ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KAPODISTRIA+MASVIDAL=L.F.E.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- KAPODISTRIA+MASVIDAL=L.F.E.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΦΩΣΧΥΤΟΣ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
13/08/2003, 23:28:11
ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΞΩΠΟΙΗΣΩ...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ...ΔΟΝΗΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΜΟΝΑΧΑ Τελείες Τέλειες ΜΠΟΡΩ ΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ..
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ........................

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

14/08/2003, 19:00:30
quote:

...Aυτή τη στιγμή...1:38 λέει το ρολόι...υπάρχει ευλογία...την αισθάνομαι...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

15/08/2003, 00:58:11
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙ....
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ ΜΟΥ...
ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ..
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟ...ΛΕΥΚΟ ΝΑΝΟ
ΚΙ ΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΕΡΙΑ...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΗΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΟΦΩΡΩ ΜΠΟΡΩ...ΓΙ'ΑΥΤΟ
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙ.....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΣΧΥΤΕ.........

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

16/08/2003, 03:40:33
quote:
ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)

Χα!χα!...αγαπητή Καποδίστρια,
Θέλεις το οτι είμαι φύση και θέση τυχερός, θέλεις το οτι έλειπα εκτός των eso και γενικώς...μάλλον τη γλύτωσα απο τον (γυ)ιό
Ελπίζω να ανένηψες και να έλθεις και πάλι δυναμικότερη παρά ποτέ.

~Γρηγόρης~

16/08/2003, 03:49:03
quote:

Απο Την Πηγή Της Σιωπής~7 Δεκ 1998
Απο την πηγή της σιωπής ανάβλυσε μια λέξη.
Και μου θύμισε να σκουπίσω τον υγρό ουρανό, καθώς θα του μιλάω για τη ζωή της.
Κατέβασα τη ματιά μου και στα λασπωμένα νερά, άστραψε η επόμενη στιγμή.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια σκέψη.
Και κατέβηκα πηδώντας, κλειδωμένος με λέξεις.
Χαμογέλασα ωχρά σε δυο λυπημένα πουλιά και φεύγοντας απ’ το λόφο, τα πόδια μου μπλέχτηκαν σε δρόμους που δεν άφηναν να φανεί κάποιο φως.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια όψη.
Τότε με πλησίασε, με έπλυνε με λάσπη, έριξε τον πόνο σε δυο λυπημένα πουλιά και άνοιξε το στόμα του.
Οι μουσικές που βγαίναν, άνθιζαν τα λουλούδια, χαμογέλασαν σε δυο λυπημένα πουλιά, έδυσαν τον ήλιο και απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια νύχτα.
~The Electricity in my Head~Γρηγόρης

~Γρηγόρης~

16/08/2003, 17:40:28
ΜΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ "ΕΣΟΤΕΡΑ",ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

17/08/2003, 19:32:56
ΦΟΒΑΜΑΙ...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

17/08/2003, 22:35:34
quote:

ΦΟΒΑΜΑΙ...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΦΩΣΧΥΤΕ,
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 17/08/2003 22:38:11

18/08/2003, 00:05:01
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ....
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΟΤΙ ΑΓΝΟΩ (ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ)...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

18/08/2003, 01:23:55
quote:

ΜΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ "ΕΣΟΤΕΡΑ",ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΥΧΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΑΣΤΙΑ ΜΑΣ...
ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η΄ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...
ΦΙΛΙΚΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

18/08/2003, 04:50:15
quote:
ΦΟΒΑΜΑΙ...

Μη το προσπερνάς...κατανόησέ το όσο δύσκολο κι αν είναι...
Υπάρχει δυνατότητα απελευθέρωσης απο το φόβο...
Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να τον κοιτάς κατάματα με σταθερό βλέμμα...
Αν τον αποστραφείς και φύγεις μακριά του, θα έχει νικήσει...

~Γρηγόρης~

17/10/2003, 16:35:22
+του Μελλοντος!...

Ο υλικος κοσμος εχει τα παντα για την ανεση του οντος/
ετσι εχει και τις θεοτητες του...στον πλανητη της μουσικης!

χμ...σκεφτειτε το μεχρι να επανελθω...

μη βιαστειτε ν'απαντησετε ...

...made of stardust

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/10/2003 17:30:17

17/10/2003, 16:53:24
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗΣ
Η ΧΑΡΟΥΛΑ
ΚΑΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ...

Ο ΠΑΡΙΟΣ (ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ) ΜΕ ΠΟΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

ΓΙΑ ΘΛΙΨΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ

ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ Ο ΤΑΤΕ (QUEENSRYCHE)μεταλ

Bjork απιστευτη...και παντα ερασιτεχνικη-πειραματικη

Secret Garden βρηκα μ'αυτους τον κηπο μου...

ολοι αυτοι με χτισαν μουσικα...και συνεχιζουν να μου δινουν
οραματα...
ειναι και αλλοι πολλοι μα...

