ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πότε? (Διαγραφή μέλους, απάντησης) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Πότε? (Διαγραφή μέλους, απάντησης) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

loop3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
loopΝέο Μέλος
01/03/2005, 15:38:46
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΡΩΤΑΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ 'TANTRA', ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ' ΚΤΛ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

01/03/2005, 18:14:59
Γεια σου ξανά!

Ρίξε μία ματιά πρώτα στο: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5670 ...

Στη συνέχεια, εάν θέλεις, ψάξε στο mailbox σου για να βρεις το ειδοποιητικό μήνυμα της μετακίνησης του συγκεκριμένου Θέματος. Η εφαρμογή των Forums το έχει στείλει οπωσδήποτε. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν όντως έφτασε σε σένα ή αν συνέβει κάτι άλλο(παρακρατήθηκε, για παράδειγμα, από φίλτρα anti-spam κ.λπ.)

Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα τη συγκεκριμένη ενέργειά μας ως "φίμωση" ή "λογοκρισία", αλλά μάλλον ως άμεσο Κάρμα/Ανταπόδοση...

Οι λόγοι γι'αυτό βρίσκονται διάσπαρτοι στις Συζητήσεις μας, στη θεματολογία και αρθρογραφία μας, στις ανακοινώσεις μας, σε κείμενα που αναφέρονται σε Σκοπούς και Αρχές του ESOTERICA κ.ο.κ. και θα σου γίνουν ίσως εμφανείς, εάν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αρκετά από αυτά και εις βάθος.

Όταν κάποιος βιώνει ένα ποσό Πόνου, το πρώτο που θα πρέπει να αναζητά είναι μήπως έχει κάνει μία εσφαλμένη "κίνηση"(δράση, συμπεριφορά, επιθυμία κ.ο.κ.) που οδήγησε σ'αυτόν. Γιατί, πάνω απ'όλα, ο Πόνος είναι μία έντελώς Φυσική Διαδικασία που σκοπό έχει να μας προστατέψει(και να μας βοηθήσει να μάθουμε να αποφεύγουμε), από κινδύνους, επιπολαιότητες, λάθος χειρισμούς των στοιχείων που μας απαρτίζουν ως Άνθρωποι. Στη συνέχεια, "δικαιούται"(μέχρι τουλάχιστον κάποιο επίπεδο εξέλιξης) να αναζητήσει και πιθανές αιτίες του Πόνου έξω από αυτόν...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

01/03/2005, 19:30:19
Πάντα αναρωτιόμουν πως στο νούμερο ένα site εσωτερικών δεν αναφέρεται πουθενά ο Πριαπος και η Αγιανα.
Τώρα τα κατάλαβα όλα.
Ήταν όλα μπροστά στα μάτια μου.
quote:
Με μέλη σοβαρά και υπεύθυνα...

Εδώ, εδώ!!! Νομίζω πως δεν θα βρεις πιο σοβαρό και υπεύθυνο, Ταντριστή, Σεξο-Γητευτή του Αριστερού Μονοπατιού.

Έχει δίκιο ο κύριος Αντμιν,τωρα μόλις κέρδισες την μακροζωία.

quote:
Όμως τελικά, καθώς είμαι και ανυπόμονος, θα σου επιδείξω εδώ αμέσως τις ικανότητές μου, έτσι ώστε να με προτιμήσεις... έναντι του ανταγωνισμού!

Μέ μία μοναδική(ελπίζω να εγκρίνεις!) κίνηση άμεσης Ταντρικής Μαγείας θα "καταλήξω" το θέμα σε μία άγνωστη, για τους αμύητους, Στάση!!

Αυτή της Απολίθωσης!

Και τώρα που τα είπα την κάνω και εγώ γιατί μπορεί να ξαναπεράσει από δω και δεν θέλω να σου κάνω παρέα στα απολιθώματα αλλά να θυμάσαι νέε μου :

«ο Σίβα χωρίς τη Σακτι είναι ένα πτώμα»

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!