- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:βριλάκος
Νέο Μέλος
1 ΜηνύματαΟι άντρες κρατάνε το λόγο τους.
καλως την ρουλαπαγκρατι
εκανες εγχειριση αλλαγης νικ? ![]()

ΤΖΟΝΙ ΣΕ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΤΖΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.
http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=100003
Edited by - ellovos on 22/11/2006 02:33:24
quote:ellovos
ΤΖΟΝΙ ΣΕ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΑ.
μου τοπε η κορη μου και κουφαθηκα!!!
τι αλλο να ζητησει ενας ανθρωπος για να ολοκληρωθει τηλεοπτικα απο το να τον δειξει ο Θεμος??? ![]()
και ειχα ο μλκς την τηλεοραση ανοιχτη, αλλά χαμηλωσα τον ηχο στις διαφημισεις και ξεχασα να τον ανοιξω παλι...
παντως οταν ειδα την εκπομπη, γελασα με την σκηνη που "δεν με χωραει ο τοπος" απο αυτα που ακουγα, κι απ ο,τι φαινεται γελασαν κι αλλοι ![]()
τωρα μενει να ανακαλυψει ο Θεμος την ατακα που ηταν ολα τα λεφτα (μην την πεις, σε σκοτωσα!!!
)

quote:Ο ΤΖΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.
http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=100003
Edited by - ellovos
δεν ειναι εκεινο που με τραβηξες περσυ?
(εγω ανεβαινα με αδεια χερια, εσυ κραταγες και την καμερα ρε θηριο
)

quote:
παντως οταν ειδα την εκπομπη, γελασα με την σκηνη που "δεν με χωραει ο τοπος" απο αυτα που ακουγα, κι απ ο,τι φαινεται γελασαν κι αλλοι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Έτσι, είδαμε το ίδιο τροπάριο του νέου μέλους "ΡέναΠαγκρατι" να ακολουθεί τα ατοπήματα του άλλου "νέου μέλους ονόματι "Ρένα".
Θα παρακαλέσω πολύ να μην ξαναναφερθούμε στο όνομα αυτό.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας και που έφυγε από τη ζωή με τόσο άσχημο τρόπο. Δε ξέρω για σας αλλά εγώ νοιώθω άβολα...

quote:
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας και που έφυγε από τη ζωή με τόσο άσχημο τρόπο. Δε ξέρω για σας αλλά εγώ νοιώθω άβολα...
Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο πράγμα ?
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
η Ρενα κανει την καλη μου αβαλλον να νιωθει αβολα, η Ρουλα επαναλαμβανεται
ασχοληθειτε με μενα που βγαζω γελιο ρε παιδια ![]()
βριλη σου ειπα οτι με το που αφεθηκα στον καταβατηρα στο Δερσιο, ακουσα ενα βαρβατο ΣΚΡΡΡΡΙΤΣ (ξηλωμα) και ειπα "πεστε μου οτι φανηκε ο κωλος μου και δεν ειναι η ζωνη"???
γελασε ο καθε πικραμενος ![]()

quote:
Oops! Τώρα κατάλαβα γιατί δε με εννόησες...
Εγώ δεν μιλώ μεταφορικά για το νικ αλλά κυριολεκτικά για τον άνθρωπο Ρένα Παγκράτι που αυτοκτόνησε και που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το όνομά της εδώ μέσα όπως αναφέρθησαν σε αυτό κάποιοι.
Ελπίζω τώρα να εννόησες... όσο για τ'άλλα... άστα να πάνε... είναι συμπτώματα ανίατης ασθένειας που δεν κάνει να χλευάζουμε.

