- Περίμεναν οι εβραίοι έναν σωτήρα-μάρτυρα που θα αναστηνόταν σε 3 μέρες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=509
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ...
Δικο σου ειναι το Site? Δεν υπαρχει ελευθερια γνωμης και γραφής?
Τοτε οι αλλοι που ανοιγουν συνεχεια τα ιδια topics ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (το συμπερασμα βγαινει απο τα γραφομενα σου) αφου ανοιγουν επαναλαμβανομενα topics, θαρρεις και ειναι μονο αυτα τα θεματα που τους απασχολουν...
Το συμπερασμα ειναι ο,τι απο τη στιγμη που το κανουν και αλλοι, εχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανω και εγω...
Γκε Γκε?
...and the Predators will win...
urbis et orbis
Ο ένας θα πεί το Α, ο άλλος το Β κτλ.
Και που οδηγεί αυτό?
Πιστέψτε με, δεν οδηγεί πουθενά...
PREDATOR, δεν θεωρώ κακοπροαίρετη την επιθυμία της mariha2912 να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα topics.
Επέτρεψε μου να σου πώ πως είναι πολύ πιο λειτουργικό να υπάρχει ένα ή δύο topics που να φιλοξενούν τις διάφορες απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα ώστε να είναι συγκεντρωμένες και να βοηθά αυτούς που το διαβάζουν και θέλουν πιθανώς να καταθέσουν τη γνώμη τους.
Επίσης είναι πολύ πιθανό να εκφράζονται οι ίδιες απόψεις σε παραπλήσια θέματα.
Από αυτή την άποψη λοιπόν πιστεύω πως δεν είναι επιλήψιμο να προσπαθεί το κάθε μέλος από εμάς να αποφεύγονται να ανοίγονται παρόμοια topics και να το επισημαίνει όποτε θεωρεί οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

In anticipation of my resurrection...
...and the Predators will win...
urbis et orbis
Δε μου έχεις δώσει τέτοια δείγματα γραφής και για αυτό πίστεψα οτι θα καταλάβαινες τόσο τα δικά μου λεγόμενα όσο και της mariha2912.
Ήθελες να εκφράσεις την άποψη σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα και καλά έκανες.
Το οτι σου είπαμε οτι υπάρχουν ήδη 2 ανοιχτά topics δε νομίζω να ήταν κάτι το επιλήψιμο, ήταν μία προσπάθεια για βοήθεια πρός ένα μέλος που, προσωπικά πιστέυω, έχει κάτι να πεί και να μας αφήσει ως συνομιλητής.
Άλλωστε, θα ήσουν κι η αιτία να αναβιώσει κάποιο παλιότερο topic που θα μπορούσε να φιλοξενήσει απόψεις τόσο παλιότερων μελών όσο και νεότερων...

Επιπλεον συνεχιζεις να αγνοεις την προθεση μου. Δεν προσμενα να απαντησει κανεις στο topic, απλος και μονο να το διαβασετε. Απο κει και επειτα μπορειτε να το καταργησετε.
Αν και αυτο ενοχλει τοτε συγχαριτηρια για την ΕΥΓΕΝΕΙΑ σου και μπραβο στον "επικοδομητικο" διαλογο που κανουμε...Ουδεν σχολιο παραπερα ειναι αχρηστο και μη αναγκαιο, οποτε...
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
quote:
Να με συγχωρει η χαρις σας δεσπινις, αλλα εσυ προκαλεσες την μηνην μου. Θα μπορουσες να το αναφερεις πιο κοσμια (τα μεγαλα γραμματα προσδιδουν καποια ενοχληση, αρα νευριασες) οποτε... ξεσπασα και εγω...
ΝΑΙ, ΝΕΥΡΙΑΣΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
quote:
Επιπλεον συνεχιζεις να αγνοεις την προθεση μου. Δεν προσμενα να απαντησει κανεις στο topic, απλος και μονο να το διαβασετε. Απο κει και επειτα μπορειτε να το καταργησετε
ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ" ?
quote:
Αν και αυτο ενοχλει τοτε συγχαριτηρια για την ΕΥΓΕΝΕΙΑ σου και μπραβο στον "επικοδομητικο" διαλογο που κανουμε...Ουδεν σχολιο παραπερα ειναι αχρηστο και μη αναγκαιο, οποτε...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ,-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ-ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ...
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ...
Λοιπον. ενταξει αν αυτο σου αρεσει...εσφαλλα, ναι εκανα ανοησια...εκανα μαλ...(αν το θεωρεις καλυτερο)
Ευχαριστημενή?
urbis et orbis
quote:
Γιατι να συνεχιζουμε την κοντρα δεν καταλαβα... Μηπως πρεπει να το σταματησουμε? κατανταει αηδια οι ανταπαντησεις μας...Το "παμε" πολυ μακρυα και ολο αυτο για μια ΑΝΟΗΣΙΑ
Επέτρεψε μου να συμφωνήσω σε αυτό μαζί σου, αγαπητέ! ![]()
Θεωρώ πως πολλές φορές ο γραπτός λόγος μπορεί να επιφέρει παρανοήσεις ανάμεσα στους συνομιλητές, κάποιες από τις οποίες δεν θα λάβαιναν χώρα εάν ο διάλογος ήταν προφορικός.
Άλλωστε, δε νομίζω πως το ζητούμενο μας, ή τουλάχιστον των περισσότερων από εμάς σε αυτό το forum, είναι να συμμετάσχουμε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Είναι να γνωρίσουμε κάποια πράγματα και να μεταδώσουμε κι εμείς με την σειρά μας μέρος της γνώσης που κατέχουμε σε άλλα άτομα.
Ίσως η mariha2912 να εξέφρασε την άποψη της κάπως έντονα και να παρεξηγήθηκες, φίλε PREDATOR.
Ίσως κι εσύ αντέδρασες με λίγο απότομο τρόπο κι ενοχλήθηκε εκείνη.
Αφού λοιπόν αναγνωρίστηκε αυτό όλα καλά.
Άντε, ας πιούμε τώρα το καφεδάκι μας, μιάς κι είναι και πρωΐ! ![]()

Zουμε στο 2006 που να παρει! Ουτε ειμαστε μωροι ουτε εχουμε μυαλο μωρων! Οποτε μην μας δουλευετε αλλο εσεις οι ανοητοι Δημοσιογραφισκοι... Διαβαστε πρωτα ιστορια... και μετα αμα μπορειτε αμφισβητηστε την !!! Αποκλειστε την αληθεια (αν μπορειτε) ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ πραγματικα στοιχεια και οχι φλιναφηματα ορισμενων "πληρωμενων" δουλικων σας... μονο και μονο για τα ΝΟΥΜΕΡΑ της τηλεθεασης!!!
![]()
THE ΗΟUSE CAT
Τί ακριβώς είπανε? Αν δεν κάνω λάθος η εκπομπή αυτή είχε να κάνει με "μαγικά" τύπου Κόπερφιλντ και Χουντίνι... πού κόλαγε το πείραμα της Φιλαδέλφειας σε αυτά? Μήπως το παρουσίασαν και αυτό σαν ταχυδακτυλουργικό τρίκ?