ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

manos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SUNNYΜέλος
09/07/2003, 16:12:42
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ UFO, ΕΤΣΙ? ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΕΓΩ , ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΟΥΝ Ή ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ?

AlastisΜέλος
09/07/2003, 16:18:02
Ο πιο πειστικος τροπος πιστευω για να καλυψεις την εμφανιση ενος ΑΤΙΑ ειναι να πεις οτι ηταν δορυφορος ή μετεωριτης.

Εχω δει 2 φορες ενα τετοιο θεαμα και μαλιστα η μια ειχε γινει και θεμα και λεγανε οτι ηταν καποιος δορυφορος.
Πιστεψτε με οτι ουτε κατα διανοια αυτο που ειδα δεν ηταν δορυφορος, γιατι οι δορυφοροι δεν κανουν βολτες περα δωθε, ουτε σταματανε και ξαναξεκινανε...

Για το συγκεκριμενο περιστατικο δεν ξερω γιατι δεν ημουν μαρτυρας, αλλα απο αυτα που λενε...

...open minds are better minds!

SUNNYΜέλος
09/07/2003, 16:21:57
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...OPEN MINDS!

09/07/2003, 16:24:29
Sunny κάτι παρόμοιο είχα δει και εγώ πριν μερικά χρόνια πάνω από τα Ζαγοχώρια!
3 φωτάκια σε σχηματισμό σκαλινού τριγώνου όμως, που ακολούθουσαν συγκεκριμένη ευθεία πορεία κρατώντας συνέχεια την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Ανάμεσα τους έβλεπες τα άλλα αστέρια. Στην αρχή είπα ότι είναι δορυφόροι (λόγω του μεγάλου ύψους αλλά και της ταχύτητας τους) αλλά οι δορυφόροι δεν πετάνε παρέα, ούτε αλλάζουν πορεία ξαφνικά (ποτέ δεν αλλάζουν πορεία και κινούνται αν θυμάμαι καλά σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση όλοι) και μάλιστα σε ορθή γωνία!
Ξαφνικά το πρώτο φωτάκι έστριψε κάθετα και τα υπόλοιπα το ακολούθησαν κρατώντας πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ τους και τελικά χάθηκαν πίσω από το βουνό.

Στην αρχή ήμουν σίγουρη ότι επρόκειτο για "σχηματισμό" σκαφών (εφ όσον φαινόταν ο έναστρος ουρανός ανάμεσα τους) υπάρχει περίπτωση να ήταν ένα μεγάλο (τεράστιο αν φτιάξουμε το τρίγωνο) σκάφος που η "κοιλιά" του αντανακλούσε τον νυχτερινό ουρανό;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

SUNNYΜέλος
09/07/2003, 16:33:43
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!

ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

09/07/2003, 16:35:39
quote:

δεν ξερω,δεν ειμαι αρμοδιος να ψαχνω κομματια,αλλα αν ημουν ,πιστεψε με θα το εκανα,εκτος και αν ειχα εντολη να ξεχασω οτι ειδα ,γιατι θα αναλαβουν "αλλοι"

Φίλε Μάνο νομίζεις ότι τους δόθηκε εντολή να μαζέψουν τα κομμάτια του μετεωρήτη ή ότι άλλο υποτίθεται ότι έπεσε;
Η πυροσβεστική και η αστυνομία στάλθηκαν να βρουν που έπεσε το αντικείμενο, για να σβήσουν την φωτιά που πιθανώς θα προκάλεσε (έτσι περίμεναν) και να επιβεβαιώσουν ότι δεν είναι κάποιο συμβατικό σκάφος με επιβάτες.
Τα άλλα δεν είναι δουλειά τους. Είναι σίγουρο ότι από κει και πέρα αναλαμβάνει ο στρατός ή κάποια ειδική υπηρεσία του κράτους με την συμβολή του Δημόκριτου, του Αστεροσκοπείου ή κάποιου άλλου Επιστημονικού Ιδρύματος.
Δεν είναι απαραίτητο να μάθουμε ότι δόθηκε η εντολή, ίσως μάθουμε αν το βρήκαν ή όχι και αν ναι, τί ήταν... μέσω δελτίου τύπου.
Αν πρόκειται για ufo μην περιμένετε καμιά δημοσιότητα, αν και προσωπικά δεν μου φαίνεται για κάτι τέτοιο.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

