ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχουν άγγελοι? Τι είναι? Πιστεύετε σ' αυτούς? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπάρχουν άγγελοι? Τι είναι? Πιστεύετε σ' αυτούς? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel121 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 7/7
beyondΜέλος
10/10/2002, 16:04:52
φιλε μου,και εγω εχω ακουσει και διαβασει πολλα ,(υπαρχει και αλλο θεμα για την Ε στα forums)..
Κραταω μια σταση ψαξιματος και ισως περιεργειας ,για το απο που προερχονται αυτα ολα? γιατι αυτη η "μοδα" της Ε ειναι μερικων χρονων,τουλαχιστον για το ευρυ κοινο.
Παντως εγω προσωπικα (ισως με γοητευει απλα..), εχω αρχισει να καλοβλεπω την ιδεα των ανωτερων προγονων των Ελληνων.Υπαρχουν αρκετες ενδειξεις τις οποιες συνδυαζω με την λογικη και με το συναισθημα,ειχα παντα μια περιεργη ικανοτητα ,εξερευνοντας καποιο συγκεκριμενο θεμα να μπορω να αρπαζω την "μυρουδια" που "παιζει" γυρω απο αυτο.. Εχω επαληθευτει σε πολλες περιπτωσεις πανω σε θεματα προσωπικα,πολιτικα,επαγγελματικα,διεθνη.Περι της Ε εχω την αισθηση οτι κατι υπαρχει (η υπηρξε..),αλλα το θεμα ειναι το γιατι ? γιατι βγηκαν αυτα στο φως,ποιους εξυπηρετουν,ποιος ειναι ο τελικος στοχος.
Καποιοι θελουν κατι,και δεν νομιζω οτι απλα ειναι να πουλησουν μερικοι κανα βιβλιο.
ΤΙ ΟΜΩΣ ? δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαβαζουμε,να κρινουμε με προσοχη,χωρις να παρασυρομαστε,να ζουμε φυσικα οσο μπορουμε πιο σωστα και να προετοιμαζομαστε,για το μελλον
που αν κρινω διεθνως απο αυτα που συμβαινουν θα χειροτερευει συνεχεια.
Σιγα σιγα τα προσωπεια πεφτουν και φανερωνονται "πραματα και θαματα.. " !