- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
και δεν την βλεπω αλλες ωρες , μονο πολυ αργα τη νυχτα !
εχεις προσεξει οτι την ακολουθουσε και ενα μαυρο σκυλι(σαν τσοπανοσκυλο) ?
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!
και η φίλη μου ήταν τη γριά που μας προσπέρασε και μετά που
μας ξαναπροσπέρασε με την ίδια φορά και πάντα 4 και λίγα
μέτρα απο το νεκροταφείο...
Πολλα χρονια πριν σε αυτο το σπιτι μενα 3 αδερφια 2 γυναικες και 1 ανδρας.Ο ανδρας ητανε μοναχος.Καποια στιγμη η μια απο τις 2 γυναικες πεθανε απο λευχαιμια - την βρηκανε νεκρη μεσα στη μπανιερα του μπανιου νομιζω.Φευγοντας ομως αφησε την εξης εντολη : η αδερφη της να προσεχει τον αδερφο τους τον μοναχο και να μην τον πεταξει ποτε στο δρομο!
Λες και το ξερε...με το που πεθανε τον πεταξε κυριολεκτικα στο δρομο για να νοικιαζει το σπιτι και να βγαζει λεφτα.Απο τοτε η αδικοχαμενη μαυροφορουσα κοβει βολτες τρομαζοντας τους παντες παιρνοντας ετσι τη δικια της εκδικηση...
J.S
Ένα φάντασμα που πλένει τα πιάτα, σκουπίζει, σφουγγαρίζει κτλ δεν μου φαίνεται και πολύ τρομακτικό. Μάλλον βολικό θα έλεγα. Αν μάλιστα μπορεί να μαγειρεύει και να στρώνει τραπέζι, θα ήθελα να μάθω αν η εν λόγω κατοικία είναι διαθέσιμη για αγορά.
stemix
quote:
Φίλε sadromanticghost,
Ένα φάντασμα που πλένει τα πιάτα, σκουπίζει, σφουγγαρίζει κτλ δεν μου φαίνεται και πολύ τρομακτικό. Μάλλον βολικό θα έλεγα. Αν μάλιστα μπορεί να μαγειρεύει και να στρώνει τραπέζι, θα ήθελα να μάθω αν η εν λόγω κατοικία είναι διαθέσιμη για αγορά.stemix
1)Aν λειπανε οι ''εξυπναδες'' απο το forum ολα θα ηταν πιο ωραια..
2)Αν φιλε stemix δεν πιστευεις σε παραφυσικα (που προφανως δεν πιστευεις για να λες τετοιες εξυπναδες (1)) μαλλον δεν ειναι ο καταληλος χωρος για σενα εδω....
Φιλικα παντα..
J.S
Ο stemix είχε απλά διάθεση για χιούμορ και μάλιστα πολύ καλό!!
Είμαι σίγουρη ότι δεν ήθελε να ειρωνευτεί.

Φίλε sadromanticghost όταν έγραφα τα παραπάνω, μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί και να σε προσέβαλα και έκανα λάθος που δεν εξήγησα ότι δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ.
Σου ζητώ συγνώμη και να είσαι σίγουρος ότι η ειρωνεία δεν ήταν στις προθέσεις μου.
Avallon, ευχαριστώ.
stemix
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=144008&st=0
quote:
Καλημέρα σας,
Φίλε sadromanticghost όταν έγραφα τα παραπάνω, μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί και να σε προσέβαλα και έκανα λάθος που δεν εξήγησα ότι δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ.
Σου ζητώ συγνώμη και να είσαι σίγουρος ότι η ειρωνεία δεν ήταν στις προθέσεις μου.
Avallon, ευχαριστώ.stemix
It's ok... :)
J.S
Πραγματικά πολύ περίεργο το link που μας έδωσες. Λες και έβλεπα Blair witch project. Περνούσα τις φωτογραφίες θαυμάζοντας το δάσος, χωρίς να παρατηρώ τίποτα και μετά τσουπ, όλο και κάποιος έβλεπε και κάτι παράξενο. Συμφωνώ για το ότι μπορεί να είναι και ψεύτικο, αλλά ήταν ανατριχιαστικό. Που πήγες και το βρήκες;
stemix
Η ιστορία αυτή είναι αρκετά περίεργη και δύσκολα πιστευτή. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλά απο φωτογραφία και επεξεργασία φωτογραφίας για να μας διαφωτίσει?
TO PERISTATIKO EIXAI SIMBEI STIN IDIA TI GITONISA PRIN PERIPOU 25 XRONIA.
EIXAI PAEI STO EKLISAKI TOU PROFITI HLIA POU VRISKOTAN KODA STO SPITIS GIA NA MAZEPSEI KSERA KSILA TO OPOIA VRISKOTAN STHN AVLH TOU PROFITI HLIA.
TO VRADI POU KOIMOTANE EIRTHE KAPOIOS PSILOS GERODEMENOS ANTRAS KAI ARXISE NA KOUNAEI TO KREVATITHS THIMOMENOS KAI TIS ZHTISE NA EPISTREPSEI TA JILA EKI POU TA VRIKE, THN ALLI MERA LOIPON TA EPESTREPSE KAI DEN KSANAEIXE PAROMIA EBIRIA.
EGO EIXA TROMOKRATITHEI ME AUTA POU AKOUSA ALLA H GIAGIA MOU KATHOLOU KAI OUTE TIS FANIKE PARAKSENO.
