ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eιναι για ΑΝοιχτα μυαλα - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Eιναι για ΑΝοιχτα μυαλα - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

8odwris9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
8odwrisΜέλος
20/03/2004, 00:23:52
narkOtiKa =FYgH.......................------> http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=19238

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

uwmaΝέο Μέλος
20/03/2004, 01:20:27
ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΡΩΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.[ΖΩΗ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ "ΠΟΤΕ" TO "ΠΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΠΩΣ".

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ!
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ[ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ].
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΙΧΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ "ΦΑΕΙ".
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΟΡΤΕΣ".ME ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜ....Α ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ "ΧΑΘΕΙΣ" ΓΛΥΚΑ!!

uwma

katiaΜέλος
20/03/2004, 12:14:40
ΕΘΙΞΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ.ΣΧΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΥΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΕΦΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΣΩΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

23/03/2004, 11:37:33
Σου ζητώ συγνώμη προκαταβολικά εάν ακούγομαι σαν να κάνω κήρυγμα.. αλλά κάτι θέλω να σου πω με αυτό...
Το έχω ξανακούσει αυτό περί ψυχής και ναρκωτικών... θα έλεγα απλά και εδώ αυτό που λέω και αλλού... μου αρέσει που μπορώ να κάνω πράγματα με το μυαλό μου χωρίς αυτά... εσείς μπορείτε?....
Τα ναρκωτικά ανοίγουν μία πόρτα του εγκέφαλου πρώτον με την βία... και δεύτερον κλείνουν μία άλλη πόρτα του εγκεφάλου...
αλλά και της ζωής... είναι ένα θέμα με πολλαπλές προεκτάσεις..
Είμαι απόλυτη φίλε μου σε αυτό το θέμα....

Σε πιστεύω πως είχες εκείνη την εμπειρία....
Ίσως ψάχνοντας μέσα απο την άσκηση αλλά και με την επαφή με την φύση και τον εαυτό σου να ξανανιώσεις έτσι αλλά και καλύτερα...
Ένα υπέροχο δείγμα ..... βάλε μουσική σε ένα δωμάτιο που είσαι μόνος... κλείσε τα μάτια αλλά όχι εικονικά.. αλλά σαν να πρόκειται να κοιμηθείς.. και μετά προσπάθησε να δεις τις εικόνες που σου προσφέρει ο νους σου μέσω της μουσικής.. να προσπαθήσεις να τις συνειδητοποιήσεις μέσα στο μυαλό σου σαν να τις βλέλπεις πραγματικά εξωτερικευόντάς τες από τον νου σου....
πολύ απλό αλλά και γνωστό από όσο μπορώ να φανταστώ.. το κάνω συχνά και όταν θέλω να ηρεμήσω αλλά και όταν θέλω να έρθω σε επαφή με κάτι όμόρφο.... πολλές φορές μου δίνεται η ευκαιρία και για καλλιτεχνική δημιουργία...

Σήμερα γυρνόντας από ένα ταξίδι.. μέσα στο πούλμαν... με τα γουόκμαν στα αυτιά, τα μάτια κλειστά και μετά από λίγο η αυλαία άνοιξε... και ήταν υπέροχα...

Ευχαριστώ.. πάντα με φιλική διάθεση.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

uwmaΝέο Μέλος
24/03/2004, 01:32:20
Δεν διαφωνω με αυτο που λες και σιγουρα δεν χρειαζεται να ζητησεις συγνωμη!
Τα ναρκωτικα καταστρεφουν δεν προσφερουν τιποτα,δεν επιδιωξα μια τετοια εμπειρια απλα ετυχε!
θα ηθελα να ξανανιωσω οπως τοτε γιατι ετσι πιστευω οτι νιωθεις οταν "φευγεις".
Simori εισαι πολυ τυχερη αφου μπορεις και ελεγχεις τον εαυτο σου με εναν τοσο μοναδικο τροπο,εγω αυτο δεν νομιζω να μπορω να το κανω.Αν κλεισω τα ματια μου δεν θα δω και τοσο ωραια πραγματα!Οσο και αν προσπαθησω.
Εχω αλλους τροπους να ξεχναω για λιγο τα παντα και σιγουρα δεν εννοω τα ναρκωτικα!
Χαρηκα...Να εισαι παντα καλα!!!

