- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
quote:
Υ.Γ. Κρίνοντας από την αναγνωσιμότητα του θέματος, θα έλεγα πως υπάρχει ενδιαφέρον, απλώς μάλλον προτιμάτε να το διαβάζετε παρά να το κρίνετε.
Έτσι είναι ![]()
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

quote:Αγαπητέ thoth, χαίρομαι για την άμεση επιβεβαίωσή σου.
Έτσι είναι
"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
αλλά και...
Ζήσε τη στιγμή.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Έγινα αόρατος; ![]()
αλλά και...

Αν και τα στοιχεία που έχουν αναφερθεί είναι πολύ λίγα, φαντάζομαι πως όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ήδη κάνει έναν έλεγχο ως προς τον εαυτό μας.
Πολλές φορές, υπάρχουν ταυτόχρονα αντίθετες επιρροές ή και όμοιες.
Άρα, κάποια χαρακτηριστικά αναιρούνται, μέχρι κάποιο βαθμό και άλλα επιτείνονται.
Σημαντικός, λοιπόν, ο συνδυασμός των επιρροών.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Είπα κι εγώ...![]()
Έγινα αόρατος;
Τρισμέγιστε, εσένα σε μέτρησα, τον αγαπητό Στέφανο δε μέτρησα ως δεδομένο. ![]()
Σταματάω το "σλουρπ" τώρα.

Χθες το μεσημέρι είδα ένα απίστευτα παράλογο όνειρο το οποίο επιβεβαιώθηκε ύστερα από μόλις δύο ώρες με τον πλέον παράλογο τρόπο.
Χθες το βράδι είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο,όνειρο οδυνηρό και πεισιθάνατο, το οποίο και αυτό επιβεβαιώθηκε (όχι ακριβώς αλλά έμμεσα).
Δεν μου έχει ξανασυμβεί να δω προφητικά όνειρα (μόνο μία φορά πολύ παλιά).
Δεν ξέρω αν είναι η έκλειψη ή αν είναι το φάσμα του Σκορπιού,το Πλουτωνικό φάσμα της Υπερσυνείδησης.Μάλλον και τα δύο.Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει έρθει ένα τέλμα.
Thoth αν θυμάμαι καλά ανήκεις στο εν λόγω ζώδιο που σημαίνει ότι η άποψή σου έχει βαρύτητα.
Αλλά και εσείς Στέφανε και Zadoc με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας.Εξάλλου είναι πολύ πιθανό να είχατε κάποιο παρόμοιο βίωμα.Ποιό πιστεύετε ότι είναι το βαθύτερο νόημα αυτών των ημερών?
Το ξέρω ότι ξεφεύγω από το θέμα του Στέφανου, "σκοτεινιάζοντάς" το, όμως θα ήθελα τη γνώμη σας.
Καλά θυμάσαι.
Χθες είχα τα γενέθλιά μου.
Είχα κι εγώ παλιότερα τέτοια αναπάντεχα, προφητικά όνειρα αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ νιώθω τις τελευταίες ημέρες μια βαριά ατμόσφαιρα αλλά θεώρησα ότι είναι από τα διάφορα προσωπικά μου μπλεξίματα. Και άλλη μια σύμπτωση είναι ότι τις 3 τελευταίες ημέρες αρκετοί γνωστοί μου και φίλοι μου, μου μίλησαν για κάποια πολύ σκοτεινά όνειρά τους.
Τι να πω; Να περιμένουμε κάτι; ![]()
αλλά και...

Επειδή δεν γνωρίζω την επιρροή από την έκλειψη της σελήνης ή την επιρροή του σκορπιού στα όνειρα, θα περιμένω την άποψη των φίλων που γνωρίζουν καλύτερα.
Και δε "σκοτεινιάζεις" το θέμα, αντίθετα το διευρύνεις. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Επί τη ευκαιρία,
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ.
Άλλωστε, με τον ήλιο στο σκορπιό, το πάθος και ο μυστικισμός σε συναρπάζουν. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι από εδώ και στο εξής ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ!
Καλό βράδι
Χρόνια καλά και δημιουργικά, Ερμή!
Φίλε kost, εκ πρώτης όψεως, η εξήγηση την οποία ο ίδιος σκέφτηκες, νομίζω ότι δεν απέχει από τη δική μου.
Πανσέληνος στον Ταύρο (όπου η Σελήνη είναι σε έξαρση) + έκλειψη κι όλα αυτά με την έντονη Πλουτώνια επιρροή (Ήλιος στον Σκορπιό, ο οποίος ούτως ή άλλως εντείνει την εσωτερική ζωή)... ε, δε θέλει πολύ ο άνθρωπος, ειδικά αν οι γωνίες του είναι ανάλογες.
Πάντως, προσωπικά θα το έβλεπα σαν ευκαιρία για διερεύνηση και με τίποτε ως αρνητικό, αφού η αναγέννηση είναι το μυστικό του θανάτου. ![]()

quote:
... ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ!
Χμμμ... Αυτό περισσότερο με Ουράνια επίδραση μου κάνει!!!! ![]()
Αν μπορώ να υποθέσω: το γεγονός ότι είδες τα όνειρα νομίζω ότι απλά ήταν καταλύτης, μίας χημικής ένωσης, η οποία έπρεπε να συμβεί εντός σου!

αλλά και...

quote:Τον άνδρα τον ενδιαφέρει η έξυπνη γυναίκα. [/b]
Αυτό που ζητά υποσυνείδητα από μια γυναίκα (το μυστικό του κουμπί) είναι το μυαλό.
Κι αν είναι γυναίκα...;
quote:Αγαπητή ΤΑΟ, ο Άρης στα ζώδια δείχνει τα "υποσυνείδητα θέλω" του ατόμου, ως προς το σύντροφο.
Κι αν είναι γυναίκα...;
Συνήθως δείχνει τα "υποσυνείδητα θέλω" του άνδρα ως προς τη σύντροφό του, αλλά σίγουρα η επιρροή του Άρη στα ζώδια επηρεάζει και τις γυναίκες ως προς το σύντροφό τους.
Έχω συναντήσει αρκετές περιπτώσεις γυναικών με Άρη στους Διδύμους, που πραγματικά έλκονται από τον πνευματικά καλλιεργημένο σύντροφο.
Αυτή είναι μία επιρροή, που τη θεωρώ σημαντική στο ωροσκόπιο ενός ατόμου.
"Ο πνευματικά καλλιεργημένος σύντροφος" είναι μία ευρεία έννοια, που περικλείει και τα φιλοσοφημένα άτομα και γενικώς όλους εκείνους που θεωρούν το πνεύμα σημαντικό στη ζωή τους.
Ο Άρης στους Διδύμους λειτουργεί αντίθετα από τον Άρη στον Ταύρο, ο οποίος υποσυνείδητα θέλει υλικές απολαύσεις και πολύ θερμή γυναίκα.
Αυτό βέβαια ισχύει αντίστοιχα και για τις γυναίκες με Άρη στον Ταύρο. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Συνήθως δείχνει τα "υποσυνείδητα θέλω" του άνδρα ως προς τη σύντροφό του, αλλά σίγουρα η επιρροή του Άρη στα ζώδια επηρεάζει και τις γυναίκες ως προς το σύντροφό τους.
...Άλλωστε εάν εντός μας κρύβεται ένας "animus" ή μία "anima" τότε η κάθε πλανητική όψη και ιδιότητα ανταποκρίνεται ανάλογα και στα δύο φύλα.Και αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον!
Ευχαριστώ,καλή συνέχεια.
Φέρουσα πάντως τον έν λόγω Άρη πρέπει να σου πω ότι με εντυπωσίασες!
quote:
...Άλλωστε εάν εντός μας κρύβεται ένας "animus" ή μία "anima" τότε η κάθε πλανητική όψη και ιδιότητα ανταποκρίνεται ανάλογα και στα δύο φύλα.Και αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον!
Ευχαριστώ Στέφανε,καλή συνέχεια.
Φέρουσα πάντως τον έν λόγω Άρη πρέπει να σου πω ότι με εντυπωσίασες!