- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έχουμε εξελίξεις κάθε 12 ώρες.
quote:
MACEDON...ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ?ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ?
Για ποιο λόγο πρέπει να είναι κάτι από αυτά δηλαδή κάποιος; Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκτός των χριστιανών νομίζω.
quote:
Έχουμε εξελίξεις κάθε 12 ώρες.
Δεν έχουμε εξελίξεις κάθε 12 ώρες αλλά ανακοινώσεις, έχει τεράστια διαφορά.
Δεν κατέχω πολύ το θέμα αλλά κατάντησε κουραστικό να προσπαθούμε να κολλήσουμε το κάθε ''νέο'' σε μία προφητεία... Καλύτερα ήταν όταν είχε πιο ενημερωτικό χαρακτήρα το θέμα. Σαν μικρά παιδιά κάνουμε που περιμένουμε το δώρο την Κωνσταντινούπολη από τους ''αδερφούς'' μας τους Ρώσους ![]()
Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω τους μελετητές των προφητειών, εφ' όσον δε θα πάθει κακό η Ελλάδα και θα πάρουμε και την Πόλη for free, τι σκίζεστε να αναδημοσιεύετε υποκειμενικές κριτικές και ανακοινώσεις οι οποίες και οι πέτρες ξέρουν πως είναι λειψές; και μην πει κανείς πως οι προτάσεις που γίνονται εδώ προσπαθούν να συμπληρώσουν τις ανακοινώσεις γιατί όλο τα ίδια λέμε, μόνο οι ημερομηνίες μεταφέρονται......
Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της συζήτησης; απλά λέμε ότι μας έρθει χωρίς έρευνα, χωρίς στοιχεία, μόνο με την πίστη; Σημαντικότατος παράγοντας η πίστη, αλλά όχι για να σπέρνουμε πανικό. Δεν ξέρω αν όντως κάποιοι φύλαγαν προμήθειες στα υπόγεια, αλλά αν το έκαναν λόγω κάποιων μηνυμάτων όπως αυτά τα τελευταία τι να πω... κρίμα...
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΕΘΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΕΥΟΥΝ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
λες λίγα αλλά πάντα μεστά τα λόγια σου

macedon
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ''ΚΡΙΣΗ''?
ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ FULL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ(ΕΠΙΣΗΜΑ!!!!!!!)ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ''ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ''ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ LINK...ΝΑ ''ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ''ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!
φοβερό το λίνκ σου.
Δεν πειράζει ασε το μασεντόν να πιστεύει ότι θέλει. Δυστηχώς θα αναγκαστεί να αλλάξει αντηλίψεις αργά ή γρήγορα.