ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/10/2008, 12:14:20
το παρεακι δεν ηρθε ακομα?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
16/10/2008, 12:34:06
quote:
παντως, δεν πιστευω να σε βοηθησω, μιας και ειμαι Σαββατο γεννημενος

Ε από μενα που είμαι δευτερογεννημενος καλυτέρα θα τα πας .
16/10/2008, 13:52:29
quote:

Ε από μενα που είμαι δευτερογεννημενος καλυτέρα θα τα πας .

λες? μπορει για μενα να ισχυει, αλλα δεν ξερω για τους 3ους τι γινεται

16/10/2008, 14:08:52
Να σου πω την αλήθεια δεν τα πιστεύω αυτά και ο πατέρας μου σαββατογεννημένος
Είναι αλλα δεν τον είδα να πιάνει κανα τζοκερ και παίζει συνεχεία αμα ήταν όποιος
Γεννιέται Σάββατο να γίνεται ότι λέει τότε όλοι θα ήμασταν βολεμένοι καθώς ολο και
Κάποιος θα υπάρχει μέσα στην οικογένεια γεννημένος αυτή την ημέρα έμενα πχ είναι
Ο πατέρας μου και μικρός μου γιος .

16/10/2008, 17:26:58
Καλησπέρα στην παρέα.

quote:
Ήμουν σε καταφύγιο για να γλιτώσω απ τους εξωγήινους

Και μας μας άφησες απ έξω βρε?

quote:
Χιχιχι, πολύ το χαίρομαι που αργεί...

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

http://krios.livepage.gr/
16/10/2008, 17:51:48
quote:

Να σου πω την αλήθεια δεν τα πιστεύω αυτά και ο πατέρας μου σαββατογεννημένος
Είναι αλλα δεν τον είδα να πιάνει κανα τζοκερ και παίζει συνεχεία αμα ήταν όποιος
Γεννιέται Σάββατο να γίνεται ότι λέει τότε όλοι θα ήμασταν βολεμένοι καθώς ολο και
Κάποιος θα υπάρχει μέσα στην οικογένεια γεννημένος αυτή την ημέρα έμενα πχ είναι
Ο πατέρας μου και μικρός μου γιος .

εσυ εννοουσες οτι οι "Σαββατογεννημενοι" ειναι καλοτυχοι?

εγω ξερω το αντιθετο! Γκαντεμης για τους αλλους

16/10/2008, 18:26:19
quote:
εσυ εννοουσες οτι οι "Σαββατογεννημενοι" ειναι καλοτυχοι?

εγω ξερω το αντιθετο! Γκαντεμης για τους αλλους

Θεωρείται ότι οτιδήποτε πεις βγαίνει καλό η κακό .
16/10/2008, 18:43:57
οι υπολοιποι της παρεας που εχουν παει?

16/10/2008, 23:02:30
Συγνωμη που αργησα κι εγω..
Τα επινα με τον φιλο μου τον Alf..Τον κερασα cat daniels
16/10/2008, 23:35:15
quote:
μαιμουδιτσα -Τα επινα με τον φιλο μου τον Alf..

Ποιον Alf εννοείς καλή μου μαϊμουδίτσα…

Αυτόν

Ή μήπως αυτόν….

16/10/2008, 23:52:04
Τον πρωτο!!!
Μου αρεσουν οι τριχωτοι εξωγηινοι!!
χα! χα! καλο,να 'σαι καλα..
17/10/2008, 02:55:27
Δεεεεεεεεεεεεεεεεεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,
δεν μπορω παλι να κοιμηθωωωωωωωω..Τρα λαλα..
Ειμαι ολομοναχη εδω περα,ολοι ροχαλιζουν,ολοι κανουν τρελιτσες..κι εγω καθομαι εδω ολομοναχη και κλαιγομαι..
Τι να κανω; θα γραψω ημερολογιο..

Αγαπητο ημερολογιο,
σημερα ηταν μια ενδιαφερουσα ημερα.Μου γνωρισε ο αδελφος μου την κοπελα του.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΙΑ!!
Υστερα πηγα στο ιατρο,μετα πηγα στα δισκαδικα μπας και βρω καμια ροκια,μετα..δεν θυμαμαι..
Ηρθε ο ΑLF εφαγε ολες τις γατες της γειτονιας, ηπιαμε Cat Daniels και μετα..παλι δεν θυμαμαι..
Τωρα δεν μπορω να κοιμηθω.Ο Predator κοιμαται,ο krios γυαλιζει τα χρυσαφι κερατα του και χαιρεται,η loucritia κανει μπανιο με παρεα..Ο Elo ο φιλος μου,πηρε νεο δωρο στην γυναικα του-μια πολυσκουπαπολυμιξερ- ολοι κατι κανουν κι εγω..
Το βρηκα!!! Παω να ακουσω scanner χα!!
Θα τους δω αυριο..
Καλο ξημερωμααααααααααα!!

