ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κωδικας του Αριστοτελη... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Κωδικας του Αριστοτελη... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Σώκρατες61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
spiritΜέλος
14/12/2004, 02:29:25
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ APOLLO 12

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ_?

Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία!

apollo12Μέλος
14/12/2004, 23:51:53

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΝΚΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΛΕΙΟΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ
ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!
Ydroxoos25Μέλος
15/12/2004, 02:02:09
quote:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ APOLLO 12

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ_?

Spirit προφανώς ρωτάς για το συνέδριο για τον Αριστοτέλη που έγραψα εγώ πιο πάνω. Δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες για αυτό.

<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>

"Nicola Tesla"

Edited by - Ydroxoos25 on 15/12/2004 02:03:49

gusotosΜέλος
15/12/2004, 14:42:21
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΒΙΒΛΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΩΖΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150.

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ''ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΕΨΙΛΟΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ'' ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ?

ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ) ΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΤΕΡΩΤΟ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ!!!!!!!

Ε ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 5 ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΧΟΥΝ 4, ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!!

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο <<ΑΣΧΕΤΟΣ>> ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΜΑΙ Η ΚΑΡΠΟΝΩΜΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΓΡΕΙΑ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ)
2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗ
3 Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΨΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ.
4 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΕΩΣ ΒΑΘΟΣ 20 ΜΕΤΡΩΝ.
5 ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ? ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΕΝΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
6 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΦΘΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
7 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΘΗΣΕΙΟ ΚΤΛ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ.

ΝΑ ΕΜΝΕ ΕΝΑΝ ΡΑΣΙΟΠΟΥΛΟΝ Σ' ΟΡΜΑΝ ΑΠΕΣ ΠΟΥΛΟΠΟΝ
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ

apollo12Μέλος
16/12/2004, 00:26:48
φιλε

δεν σε επηρεασε αυτο που εκανες γιατι μπορει να μολυνθηκες και
εσυ με ραδιενεργεια πως αντιληφθηκες την ενεργεια αυτη?

16/12/2004, 01:45:51
Gusoto οι φράσεις που ανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με τον Αριστοτέλειο Λόγο(ειδικά η δεύτερη)
gusotosΜέλος
16/12/2004, 08:41:45
ΠΡΟΣ APOLLO 12

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΕ ΕΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ.

ΠΡΟΣ KOST

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ FREE BOOKS ON LINE. ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ? ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΠΗΘΟΣ ΤΟΥ FORUM ΕΙΜΑΙ. Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΜΟΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ

gusotosΜέλος
16/12/2004, 08:47:14
ΠΡΟΣ APOLLO 12

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΑΧΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΟΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ (ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΧΩ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ

17/12/2004, 12:57:39
Φίλε Gusoto δεν σε κατηγόρησα για ψεύτη απλά θεωρώ ότι πρόκειται για κλασική παραπληροφόρηση.
Λευκοφρύδη και Γκιόλβα δεν έχω διαβάσει και κατά πάσα πιθανότητα ούτε στο μέλλον σκοπεύω να διαβάσω.Αριστοτέλη όμως έχω διαβάσει-όχι ολόκληρο το έργο του.

Για την πρώτη φράση δεν είμαι 100% βέβαιος.Θα σου ήταν εύκολο να μου πεις σε ποιό έργο του Αριστοτέλη συναντάται η δεύτερη φράση ("Ε και πώς νομίζετε ότι μοιάζουν...")?

gusotosΜέλος
17/12/2004, 13:45:24
ΠΡΟΣ KOST

ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ(20-12-04) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗ.
ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΣ!!!

ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ

gusotosΜέλος
20/12/2004, 11:31:25
ΠΡΟΣ KOST :

ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ( ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ 5 ) ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ (ΚΑΤΟΠΙΝΙ-ΕΠΙΛΥΤΙΚΑ).

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ!

ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ

AlastisΜέλος
16/11/2002, 00:11:17
Ψαχνοντας πριν καιρο στο INTERNET επεσα σε μια σελιδα σχετικα με τον Τεσλα.
Ο Νικολα Τεσλα ηταν Σερβος επιστημονας και εφευρετης και γυρω απο το ονομα αυτου του ανθρωπου εχει δημιουργηθει ενας ολοκληρος μυθος...
Κυρια ασχολια του τα ραδιοκυματα πασας σχεδον μορφης και τα σεισμικα μηχανηματα. Πολλα λεγονται για τα τρομερα οπλα που επιννοησε και ακομα περισσοτερα για το αν εχουν κατασκευαστει και ποιοι τα κατεχουν (Σερβοι?).
Εαν ψαξει καποιος θα διαβασει απιστευτα πραγματα για το τι εχει εφευρει και μιλαμε οτι ολα αυτα αρχιζουν καπου μολις το 1880!!!
Εαν γνωριζει καποιος σχετικα με τον Τεσλα και και αν καποιες εφευρεσεις του εχουν υλοποιηθει θα ηθελα να μου απαντησει.

...open minds are better minds!

RMCCTRΜέλος
16/11/2002, 15:47:22
Φιλε μου Alastis
δεν ξερω αν εχεις διαβασει ενα γραμμα του Νικολα Τεσλα προς τον ανηψιο του οπου του ζηταει οικονομικη βοηθεια διοτι ειχε εξασθενησει οικονομικα λογω της τελοιοποιησης ενος υπεροπλου που θα προστατευε την αγαπημενη τους Πατριδα οπως αναφερει χαρακτηριστικα...
Ακομα και ο Μιλοσεβιτς ειχε δηλωσει πως αν οι Αμερικανοι εκαναν επιθεση στην Σερβια ο πολεμος θα εφτανε ως το Παρισι.Απο αυτην τη δηλωση πολλοι εφτασαν στο συμπερασμα πως η Σερβια ειχε στην κατοχη της τα υπεροπλα του Τεσλα ετοιμα να μπουν σε λειτουργεια.
Βεβαια η απειλη του Μιλοσεβιτς δεν πραγματοποιηθηκε αλλα αυτη του η δηλωση παραμενει δυσνοητη ...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

19/11/2002, 13:13:46
FILOI MOU KALO MESHMERI.

FILE MOU RMCCTR GIATI O MILOSEBITS DEN TO XRISIMOPOIHSE AYTO EAN TO EIXE ??????

MIPWS APLA EITAN FOUSKA OPWS POLLA POU EXOUN ANAFERTHEI GIA DIAFORA THEMATA ?????

BEBAIA GIA TON N. TESLA PISTEYW PWS EINTAN ENA LABRO PNEYMA.
MALISTA EIXA DIABASEI SE ENA SITE PWS EIXE BREI THN METAFORA HLEKRIKOU REYMATOS XORIS KALODIA.

(FANDASTITE FILOI MOU TI ALLAGES THA GINONDOUSAN AKOMA KAI SHMERA GYRO APO AYTO TO THEMA)

ISWS O FILOS ALASTIS GNORIZEI TO SITE AYTO.
EAN BRW TO SITE FILE RMCCTR THA SOU APANDHSW.