ειδικως ομως για αυτες που αναφερονται σε περιπτωσεις επιθεσεων κατα την ωρα του υπνου-η καπου εκει γυρω-...εχετε σκεφτει το ενδεχομενο να προκειται για φαινομενα sleep terror η sleep paralysis?καποιες ιστοριες εμπεριεχουν αρκετα στοιχεια κοινα...
επισης σε καποιες ιστοριες-αν θυμαμαι καλα ειδικως σε μια οπου οι νεαροι που ετρεχαν με το αμαξι τους στις πρωτες σελιδες του θεματος-εχει γινει χρηση αλκοολ...δεν θελω να πω πως ειναι ψευτικες...αλλα οταν ακουμε και δεν ζουμε οι ιδιοι καποια περιεργη κατασταση καλο ειναι να εξεταζουμε ολες τις παραμετρους...οχι γιατι αυτοι που μας διηγηθηκαν τις εμπειριες τους ειναι απαραιτητα ψευτες η θελουν απλως να μας εντυπωσιασουν...αλλα μπορει και οι ιδιοι να επεσαν στην πλανη της σαστιμαρας τους, της ενδεχομενης μεθης τους κ.οκ...
προσωπικα δεν ειχα αναλογες εμπειριες..επιτρεψτε μου αυτη την απλη μου συμμετοχη...σας απολαμβανω...και πριν κλεισω να πω στους συν-forumites soldier, oneiric πως καποιες φορες οι ψυχες να παραπονιουνται για κατι υλικο/σχετικο με το σωμα που ειχαν σε περιπτωση που τους ξεχναμε...αν δεν κανω λαθος στην πρωτη περιπτωση ειχατε καιρο να πατε στον ταφο...θελουν τη θυμηση τους, την προσευχη, το κερακι τους..το φως απο την αγαπη των δικων τους οι ψυχουλες...σας ευχαριστω για τις υπεροχες και συνταρακτικες σας ιστοριες...
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΡΥΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!
ΤΕΑRS ARE FLOWING FREE...PASSING BY...AS I DIE......
Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Επείσεις είναι καί η πρώτη φορά που θα πω αυτό που συνέβει σε εμένα. Δεν ξέρω καν αν είναι σωστό να το πω.
Πριν 2 χρόνια έχασα τον μικρότερο αδελφό μου,είχε μια ασθένεια η οποία λέγετε μυοπάθεια και δυστηχώς ο αδελφός είχε την πιο βαρειά μορφή της.Το παιδάκι στο τελευταίο στάδειο ήταν μονίμως ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι χωρίς να μπορεί να κινήσει μέχρι και τα χέρια του.Πέθανε απο ανακοπή 20 ετών.Όταν το παιδί το είχαν ακόμα στο νεκρτομείο,εκείνο το βράδυ είμουν στο σπιτί με τον φίλο μου. Ξαπλωμένοι και αμίλητοι στο κρεβάτι έχοντας ένα φώς ανοιχτό. Ξαφνικά βλέπω το πρόσωπο του αδελφού μου απέναντι στο τοίχο.
Θεώρησα ότι θα ήταν κάποιο παιχνίδι του μυαλού.Δεν το είπα πουθενά.
Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες ο φίλος μου,που ητάν εκείνο το βράδυ μαζί μου,έρχετε και μου λέει ότι είδε το πρόσωπο του αδελφού μου και μου περιέγραψε και το ίδιο σημείο, όπως και την διάρκεια που είχε το περιστατικο, φυσικά στο περίπου. Εγώ κοκκάλωσα και φυσικά με πήραν τα κλάματα.Σας παρακαλώ σεβαστήστε την ιστορία αυτή. Εγώ απλά ΕΥΧΟΜΑΙ να εχούμε ΟΛΟΙ ότι πολυτημότερο τελικά υπάρχει...ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
![]()
Μάλλον ο αδερφός σου ήθελε να σας κάνει μια "επίσκεψη"... είχα και 'γω μερικές "τέτοιες" επισκέψεις όταν είχα χάσει τη μαμά μου σε ηλικία 7 ετών ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΚΟΨΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ 2 ΓΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΑΥΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ( ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΑΔΕΛΦΙΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΊΠΕ.ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
Οι 2 προερχονται από καποιο χωριό της Πελοποννήσου..
1. κατά τη διάρκεια του εμφυλίου έγινε εντονη λογομαχία μεταξύ 2 φίλων αδερφικών για όγους τιμής..πάνω στον καυγά ο ένας από τους 2 σκότωσε τον αλλον.. ακόμα κια σήμερα θεωρούν το μέρος του φονικού στοιχειωμένο και δεν είναι λιγοι οι κατοικοι του χωριού που κατά καιρούς τις βραδυνές ώρες βλέπουν ένα ανεξήγητο φως να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σημείο..
2. τη δεύτερη ιστορία την εχω ακούσει από την αδερφή του παππού μου που ορκιζόταν πως είδε να ανοίγουν οι ουρανοί την παραμονή του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα - η ίδια αποτελούσε άτομο εξαιρετικής καλοσύνης μέχρι τη μλέρα του θανάτου της...
3. η 3η ιστορία που έχω ακούσει κυκλοφορεί στην περιοχή του Αμαρουσίου και αναφέρεται στο κοριτσακι με τα φωτεινά μάτια που εμφανίζεται και χάνεται ξαφνικά έξω απο το νεκροταφείο του αμαρουσίου.. ειδικά την τελευταια περίπτωση αν την εχει ακουσει κανεις ας απαντησει
συγχαρητηρια και παλι για το τοπικ ...και πολλες ευχες για καλη χρονια
tipota den einai opws fainetai