ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ "ΜΠΑΙΝΕΙΣ"? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ "ΜΠΑΙΝΕΙΣ"? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

endorama31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/10/2003, 01:02:33
Καλησπέρα.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον συγγραφέα του θέματος αυτού, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:
Εάν άνοιγα ένα θέμα με τίτλο
Σκαρπίνια ή μπότες; Ποιά από τα δύο κάνουν τα πόδια σας να πετάνε;
θα το βρίσκατε σχετικό με τη θεματολογία του esoterica;

Η κατηγορία του "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", έχει ως σκοπό να φιλοξενεί θέματα συγγενικά με την θεματολογία του site (δείτε Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr

http://www.esoterica.gr/editorial.htm).

Ισως με κάποια πιο ελαφρυά και χιουμοριστική χροιά από αυτή των άλλων κατηγοριών. Χρησιμεύει εξάλλου και στην ψυχική επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που γράφουν στα φόρουμ, αλλά και ως βαλβίδα εκτόνωσης της όποιας όρεξης που μπορεί όλοι μας να έχουμε συχνά, να γράψουμε στα φόρουμ, χωρίς να στύψουμε το μυαλό μας συλλογιζόμενοι ένα βαθύτερο φιλοσοφικό θέμα.

Ελπίζω φίλε endorama να μην παρεξηγηθεί αυτή μου η παρέμβαση.

αυτή...που τα κατάφερε!

endoramaΜέλος
21/10/2003, 01:58:31
εχει να κανει με την εσωτερικη αναζητηση σχετικα με τι ενεργεια θα πρεπει να κινει το αρμα της γνωσης σε μια συγκριση/συγκρουση τεχνολογιας,επιδειξης, ευελιξιας και σταθεροτητας σε ενα περιβαλλον που μονο οι μηχανες καταλαβαινουν αλλα ο ανθρωπος επιβαλει αυτο το περιβαλλον στις μηχανες οι οποιες δεν δεχονται παντα το περιβαλον που τους επιβαλουν "βλεπε ασυμβατοτητες" και ειναι ενα προβλημα καθαρα ηλεκτρονικο/χημικο/μαθηματικο που εχει να κανει μονο με της μηχανες αλλα ο ανθρωπος το μεταφερει στον αληθινο κοσμο και φτυαριζει λασπη ο ενας στο αρμα του αλλου με λιγα λογια γαιδαροι μαλωνουν σε ξενο αχυρωνα και στην περιπτωση αυτη ο αχυρωνας ειναι η υπολογιστικη δυναμη την οποια ολοι προσπαθουν να γινουν κυριοι της αλλα στο τελος αυτο θα ειναι και ο διακοπτης που θα κλεισει την ανθρωπινη υπαρξη γιατι μην ξεχναμε οτι μια γραμμη κωδικα εμποδισε τους ρωσσους να φτασουν πρωτοι στο φεγγαρι κανοντας το διαστημοπλοιο τους φωτοβολιδα

νομιζω οτι με καλυψα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

endoramaΜέλος
21/10/2003, 02:02:56
φιλε ryche με τα xp pro μηπως το DMA παθαινει κρισεις προσωπικοτητας και νομιζει οτι ειναι PIO? ελπιζω να μην σε μπερδεψα δεν θελω να το παιξω γκουρου ασχετος ειμαι

from us

endoramaΜέλος
21/10/2003, 02:11:03
quote:
Παιδιά εγώ δεν μπαίνω έυκολα,έχω ψηλό καπέλο και <<βρίσκει>> στην κάσα της πόρτας...Δεκτή κάθε συμβουλή,για αλλαγή του κοστουμιού του κλόουν,προς λύση του ζητήματος!

δοκιμασε να μπεις ξαπλα φιλε μου και σου συνιστω πανω σε φορειο που θα το κρατουν εξωτικες χορευτριες το κουστουμι μην το αλλαξεις γιατι φιλε μου οι κλοουν μπορει να ειναι μουγκοι και να κανουν ηλιθιοτητες αλλα μεσα απο αυτες περνανε πολυ βαρβατα μηνυματα καμια φορα

from us

OannesΜέλος
23/10/2003, 18:16:20
Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο (κανείς δεν χρειάζεται) του endorama, αγαπητή amalia λες...

quote:
Η κατηγορία του "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", έχει ως σκοπό να φιλοξενεί θέματα συγγενικά με την θεματολογία του site (δείτε Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr
http://www.esoterica.gr/editorial.htm).

