ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Special Edition - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Special Edition - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Mantis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/05/2005, 02:51:22
ΑΤΜΑ
quote:
εσυ τεκνον μου τι εισαι;

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΣΥ;
quote:
εχουμε συμφαγει και δεν το θυμαμαι;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΤΡΩΩ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΦΩΤΙΕΣ.
quote:
σεχω ξαναδει να γραφεις αντι της αυτης

ΚΑΙΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΩ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΔΕΣ...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ....ΜΗΝ ΞΕΦΥΣΑΣ...ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ.

..

12/05/2005, 03:03:34
προσεχε τι λες...αυτοαποκαλυπτεσαι.)
..πως σε ειπαμε ..στην αμεσως προηγουμενη ταυτοτητα εσω...;;;;;

καληνυχτα Τρισακις.

ΑΜΗΝ

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/05/2005 03:04:23

12/05/2005, 03:08:32
ΑΤΜΑ
quote:
.πως σε ειπαμε ..στην αμεσως προηγουμενη ταυτοτητα εσω...;;;;;

ΔΕΝ ΛΕΓΟΜΑΙ...ΕΙΜΑΙ...ΦΟΥ

..

12/05/2005, 03:10:50
δυσκολη η ..αληθεια χμ;...
μακια
12/05/2005, 08:41:29
quote:

δυσκολη η ..αληθεια χμ;...
μακια

το αυτό...

οποία αυτογνωσία!!!!

Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι

12/05/2005, 08:52:13
Η αλήθεια πάντως είναι μία,

καμιά φορά μου φτιάχνετε το κέφι

Μάντις, άλλε μου εαυτέ, θα σε αποκάλώ alter ego μου, όταν θα σε συναντώ κάθε πρωϊ με την τσίμπλα στο μάτι, ανάμεσα στα ξυριστικά και στα λοιπά ....

Να το ξαναγράψω λοιπόν, μια που αρχίζω σιγά σιγά να πιστεύω οτι όντως γίνονται ψεκασμοί απο αεροπλάνα -παρατηρώ κάποια παραλληρήματα, άρα αυτή πρέπει να είναι και η αιτία ...

Όχι, δεν είμαι η Μάντις ούτε και η Μάντις η Galadriel. Είμαστε τρία διαφορέτικά ιντερνετικά Niknames.

Και λέω ιντερνετικά, γιατί ποιός μπήκε αλήθεια στον κόπο, πέρα από τους "Ληστοσυμμορίτες", να με γνωρίσει .... πραγματικά ?

Απτά.

ο ιντερνετικός Βρίλ

12/05/2005, 13:20:36
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..."ΧΤΥΠΑΣ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ;

ΦΟΥ!!!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΖΩΗ ΝΑ ΖΗΣΩ...ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΤΗΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ

..

12/05/2005, 20:10:20
quote:
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ

ψιτ,μεγαλε...
+ εγω τις απειλες σου..

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

Edited by - ryche on 12/05/2005 20:11:46

12/05/2005, 20:34:23
θα παραθέσω τον τίτλο μιας αγαπημένης ταινίας "Αρχίστε Την Επανάσταση Χωρίς Εμένα" παρέδωσαν λάθος μωρό στους δικούς μου ,χωρίς πλάκα ,έγινε και αυτό....ευτυχώς που το χαραχτηριστικό μου ήταν και είναι να ιδρώνει η μύτη μου:)

Mantis,σε σκέφτομαι φιλαράκι και το ξέρεις.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

12/05/2005, 21:08:52
Γεια σου ΜANTIS
χαιρομαι που χαιρεσαι με αυτα που ειπα.

Να γνωριζεις οτι μου αρεσει πολυ το διαβασμα και λιγο το γραψιμο,
αν παλι αναφερεσε για το τοπικ σου "την καταρα μου να χεις" θα σου υπενθυμησω οτι εγραψα και ισως ηταν και το μονο ποστ σε ολο το τοπικ σου που ανταποκρινοταν στο πραγματικο θεμα που ειχες θεσει.Ισως να μην ηταν καταρα αλλα σιγουρα ηταν γητεια.

quote:
Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις εσύ το θέμα που προτίνεις... μια κριτική με την αμεροληψία και την ορθή κρίση που σε διακρίνει θα ήτο ευχής έργο...

χμ...θα σε στεναχωρησω,δεν ειμαι αμεροληπτος και ουτε εχω παντα ορθη κριση αλλα γνωριζω σχεδον παντα ποτε τυγχανει να την εχω.

Την προσπαθεια να πικαρεις την Ατμα μεσω εμενα θα την αφησω ασχολιαστη και θα ηθελα να συζητησουμε την ουσια αυτου του τοπικ.
Ειπες σε προηγουμενο ποστ οτι το τοπικ σου κλειδωθηκε λογω οτι
καποιοι ειναι πιο «ίσοι από τους άλλους».
Θα ηθελες να ξεκαθαρισεις τι εννοεις;
Και επι της ευκαιριας θα ηθελες να μου πεις πιο ακριβως πραγμα πραγματευονταν το τοπικ με τις δαφνες.Θα ηθελα να μου απαντησεις ξεκαθαρα τοσο ωστε (υποθετικα μιλαω) να μπορουσα να γραψω και γω οπως εκανε η galandriel απ την αρχη του θεματος μιας και φανηκε οτι το ειχε καταλαβει επακριβως.Δεν θα ηθελα να μου πεις οτι ηταν ενα θεμα για την προφητεια και την ενοραση και τετοια.Αυτα ηταν η βιτρινα για μενα αλλα πες μου τι πραγματικα ηθελες να πεις για ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ-ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ-και ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ οπως ειχες γραψει αν θυμαμαι καλα.Αυτα ειναι η ουσια θαρρω.

Αν μου απαντησεις οτι αυτα που εγραψα ή θα εγραφα αφορουν καποιους και γνωριζουν αυτοι και καταλαβαν και αλλα τετοια λυπαμαι δεν θα ξαναποσταρω και θα σου αδειασω την γωνια αλλωστε δεν εχω χρονο για σπαταλη ουτε και λεφτα.

Καλησπερα.

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

13/05/2005, 00:25:32
ryche
quote:
ψιτ,μεγαλε...
+ εγω τις απειλες σου..

ΨΙΤ...ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ PIXELDREAM.

ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΩ...ΠΡΙΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ.

..