ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

semina31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/12/2004, 23:21:51
Δεν θέλω να σας κουράσω με τραγούδια....

αλλα αυτό για μένα εξηγεί πολλά πράγματα για την αγάπη και μάλιστα για τα περισσότερα είδη της....

Όταν γυρίζει ο καιρός και μπλέκεται στη νύχτα
Καρδιά μου όλα ρίχτα, τα δίχτυα που άφησες στεγνά
Όταν γυρίζει ο ουρανός και σβήνει το φεγγάρι
Καρδιά μαργαριτάρι, να βγεις σε άπατο βυθό

Κι εσύ δεν ήξερες αν ζω
δεν ρώτησες να μάθεις
Μη κλαις, μέτρα τα πάθη
στης μοναξιάς την λογική
Κι εσύ δεν ήξερες αν ζεις παρέα με τους άλλους
Του κόσμου τους μεγάλους, σήκωσες σκόνη για να βγεις

Φοβήθηκες την δύναμη που κρύβει η αγάπη
Φοβήθηκες την δύναμη που έχει ο νικημένος, φοβήθηκες

Φοβήθηκες την δύναμη που κρύβει η αγάπη
Φοβήθηκες την φλόγα που άναβε η νύχτα, το φιλί
Φοβήκες την δύναμη που έχει ο νικημένος
Στο λάθος του δωσμένος και στης καρδιάς του το πολύ..

Γιατί η αγάπη, ακόμα και αυτή χωρίς ανταπόκριση είναι η βασικότερη μορφή δύναμης...

Ξωτικά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

pegiannisΜέλος
12/12/2004, 00:31:34
Καλησπέρα σε όλους.

quote:
Για τις καταστάσεις μπορώ να το δεχθώ υπό όρους φυσικά. Μπορούμε να αγαπήσουμε μια άσχημη κατάσταση, π.χ. την πείνα; Θα ήθελα να μου το εξηγήσεις λιγάκι παραπάνω.
Οι σκέψεις είναι φυσικά ωραίες, όμως είναι γύρω μας ή μέσα μας;

Αγαπητέ φίλε Ευγένιε ίσως είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά πιστεύω οτι η πείνα,λόγου χάριν, δεν είναι κατάσταση. Είναι κατά κάποιον τρόπο, πως να το πω; Συναγερμός για τον οργανισμό...Είναι νιώσιμο, αίσθηση όχι βέβαια απ΄ αυτές που αντιλαμβανόμαστε μέσω των αισθητηρίων, μην παραξηγηθεί αυτό που λέω. Οπως και ο πόνος ή η κούραση που αντιμετωπίζονται εύκολα.
Εννοώ πως όταν πεινάς πρέπει να φας και λύθηκε το πρόβλημα (αν δεν έχεις φαγητό τότε βρίσκεσαι σε μια δυσάρεστη κατάσταση).Οταν κουρασθείς σωματικά, πρέπει να κάθήσεις ή να ξαπλώσεις και πάλι λύνεις το πρόβλημα (αν είσαι αναγκασμένος να συνεχίσεις τότε βρίσκεσαι σε μια δυσάρεστη, πάλι, κατάσταση).Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ίσως για κάποιον είναι πιο εύκολο να το εξηγήσει αλλά ελπίζω να γίνεται αντιληπτός ο διαχωρισμός που κάνω.
Αυτό εννοούσα λοιπόν, μπορεί να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση την οποία την έχεις αγαπήσει, ίσως όχι δυσάρεστη αλλά νομίζω οτι η συνήθεια είναι απ΄ τα βασικότερα συστατικά της αγάπης.
Λόγω περιορισμένου χρόνου, για τις σκέψεις, αν σε ενδιαφέρει ακόμη η άποψή μου,θα επανέλθω με άλλο μήνυμα.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

YIORGOSARGΝέο Μέλος
15/12/2004, 19:24:07
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΜΕ!

ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

apollo12Μέλος
16/12/2004, 01:21:41

if a kiss was a rain drop i'd send u showers
if a hug was a second i'd send u hours
if a smile was a water i'd send u the sea
if love was a person i'd send you me !!

seminaΜέλος
17/12/2004, 00:22:28
Αγαπητο και νεο μελος YIORGOSARG,
Η ευχη σου ευχη μου..μακαρι να γινει πραγματικοτητα...αλλα αυτο μου φαινεται δεν αρκει...
Φιλικα
και καλως μας ηρθες ξανα!
Σεμινα

Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..

17/12/2004, 12:54:56
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΕ....
ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ **ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??? **

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4989

ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ..

quote:
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ **ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?**

ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...**ΑΓΑΠΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...!**
ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ.(4-12-2004)

ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ....

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ.....

ΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ????

ΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΗ ??
ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ???

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ....

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ????

ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ
ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

evgeniosΜέλος
20/12/2004, 16:53:21
Φίλε pegianni
Πρώτα απ' όλα να σου πω πως μας ενδιαφέρουν τα όσα λες. Κατάλαβα περίπου τι θες να πεις και συμφωνώ σε όσα λες για τις ανάγκες. Η πείνα δεν είναι κατάσταση, είναι κίνητρο. Σωστά! Η αγάπη όμως; Η έλλειψη αγάπης;
Κάποιος που αγαπάει έχει σίγουρα ένα κίνητρο να κάνει το καλό. Κάποιος που υποφέρει από έλλειψη αγάπης τι θα κάνει; Αν πεινάσει, μπορεί "εύκολα" να βρει κάτι να φάει. Αν όμως δεν τον αγαπάνε, τι μπορεί να κάνει; Είναι σίγουρα παράξενο που μιλάμε για αγάπη και που λέμε πως τα δίνουμε όλα και δεν περιμένουμε τίποτα. Ε όχι! Κάτι θα πρέπει να περιμένουμε κι εμείς! Έστω και μια ματιά που θα μας λέει "Σ' αγαπάω αλλά δεν έχω τον χρόνο να στο δείξω. Όμως σ' ευχαριστώ."
Ας μην ξεχνάμε πως πάνω απ' όλα είμαστε κι εμείς άνθρωποι.
Κλείνοντας αυτήν την παρένθεση, θέλω να σου πω πως θα ήθελα να αναπτύξεις περισσότερο τις απόψεις σου, ώστε να γίνουν πιο καθαρές.
Φιλικά
Σέμι & Ευγένιοσ

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

BRAINSTORMΜέλος
28/12/2004, 22:21:35
Καλησπέρα σε όλους.

Αγάπη δεν μπορώ να πω ακριβώς τι είναι αλλά όπως το φαντάζομαι μέσα της κρυβονταί λέξεις όπως βοήθεια, κατανόηση , συμπαράσταση.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από το να κάνεις κάποιον που στεναχωριέται να γελάσει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο απο το να βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια σου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα απο το να μοιραστείς τον πόνο και να απαλύνεις την πληγή του άλλου.

Όπως και να έχει η αγάπη είναι η αρετή που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά μερικούς ανθρώπους τους τρομάζει....

ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

seminaΜέλος
29/12/2004, 13:18:36
Αγαπητε BRAINSTORM,
συμφωνω με οσα παραθετεις..
Επιτρεψε μου ομως να σε ρωτησω κατι.Γιατι η αγαπη να τρομαζει??
Θα μου ηταν πολυ ευχαριστο να ακουσω μια απαντηση σε αυτη την ερωτηση..αν μπορεις και θες φυσικα!
Φιλικα,
Σεμινα

Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.

drmlΜέλος
29/12/2004, 14:09:15
Να πω, να πω???
Γιατί αγάπας, αφήνεσαι, νιώθεις την μαγεία...δίνεσαι και σου αρέσει! Ανοίγεσαι... Για κάποιο καιρό το κάνει και ο συντροφός σου ή όποιος άλλος...
Και ξαφνικά...
---------------
Ο άλλος βαρέθηκε, φεύγει, δεν νοιάζεται πια. Θέλει κάτι άλλο, βρήκε κάτι άλλο, ξενέρωσε κτλ.
----------------
Όσο και να ξέρεις να αγαπάς και να καταλαβαίνεις, σε πονάει , σε πεθαίνει , σε τελειώνει.....
katerina12Νέο Μέλος
29/12/2004, 23:39:08
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Σας διαβασα ολους με προσοχη και σεβομαι της αποψεις σας ...ο καθενας βλεπει την αγαπη με τον δικο του τροπο οπως και εγω αλλωστε .

κατα την γνωμη μου η αγαπη για μενα ειναι να νοιωθω ελευθερη ...
οσοι με πληγωσαν τους αγαπησα περισσοτερο γιατι ηταν οι καλυτεροι δασκλαλοι μου ...

αγαπαω τα παντα και το δειχνω με πραξεις και με λογια.
Αγαπαω και το κακο και ξερεται γιατι ???? γιατι βγαζω ολη μου την αγαπη να με προστατεψω ...

σας αγαπω ολους εσας χωρις να ζηταω τιποτε

σας ευχομαι σε ολους χρονια πολλα και καλη χρονια

0123