EYXARISTW FILOI MOU

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

RMCCTRΜέλος
19/11/2002, 19:00:29
Φιλε AVATARGR
σιγουρα δεν ξερω αν ηταν φουσκα αυτο που ειχε πει Μιλοσεβιτς.
Για την ασυρματη μεταφορα ενεργειας γνωριζω οτι την ειχε ανακαλυψει και σε πειραματα του ειχε καταφερει να αναψει μια λαμπα απο 30 χλμ αποσταση!!!
Ειχε ξεκινησει την κατασκευη ενος σταθμου για πειραματα μεγαλυτερης δυναμης αλλα δυστυχως τα συμφεροντα δεν τον αφησαν να τον τελειωσει ποτε.
Αλλα δεν ειναι μονον αυτο το επιτευγμα του.
Ο Νικολα Τεσλα μπορουσε να δημιουγησει αστραπες μηκους 40 μετρων οπως επισης ειχε δηλωσει πως ειχε δημιουργησει τεχνητο σεισμο στο εργαστηριο που δουλευε(ενα μεγαλο μερος του Μανχαταν ειχε νοιωσει εκεινον τον περιεργο σεισμο)
Για να μην αναφερθουμε στις εφευρεσεις του που χρησιμοποιουμε καθημερινα, οπως επισης και πως ηταν ο πατερας του αυτοματισμου.

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

AlastisΜέλος
20/11/2002, 00:08:33
Φιλοι μου , γεια σας!
Να κανω καποιες παρατηρησεις εδω, το γραμμα αυτο ειναι οντως αληθινο οπως φαινετε οσο και τα αλλα που αναφερετε.
Μαλιστα υπαρχει μουσειο Νικολα Τεσλα οπου υπαρχουν ΚΑΠΟΙΑ μονο χειρογραφα και ευρεσιτεχνιες του.

Υπαρχει μαλιστα η αποψη, οσο περιεργη κι αν ειναι, οτι τα περιεργα φυσικα φαινομενα των καιρων, οφειλονται σε καποια τεστ πανω στις εφευρεσεις του Τεσλα, ειδικα για τους σεισμους (earthquake trigger weapon).

...open minds are better minds!

ReoΜέλος
13/02/2003, 15:04:21
quote:

BEBAIA GIA TON N. TESLA PISTEYW PWS EINTAN ENA LABRO PNEYMA.
MALISTA EIXA DIABASEI SE ENA SITE PWS EIXE BREI THN METAFORA HLEKRIKOU REYMATOS XORIS KALODIA.

(FANDASTITE FILOI MOU TI ALLAGES THA GINONDOUSAN AKOMA KAI SHMERA GYRO APO AYTO TO THEMA)

O Τέσλα ήταν πιο προχωρημένος για την εποχή του και, όπως συμβαίνει συνήθως, κατά συνέπεια ήταν "μόνος" και ανυποστήρικτος.
Η χρήση της εφεύρεσής του για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα λέγεται ότι μπλοκαρίστηκε από τα συμφέροντα των εταιριών ηλεκτρισμού.
Reo

Dr.DoomΜέλος
13/02/2003, 23:26:54
Γνωρίζετε για την έκρηξη στην Τουνγκούσκα το 1908; Μια συνομωσιολογική θεωρία υποστηρίζει την άποψη ότι προκλήθηκε από το γνωστό υπερόπλα του Νικόλα Τέσλα. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι ο Τέσλα στην προσπάθεια του να κάνει σινιάλο σε έναν εξερευνητή που εκείνη την εποχή ετοιμαζόταν να πάει κάπου στο Βόρειο Πόλο εξαιτίας ενός ατυχήματος αστόχησε και πέτυχε περιοχή της Σιβηρίας. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η θεωρία έχει πολλές αδυναμίες όπως π.χ. είναι δυνατόν ο Τέσλα να μην είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που θα είχε προκαλέσει αν τελικά πετύχαινε το στόχο του. Εκατομμύρια τόνοι πάγου θα έλιωναν ξαφνικά κάτω από την τρομερή θερμοκρασία του υπερόπλου του. Παρακαλώ όσους διαθέτουν κάποια άποψη πάνω στο θέμα να την εκφράσουν.

14/02/2003, 12:39:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑ(ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ RMCCTR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΟΡΙΣ ΚΑΛΟΔΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΜΠΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗΝ Τουνγκούσκα το 1908 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. (ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

beyondΜέλος
14/02/2003, 13:40:51
AN EIXAN TA ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ?