ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΛΕΑΝΔΡΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/10/2004, 22:45:58
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΖΙ?

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΥΡΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ. ΤΟΝ ΛΟΜΠΣΑΝ ΡΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ "ΓΝΩΣΤΗΣ" ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
04/10/2004, 17:28:40
quote:
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Να συνυπογράψω όσα είπε παραπάνω η φίλη μας gretel και να προσθέσω ότι δεν εννοούμε την στρατιωτική πειθαρχία που κουράζει και εγείρει την αντίδραση....Ούτε το πείσμα που κακώς μερικές φορές εκλαμβάνεται ως πειθαρχία. Σταθερότητα, επιμονή, υπομονή και ηρεμία είναι τα συστατικά που οδηγούν με ασφάλεια στην Α.Π.
Δεν χρειάζεται πανικός κανενός είδους αφού όπως πολύ σωστά έχει προαναφερθεί από τους περισσότερους, στην ουσία μία ασυνείδητη Α.Π. κάνουμε όλοι κάθε βράδυ κατά την διάρκεια του ύπνου μας.
Να δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ψυχή μας γιατί είναι παλιότερη από την φυσική μας προσωπικότητα και ξέρει καλύτερα να μας οδηγήσει σ'αυτό και να αφήνουμε σαν τελευταία σκέψη πριν κοιμηθούμε την επιθυμία μας. Μην ξεχνάμε ότι το αστρικό πεδίο είναι αυτό που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο όλο το εύρος των επιθυμιών μας.

Υ.Γ. Στέφανε, άν και καθυστερημένα τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα περίοδο που ξεκινάς να ζήσεις και ό,τι καλύτερο και για τους δύο σας

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

roberto24Μέλος
04/10/2004, 17:50:23
να ρωτησω κατι;;πως μπορω να ξερω ποιοι ειναι on line και ποιοι οχι αυτη τη στιγμη;;ευχαριστω!

04/10/2004, 21:29:29
YΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.

05/10/2004, 00:22:03
quote:
Υ.Γ. Στέφανε, άν και καθυστερημένα τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα περίοδο που ξεκινάς να ζήσεις και ό,τι καλύτερο και για τους δύο σας

Σ' ευχαριστώ galadriel και να σε καλωσορίσω στο θέμα.

quote:
Να δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ψυχή μας γιατί είναι παλιότερη από την φυσική μας προσωπικότητα και ξέρει καλύτερα να μας οδηγήσει σ'αυτό και να αφήνουμε σαν τελευταία σκέψη πριν κοιμηθούμε την επιθυμία μας. Μην ξεχνάμε ότι το αστρικό πεδίο είναι αυτό που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο όλο το εύρος των επιθυμιών μας.

Δεν μπορεί κανείς, παρά να συμφωνήσει μαζί σου.

Ζήσε τη στιγμή!

05/10/2004, 09:17:48
Θα ήθελα να μπορούσα να προσφέρω και κάτι περισσότερο αλλά προς το παρόν μαζί με τις ευχές μου σας αφιερώνω το παρακάτω :

"O my Luve's like a red, red rose,
That's newly sprung in June;
O my Luve's like the melodie
That's sweetly play'd in tune.-
As fair art thou, my bonie lass,
So deep in luve am I;
And I will love thee still, my Dear,
Till a'the seas gang dry.-
Till a' the seas gang dry, my Dear,
And the rocks melt wi' the sun:
I will love thee still, my Dear,
While the sands o' life shall run.-
And fare thee weel, my only Luve!
And fare thee weel, a while!
And I will come again, my Luve,
Tho' it were the thousand mile!"

cybershamangrΝέο Μέλος
05/10/2004, 16:28:24
Δημιούργησα ένα site το οποίο θα ασχολείται μόνο με την Αστρική Προβολή. Ο λόγος είναι για να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα όλα τα θέματα και αναφορές σχετικά με την Αστρική Προβολή. (Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο Ελληνικό)
Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Προσωπικά θα προσπαθήσω να το εμπλουτίσω όσο περισσότερο μπορώ.

Επίσης υπάρχει και Forum του οποίου στόχος είναι να έχει καλύτερη θεματική ανάλυση και οργάνωση και να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση και η ανάγνωση των θεμάτων ανά κατηγορία.
Μπορείτε να κάνετε και εκεί post αν θέλετε (διπλός κόπος βέβαια) για να δημιουργηθεί κάτι ολοκληρωμένο.

Επίσης αν έχετε κάποιες προτάσεις για την οργάνωση του όλου site ή αναφορές, άρθρα, τεχνικές κλπ. με Ελληνικά κείμενα ώστε να αποτελέσει ένα πιο εύχρηστο εργαλείο για όλους μας.

Η διεύθυνση είναι http://www.oobe.za.net

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.

05/10/2004, 16:43:18
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?
ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ"

05/10/2004, 17:47:42
απ' ότι είδα gretel για λόγους τεχνικής υποστήριξης της σελίδας θα είναι διαθέσιμο από αρχές του 2005. Θα πρέπει μόνο όταν έρθει αυτή η καλή ώρα ο φίλος/η μας cybershamangr να μας ειδοποιήσει σχετικά.

cybershamangrΝέο Μέλος
06/10/2004, 15:40:31
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?
ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ"

Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα ο server εκείνη τη στιγμή (ήταν πεσμένος).
Ένα refresh στον browser σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να διορθώσει τα πράγματα, ειδάλλως επίσκεψη λίγο αργότερα (ισχύει για όλα τα site).

quote:
απ' ότι είδα gretel για λόγους τεχνικής υποστήριξης της σελίδας θα είναι διαθέσιμο από αρχές του 2005. Θα πρέπει μόνο όταν έρθει αυτή η καλή ώρα ο φίλος/η μας cybershamangr να μας ειδοποιήσει σχετικά.

Άρα λειτουργεί.
Αυτό με το 2005 αναφέρεται στο να λειτουργούν όλες οι επιμέρους εσωτερικές διευθύνσεις κάτω από το www.oobe.za.net

Αν δεν παίζει το www.oobe.za.net , τότε δοκιμάστε το www.cyberdating.gr/astral/ (Αυτή είναι η προσωρινή διεύθυνση μέχρι τις αρχές του 2005 όπου αναμένεται ιδιόκτητος web server).

Προς το παρόν προσπαθώ να βρω υλικό στα Ελληνικά και να δομήσω τα Forum (όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει ...)

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.