γιατί ανώτερος απο κάποιον ή απο τον εαυτό μου ως έχει μέχρι κάποια δεδομμένη χρονική στιγμή..???

Ποιός ο σκοπός του να γίνει κάποιος ανώτερος και μάλιστα αυτό να το επιδιώκει συνειδητά???

Αυτοματικά δηλώνει ο ίδιος ανεπάρκεια και αυτό δεν είναι κάτι που δεν επιφέρει συναισθηματικές δονήσεις και μάλιστα αρνητικές...κάθε βήμα είναι ένα άλλο ένα βήμα προς τον στόχο μας φίλε μου...άλλο ένα βήμα και τίποτα περισσότερο...άλλο ένα βήμα προς τα μπρός και όχι αίσθηση υπεροχής και ανωτερότητας...!!!

12/08/2010, 10:50:00
Καλά ρε Δήμο, ποσο δύσκολο είναι,να δεις, ότι υπάρχει η βελτίωση, εξέλιξη ωρίμανση του ανθρώπου,ανα την ιστορία του και υπάρχει κι ο άνθρωπος,του σήμερα, του "ωχαδερφέ,δεν με νοιάζει" που ερχεται ,
μόνο και μονο για να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί ως ...ζώον, ως σωματικές ανάγκες,δίχως να εξελιχθεί, σε ένα καλύτερο άνθρωπο,
αλλά, σε ένα καλύτερο ζώο, αποκτηνώνοντας τις αισθήσεις του;....
Έχουμε διαφορά, φίλε μου, στο ότι εμένα, με προβληματίζει, η ....σούμα της ζωής μου, πλέον..
Κοιτάω πισω και θέλω να δω που βρισκομαι, αν πάω καλά...
Δεν βιάζομαι να κατευθυνθώ...
Γιατι, πολυ πρεμούρα βλέπω, απο τον κόσμο και την κοινωνία, να προχωρήσει, πολυ παρα πέρα........Εκτός ορίων, εκτός αρχών, εκτος,
πραγματικότητας....
Ο ...Χώκινς,ας πούμε, λεει, να φύγουμε απο τη γή....
Αυτή την παράνοια του υστερικού αύριο, λέω να αποφύγω....
12/08/2010, 14:02:14
quote:

Καλά ρε Δήμο, ποσο δύσκολο είναι,να δεις, ότι υπάρχει η βελτίωση, εξέλιξη ωρίμανση του ανθρώπου,ανα την ιστορία του και υπάρχει κι ο άνθρωπος,του σήμερα, του "ωχαδερφέ,δεν με νοιάζει" που ερχεται ,
μόνο και μονο για να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί ως ...ζώον, ως σωματικές ανάγκες,δίχως να εξελιχθεί, σε ένα καλύτερο άνθρωπο,
αλλά, σε ένα καλύτερο ζώο, αποκτηνώνοντας τις αισθήσεις του;....

Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πώ...προφανώς δεν θέλεις να καταλάβεις...

Φια ποιά εξέλιξη ρε Βαγγέλη μου μιλάς και απο ΠΟΥ???

Απο το Άγιο Πνεύμα και απο τους Παππάδες..???

Η όποια βελτίωση έρχεται εκ των έσω και απο μάς και με δουλειά και καλλιέργεια αλλα και γνώσεις βασισμένες σε σωστές ιδέες...!

Επιμένεις στα ίδια και ενώ γνωρίζεις ότι δεν ισχύουν όλα όσα λές...απο πείσμα προσπαθείς να τα υποστηρίξεις..!

Στο ξανά-πα , οι Θρησκείες αποτελούσαν ενός είδους ψυχαναλυτικό εργαλείο κάποτε αλλα και τώρα για ανθρώπους που εκ των έσω δεν μπορούσαν να στηρίξουν τον εαυτό τους...με πενιχρά όμως πάντα αποτελέσματα...ΠΑΝΤΑ!!!

Δεν έχουν γνώσεις πρωτογενείς για την ουσία του ανθρώπου και κινούνται επιφανειακά...και δεν στο λέω για να σε εκνευρίσω...αλλα κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους...το χρωστάμε στις επερχόμενες γενεές , ας μην υποστουν και αυτές τα ίδια που παθαμε και μείς...!!!

Δεν μπορεί οι Θρησκείες να νοηματοδοτούν και να εκ-παιδεύουν τα παιδιά αλλα και τους ανθρώπος γενικότερα...αυτό είναι θέμα του Εκ-παιδευτικού συστήματος της πολιτείας .... αν θέλει τώρα κάποιος να πάει στην εκκλησία και το επιθυμεί , δεν θα τον ενοχλήσει κανείς...ελέυθερα να πάει και ας μείνει και κεί μέσα , προσωπικά ουδόλως με απασχολεί...ο καθένας ας κάνει ελεύθερα ότι θέλει...δικαίωμά του είναι..!!!

Πρέπει ένας άνθρωπος και μια κοινωνία να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους φίλε μου..."ναί" ή "όχι"..???

12/08/2010, 17:54:00
Μάλλον άλλος δεν θέλει να καταλάβει αγαπητέ μου Δήμο....Εγώ
σου μιλάω, για την εξέλιξη του ανθρώπου,κάτι που γίνεται, ως ειδος κι εσύ ανακατεύεις τους...παπάδες...Δεν ξέρω ρε φιλε...
Κατα λάθος σου συνέβη;
Και προπάντων, σταμάτα να νομίζεις ότι αυτά που λές είναι νέα...
Είναι πολύ παλιά,αν και δεν το ξέρεις..
Πέραν αυτου, αν δεν σε πειράζει, επαναλαμβάνω, οι χριστιανοί ειμαστε
οι κάτοικοι αυτής της χώρας....
Απο κει κι έπειτα, αν δεν θέλεις να πιστέψεις, μην αναγκάζεις και τους άλλους, να δουν, ότι θέλεις εσύ...Εγώ, λέω ότι πιστεύω,ΕΓΩ, ενώ εσύ, ότι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε,εμείς..
Γιατι ρε Δήμο, απο πότε έγινες ειδικός;...
Επιτέλους,αν δεν το έχεις προσέξει, γράφεις σε θρησκευτικά θέματα, ενάντια στην ....θρησκεία..
Πόσο νορμάλ σου μοιάζει αυτό;....