ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

amalia40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/12/2004, 21:14:15
Μια νεαρή κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν 97χρονο
εκατομυριούχο επιχειρηματία απλά και μόνο επειδή πιστεύει ότι
λόγω της ηλικίας του δεν πρόκειται να την 'βγάλει καθαρή' ούτε
καν την πρώτη νύχτα του γάμου.

Ετσι λοιπόν, μετά την γαμήλια τελετή στο πολυτελέστερο δωμάτιο
του καλύτερου ξενοδοχείου της πόλης, ο παππούς μπαίνει στο
μπάνιο για να ετοιμαστεί. Εξω, η νεαρή ετοιμάζει το σχέδιό της
και φοράει ένα διάφανο, μαύρο, προκλητικό νυχτικό, με τα πιό
ερεθιστικά εσώρουχα που θα μπορούσε κανείς να φορέσει και
παίρνει την πιό σεξουαλική στάση που θα μπορούσε να σκεφτεί
προσπαθώντας να κάνει τον παππού να πάει με την μία από συγκοπή.

Μετά από λίγο, ο παππούς βγαίνει από το μπάνιο και πλησιάζει στο
κρεβάτι, όπου η νεαρή παθαίνει την πλάκα της. Τα μόνα που
φοράει είναι ωτοασπίδες στα αυτιά του, ένα μανταλάκι στην μύτη
του και ένα προφυλακτικό.

"Μα τι είναι αυτά; Για ποιό λόγο τα φοράς αυτά;"
"Αν υπάρχει, μικρή μου, κάτι που δεν αντέχω, είναι οι στριγγλιές
μιας κοπέλας σε ερωτική έξαρση και η μυρωδιά του καμένου
λάστιχου".

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

02/12/2004, 21:43:12
αυτά είπε ο παππούς ....

.... και ξεψύχησε..!

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

02/12/2004, 22:04:39
quote:

αυτά είπε ο παππούς ....
.... και ξεψύχησε..!

Αν ναι, τότε ποιός στη χάρη του...

Αλλά αν όχι, την πάτησε η μικρή....

Όπως και να το κάνεις, κάποιος υπολόγισε λάθος.

02/12/2004, 22:11:19
εγώ πάντως περίμενα να "διαμαρτυρηθεί" κάποιος, επειδή τόλμησα και έγραψα ανέκδοτο σε αυτό το τρισ-σόβαρο θέμα.

Αμ, έλα που απάντησα ... σωστά !

Και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ στο ίδι κλίμα και επίπεδο... !

02/12/2004, 22:32:37
πρόσεχε....

γιατί το επίπεδο είναι υ-ψηλό ....

μην πέσεις και τσακιστείς....

και βρεθείς να πηγαίνεις εσύ κουτσαίνοντας για ιπποκράτειο...

WARNING !

02/12/2004, 22:45:32
quote:
Όπως και να το κάνεις, κάποιος υπολόγισε λάθος.

«Πρόσεχε, κύριε μου, τη ζήλια, το τέρας που χλευάζει τη σάρκα που το τρέφει…» Οθέλος

The She Mantis

Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
02/12/2004, 22:50:19
quote:

πρόσεχε....

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου -μην πάθω κακό-

Μην ξεχνάς, είμαι Βρίλ και μάλιστα σε Stealth-Mode
Δύσκολα καταρίπτεται τέτοιος "στόχος"...

Από την άλλη χαίρομαι που είσαι κάτι σαν φύλακας-άγγελός μου.
Όσοι λένε αυτάπου σκέφτονται ΟΠΩΣ τα σκέφτονται, έχουν πάντα ανάγκη την υποστήριξη μιας πιό συνετής "φωνής" που μας (με) φωνάζει πίσω.

Ίσως η προκατάληψή μου για τις τηλεοπτικές εκπομπές του "είδους" με κάνει να βγαίνω λίγω ... έξω από το παράθυρο.
Καλά που υπάρχεις και μου το θύμησες.

Παρόλα αυτά επιμένω στην αποψή μου.
Ελπίζω να σε βρώ δίπλα μου άν τύχει ποτέ να κουτσαίνω.

Βρίλ

junk95Μέλος
02/12/2004, 22:56:31
quote:

«Πρόσεχε, κύριε μου, τη ζήλια, το τέρας που χλευάζει τη σάρκα που το τρέφει…» Οθέλος

"Οι γυναίκες είναι π..νες" -- Ανώνυμος (πιθανότατα γυναίκα).

"λογικό σφάλμα κυρία μου: Οι π..νες είναι γυναίκες." -- junk95

Η τελευταία φορά που μιλάω για αυτό το θλιβερό ζήτημα (ελπίζω). E-mail έχετε, επιβεβαιώστε μέσω αυτών τη θηλυκότητά σας αφού έχετε τέτοια ανάγκη για επιβεβαίωση.

ΥΓ: Δε μιλάω για σένα Mantis, απλά μου άρεσε το τσιτάτο σου.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

02/12/2004, 22:59:54
το Θεό να ευχαριστείς που σ' έκανε με δύο πόδια!

