ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Savaoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/07/2006, 07:32:26
δυστυχώς δεν έχω...
Προχώρα ακάθεκτος λοιπόν...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

07/07/2006, 09:49:17
Λοιπόν...

Οι Macbeth είδαν το φως της ημέρας το 1995 και έρχονται από την Ιταλία.
Το στυλ της μουσικής που παίζουν είναι gothic metal και στα τραγούδια τους παντρεύουν πολύ ωραία τα αιθέρια γυναικεία φωνητικά με τα βαριά ανδρικά.

Έως τώρα έχουν βγάλει 3 albums:

• Romantic tragedy's crescento (1998)
  • Vanitas (2001)
  • Malae artes (2005)

Επίσης το 1997 είχαν βγάλει ένα demo με τίτλο Nocturnal embrace.

Τα τραγούδια τους πάντως έχουν πολύ καλή ατμόσφαιρα κι ίσως είναι ένα από τα συγκροτήματα που, συγκριτικά με τη μουσική της, θα έπρεπε να ήταν πιο δημοφιλές...

In anticipation of my resurrection...

07/07/2006, 14:38:31
Για όσους δεν έχουν δει το βίντεοκλιπ των Τiamat, "brighter than the sun" το συνιστώ επειγόντως και ανεπιφύλακτα.

Τα γυναικεία φωνητικά στο συγκεκριμένο τα κάνει η Νικόλ αγνώστων λοιπών στοιχείων.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
08/07/2006, 12:09:19
Μόλις κατέβασα το "An All Star Tribute To Bon Jovi".

Μεταξύ των άλλων συμμετέχουν οι Fred Coury (CInderella) στο Have A Nice Day, Alex Mitchell (Circus Of Power) στο Runaway, Phil Lewis (L.A.Guns) στο Dead Or ALive και ο Kory Clarke (Warrior Soul) στο Blaze Of Glory. Φυσικά και υπάρχουν όλα τα superhits των Bon Jove και από μια πρόχειρη ακρόαση που έκανα, μια χαρά CDακι για το καλοκαιράκι είναι !!! Δεν είμαι σε θέση να σας πω άμα μουσική παίζουν οι Bon Jovi ή το κάθε group ξεχωριστά, πάντως δεν έχουν διασκευάσει τα κομμάτια, απλά τα τραγουδάει κάποιος άλλος.... Όποιος ενδιαφέρεται θα το βρει στο Torrentazos.

Άνε να βάλω λίγο Children Of Bodom στο pc μου τώρα γιατί πολύ μπούκλα και ζάχαρη έπεσε πρωί-πρωί

08/07/2006, 12:43:15
Εγώ πάλι μόνο 2-3 τραγούδια των Bon Jovi είχα ακούσει παλιότερα...

quote:
Άνε να βάλω λίγο Children Of Bodom στο pc μου τώρα γιατί πολύ μπούκλα και ζάχαρη έπεσε πρωί-πρωί

Φίλε μου, μήπως κάνεις απότομες αλλαγές?

08/07/2006, 19:25:07

quote:
Φίλε μου, μήπως κάνεις απότομες αλλαγές?

Φταίει η τσίτα.....

Όχι η μαϊμού, αυτή στην οποία βρίσκομαι τους τελευταίους 10 μήνες

Λοιπόν, το κατέβασα το Nerbeleth των NARSILION. Όμορφη ατμόσφαιρα, σαν να είσαι σε παραμύθι των αδελφών Γκρην....

Κρίμα που δεν μας έχει γράψει κανένας φίλος την γνώμη του για τα Arcadia και Nerbeleth, για τους NARSILION γενικότερα....

Εμείς πάντως ξέρουμε ότι διαθέτουμε 2 διαμαντάκια στην συλλογή μας, έτσι δεν έιναι ????

Θα ψάξω να βρω INNER SHRINE τώρα και ελπίζω άυριο να σου πω εντυπώσεις καλέ μου φίλε.

08/07/2006, 20:20:46
Χρωστάω και μία διευκρίνηση.....

Λοιπόν το group λέγεται LEPROUS και το album που κατέβασα είναι το Aeolia. Δεν ξέρω παραπάνω γι'αυτούς, πάντως ακούγονται πολύ πρωτότυποι....

Ά, και για όποιον θέλει να εξασκήσει τα ισπανικά του και γουστάρει epic metal, του συστήνω DRAGONFLY και Domine (φετινή παραγωγή). Μιά χαρά τα λένε τα παιδιά..... ΟΛΕ !!!

08/07/2006, 20:46:01
Φίλε D_Ι ετοιμάσου για ένα σοκ.....

Οι Narsilion είναι Καταλανοί παρακαλώ !!!!!

Και έχουν και μπόλικη δισκογραφία.....

Περισσότερα στο http://www.narsilion.com/

09/07/2006, 08:34:38
Φίλε μου D_I ετοιμάσου για την δεύτερη βόμβα.....

Οι Narsilion προέρχονται από τους Ordo Funebris.
Aν δεν κάνω λάθος, είναι ένα από το συγκροτήματα που έχεις προτείνει σε προηγούμενο ποστ σου...

Επειδή το site τους είναι στα ισπανικά (δεν ανοίγει τίποτα η επιλογή για αγγλικά), οτι θέλεις να μάθεις για τους Narsiion θα τα βρεις στο παρακάτω link:

http://www.lylyt.com/

Εκεί θα βρεις όλη την ιστορία τους, παρουσίαση των μελών που τους απαρτίζουν και τα βιογραφικά τους....

Ομολογώ πως κουφάθηκα όταν διάβασα ότι τι τρίτο μέλος του γκρουπ που παίζει φλάουτο, έχει παίξει και με τους Ozric Tentalces ενώ στο επάγγελμά του είναι ταχυδρόμος !!!!......

09/07/2006, 12:37:52
Φίλε μου KERRY KING, θα συμφωνήσω καταρχάς πως οι Narsilion είναι πραγματικά πολύ καλοί!
Το οτι προέρχονται από τους Ordo Funebris δεν το γνώριζα μέχρι που το κατάλαβα διαβάζοντας λίγο από το site που πρότεινες εχθές.
Αν δεν έχεις τραγούδια τους πρέπει να βρεις!
Κι όντως η μόνη επιλογή την οποία μπορούσα να επιλέξω κι εγώ ήταν να το διαβάσω στα Ισπανικά...

Είδα πάντως πως πριν από τα 2 albums που έχουμε έχουν βγάλει ακόμα 4!
Και πίστεψε με, είναι πολύ δύσκολο για να τα βρούμε...

Σχετικά με το site που πρότεινες σήμερα, μπορώ να διαβάσω στα Αγγλικά μόνο την πρώτη σελίδα...