για μενα ειναι οι θεοι στην χωρα της μουσικης

αν ειμαι εκτος θεματος
το σβηνω ατμουλα...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

17/10/2003, 22:42:55
ΧΜ...ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ RYCHE!
ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ + Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ...

ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(Η ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ) ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΩΡΙΜΟΙ + ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ +Ν' ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ..-ΜΟΝΑΧΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..-ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...-

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΑΣ(ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΥΤΕ ΔΗΛΑΔΗ!) ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΛΕΞΟΥΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ...

ΟΠΩΣ Ο 1 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ....+ΟΙ 7 ΜΟΥΣΕΣ ΤΟΥ...

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΘΕΣΩ + ΤΗ ΒΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΜΠΟΥΜΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ...
ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ "ΕΛΒΙΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ + ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ...+ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡ ΕΛΒΙΣ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ...(ΧΜ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΒΙΣ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..)

ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΕΙΝΑΙ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ"...(ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑΚΙ!..)
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ"...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ....Η ΜΑΤΟΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΥΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΩΔΙΚΑ.
ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ "ΓΝΩΡΙΖΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ -ΤΟ ....1982(!) ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ-..)ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ IN A WAY...THAT ...."GOD IS A DJ"
....ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ "ΕΑΥΤΟ" ΜΟΥ....
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.-
ΚΑΠΟΤΕ (ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ...DJ....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ DJ...ΧΜ..)

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΟΠΣ"...

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΙΝΑΙ" ΑΘΑΝΑΤΟΙ....ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ "ΜΑΤΡΙΞ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΜΑΣ....ΑΛΛΑ + ΜΙΑΣ "ANIMATED REALITY"....

ΧΜ..ΙΣΩΣ ΕΙΧΑ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΠΑΛΙ!....ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΝΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΗΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ.

ΧΜ...ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ;

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/10/2003 22:53:29

18/10/2003, 01:05:17
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΤΜΟΥΛΑ...
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΙΑ ΑΥΤΗΝ...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!!!
ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΤΗΝ ΗΡΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ EMPRESS ΤΩΝ ΤΑΡΩ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΜΗΤΕΡΑ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ...
ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

Η ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ...
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΔΗΜΗΤΡΑ,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (EMPEROR?)...
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΙΑ ΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ...
ΠΧ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΕΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Ο καθένας μας πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να βρει τις δικές του πράξεις τρομοκρατίας, μίσους, αδιαφορίας, αρνητισμού και ούτω καθ' εξής. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Οχι μόνο ο Bin Laden, όλοι μας έχουμε ευθύνη για το μίσος που επικρατεί στον κόσμο".

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΠ΄ΕΞΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ...ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΩΤΙΣΑΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΦΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ...

ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΛΙΓΑΚΙ
ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ...
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΩ...
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ

ΤΗΕ EMPRESS MANTONA!!!

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

18/10/2003, 04:20:19
χμ!ναι! καταλαβες

οσο για το αλμπουμ.λες το ray of light..

κοιτα τι εχω αφησει εδω...
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1206&whichpage=2&ARCHIVE=

χαιρομαι για την "αληθινη αληθεια"...

(*γιατι μου λες αν πρεπει να σβησεις κατι αυτο μαλλον εσυ θα το κρινεις-πριν γραψεις ετσι δεν ειναι;)

επισης πιστευω σε μια ιδεα απο σεναριο ταινιας που δε θυμαμαι καν τον τιτλο..
μα εχει ενδιαφερον....

ενας τυπος ειχε την εντυπωση και μετα του εγινε μανια...πως οι στιχοι του τζων λεννον εχριζαν αποκωδικοποιησης και ειχε βαλθει σ'ολη την διαρκεια του εργου ν' ανακαλυψει τι εννοουσε το γνωστο εξ-σκαθαρι...
μεχρι και ομοφυλοφυλικο σεξ ειχε κανει για να καταλαβει

χμ....και μου'ρχεται κατευθειαν κατα νου απο την "Υπο-κουλτουρα" και την ανεξαρτητη ελληνικη σκηνη...μια σειρα απο πλασματα που περασαν απο τα ματια μου μπροστα σε παρελθοντα ελευθερα + νεανικα...
ΝΑΙ,τωρα θα πω....κατι που η κυρια Λουκα δεν θα ηθελε να δει ουτε ζωγραφιστο...(ενταξει και ο Νταλαρας ισως...)
ο Τζιμακος ο Πανουσης ειναι κατι σαν την αποκαλυψη του Ιωαννη στην κοινωνια της "κερκιδας +της πρεζας".
χμ....θυμαμαι ατομα απο τετοια περιβαλλοντα να μιλουν και η δονιτιτκη με πηγε σε τουτο το συμπερασμα..δεν μπορω παρ'αυτα να το αναλυσω περαιτερω..ηταν της στιγμης + εμεινε στην ιστορια...

Αιοννννννννν! ελα στην κουβεντα επιτελους
μιλαμε για τη μουσικη!
+εσυ ερπετοσαλονικιε ....Γρηγορηηηηη!
τι κριμα που λειπει ο Εχεμβροτος...
..λετε ν'ακουσει;...