Μα υπάρχουν πολύ πιο άσχετα θέματα, στα οποία όλοι λίγο πολύ συμμετέχουμε, στα οποία δεν είδα παρέμβαση... Εξάλλου amalia όπως πολύ σωστά είπες...

quote:
Χρησιμεύει εξάλλου και στην ψυχική επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που γράφουν στα φόρουμ, αλλά και ως βαλβίδα εκτόνωσης της όποιας όρεξης που μπορεί όλοι μας να έχουμε συχνά, να γράψουμε στα φόρουμ, χωρίς να στύψουμε το μυαλό μας συλλογιζόμενοι ένα βαθύτερο φιλοσοφικό θέμα.

Συνεπώς ή κρατείστε το, χωρίς σχόλια, ή καταργείστε το...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
endoramaΜέλος
23/10/2003, 20:52:10
ενταξει δεν χρειαζεται να ανεβαινουν οι τονοι για ενα απλο θεματακι στο κατω κατω εγω απλα ηθελα να κανω μια μικρη στατιστικη παντως στο μηνυματακι που δικαιολογουσα και καλα την υπαρξη αυτου του θεματος μεσα στην πλακιτσα ομως υπαρχουν και καποιες αληθειες γιατι η υπολογιστικη δυναμη ειναι ανωτερη και απο την κατοχη πυρηνικων οπλων και φυσικα αυτα τα οπλα δεν εννοουνται χωρις την δυναμη του υπολογισμου ακομα και τα διαστημικα ταξιδακια δεν θα υπηρχαν χωρις αυτη και μαλλον ο ανθρωπος καταφερε να παει στο φεγγαρι γιατι τοτε δεν υπηρχαν τα win για να χαλαρωσω και λιγο το πνευμα και φυσικα ουτε αυτο το forum.

ολα ειναι θεμα του δυαδικου συστηματος 01010001 και καπου ειχα δει οτι οι υπολογιστες μπορουν να καταλαβουν την ελληνικη γλωσσα καλυτερα απο καθε αλλη γλωσσα.

τωρα αν καποιοι αδιαφορουν για το λειτουργικο τους αυτο ειναι αλλο θεμα απλα αδιαφορουν για το Α και το Ω

from us

wiccaΜέλος
23/10/2003, 21:13:05
ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ 98 ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΣΤΑ XP ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ LINUΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ

Πέθανε μια άλλη μέρα
23/10/2003, 21:40:28
Γειά σου Oannes.
quote:
Μα υπάρχουν πολύ πιο άσχετα θέματα, στα οποία όλοι λίγο πολύ συμμετέχουμε, στα οποία δεν είδα παρέμβαση... Εξάλλου amalia όπως πολύ σωστά είπες...

Συνεπώς ή κρατείστε το, χωρίς σχόλια, ή καταργείστε το...

Πολύ σωστά αναφέρεις ότι υπάρχουν κι άλλα πολύ πιο άσχετα θέματα, και προσωπικά όταν έχω τον χρόνο, προσπαθώ να ρίξω μια ματιά, μήπως και συλλάβω κάποιο "ύποπτο " (όχι του τύπου που έγραψε ο endorama, πιο ύποπτο...) θεματάκι. Νομίζω ότι είναι καλό πότε - πότε να θυμίζουμε μεταξύ μας, κάποιους γραπτούς ή άγραφους κανόνες του εσοτέρικα, ιδιαίτερα όταν αυτό συμβάινει μεταξύ των "παλιών" (όπως ο endorama), ο οποίος έδειξε κατανόηση και δεν παρεξηγήθηκε.

Σχετικά με το κλέισιμο - κλείδωμα ενός θέματος, εάν κοιτάξεις στους συντονιστές κάθε θεματολογίας στα φόρουμς, θα δεις ποιοι έχουν δικαιοδοσία κλειδώματος και ποιοι όχι. Οπότε σε μένα εδώ μένει μόνο να κάνω μια φιλική παρατήρηση. Αλλωστε, ο ρόλος του κλειδοκρατωρα (αν και μερικές φορές αστιεύομαι σχετικά) δεν μου ταιριάζει και πολύ, εκτός εάν πρόκειται για κάποιο τεχνικό κλείδωμα, ή κάποιο θέμα ανάρμοστο...

Πάντως δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα να κρίνω εάν είναι αυτό το θέμα άχρηστο (δεν εννόησα καν αυτό, απλά υπενθύμησα κατι), είναι ωστόσο στο χέρι του δημιουργού του αλλά και όλων των συμμετεχόντων να του δώσουν και κάποιο σχετικό με το site επίπεδο, προσπάθεια την οποία ομολογώ ότι βλέπω!

αυτή...που τα κατάφερε!