17/10/2008, 06:58:39
Καλημέρα φιλαράκια .

Υπομονή την φάγαμε και αυτήν την εβδομάδα…

Τα καφεδάκια μας και φύγαμε για την δουλειά…

17/10/2008, 08:22:56
Καλημέρα...
Μαιμουδίτσα - σε κοινόβιο ζεις και είσαστε τόσοι πολλοί εκεί μέσα;;;.
Σε περίπτωση που δεν μπορείς να κοιμηθείς υπάρχουν οι εξής τρόποι:
α) Μετράς προβατάκια... (Σε μένα δεν πιάνει...)
β) Πίνεις μία ζεστή σοκολάτα, κάνεις ένα χλιαρό μπάνιο και ακούς μουσική από βιολιά και αηδόνια... (Καλά τα δύο πρώτα έχω δοκιμάσει μόνο...)
γ) Υπάρχει και το κόλπο της εξουθένωσης: τρέχεις σαν τρελή για κάνα 20λεπτο, σηκώνεις και βάρη για κάνα 30λεπτο και στο τέλος κάνεις κάτι μπράτσα... Υπάρχει και η αναλλακτική να πιάσεις μία ακόμα δουλειά το βράδυ - σε αυτή την περίπτωση θα κατουρηθείς στο τάλληρο...
δ) Αποφεύγεις τα χάπια...

Για οποιαδήποτε άλλη συμβουλή περί ύπνου στον ειδικό που 8 ώρες ύπνου δεν τον φτάνουν...

17/10/2008, 10:18:07
καλημερα στην παρεα! καλημερα σε ολους!

17/10/2008, 10:21:49
quote:

Δεεεεεεεεεεεεεεεεεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,
δεν μπορω παλι να κοιμηθωωωωωωωω..Τρα λαλα..
Ειμαι ολομοναχη εδω περα,ολοι ροχαλιζουν,ολοι κανουν τρελιτσες..κι εγω καθομαι εδω ολομοναχη και κλαιγομαι..
Τι να κανω; θα γραψω ημερολογιο..

Αγαπητο ημερολογιο,
σημερα ηταν μια ενδιαφερουσα ημερα.Μου γνωρισε ο αδελφος μου την κοπελα του.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΙΑ!!
Υστερα πηγα στο ιατρο,μετα πηγα στα δισκαδικα μπας και βρω καμια ροκια,μετα..δεν θυμαμαι..
Ηρθε ο ΑLF εφαγε ολες τις γατες της γειτονιας, ηπιαμε Cat Daniels και μετα..παλι δεν θυμαμαι..
Τωρα δεν μπορω να κοιμηθω.Ο Predator κοιμαται,ο krios γυαλιζει τα χρυσαφι κερατα του και χαιρεται,η loucritia κανει μπανιο με παρεα..Ο Elo ο φιλος μου,πηρε νεο δωρο στην γυναικα του-μια πολυσκουπαπολυμιξερ- ολοι κατι κανουν κι εγω..
Το βρηκα!!! Παω να ακουσω scanner χα!!
Θα τους δω αυριο..
Καλο ξημερωμααααααααααα!!

χαχαχα.... σ' ενοχλει η αϋπνια ε? καλες συμβουλες σου εδωσε ο OANNHSEA, προσπαθησε να τις δοκιμασεις...

Ισως σε βοηθησουν να βρεις την "γαληνη" του υπνου!

17/10/2008, 10:37:42
Καλημέρα σε όλη την ομήγυρη!

Φίλε μου PREDATOR, όταν ξαναέρθω φυσικά και θα μου δείξεις κι άλλες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας αλλά ελπίζω με λιγότερο φαγητό!
Κάτι που πιστεύω πως είναι δύσκολο διότι η Βόρεια Ελλάδα φημίζεται για το καλό της φαγητό οπότε είναι δύσκολο να την σκαπουλάρω...
Χεχε!

