ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Ρωρ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
galazia_sfairaΜέλος
31/03/2006, 13:56:23
Mάλιστα.........αυτό ακριβώς!
Μια γλυκεια αγκαλιά κι ένα Σαββατοκύριακο γεματο!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

G.Μέλος
31/03/2006, 14:25:46
α πα παααπααα

γιατί ρωρ είναι τόσο δύσκολο ? γιατί?

δεν κατάλαβες γιατί και πάλι βιάστηκες να απαντήσεις, δεν σου ζήτησα να μην απαντήσεις αλλά να κατανοήσεις πρώτα...

και κάνε τον κόπο να δεις ότι μιλάω σε πρώτο ενικό... δες το, μπροστά σου είναι!

ουφ... καλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γι'αυτό...

να προσέχεις όμως καλή μου με τα φιλιά... ως γνωστόν κι ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα!

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
ΡωρΜέλος
31/03/2006, 14:55:35
Galadriel

Μιλάς σε πρώτο ενικό…λες θα σας χτυπούσα… Δεν λες θα χτυπιόμουν…
Φαίνεται ότι η κατανόηση είναι προνόμιο λίγων… και εγώ δεν εμπεριέχομαι σ’αυτούς, λόγω μη ικανοποιητικής γνώσης της ελληνικής γλώσσας!!!

΄Οσο για το αν ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα, θα μπορούσες να ρωτήσεις τον Διδάσκαλο Ιησού γι’ αυτό!!! Εγώ δεν έχω αντιληφθεί αν φιλούσε υπέροχα, γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν Ιούδα να με φιλήσει…Εσύ???

Αρκετά όμως με όλα αυτά. Σου εύχομαι ένα χαρούμενο απόγευμα

Και δεν στέλνω φιλιά σε σένα αφού δεν θέλεις…

Στέλνω όμως σ’ όλους τους υπόλοιπους!

G.Μέλος
31/03/2006, 17:49:08
ουφ... και πάλι ουφ...

πόσο δύσκολο είναι να μάθεις σε ένα πουλί ότι είναι ελεύθερο ? και ότι από την μια άκρη της φτερούγας του μέχρι την άλλη δεν είναι παρά μια εικόνα του Πατέρα?... λέει ο Δάσκαλος Jonathan Livingston Seagull...

δεν επιμένω, όταν θα είσαι έτοιμη ρωρ θα τα ξαναπούμε...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
YiannakasΜέλος
31/03/2006, 18:28:35
το κακό με το ρεικι (για άλλους καλό γιατί μαθαίνουν από το ''κακό'' των άλλων) είναι ότι πολλοί που εμφανίζονται ως μάστερ έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν εξουσία σε πολλούς που ψάχνονται μεταφυσικά, να εμφανιστούν ως δάσκαλοι σε αυτούς και το όποιο θεραπευτικο αποτέλεσμα του ρεικι να το προβάλλουν ως δύναμή τους. Αυτά βέβαια δεν είναι θεωρίες, τα έχω ζήσει!!

Πρόσφατα διάβασα την περίπτωση ενός άλλου ''μάστερ'' που ζήτησε από την κολλητή φίλη της γυναίκας του (και άσχετης με το ρεικι) να γυμνωθεί εντελώς για να περάσει -τάχα- καλύτερα η ενέργεια και μετά αφού την άγγιξε και στα επίμαχα σημεία τελείωσε με ένα φιλί στο στόμα, με την δικαιολογία ότι ένιωθε απέραντη συμπαντική αγάπη και ότι δεν ήταν ερωτικό.
Ρε παιδιά μόνο που δεν την γ...σε ο μάστερ εξ ονόματος του ρεικι.

