- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 15 Ο amyntas ΕΧΕΙ 3 LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΩΑΣΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΙΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ SERVER NOT FOUND ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ???
περίμενα κάποιος να κάνει αυτήν την κίνηση.
Εγώ θα ήθελα να μάθω το όνομα ενός παλιού παιδικού που είχε να κάνει με έναν Άραβα η κατι τετοιο..Μια βοήθεια είναι ότι η μουσική που έπαιζε ήταν κάπως "ψυχάκικη",νομίζω ηλεκτονική,εψαξα λιγο και νομίζω πως έπαιζε
το oxygene του Jean-Michel Jarre. Επίσης το παιδικό αυτό θύμιζε λίγο θέατρο σκιών η κάτι τέτοιο..Plz ΒΟΗΘΗΣΤΕ ...
Βρήκα τυχαία και με μεγάλη μου χαρα το topic αυτού του forum. Έψαχνα για Kabamaru και βρήκα ένα topic που κρατάει γερά από το 2003! Περιττό να πω οτι διάβασα τις σελίδες μια-μια μέσα σε μια μέρα. Θυμήθηκα πολλά παιδικά τα οποία μικρούλα έβλεπα μανιωδώ;, αλλά είχα ξεχάσει. Τι να πω, lencolas, συγχαρητήρια για αυτή σου την υπέροχη ιδέα.
Όπως λοιπόν θυμόμουν κάποια παιδικά που έβλεπα, θυμήθηκα κι εγώ μερικά, τα οποία όμως δεν ξέρω καν ποιά είναι. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας... Όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει.
1. Ήταν ένα παιδικό που έβλεπα πολύ παλιά, και το μόνο που θυμάμαι είναι ένα παιδάκι να πετάει πάνω σε ένα δράκο (όχι κανονική μορφή δράκου, σαν αυτούς που χρησιμοποιούν στα κινέζικα πανηγύρια, που είναι μακρόστενα σαν φίδια). Ούτε υπόθεση θυμάμαι, ούτε και τίτλο φυσικά...
2. Ένα άλλο παιδικό που δεν θυμάμαι πως το λένε, αφορούσε μια κοπέλα (πριγκίπισσα αν θυμάμαι) η οποία είχε κάνει συμφωνία με μια μάγισσα να μην μιλήσει καθόλου και να ράψει πουλόβερ για να λυθούν τα μάγια που είχε κάνει στα αδέλφια της, τα οποία τα είχε μετατρέψει σε πουλιά. Μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή που θυμάμαι, είναι η μάγισσα να κατηγορεί την κοπέλα οτι είναι εκείνη μάγισσα επειδή δεν μιάει καθόλου και για να το αποδείξει στος παρευρισκόμενους έμπηξε μια μεγάλη βελόνα στο πόδι της κοπέλας, η οποία όντως δεν έβγαλε άχνα για να μην ακυρωθεί η συμφωνία. Σας θύμησε κάτι;
3. Ένα επίσης παλιό και αγαπημένο μου παιδικό (που το έβαζε και συχνά το juniors) ήταν με μια κοπέλα και κάτι μεγάλα πλάσματα με πάρα πολλά μεγάλα μάτια που αν θυμάμαι καλά ονομάζονταν "μέδουσες" οι οποίες όταν ήταν ήρεμες τα μάτια ήταν γαλάζια, ενώ όταν θύμωναν τα μάτια γίνονταν κόκκινα. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιό είναι!!!
4. Μια ταινία ψάχνω επίσης (τον αγγλικό της τίτλο δηλαδή) η οποία ήταν μεν στα videoclub στην κατηγορία "παιδικά" αλλά ήταν με κανονικούς ηθοποιούς, που φοράγανε στολές. Ο ήρωας νομίζω λεγόταν Γκάμπεν ... Δεν θυμάμαι καν υπόθεση, μόνο αμυδρά κάτι για τις μάχες, οτι όποτε γινόταν μάχη μεταφέρονταν σε κάποια άλλη διάσταση...?
Αυτά τα παιδικά ψάχνω (τι ψάχνω, τον τόπο έχω φάει) αλλά δεν τα βρίσκω. Αν ήξερα βέβαια τίτλους αυτό θα ήταν μια καλή αρχη! Οπότε αν κάποιο σας θυμήζει κάτι, περιμένω την πολύτημη βοήθειά σας!!!!
(Αν κάποια έχουν ήδη αναφερθεί, χίλια συγνώμη παιδιά! Απλά πείτε μου σε ποιές σελίδες έχουν αναφερθεί να το κοιτάξω)
Αααααα, και κάτι άλλο.... θυμάστε την Lilibel? Μια μικρή μαγισσούλα με ένα βιβλιαράκι με μαγικά που πήγαινε σχολείο?
Συνεχίστε έτσι ... κρατήστε ζωντανό αυτό το topic!!!
-Στο διάβολο Χαγιάτε! Γιατί το κάνεις αυτό;
-Μίσησέ με Καπαμαρού. Πρέπει να με μισήσεις
Σου εύχομαι να έχεις μια καλή και γόνιμη συνέχεια!
quote:
2. Ένα άλλο παιδικό που δεν θυμάμαι πως το λένε, αφορούσε μια κοπέλα (πριγκίπισσα αν θυμάμαι) η οποία είχε κάνει συμφωνία με μια μάγισσα να μην μιλήσει καθόλου και να ράψει πουλόβερ για να λυθούν τα μάγια που είχε κάνει στα αδέλφια της, τα οποία τα είχε μετατρέψει σε πουλιά. Μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή που θυμάμαι, είναι η μάγισσα να κατηγορεί την κοπέλα οτι είναι εκείνη μάγισσα επειδή δεν μιάει καθόλου και για να το αποδείξει στος παρευρισκόμενους έμπηξε μια μεγάλη βελόνα στο πόδι της κοπέλας, η οποία όντως δεν έβγαλε άχνα για να μην ακυρωθεί η συμφωνία. Σας θύμησε κάτι;
Πωπω!
Τι μου θύμισες τώρα! ![]()
Όταν ήμουν παιδί - ίσως γύρω στα 7 ή 8 - μου είχαν πάρει δώρο ένα βιβλίο που δεν θυμάμαι πως λεγόταν αλλά είχε μια παρόμοια ιστορία με αυτή που αναφέρεις.
Η ιστορία αφορούσε μια νεαρή πριγκίπισσα την οποία αντιπαθούσε η κακιά μητριά της όπως επίσης και τα 7 αδέρφια της που τα μεταμόρφωσε σε κύκνους.
Η κοπέλα έφυγε μακριά και παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα.
Η κακιά μητριά της είπε πως για να κάνει πάλι ανθρώπους τα αδέρφια της θα έπρεπε αυτή να μη μιλήσει για 7 χρόνια.
Στα 7 αυτά χρόνια η μητριά της πήρε τα 3 μωρά που γέννησε, την κατηγόρησε για μαγεία κτλ κτλ.
Στο τέλος τα μάγια λύθηκαν, η πριγκίπισσα βρήκε τα παιδιά της κι η μητριά πέθανε.
Μήπως εννοείς αυτό? ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Πόσο ... λίγα (!) μου φαίνονται πλέον κάποια πράγματα...
[...από τις ακτές της Πεντέλης και του Σείριου, για το esoterica-channel...]
![]()
((AiraBased_ΜΟΖ society))