φως εν σκοτει!

EhetlaiosΜέλος
18/10/2003, 05:44:29

Αγαπητοί φίλοι,θα ήθελα να καταθέσω εδώ μια δήλωση,που εμένα σαν μουσικό,με συγκλόνησε και μου είπε "πολλα"...

Ένας γέρος λυράρης ερωτόμενος από δημοσιογράφο "Τι είναι τελικά η μουσική; Γιατί άνθρωπος και μουσική είναι αναπόσπαστα;" απάντησε

Το μωρό για να κοιμηθεί,για να ηρεμήσει,ακούει το νανούρισμα της μάνας.Αυτό είναι η μουσική...

18/10/2003, 06:20:28
ΦΩΣ!....ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ!
+ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ....
ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ

*MOYΣΙΚΗ +ΨΥΧΗ:
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=181

*ΜΟΥΣΙΚΗ - ΡΥΘΜΟΣ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ:
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1206

*"ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ...'Η....God is a((D_j*)) "
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1264

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/10/2003 06:28:10

18/10/2003, 11:57:36
quote:
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(Η ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ) ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΩΡΙΜΟΙ + ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ +Ν' ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ

Eχεις σκεφθεί καλή μου ότι μάλλον δεν είναι η έλλειψη ωριμότητας που μας κάνει να μην συμμετέχουμε σε κάποιο σου θέμα?
Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να μην γίνεσαι κατανοητή? (just a thought!...)
Kαι γω εδώ πάλι σε μια προσπάθεια κατανόησης της ΑΤΜικής γλώσσας, σε ένα δικό σου τόπικ...

"Τάδε έφη Avallon"
18/10/2003, 20:01:13
χμ η αβαλλον ξαναχτυπα!

τωρα φιλη μου αυτο πως να το δω;
να το παρω επανω μου οπως μαλλον καποιοι πιστευουν; η να αρχισω παλι να ψαχνω λεξεις για να με καταλαβουν οσοι ερχονται ξωπισω μεν αλλα πολυ αργα....

τι να πω η ψυχη εδω σε τουτη τη χωρα ενα ειναι το κοινο προνομιο..
οτι δεν καταλαβαινει κανεις να το χλευαζει...

τι δεν καταλαβες ρε συ Αβαλον;(αυτον το τροπο το καταλαβαινεις;;;;;)

δηλαδη υπηρχε λογος να το γραψεις +ΑΥΤΟ το ποστ;;;;;(σε παρακολουθω καιρο τωρα εχω καταλαβει τι κανεις)
αν θελεις οντως να με καταλαβεις "το βουλωνεις" + προσπαθεις 'η τουλαχιστον μου γραφεις ενα μειλ + το συζηταμε....τοσο απλο ειναι!
γιατι δηλαδη τοοοσα αλλα μελη που δεν εχω προβληαμ μαζι τους το κανουν κι εσυ λειτουργεις σαν την τατιανα..(u know who)

γμ τους "εντυπωσιασμους" μου εδω μεσα...

τελικα ξερεις τι εχω καταλαβει;

οτι δεν ξερετε με τι ν'ασχoλειθειτε καποιοι + γραφετε ασκοπως/+ οχι τιποτα αλλο αλλα
τοσο ασκοπα επισης θα πρεπει με τη σειρα μου να δικαιολογηθω!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
-ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΩ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ!-

[Προσωπικα βρισκομαι εδω ως φυσικο επακολουθο των ενασχολησεων μου/ειμαι απο παντα σε τουτο το παιχνιδι της ψυχης +δεν περναω απλα μια φαση/επισης δεν εχω "σεξουαλικο προβλημα" οπως καποιος θεωρησε -μα πηγε στον "αγυριστο"-επισης δε το κανω "χαριν της μοδος".
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ.](ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕ;)

Γνωριζω οτι υπαρχουν ατομα που με κατανοουν αλλα γνωριζω οτι γενικα εχουν την ταση να ειναι καλοπροαιρετα ΑΡΑ +να κατανοουν ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΣΩ.

Δεν με νοιαζει ειλικρινα αν με κατανοεις.
Οταν ερθει ο καιρος(κι αν ερθει) θα το κανεις.

(ΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ
+ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΙΟΥΤΡΟΠΩΣ ...
ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ....
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΩ ΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ....
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ;
+ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΥΦΤΕΙΣ...;)

Προς το παρον θα παρακαλουσα ..να σταματησεις να λειτουργεις σαν blanco στο κατοπι μου + να δημιουργεις εντυπωσεις για το ατομο μου... (+οχι μονο)
γιατι ειλικρινα με κουρασες...

*ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ!
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΟΛΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΛΛΟΝ;
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ (ΧΜ..ΝΑΙ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!ΧΑ!)
"Η ΑΤΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ!"
ΠΟΣΩΣ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.../
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ...
ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΡΙΑΡΙΣΙΕΣ...
ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.....
'Η ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..
ΜΠΑΣ +ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΩ + MAIL BOX..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...EIΡHNH!