quote:
Oops! Τώρα κατάλαβα γιατί δε με εννόησες...
Το κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Για αυτό και "σου" το είπα. Βέβαια, το είπα έτσι, για να το ακούσει και η "πεθερά"
Και για να μην μου έρθει κανένας Ντάιινγκ και μας αρχίσει στα κοκκινάδια, η φράση "τα λέω στη νύφη να τ΄ακούει η πεθερά" είναι όντως ένα λαϊκό ρητό.
Σχετικά με την μεγάλη ΒΛΑΚΕΙΑ που δέρνει τον Παυλάκη...
Άνοιξε το μπλόγκ vrilakos και αυτο-ονομάστηκε και vrilakos και καλά για να με "σατυρίσει". Είναι τόσο ηλίθιος, που δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι όντως ασχολούμαι με τη Σπηλαιολογία και to 95% σε μέρη που δεν έχουν καμία σχέση με την Πεντέλη και την θεματολογία του "ανεξήγητου" σχετικά με την Πεντέλη. Αλλά τόσο ηλίθιος είναι, μέχρι εκεί φτάνει.
Και καλά μέσα στη "σάτυρα" ανέβασε και μια φωτογραφία μου, που είμαι δίπλα στον ... ΘΑΝΑΣΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ! Δίπλα στον γνωστό "Πάνειο", που αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι πάρα μα πάρα πολύ ηλήθιος, όποιος με ανεβάζει φωτογραφία δίπλα στον Πάνειο και προσπαθόντας έτσι να με "σατυρίσει"... Τι να σατυρίσει ? Μα, έτσι αποδικνύει ότι εγώ δεν είπα ψέμματα... Πάω και με τον Ξανθόπουλο, εκεί που πάει ο Ξανθόπουλος !
Και το "Βέρα Ντράκο" δεν έχει καμία σχέση με την Πεντέλη... ουτε γεωγραφικά, ούτε "μεταφυσικά"... Και για να κατέβεις εκεί, κατεβαίνεις καθετα ένα πηγάδι, σα να κατεβαίνεις τον φωταγωγό 7όροφης πολυκατοικίας... !
Και ακόμα και την εποχή που είχα όντως κάποια κιλά παραπάνω, τα κατάφερα μια χαρά!
Άρε Παυλάκη, ανόητε ηλίθιε που θές να είσαι και "φωτεινός"... "Ντέβα παρίνιτο"... να γελάνε και οι κότες !
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
quote:Βρίλ
Να με συμπαθάς κυρ Αστυνόμε
εγω σε συμπαθω αλλά εσυ τσιμπας όποτε στα ριχνουν οι εκαστοτε κλωνοι
στο εχω ξαναπει οτι ετσι τους "θρεφεις"
quote:Τι είναι αυτό το "Δέρσιος" ? Γλυκό ? Είδος μπουγάτσας? Καταβατήρας, ζώνη? Α, κοίτα να δείς. Εγώ μόνο την Πεντέλη ξέρω. Σε άλλη σπηλιά εγώ δεν έχω παει. Είναι γιατί φοβάμαι
εγω ομως που δεν φοβαμαι, μπηκα στην σπηλια της Πεντελης, βρηκα το ανοιγμα και βγηκα στο Δερσιο ![]()
εβουαλα!
quote:Εγώ γελάω και τώρα που σε αναφέρω αδερφέ μου !
τιμη μου! ![]()
quote:βριλάκος
Εγώ, όμως, τι σχέση έχω με όλα αυτά τα παντελώς αδιάφορα και τετριμμένα;
τι σχεση εχεις με το τοπικ ή με το εσωτερικα? ![]()
γιατι δεν αρκεισαι στο ανωνυμο μπλογκ σου?
quote:ΡούλαΠαγκράτι
Μια κουράδα που έκανε μερικά μαθήματα σπηλαιολογίας για να λέει τις βλακείες του με δίπλωμα των φίλων του
βριζεις που βριζεις, αρκεσου σε αυτο, και μην λες μαλακιες για τους σπηλαιολογους σε παρακαλω, πριν βρεις τ αρχιδια για να κατεβεις σ ενα σπηλαιο
quote:Ο άλλος ο φιλαράκος σου που βγήκε στη ζουμερή Θρασκιά (και που φαντάζομαι πως αν έβγαινε ένα σκέτος Πάλμος θα τη κράζατε τη γκόμενα του Γρηγόρη!) έσπευσε να σε υποστηρίξει.
ειπα οτι εισαι κλωνος, κατι που παραδεχτηκες αμεσα και αυτο αντιβαινει τους κανονισμους του φορουμ
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ
αληθεια, γιατι δεν γραφεις με το νικ σου?
για να μπορεις να βριζεις? ![]()
quote:Δεν αρκεί όμως ένας Τζώνης να φέρει την άνοιξη
ο τζωνης προσπαθει να φερει κανα διαχειριστη πριν ξευτιλισετε εντελως το τοπικ ![]()
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΒΖΖΖΙΝ ΒΖΖΖΖΟΥΝ code