09/07/2003, 16:46:04
Sunny το ότι άλλαξαν ήταν και το "εντελώς τρελλό της υπόθεσης" γιατί μέχρι τότε ήμουν σίγουρη ότι ήταν δορυφόροι.
Οταν τα είδαμε να αλλάζουν πορεία και μάλιστα σε γωνία 90 μοιρών το πρώτο, μείναμε ξεροί! Να σκεφτείς ότι είχαμε και τηλεσκόπιο μαζί μας και δεν καταφέραμε καν να εστιάσουμε για να τα δούμε από πιό κοντά από την ταραχή μας! χαχα

Πάντως δεν άφηναν κανένα ίχνος πίσω τους και δεν είχαν καμμιά αλλαγή χρώματος ή μεγέθους, ήταν μικρά έντονα άσπρα φωτάκια ακριβώς όπως φαίνονται οι δορυφόροι (τους οποίους παρακολουθούσαμε συχνά στον ουρανό εκείνα τα χρόνια).

-Arthur C. Clarke-

SUNNYΜέλος
09/07/2003, 16:52:52
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ "ΙΔΙΑ" ...ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ?

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (ΑΤΤΙΚΗ)

Edited by - SUNNY on 09/07/2003 16:53:37

09/07/2003, 17:17:01
Καμία σχέση... Αυγουστο του 95-96 νομίζω. Εκείνο τον καιρό αν θυμάμαι κάλα όμως κάτι παιζόταν πάλι στον Κόλπο (με τον Σαντάμ) και δεν αποκλείεται να ήταν αεροσκάφη των Αμερικάνων. Πάντως όχι συμβατικά!

-Arthur C. Clarke-

09/07/2003, 19:16:35
να'μαι:)))) εχω ακουσει πως σε μερες που ειναι να γινει κατι αντιστοιχο απο αυτα που αναφερατε,(δηλαδη πολεμικες ενεργειες σε καποιες περιοχες),εχει παρατηρηθει εντονη κινητικοτητα απο μη συμβατικα σκαφη ,οπως επισης αναφερατε,ναι σιγουρα στην πλειαδα αυτων των σκαφων συμβατικων η μη θα υπαρχουν και σκαφη αγνωστης προελευσης για ολους,με την διαφορα οτι αυτο γινεται φανερο μονο στις περιπτωσεις σαν και αυτη που εγινε προσφατα στην χωρα μας.
επειδη διαβασα πως εισαστε οργανωμενοι(τηλεσκοπιο) στις διακοπες σας θα μας παρετε μαζι σας,αλλα ειμαι τοσο αρτσουμπαλος που μπορει να κοιταζω με κλειστο το καπακι του τηλεσκοπιου (σα τον μπους με τα κυαλια) χαχαχαχαχαχαχα

09/07/2003, 19:40:05
quote:

να'μαι:)))) εχω ακουσει πως σε μερες που ειναι να γινει κατι αντιστοιχο απο αυτα που αναφερατε,(δηλαδη πολεμικες ενεργειες σε καποιες περιοχες),εχει παρατηρηθει εντονη κινητικοτητα απο μη συμβατικα σκαφη ,οπως επισης αναφερατε,ναι σιγουρα στην πλειαδα αυτων των σκαφων συμβατικων η μη θα υπαρχουν και σκαφη αγνωστης προελευσης για ολους,με την διαφορα οτι αυτο γινεται φανερο μονο στις περιπτωσεις σαν και αυτη που εγινε προσφατα στην χωρα μας.
επειδη διαβασα πως εισαστε οργανωμενοι(τηλεσκοπιο) στις διακοπες σας θα μας παρετε μαζι σας,αλλα ειμαι τοσο αρτσουμπαλος που μπορει να κοιταζω με κλειστο το καπακι του τηλεσκοπιου (σα τον μπους με τα κυαλια) χαχαχαχαχαχαχα

Αν όπως ισχυρίζεσαι οτι όπου υπάρχει έντονη κινητικότητα από μη συμβατικά σκάφη τότε στην περιοχή υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάποιο πολύ μεγάλο γεγονός όπως πόλεμος ή κάτι άλλο σχετικό με τρομοκρατικές ενέργειες,τότε στην περιοχή του Ολύμπου που γίνεται "παρέλαση" από δαύτα θάπρεπε να είχε στηθεί "πανηγύρι" πολέμου εδώ και μία δεκαετία περίπου....