και πρόσεχε τι εύχεσαι...

γιατί αν βρεθώ δίπλα σου στο δρόμο για το ιπποκράτειο μπορεί να σου κουτσαθεί και το άλλο....

WARNING !

02/12/2004, 23:09:24
quote:

quote:

"Οι γυναίκες είναι π..νες" -- Ανώνυμος (πιθανότατα γυναίκα).

"λογικό σφάλμα κυρία μου: Οι π..νες είναι γυναίκες." -- junk95

Η τελευταία φορά που μιλάω για αυτό το θλιβερό ζήτημα (ελπίζω). E-mail έχετε, επιβεβαιώστε μέσω αυτών τη θηλυκότητά σας αφού έχετε τέτοια ανάγκη για επιβεβαίωση.

ΥΓ: Δε μιλάω για σένα Mantis, απλά μου άρεσε το τσιτάτο σου.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

"Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες."
Λαϊκή ρήση

The She Mantis

Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
02/12/2004, 23:16:52
quote:
Η τελευταία φορά που μιλάω για αυτό το θλιβερό ζήτημα (ελπίζω).

κι εμείς το ίδιο ελπίζουμε...

WARNING !

02/12/2004, 23:17:14
quote:

γιατί αν βρεθώ δίπλα σου στο δρόμο για το ιπποκράτειο μπορεί να σου κουτσαθεί και το άλλο....

Είναι αυτό που λένε, θεε μου φύλαγε με από τους φίλους μου...

02/12/2004, 23:26:07
(Μερικοί θα νομίσουν junk, οτι αυτο το πόστ ήταν κενό, επειδή δεν διάβασαν τίποτα)

02/12/2004, 23:26:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ /ΤΟΥΣ Πύλες του Ανεξήγητου ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΟΥΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr....

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ "ΨΑΡΕΜΑ".....

ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ????????????

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

quote:
Οταν θέλεις επίπεδο, τηλεφωνάς σε 2-3 Ιστορικούς σε 2-3 αρχαιολόγους,
σε 2-3 θεολόγους, σε 2-3 ψυχολογους και μαζέυεις ανθρώπους που εχουν μελετήσει το θέμα και έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/12/2004, 23:38:21
quote:

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ "ΨΑΡΕΜΑ".....[/red]

Μην ξεχνάς ποτέ σεβαστέ συντονιστή, οτι για να προβάλλουν το λιγοστό "εγώ" τους διάφοροι και διάφορες, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Κατά Μακιαβέλι.

Καμιά φορά όμως, το "έξυπνο πουλί" από τη μύτη πιάνεται.
Και όχι στο φερμουάρ !

03/12/2004, 01:04:36
ε καλά... μην το κάνετε θέμα. Οποιος θέλει πάει. "Κοινό" χρειάζονται όχι "επίσημους" καλεσμένους.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

VerraterΜέλος
03/12/2004, 02:28:53
To μήνυμα του μέλους "Verrater" μετακινήθηκε από το παρόν θέμα και τοποθετήθηκε στο:
ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ

O λόγος της μετακίνησης, είναι η μη σχετικότητα του μηνύματος με το παρόν θέμα, καθώς και η πιθανότητα δημιουργίας άσκοπων συγκρούσεων, που δεν αφορούν το τόπικ όπου φιλοξενήθηκε.

03/12/2004, 02:41:11
quote:
Υπάρχει ένα ζήτημα όμως, το οποίο με απασχολεί περισσότερο και αφορά περισσότερο στον παρόντα χώρο.

Κάποτε το esoterica είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή και έδειχνε να έχει μία ευρύτερη δραστηριοποίηση σε ότι αφορούσε στον εσωτερισμό.

Στην περασμένη εκπομπή "Οι πύλες του ανεξήγητου" συμμετείχαν άτομα από την ερευνητική ομάδα της ιστοσελίδας www.metafysiko.gr, οι οποίοι επώνυμα κατέθεσαν τα ερωτήματα, αλλά και κυρίως τις απόψεις τους.

Το esoterica επίσημα δεν ενδιαφέρεται;

Σκέπτομαι πολλά πάνω σ' αυτό, αλλά ελπίζω κατ' αρχήν, να λάβω μία υπεύθυνη απάντηση...

Zadok, το ESOTERICA έχει ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή αυτή, πριν από την εκπομπή που έγινε με το metafysiko και συγκεκριμένα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στο θέμα "ο κόσμος των πνευμάτων".

-----------------------------------------------------

Για να επανέλθουμε στο θέμα, όπως αναφέρει και η φίλη Ostria,

quote:
ε καλά... μην το κάνετε θέμα. Οποιος θέλει πάει. "Κοινό" χρειάζονται όχι "επίσημους" καλεσμένους.

Και συμφωνώ μαζί της.
Γιατί θα πρέπει να χλευάσουμε μία ανοιχτή πρόταση που γίνεται σε έναν χώρο, ο οποίος αφορά το θέμα της εκπομπής;
Πιστεύετε πως θα ήταν καταλληλότερο κοινό για την εκπομπή αυτή, τα μέλη κάποιου χώρου, που δεν προβληματίζονται καθόλου για το αντικείμενο της αναζήτησης του παράξενου, της μεταφυσικής, του αγνώστου για τον κοινό νου - γενικότερα;

Δεν θα διαφωνίσω στο γεγονός, πως πίσω από την τηλεόραση υπάρχει ένα μεγάλο σκηνικό, που παίζει με έννοιες όπως η ακροαματικότητα, ο έλεγχος της κοινής γνώμης, το κυνήγι της επικαιρότητας και άλλα. Το κατά πόσον όμως θέλεις κάποιος να είναι μέτοχος σε αυτό το παιχνίδι, ή να χρησιμοποιήσει το μέσο αυτό για έναν σκοπό καλύτερο και πιο ανθρώπινο εξαρτάται από τις δικές του επιδιώξεις και τους σκοπούς και αν αυτοί οι σκοποί είναι αγνοί και συνοδεύονται από ισχυρή βούληση, τόσο καλύτερα μπορεί να κάνει χρήση του μέσου αυτού.

Οπότε, από το να κρίνουμε κάτι σαν άσπρο ή μαύρο, καλύτερα θα ήταν να ρωτήσουμε τον εαυτό μας, εάν θέλουμε να συμμετέχουμε και αν είμαστε αρκετά ικανοί να προασπίσουμε τους σκοπούς και τα ιδανικά μας, εμπλεκόμενοι σε ένα μέσο, που μπορεί να σκοτώσει αλλά και να ξυπνήσει συνειδήσεις. Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/12/2004, 03:33:01
quote:
Zadok, το ESOTERICA έχει ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή αυτή, πριν από την εκπομπή που έγινε με το metafysiko και συγκεκριμένα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στο θέμα "ο κόσμος των πνευμάτων".

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την είχα δει ολόκληρη, αλλά μήπως η συμμετοχή δεν έτυχε της προβολής, της οποίας έτυχε η ομάδα του "Μεταφυσικού";

Το ρωτώ, γιατί δε διαπίστωσα να έχει αντιληφθεί κάποιο άλλο μέλος τη συμμετοχή αυτή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ή οι περισσότεροι εδώ δεν παρακολουθούν την εκπομπή (που δεν το νομίζω) ή η συμμετοχή ήταν πολύ "διακριτική".

Τέλος πάντων, μπορεί και να κάνω και λάθος.
Όπως και να έχει, νομίζω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε σχετική ενημέρωση και αξιοποίηση τέτοιων ευκαιριών.
Ολόκληρη "Ανοιχτή Εκδήλωση" οργανώθηκε το καλοκαίρι για να ανταλλάξουμε απόψεις εκ του σύνεγγυς, μία ανακοίνωση για την εκπομπή αυτή ήταν περιττή;

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το καλόπιστον του παραπόνου μου και να μην παρεξηγηθώ.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

03/12/2004, 06:57:40
quote:

καθώς και η πιθανότητα δημιουργίας άσκοπων συγκρούσεων, που δεν αφορούν το τόπικ όπου φιλοξενήθηκε.

Μπάάάάά, χρειάζονται δύο σε αυτό

Ελπίζω σχετικά με αυτό επιτέλους να κατάλαβες κάτι.
Στο σκάκι αυτό λέγεται "θυσία του πιονιού"
Βάζεις ένα ασήμαντο πιόνι μέσ τη μέση, για να βγάλεις τον αντίπαλο να ανοιχτεί.

Σκέψου κάτι συγκεκριμένο.
Εγώ δεν τάσομαι με καμία ομάδα, δεν αποζητώ καμία σύγκρουση με ομάδες. Γράφω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα, δεν γράφω κρυπτογραφημένα μπουκέτα για να σου απαντήσω σε άλλο θέμα 3.584 πόστ πιό πίσω.
-Μ αρέσει, στο λέω. Δε μ αρέσει, πάλι στο λέω.-

Και για να στ πώ και λίγο πιο συγκεκριμένα, είτε γράφω είτε όχι, το φόρουμ θα υπάρχει. Αυτά που γράφω, ούτε θα αλλάξουν το ρού της ιστορίας ούτε θα προταθούν για νόμπελ λογοτεχνίας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και έχει και ορισμένους κανόνες. Όπως σε όλα, αν δεν τους τηρήσεις, μετά μην κλαίς.

Αλοίμονο, άν έκανα τη ζωή μου κομμάτι του παιχνιδιού που παίζεται εδώ μέσα. Και αλοίμονο αν λάμβανα μέρος στο μεγάλο παιχνίδι που παίζεται εδώ μέσα. Αι-ντάάάάάάά

Η αλήθεια βρίσκεται στο μάτι του παρατηρητή.
Και πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως με πρώτη ματιά φαίνονται.
Μερικοί το βλέπουν μετά από λίγο, άλλοι μετά από χρόνια...