Φίλε OANNHSEA, μου αρέσουν οι συμβουλές σου για τα άτομα που πάσχουν από αϋπνίες.
Προσωπικά αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα για 3 - 4 χρόνια...

Είχα μετρήσει ολόκληρες στάνες κι ολόκληρα παχνιά από πρόβατα αλλά ο γλυκός και πολυπόθητος ύπνος δεν ερχόταν...
Ένα χαλαρωτικό και χλιαρό μπάνιο έκανα και λίγο πριν αποκοιμηθώ κι ύστερα έπινα κι ένα ποτηράκι γάλα αλλά φευ!
Το μάτι δεν κατέβαζε ρολά!

Είχα δοκιμάσει επίσης να κάνω πολλά πράγματα πριν πέσω για ύπνο ώστε να κουραστώ αλλά το αποτέλεσμα ήταν να έχω υπερένταση.

In anticipation of my resurrection...

17/10/2008, 11:19:29
quote:

Καλημέρα σε όλη την ομήγυρη!

Φίλε μου PREDATOR, όταν ξαναέρθω φυσικά και θα μου δείξεις κι άλλες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας αλλά ελπίζω με λιγότερο φαγητό!
Κάτι που πιστεύω πως είναι δύσκολο διότι η Βόρεια Ελλάδα φημίζεται για το καλό της φαγητό οπότε είναι δύσκολο να την σκαπουλάρω...
Χεχε!

γεια σενα φιλε μου που δεν εισαι συνηθισμενος να τρως ποσοτητες, θα σου προτεινω κατι διαφορετικο...

Απλα να δοκιμασεις απο λιγο, διαφορες γευσεις! Σωστα ?

17/10/2008, 15:56:12
Καλησπέρα στη παρέα.

Εμένα πάντως θα το ξαναπώ τίποτα δεν με κοιμίζει όπως η τηλεόραση.
Κάθησα χθες να δω κατά τη μία το thriller "κατάρα 2" στο nova cinema 2 που το έπαιζε.Αποτέλεσμα, μετά από ένα τέταρτο κοιμόμουν βαθειά.Μα έλεος και σε thriller πια;

Διάβασα μία είδηση που κανονικά έπρεπε να την ποστάρω στα πιο παράξενα των παράξενων, αλλά επειδή εδώ έχουμε κεράσει πολλές φορές pizza, και ο φίλος μας ο open mind τις λατρεύει, του αφιερώνω εξαιρετικά αυτή την είδηση

Καταβρόχθισε 45 κομμάτια pizza

Κατάπιε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 45 κομμάτια pizza μέσα σε 10 λεπτά! Με τον τρόπο αυτό, ο 24χρονος Τζόι Τσέστνατ κατάφερε να κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pizza, που διοργανώθηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης. Για να καταφέρει να φάει γρήγορα τα κομμάτια pizza, τα δίπλωνε και τα συμπίεζε, ώστε να τα καταπίνει γρήγορα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Τσέστνατ κερδίζει σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Το περασμένο καλοκαίρι, καταβρόχθισε 59 hot- dogs μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ τον προηγούμενο μήνα έφαγε 98 χάμπουργκερ σε οκτώ λεπτά.

πηγή:zougla.gr

Wolf
17/10/2008, 16:26:16
quote:

Διάβασα μία είδηση που κανονικά έπρεπε να την ποστάρω στα πιο παράξενα των παράξενων, αλλά επειδή εδώ έχουμε κεράσει πολλές φορές pizza, και ο φίλος μας ο open mind τις λατρεύει, του αφιερώνω εξαιρετικά αυτή την είδηση

Καταβρόχθισε 45 κομμάτια pizza

Κατάπιε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 45 κομμάτια pizza μέσα σε 10 λεπτά! Με τον τρόπο αυτό, ο 24χρονος Τζόι Τσέστνατ κατάφερε να κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pizza, που διοργανώθηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης. Για να καταφέρει να φάει γρήγορα τα κομμάτια pizza, τα δίπλωνε και τα συμπίεζε, ώστε να τα καταπίνει γρήγορα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Τσέστνατ κερδίζει σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Το περασμένο καλοκαίρι, καταβρόχθισε 59 hot- dogs μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ τον προηγούμενο μήνα έφαγε 98 χάμπουργκερ σε οκτώ λεπτά.

Ωωωωχ... το στομαχι μου πονεσε και μονο που το διαβασα