uwma

lavelleΝέο Μέλος
24/03/2004, 14:14:56
Mια μικρή βόλτα από την βιβλιογραφία του William Burroughs, θα βοηθήσει είτε μυημένους είτε αμύητους στον κόσμο των ναρκωτικών, να εντρυφήσουν στην κουλτούρα τους.

coachΝέο Μέλος
24/03/2004, 14:31:23
poly endiaferon to 8ema twn narkwtikwn.sigoyra makria apo ayta!alla
pera apo ola ayta,exw kapoies erwthseis.prwton einai gnwsto oti ston egefalo tou an8rwpou yparxei ena kentro pou dexetai aytes tis ousies.giati yparxei ayto to kentro?poios o skopos tou?mhpws einai ena shmeio tou egefalou pou den mporoume na xrhsimopoihsoume akoma(h mporousame sto parel8on kai twra den mporoume)kai to opoio anoigei pyles se alles diastaseis?se ayto to shmeio 8elw na anaferw ena eidos
narkwtikou thn aggeloskonh h opoia xrhsipopoieitai ws anais8htiko prokeimenou mia gynaika na exei anwdynh genna.poses gynaikes exoun pei oti kata th diarkeia ths narkwsews aiwrountan panw apo to swma tous kai evlepan to ka8eti?epishs exw diavasei arketes anafores apo
atoma ta opoia meta apo xrhsh isxyrwn narkwtikwn synomilousan me
ekswdiastasiakes ontothtes k.t.l.giati loipon o egefalos na exei ypodoxh gia parais8hsiogona kai pois o logos na exei"parais8hseis"?

8odwrisΜέλος
28/03/2004, 17:07:17
Φιλοι μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειδατε ομως αυτο το φορουμ?? που εφτιαξα με τοσο αγαπη! περι ναρκωτικων και εξαρτησεων....///θα σας ελεγα να το διαβασετε λοιπον ΑΞΗΖΕΙ .................. http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=19238

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 28/03/2004 23:16:03

LNE78poiΝέο Μέλος
02/04/2004, 04:16:40
Παιδιά, ελπίζω να μην σας σοκάρω αλλά θα διαφωνήσω με όλους σας.

Τα ναρκωτικά για μένα είναι δύο είδών: οι ψυχεδελικές ουσίες και οι ναρκωτικές ουσίες. Κακώς τόσα χρόνια κάποιος δεν έχει διορθώσει αυτόν τον ορισμό.

Στις ψυχεδελικές ουσίες ανήκουν το χασίς, τα μανιτάρια, το LSD, τα ecstasy, η μεσκαλίνη, το DMT και η κεταμίνη. Όλες οι παραπάνω ουσίες είναι αποδεδειγμένα συνδεδεμένες με τα ψυχικά φαινόμενα. Αν δεν με πιστεύετε, κοιτάξτε στο
http://www.erowid.org/
Νομίζω οτι είναι διαφωτιστικότατο site.
Παρατηρήστε κάτι. Κανένας από τους χρήστες των ψυχεδελικών ουσιών δεν καταλήγει να κοιμάται στα παγκάκια και στα πεζοδρόμια. Γιατί απλά δεν είναι εθιστικές.

Στις ναρκωτικές ουσίες ανηκουν η ηρωίνη, η κοκαϊνη, τα βαρβιτουρικά και το αλκοόλ. Όλες οι παραπάνω είναι εθιστικές, ναρκώνουν την προσωπικότητα του ατόμου, τον καθιστούν αντικοινωνικό και επικύνδινο. Δεν παρουσιάζουν καμία ψυχεδελική ή ενθεϊστική ιδιότητα. Και οι χρήστες τους είναι αυτοί που καταλήγουν να κοιμούνται στα παγκάκια και στα πεζοδρόμια. Άντε, να μην βγάζουμε έξω και το αλκοόλ, γιατί έτσι είναι. Εγώ δεν έχω δει χασικλή άστεγο, αλλά αλκοολικούς πολλούς.

Συγγνώμη, αλλά οι αστρικές προβολές που έχω κάνει με την βοήθεια μανιταριών ήταν οι πιό διαφωτιστικές. Δεν προώθώ την χρήση των ψυχεδελικών ουσιών. Τις δοκίμασα όμως και δεν έπαθα τίποτα. Είμαι στο εξωτερικό, έχω πτυχίο Βιολογίας, κάνω Master στην Βιοϊατρική, και η ζωή συνεχίζεται. Άρχισα να τρώω μανιτάρια τον πρώτο χρόνο του πτυχίου μου. Ούτε πρεζάκι έγινα, ούτε το πανεπιστήμιο παράτησα.Δεν κοιμάμαι στα παγκάκια, δεν ανέπτυξα αντικοινωνική συμπεριφορά, δεν τρελάθηκα. Γιατί πάνω από όλα, δεν τα φοβήθηκα, και δεν φοβήθηκα τις αποκαλύψεις που έχουν να μου κάνουν για τον εαυτό μου. Και είχα μέτρο.