23/10/2003, 21:50:03
Να συμπληρώσω και μία απάντηση σχετική με το θέμα του λειτουργικού:

Εγώ χρησιμοποιώ windows millenium στον ένα και windows XP στον άλλο υπολογιστή μου (τον φορητό).
Τα millenium τα χρησιμοποιώ από τότε που βγήκαν, και εκτός από τον πρώτο μήνα, ποτέ δεν μου δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Ακουγα ωστόσο από φίλους σχετικούς με τον χώρο, προτροπές να τα αλλάξω και να βάλω μάλιστα τα windows 98. Το "περίεργο" είναι, ότι εγώ τα millenium τα συμπαθώ ιδιαιτέρως, τους μιλώ με καλοσύνη και στοργή (όπως και στον υπολογιστή μου), και δεν με έχουν προδώσει ποτέ!

Ποια λοιπόν η γνώμη σας, για την μυστηριώδη σχέση που υπάρχει μεταξύ του μηχανήματος αυτού και του χρήστη του, σχέση η οποία πολλές φορές αγγίζει τα όρια του παράξενου - μεταφυσικού;

αυτή...που τα κατάφερε!

endoramaΜέλος
24/10/2003, 02:55:25
quote:
ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ 98 ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΣΤΑ XP ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ LINUΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ
πραγματι τα 98 και ειδικα τα SE ειναι πιο σταθερα απο της εκδοσεις που ακολουθησαν και ο μονος λογος που εγω μεταπηδησα σε me και xp ηταν γιατι απλα ηταν πιο ενημερωμενα σε οδηγους και με λιγοτερα bug (αυτο το τελευταιο δεν πιανετε πολυ εντομο λεμε) οσο για το Linux τζαμπα ειναι καθε τρεις και λιγο ολο και καποια εκδοση υπαρχει σε περιοδικα σχετικα με υπολογιστες αλλα αν θελησεις να το δοκιμασεις καλυτερα να σου δειξει καποιος μερικα πραγματα πρωτα αλλα αξιζει τον κοπο να το βαλεις εστω και για μια μερα για να δεις ποσο space ειναι.

quote:
Το "περίεργο" είναι, ότι εγώ τα millenium τα συμπαθώ ιδιαιτέρως, τους μιλώ με καλοσύνη και στοργή (όπως και στον υπολογιστή μου), και δεν με έχουν προδώσει ποτέ!
ξερεις κατι? το ιδιο εκανα και εγω παλιοτερα ωσπου μια μερα του εχωσα μια γροθια που ακολουθησε μια δευτερη πιο δυνατη και μετα τον πεταξα κατω και ανεβηκα επανω του και χοροπηδαγα..... οταν τελειωσα ομως μπορω να πω οτι ηταν λες και ειχα κανει σεξ τοσο ομορφα ενοιωθα εεεεεεεε αμαν πια πηγαινε γυρευοντας.

συνηθως τα προβληματα ερχονται οταν βαζουμε και βγαζουμε συνεχεια προγραμματα,πειραζουμε της ρυθμισεις,σβηνουμε τον φακελο αντι για το προγραμμα,χρησιμοποιουμε προγραματα που και καλα διορθωνουν το συστημα πχ norton και Σια και φυσικα ο μεγαλυτερος εχθρος ειναι το δυκτιο της δεη που με της αυξομειωσεις της τασης ταλαιπωρει το αγαπημενο μας κομπουτερ

και για να επιστρεψω στην σχεση στοργης με την κομπουτεριτσα/ριτσο οταν εισαι αρκετες ωρες μπροστα σε ενα τετοιο μηχανημα που σου παιζει μουσικη σου δειχνει πανεμορφες φωτογραφιες και σε ταξιδευει σε ολο τον κοσμο πως να μην το αγαπησεις-δεθεις μαζι του? αν και εγω προτιμω την σχεση αγαπης/μισους γιατι ετσι κανουν και εκεινα αλλιως δεν θα μας προκαλουσαν προβληματα στα νευρα αλλα ερωτας χωρις καβγαδακια δεν γινεται,γινεται?

from us

sunflower1Μέλος
24/10/2003, 11:08:25
Στην δουλεια εχω Win2k ενω στο σπιτι Suse 8.2

Εχω περασει απο τα περισσοτερα Windows και πιστευω οτι τα Win2k ειναι τα πιο αξιοπιστα και σταθερα. Με την προυποθεση βεβαια, οπως ειπε και ο/η endorama, οτι δεν τα κακομεταχειριζεσαι... και εχεις ενα firewall για να μην κολλησεις κανενα ιο.

To Suse παλι το εβαλα πριν περιπου ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη (προηγουμενος ειχα αλλαξει πολλα Win98, Win2k, Suse 7.3 κλτ).
Εχουνε βεβαια μερικα προβληματακια, αλλα ας ειναι καλα τα forum βρικα αμεσως απαντηση στο προβλημα.

Και το πολυ καλο με τα Linux λειτουργικα ειναι οτι για αυτα δεν υπαρχουν ιοι... οι ιοι ειναι αποκλιστικο προνομιο των Windows

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή