- Google Earth-απάτη μπροστά στα μάτια μας! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δέν ξέρω κατα πόσο οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι της στιγμής ή κάποια χρόνια παλιότερες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρίν τις δείτε στον Η/Υ σας περνάνε απο επεξεργασία ... edit ... άρα ότι θέλουν να μήν δείτε δέν το βλέπετε.
Όπως και οι γνωστές απαγορευμένες περιοχές της AREA51
Για τα Σκόπια δέν βλέπω καμιά έκπληξη άν τα γράφουν MACEDONIA. Απο την στιγμή που οι Η.Π.Α. τα αναγνώρισαν με αυτή την ονομασία έτσι θα γράφονται απο κεί και πέρα παντού επίσημα.
Τουλάχιστον σε ότι κατευθύνεται απο αυτούς.
έχεις απόλυτο δίκιο... μήπως να βρίσκαμε έναν hacker να τους έκανε το site καλοκαιρινο???
Θα μπορουσε να ειναι και Casus Beli (οπως λενε και τα "γειτωνακια" μας οι τουρκοι)...
Μια νηξη στο Υπουργειο Εξωτερικων (καλα...σωθηκαμε τωρα) ή στα καναλια ειναι η αρχη...ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ???
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΘΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ??
Καλησπέρα παιδιά,
Όντως κάτι πρέπει να γίνει με τα site που προσπαθούν να αμαυρώσουν την Ελλάδα ,αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει με το google earth.
Υ.Γ.
Φίλε σταμάτη τικάνεις?
Δυστηχως δεν βρήκα scanner θα την βρώ την λύση,το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βρήκα τον χρόνο να πήω να πάρω τα χαρτιά απο το σχολείο.
Δεν το έχω αμελήσει πάντως με την πρώτη ευκαιρήα θα τα εκθέσω.
Με εκτιμηση Άντα
Πω!πω!
Καλά απο την βιασύνη μου έκανα απίστευτα ορθογραφικά λάθη.
SORRY παιδιά....
Με εκτίμηση Άντα
Δεν είχαν σχέση… αλλά το έφερε η κουβέντα λέγοντας για την περιοχή των Σκοπίων ότι στο Google Earth αναφέρονται σαν Μακεδονία.
Βρέ Αντα μου…μεχρι να παραθέσεις τα κείμενα που έχεις… θα το έχουμε ξεχάσει το θεμα…
Δεν το είχα προσέξει έχετε την συγνώμη μου.
Φίλε Σταμάτη σε ευχαριστώ για την απάντηση και την αμεσότητα
Οσο για το αν θά εχει ξεχάστει το θέμα δεν το νομίζω.
Εκτος βέβαια για το οτι έχει παρουσιασεί πολύ ενδιαφέρων είναι γράπτη η κάθε τοποθέτηση και όπως θα ξέρεις τα γραπτά μένουν.
Με εκτίμηση Άντα
Δόξα τον θεό δουλειάς επιτρέποντος και pc θέλοντος μπορώ να είμαι εδώ κάθε μέρα από τις 8:00 μέχρι τις 13:00 οπότε μπορώ και απαντώ γρήγορα… αν δεν έχει κολλήσει το site… κάτι δυστυχώς πολύ συνηθισμένο. Βεβαίως και τα γραπτά μένουν… απλά θα είναι αρκετά πισω στις σελίδες και θα ψάχνουν οι περισσότεροι να βρούν τι ειχες πεί τότε… κατά τα’άλλα όλα μια χαρά!