Απλά κατά την γνώμη μου, το LSD και τα μανιτάρια είναι πραγματικά τα κλειδιά του εγκεφάλου μας. Και όπως και το αλκοόλ, που με σωστή χρήση, ούτε κακό μας κάνει, αλλά προωθεί και τις κοινωνικές συναναστροφές μας, έτσι και οι ψυχεδελικές ουσίες, με σωστή χρήση προωθούν τη σχέση του ατόμου με την ψυχή του και την πέμπτη διάσταση.

"Κάθε διαλυμένο σπίτι, κάθε δαρμένη σύζυγος, κάθε δαρμένο παιδί, είναι αποτέλεσμα του αλκοόλ" είπε ο αγαπημένος μου προφήτης, ο Bill Hicks. Και είναι μεγάλη αλήθεια. Ναι, τα ναρκωτικά κάνουν κακό. Και το αλκοόλ όμως, και το τσιγάρο. Αλλά αυτά φορολογούνται, οπότε και μας τα επιτρέπουν. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως "το αλκοόλ και το τσιγάρο σκοτώνουν πολύ πιό πολύ κόσμο κάθε χρόνο από ό,τι όλα τα ναρκωτικά μαζεμένα", είπε πάλι ο Hicks. Και αυτό είναι αλήθεια. Αλλά το ξεχνάμε.

Παρατηρήστε κάτι. Ο Μπους, βγήκε να μιλήσει για τα χάλια που έκανε η χώρα του στο Ιρακ, και άρχισε πάλι με τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Γιατί; Λες και είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας του αυτή τη στιγμή. Αλλά έτσι πρέπει. Να μας κρατάνε φοβισμένους.
Τα ναρκωτικά είναι ο εχθρός. Οι Άραβες είναι ο εχθρός. Οι τρομοκράτες είναι ο εχθρός. Να έχουμε εχθρούς για να μας ελέγχουν. Ειδικά αν οι "εχθροί" είναι απο αυτούς που σε κάνουν να συνειδητοποιείς οτι σε θέλουν πρόβατο, όπως το LSD και το χασίς, τότε είναι στην κορυφή της λίστας.

Λένε για ναρκωτικά, και μας δείχνουν τα πρεζάκια. Γιατί δεν μας δείχνουν ένα χρήστη LSD? Γιατί τότε θα έπρεπε να μας δείξουν τους Beatles, τον Jimmy Hendrix. Και εφόσον τα ναρκωτικά σκοτώνουν, πώς διάολο αυτά τα πουρά, οι Rolling Stones είναι ακόμη ζωντανοί;

Μακριά από τις καταχρήσεις. Αυτό έχω να πω εγώ. Τσιγάρο, αλκοόλ, ψυχεδελικές ουσίες, ναρκωτικά, τηλεόραση, για μένα όλα ένα είναι. Η κατάχρηση είναι το πρόβλημα, όχι η χρήση. Απλά, καταλάβετε το νόημα της ελευθερίας. Έχω δικαίωμα να διαλέγω τα δηλητήριά μου. Και σίγουρα δεν θα είναι η μπύρα, που αποβλακώνει εκατομμύρια Αμερικανών και Άγγλων και μας έχουν κάνει τον πλανήτη έτσι. Σϊγουρα δεν θα είναι η ηρωίνη, γιατί η ηρωίνη σκοτώνει. Αλλά αφήστε με να κάνω τις επιλογές μου.

Και θα κλείσω και πάλι με τα λόγια του Bill Hicks, προφήτη του Chemical generation, στο οποίο ανήκω.
"Do you think magic mushrooms growing atop of cow **** was an accident? Where do you think the phrase "that's good ****" came from. Why do you think Hindus believe cows are holy? Holy ****! Why do I believe that McDonald's is the Antichrist?"

Συγγνώμη, αλλά είμαστε πολλοί εδώ, που χρησιμοποιούν αυτές τις ουσίες που λέγονται και entheogens (ενθεογενή). Γιατί άραγε;