- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
22Μέλος
Aυτό που σας λέω το είπε πρώτος ένας αραβικός σταθμός,και μου θυμίζει τα λόγια του Λιακόπουλου που του είπε ο γεροντας,θυμάστε;
22Μέλος
Aυτό που σας λέω το είπε πρώτος ένας αραβικός σταθμός,και μου θυμίζει τα λόγια του Λιακόπουλου που του είπε ο γεροντας,θυμάστε;
νιντζαΜέλος
μεγαλη ειδηση ο οσαμα μπιν λαντεν ηταν στο κυπριακο αεροσκαφος και ειναι νεκρος παρεα με συνεργατη του και ειναι τα δυο πτωματα που δεν εχουν αναζητηθει επισημα-ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ αλλα φανταζεστε να ηταν ετσι??????παντως αν ο μπιν λαντεν πεθανε και ο λιακο εχει δικιο τοτε.....................
quote:
αυτό που λες WW είναι ακατόρθωτο, υπάρχει ποτέ περίπτωση οι παπικοί να ανακαλέσουν όλες τις πλάνες τους (καθαρτήριο πυρ, filioque, Θεία Κοινωνία με χαπάκι και πόσα άλλα). Ρίξε μια ματιά σε ένα συνοπτικό κατάλογο των διαφορών και θα δεις ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Θα ξεφτυλιστούν άμα παραδεχθούν τα σφάλματά τους.
Έννοια σου και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. ![]()
Μας το λέει η προφητεία της Μονής Κουτλουμμουσσίου και ο γέροντας Παίσιος, πως όλοι οι Χριστιανοί θα ενωθούν κάτω από την Ορθοδοξία, μετά τον παγκόσμιο...
Παρεμπιμπτόντως: Γνωρίζει κανείς πότε ΑΚΡΙΒΩΣ ο Πατριάρχης επέστρεψε στην Μόσχα με την κατάρρευση του Κομμουνισμού; Αν γίνεται χρόνο + μήνα, γιατί παίζονται πολλά πάνω σε αυτό αν μια υπόθεσή μου είναι σωστή...
22Μέλος
Aκυρο,απλά εβγαλε το μεσημέρι τίτλο στην τηλεόραση <<νεκρός ο αρχηγός της Αλ-Καιντα>> και το είδε καποιος φίλος μου και ψάρωσε αμεσως μιας και δεν είχε ανοικτή τη φωνή.Για άλλη μια φορά πέσαμε θύματα της παραπληροφόρησης των showman δημοσιογράφων.
bellsakΜέλος
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ
ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.(ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ)
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΕΛΛΗ)
ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ?
ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ?(ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ.)
ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ?(ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ)
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΣΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ?
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ
ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.(ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ)
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΕΛΛΗ)
ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ?
ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ?(ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ.)
ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ?(ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ)
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΣΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ?
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
stratis79Μέλος
Bellsak πολύ ενδιάφερουσα η γνώμη σου, πράγματι αν είχε πέσει στο Καστελόριζο, μάλλον θα είχαμε μπελάδες με τους απέναντι.
kyriakopoulosΜέλος
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 1817 Ι.Μ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΘΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛ.www.pigizois.gr/galery/agiografies/agiografies.htm
stratis79Μέλος
Αλήθεια πως βλέπετε το θέμα της αποχώρησης των Εβραίων από τους εβραϊκούς οικισμούς των εποίκων σε σχέση με το θέμα του τεμένους του Αλ Ακτσά; Θέλω να πω ότι αυτή η κίνηση ικανοποιεί κάπως τους Παλαιστινίους και ίσως οδηγήσει σε μείωση της έντασης που θα μπορούσε με τη σειρά της να έχει ως συνέπεια την καταστροφή του τεμένους. Αν και ο γέροντας μίλησε για "αχρήστευση" κι όχι καταστροφή. Από την άλλη η αχρήστευση δε σημαίνει και την εξαφάνιση του τεμένους.
stratis79Μέλος
Κυριακόπουλε αναφέρεσαι στην αγιογραφία που λέει ψυχοστασία; Πού ακριβώς βλέπεις τον Ιωάννη καθήμενο επί λευκώ ίππω;