Μήπως αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι ακόλουθα της εμπορευματοποίησής του?
Προσοχή δεν επιτίθεμαι στο ρεικι αλλά στον τρόπο που το πουλάνε πολλοι (όχι όλοι) και πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να σε εκμεταλλευτούν.
Υ.Γ ξέρει κανείς καμμιά όμορφη μάστερ που να κάνει ίδιες θεραπείες με τον τύπο.

grandmaster
Yiannakas
- όποιος δεν με πιστεύει να του σκανάρω το δίπλωμα που μου έδωσαν-

31/03/2006, 18:57:11
quote:
Ρε παιδιά μόνο που δεν την γ...σε ο μάστερ εξ ονόματος του ρεικι.

Πού ξέρεις Μπορεί

31/03/2006, 19:14:38
quote:
΄Οσο για το αν ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα, θα μπορούσες να ρωτήσεις τον Διδάσκαλο Ιησού γι’ αυτό!!! Εγώ δεν έχω αντιληφθεί αν φιλούσε υπέροχα, γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν Ιούδα να με φιλήσει…Εσύ???

quote:
Στέλνω όμως σ’ όλους τους υπόλοιπους!

Ο Ιούδας εχει μεταφορική έννοια.
Για να στο κάνω λιανά Ρώρ, εννοεί τον προδότη.

Πρόσεχε λοιπόν που μοιράζεις τα φιλιά σου..

Αντε , βρέ μάτς μούτς και απο εμένα..

31/03/2006, 19:16:58
quote:
ξέρει κανείς καμμιά όμορφη μάστερ που να κάνει ίδιες θεραπείες με τον τύπο.

Τι μου δίνεις ?

ΡωρΜέλος
31/03/2006, 21:49:24
Mιλάς σε πρώτο ενικό…λες θα σας χτυπούσα… Δεν λες θα χτυπιόμουν…
δεν επιμένω, όταν θα είσαι έτοιμη ρωρ θα τα ξαναπούμε...

Galadriel,
Mάλλον εσύ δεν είσαι έτοιμη να μου απαντήσεις…
Τα ωραία πνευματικά λόγια ξέρω κι εγώ να τα χειρίζομαι. Αλλά όταν με ρωτούν κάτι απαντώ, ξεκάθαρα. Και αφού μας έκανες μια διάλεξη, του τι είναι ειλικρίνεια, θα όφειλες τουλάχιστον να ζητήσεις συγνώμη, αν την ξέρεις την λέξη…
Νομίζω όμως ότι βρίσκομαι στα ουράνια πεδία, και ξεχνώ ότι βρίσκομαι στον υλικό κόσμο με όλον τον εγωϊσμό μαζεμένο στο υλικό σώμα, που νομίζει πως επειδή πήρε κάποιες μυήσεις έγινε και πνευματικό! Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα….για όλους μας τελικά!!! Και σ’ ευχαριστώ Galadriel για το μάθημα.

Σας χαιρετώ (γιατί τα φιλιά τελικά είναι ιδιότητα του Ιούδα, το έμαθα κι αυτό!!)

YiannakasΜέλος
31/03/2006, 21:55:10
μηπως τελικά έχουμε την τάση να μυθοποιούμε άτομα
ο (πρώην) μεταφυσικος μου δάσκαλος και μάστερ ρεικι, που τον είχα για πολύ πνευματικό, έλεγε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν είχε ανάγκη πλέον το σεξ γιατί η ενέργεια ήταν πλέον στα άνω τσάκρα ώσπου αποκαλύφθηκε η αλήθεια όταν βρήκα συλλογή πορνό στον υπολογιστή του.
ο δεύτερος, πολύ γνωστός στην ελλάδα, συμβούλευε περί αρμονικών σχέσεων αλλά γκομένιζε κιόλας (έτσι έχασε δεκάδες οπαδούς). Τελευταία έχασε και τον άνθρωπο που του ήτσν το δεξί του χέρι.
Τα γράφω αυτά για να προσέχετε με όλους που το παίζουν μάστερς.
Η πνευματικότητα δείχνετε με έργο και όχι με τίτλους και λόγια.
Κανείς δεν είναι πραγματικά μάστερ ρεικι (έτσι πιστεύω)