αν η σπηλαιολογία ("σας"), σύντροφοι, ήταν τόσο σοβαρή υπόθεση όσο διατείνεστε δεν θα τη ρίχνατε επί ματαίω στα "κουνουπίδια"
τα παιδία παίζει (είναι προφανές) αλλά σκεφτείτε σοβαρά μήπως είναι ώρα να πάτε για ύπνο
πρέπει κι η σπηλιά να κοιμηθεί
και το φόρουμ να προαχθεί από την τάξη τού νηπιαγωγείου, κ.κ. συντονιστές
53 σελίδες κι ακόμα ψάχνετε την μπάλλα ανάμεσα στα κουνουπίδια!
τι σε ξυπνησε κουμπαρε? ![]()
η φασαρια απο τον χαβαλε, ή η αναφορα μου σε ενδειξεις που θα ενδιαφερουν σπηλαιολογους και αρχαιολογους?
quote:αν η σπηλαιολογία ("σας"), σύντροφοι, ήταν τόσο σοβαρή υπόθεση όσο διατείνεστε δεν θα τη ρίχνατε επί ματαίω στα "κουνουπίδια"
αν καταλαβα καλα, οι αναγνωστες και οι χρηστες του φορουμ ειναι για σενα κουνουπιδια ![]()
για μας ξερεις ειναι ανθρωποι, που θα θελαμε να σηκωθουν απο τον καναπε και εστω να περπατησουν στην Φυση μεχρι την σπηλια, για δουν μονοι τους αν εχει δαιμονες, τερας, ή σατανιστες στα λατομεια των μαρμαρων του Παρθενωνα
αν ασχοληθουν και με την σπηλαιολογια επειδη τους αρεσουν αυτα που λεμε ή δειχνουμε, ακομη καλυτερα - δεν αριθμουμε πολλους στην Ελλαδα
κι αν το παρετε αποφαση, μονο στον ΦΟΣ, αλλιως θα σας καει το βιντεο ![]()
quote:τα παιδία παίζει (είναι προφανές)
προφανεστατο!!! ![]()
παιζουμε στην αρχη με τα σχοινακια
φτανουμε στον πατο
και περναμε καλα!
γουσταρεις? ![]()
quote:αλλά σκεφτείτε σοβαρά μήπως είναι ώρα να πάτε για ύπνο
μαλλον εσυ εχεις νυσταξει φιλτατε, απο τον καναπε και την τηλεοραση
quote:πρέπει κι η σπηλιά να κοιμηθεί
σου διαφευγει οτι ειναι ακομη ζωντανο σπηλαιο?
εχει νερο!
η μικρη μας ζωη δεν φτανει για να κατανοησουμε οτι βρισκεται ακομη υπο διαμορφωση, ο,τι κι αν του εκαναν οι ανθρωποι
και αν επιτρεπεις μια ερωτηση, απο ποτε εχεις να ανεβεις στην σπηλια?
την περασμενη εβδομαδα που την ειδα δεν νυσταζε καθολου! ![]()
quote:και το φόρουμ να προαχθεί από την τάξη τού νηπιαγωγείου, κ.κ. συντονιστές
αυτο ας το αποκωδικωποιησουν οι συντονιστες
κι εγω τους ψαχνω οπως θα παρατηρησες... ![]()