- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
ΠύρινοςΜου είναι δύσκολο να μου λες, οτι ΕΣΥ δεν μπορούσες να διαχειριστείς τη κατάσταση
Να μη μπορεί να τη διαχειριστεί π.χ. ο Agnostic (τυχαιο όνομα για να μην υπάρξει παρέξηγηση), οκ
Αλλα εσύ;
Αν όχι εσύ, ποιος;
Τι σημαίνει αυτό ρε Πύρινε ; Ποιος νομίζεις πως είμαι δηλ. ;;;
Δεν έχει σημασία - για κανέναν - τι μπορούσα να κάνω εγώ και τι οι άλλοι. Υπάρχει μια κυρία που λέγεται συγκυρία, λάχεμα, περίσταση. "Οι περιστάσεις έτσι το 'φεραν ...", που λέει κι ο Καβάφης. Η συγκυρία που λες, άμα σε βρει λίγο μπόσ'κο, πάει, την πλέρωσες. Και την πληρώνεις δηλ. συνέχεια ...
quote:
Ο zip απεφάσισε να επανέλθει ως αγοραία περσόνα του μηδενός. Κι εσείς συντρέχετε της αναπηρίας του. Εύγε!
Αργησες.Σε προλάβαμε...![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
DSMΟ zip απεφάσισε να επανέλθει ως αγοραία περσόνα του μηδενός. Κι εσείς συντρέχετε της αναπηρίας του. Εύγε!
Μονάχα που το ίδιο κάνεις κι εσύ ...
Κοίτα, θα σου πω μια αλήθεια : Αν ασχοληθείς με μένα, να ξέρεις πως θα σε χαλάσω. Θα σου χαλάσω την "εικόνα" δηλ. που έχεις φτιάξει. Τώρα σκέψου, το θες αυτό ; ή δεν το θες ; Δηλ. σκέψου : Έχεις κάνει έναν αγώνα για να είσαι αυτός που είσαι εδώ μέσα. Για να λες αυτά που λες και να σε διαβάζουν όλοι σαν υπνωτισμένοι, για να θεωρείσαι σεβαστό μέλος, για να σε υποστηρίζει η Δ.Ο. Αν ασχοληθείς με μένα όμως, όλα αυτά θα καταστραφούν και η ίδια η Δ.Ο. που τώρα πίνει νερό στ' όνομά σου, θα σε "πυροβολήσει". Άλλωστε εσύ είχες πει κάποτε, πως αν είναι να γράφω εγώ στο φόρουμ, εσύ δεν θα γράφεις. 'Η εσύ δηλ. ή εγώ. 'Ντάξει, εγώ δεν μπορώ να σε κερδίσω σ' αυτό τώρα, εσύ έχεις το πάνω χέρι, αλλά αν ασχοληθείς μαζί μου κατ' αυτόν τον τρόπο, θα χάσεις από μόνος σου. Δεν θα χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι παραπάνω. Αν για σένα κάποιος είναι σκατά, τι τον αγγίζεις ; Θα λερωθείς ... Σκέψου κατά πόσο το θέλεις αυτό ...
Edited by - ADA on 16/05/2016 02:05:43
quote:
Μονάχα που το ίδιο κάνεις κι εσύ ...
Δεν κάνω το ίδιο. Γιατί δεν είμαι αγοραία περσόνα, παρά άνθρωπος με ονοματεπώνυμο, αλλά κι επειδή δεν χρειάστηκε ποτέ να επανέλθω.
quote:
Κοίτα, θα σου πω μια αλήθεια : Αν ασχοληθείς με μένα, να ξέρεις πως θα σε χαλάσω. Θα σου χαλάσω την "εικόνα" δηλ. που έχεις φτιάξει. Τώρα σκέψου, το θες αυτό ; ή δεν το θες ;
Με απειλείς με κάποιον τρόπο, νομίζω. Θα κάνεις κάποια στατιστική ανάλυση φαντάζομαι, κλπ. Από όσο καταλαβαίνω, συνταξιούχος τελώνης είσαι, χρόνο και φράγκα θα έχεις. Κάνε ό,τι νομίζεις. Αποδόμησέ με εντελώς. Τώρα που έχεις και χρόνο όμως, κάντο με σωστά ελληνικά.
quote:
Δηλ. σκέψου : Έχεις κάνει ένα αγώνα για να είσαι αυτός που είσαι εδώ μέσα.
Ανακόλουθος είσαι. Πάλι με τα βρακιά κάτω πιάνεσαι. Εκλιπαρείς έλεος, επικαλούμενος ανυπαρξία προθέσεων, και καταλογίζεις προθέσεις σε όλους του συμμετέχοντες. Σήκωσε τα βρακιά σου, γλύψε λίγο ακόμη την Δ.Ο. και πιάστο από την αρχή.
quote:
Για να λες αυτά που λες και να σε διαβάζουν όλοι σαν υπνωτισμένοι, για να θεωρείσαι σεβαστό μέλος, για να σε υποστηρίζει η Δ.Ο. Αν ασχοληθείς με μένα όμως, όλα αυτά θα καταστραφούν και η ίδια η Δ.Ο. που τώρα πίνει νερό στ' όνομά σου, θα σε "πυροβολήσει". Άλλωστε εσύ είχες πει κάποτε, πως αν είναι να γράφω εγώ στο φόρουμ, εσύ δεν θα γράφεις. 'Η εσύ δηλ. ή εγώ. 'Ντάξει, εγώ δεν μπορώ να σε κερδίσω σ' αυτό τώρα, αλλά αν ασχοληθείς μαζί μου, θα χάσεις από μόνος σου.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει βεβαίως. Ψάξε τον όρο "Συμπλεγματικός".
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σαν τους παλιούς καλούς καιρούς
[ όχι ότι έχω κάτι με τους εν λόγω κυρίους απλά επειδή ξέρω πως ο DSM δεν θέλει να του βγει τ' όνομα δηλ. ]
quote:
DSMΔεν κάνω το ίδιο.
Ακριβώς το ίδιο κάνεις DSM. Ακριβώς. Διάβασε το υπόλοιπό σου μήνυμα, γιατί εγώ ... χέστηκα!
Υ.Γ. Εκείνο με τις πίστες το έχει πει ο Αμεινίας νομίζω.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Κοίτα, θα σου πω μια αλήθεια : Αν ασχοληθείς με μένα, να ξέρεις πως θα σε χαλάσω. Θα σου χαλάσω την "εικόνα" δηλ. που έχεις φτιάξει.
Και πως θα το κάνεις αυτό?
Με τα ίδια μαθηματικά που υπολόγισες τον χρόνο ενεργής παρουσίας μου στο φόρουμ?
Με την προβολή πνευματικής παρακαταθήκης άλλων ως δική σου, όπως έκανες στο παρελθόν?
Με μαλακισμένα folowers τύπου Πύρινου?
Με την βοήθεια του Γιάννη του...Περιπατητή?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.