ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/06/2007, 07:21:31
Καλημέρα σας!

quote:
Κριος... καλο κουραγιο με την μετακομιση...

Ευχαριστώ....εάν ήσουν βέβαια κοντά, να έδινες και κανά χεράκι ποιο καλά θα ήταν!

Έρχεται και το φραπεδάκι μας.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

05/06/2007, 07:24:15
quote:
Σας περιποιούμαι εγώ σήμερα μιας κι ο Krios μπορεί να είναι με καμία Voltaren στο χέρι για να ξεπιαστεί!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

05/06/2007, 10:09:47
Kαλημερα απο την βροχερη Κοζανη...

melancholyΜέλος
05/06/2007, 10:18:18
Καλημέρα!!!Τί κάνετε;Οτι πάρετε σήμερα κερασμένο απο μένα!Εχω γενέθλια!!!Θα σας κέρναγα κάτι αλλά έχω ένα πρόβλημα με την εισαγωγή εικόνας!!!

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

05/06/2007, 10:57:49
Βρε Krios, νόμιζα πως σήμερα θα είχες αναρρωτική!

Καλή μου melancholy, πολύχρονη!
Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη για να σε χαίρονται οι άνθρωποι της ζωής σου.

Σχετικά με την φωτογραφία, είναι εύκολη η διαδικασία.

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να έχεις κάποιο url της εικόνας, είτε αυτή προέρχεται από κάποιο site στο Διαδίκτυο είτε προέρχεται από τον υπολογιστή σου.
Αυτό μπορείς να το κάνεις σε κάποιο site το οποίο φιλοξενεί εικόνες και σου δίνει ένα url για να το χρησιμοποιήσεις.

Ένα από αυτά είναι το:

www.imageshack.us

Είναι προτιμότερο κι ασφαλέστερο να ανεβάζεις εκεί την φωτογραφία που επιθυμείς να βάλεις σε κάποιο θέμα μας, ακόμη κι αν έχεις ήδη το url από κάποιο site.
Την ανεβάζεις στο site που σου πρότεινα επιλέγοντας και το μέγεθος που επιθυμείς να έχει η εικόνα.
Το μέγεθος 800 x 600 είναι μια χαρά.

Στην συνέχεια, κρατάς το "direct link to image".

Στην φόρμα απάντησης στο θέμα που επιθυμείς να ανεβάσεις την εικόνα, πατάς το εικονίδιο .

Θα σου εμφανιστεί ο κώδικας [img][/img]

Ανάμεσα σ' αυτό θα περικλείσεις το link της φωτογραφίας.
Παράδειγμα:

[img]direct link to image[/img]

Αυτό είναι!

Αν έχεις κάποια περαιτέρω απορία ή σε δυσκολεύει η όλη διαδικασία, πες μου.

In anticipation of my resurrection...

F.R.CΜέλος
05/06/2007, 11:18:07
Αααα!
Πολύχρωμη και...εντοιχισμένη!
Ό,τι ποθείς να πάθεις!

Βροχή και σήμερα...
Ελπίζω τουλάχιστον το σαβ/κο να έχει καλό καιρό μπας και πάμε για κανένα μπανάκι επιτέλους.Να φύγει η ασπρουλιά!Έχω τρελαθεί στα προϊόντα αυτομαυρίσματος μπας και καταλάβω λίγο χρώμα πάνω μου!

Την Κυριακή πήγα για πρώτη φορά για paintboal!ΦΟΒΕΡΟ! Αν και στην αρχή ένιωθα λίγο άβολα με τα όπλα μετά το ξεπέρασα!Έχει πολύ γέλιο, αρκεί να προσέχεις λίγο!(Το ξέρω, άσχετο αλλά κάτι πρέπει να πω και εγώ βρε παιδιά)

Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!

melancholyΜέλος
05/06/2007, 13:50:44
quote:
Καλή μου melancholy, πολύχρονη!
Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη για να σε χαίρονται οι άνθρωποι της ζωής σου.

Σ ευχαριστώ πολύ καλέ μου!Και σύ οτι επιθυμείς!

quote:
Αααα!
Πολύχρωμη και...εντοιχισμένη!
Ό,τι ποθείς να πάθεις!

Πολύ καλό!χιχι!Ευχαριστώ!

Να σας κεράσω κάτι τώρα;

quote:
Αν έχεις κάποια περαιτέρω απορία ή σε δυσκολεύει η όλη διαδικασία, πες μου.

Σ ευχαριστώ πολύ!

melancholyΜέλος
05/06/2007, 14:32:05
Οποιος θέλει να δεί τί ήταν στη προηγούμενη ζωή του ας πάει στο παρακάτω link!Εχει πολύ πλάκα!Εγώ ήμουν γυναίκα,στη Βόρεια Αγγλία και...νεκροθάφτης!!!χαχαχαχαχα...

http://www.2search.gr/pastlife/

maraki8Μέλος
05/06/2007, 15:20:56
Χρόνια σου πολλά!!Να τα εκατοστήσεις,πάντα με υγεία και χαρά!!Ότι επιθυμείς κοπέλα μου.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

05/06/2007, 16:20:04
quote:

Οποιος θέλει να δεί τί ήταν στη προηγούμενη ζωή του ας πάει στο παρακάτω link!Εχει πολύ πλάκα!Εγώ ήμουν γυναίκα,στη Βόρεια Αγγλία και...νεκροθάφτης!!!χαχαχαχαχα...

http://www.2search.gr/pastlife/

Xρονια πολλα, να τα χιλιασεις... Παντου χαρα να σκορπας, να σε χαιρονται η οικογενεια σου και οι φιλοι σου...