ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σε τι γλώσσα μίλησε ο Θεός στην Γένεση και άλλες πολλές απορίες ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Σε τι γλώσσα μίλησε ο Θεός στην Γένεση και άλλες πολλές απορίες ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ευστράτιος72 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
26/11/2004, 19:54:41
quote:
Εδώ κολλάει η διαφημιστική ατάκα "Αφήστε τους να αναρωτιούνται" ή ακόμα καλύτερα "ο άνδρας ξεχωρίζει για δύο πράγματα, το ένα είναι ο Άρης στον Αιγόκερω"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

Ζήσε τη στιγμή!

26/11/2004, 20:00:37
[b]Με παράσυρε το ρέμα[b] (βλ. ποτάμι... )

Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης
Μουσική: Βασίλης Τσερέλης

Βαριά σεκλέτια έχω απόψε
και η καρδιά μου είναι κλειστή
Βλέπω να φεύγει απ' τη ζωή μου
εκείνη που 'χω ερωτευθεί

Με παράσυρε το ρέμα
μάνα μου, δεν είναι ψέμα
καίγομαι γι αυτή και λιώνω
την αγαπώ

Με τραβούν τα βήματά της
η κακούργα η ομορφιά της
κι αν μου φύγει κάποια μέρα
θα τρελαθώ

Στον ύπνο μέσα φεύγει η καρδιά μου
Τη βλέπω μ' άλλον να μ' απατά
και με τρομάζουν τα όνειρά μου
αν βγουν στο τέλος αληθινά

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MercuryΜέλος
26/11/2004, 20:01:43
Ασφαλώς και δεν θα περίμενα απο αδαείς να γνωρίζουν για το φαινόμενο της μετάπτωσης των..ισημερινών και για το γεγονός του ότι οι ερμηνείες του Άρη στον Αιγοκερω αφορούν αποκλειστικά και μόνο όσους φαινομενικά και μόνο γεννήθηκαν με τον Άρη στον Τοξότη.

Άλλωστε είναι πασίγνωστη η ρήση της Έλενα Μπλαβάτσκι "κορίτσια ο Μercury!"("Ο άνδρας αποκεκαλυμένος "σελ 674 παρ.48)

26/11/2004, 20:03:41
Γ@@ώ το "edit" μου!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΤΑΟΜέλος
26/11/2004, 20:07:40
Όμορφα λοιπόν,θα το αφήσω να .......αιωρείται!

26/11/2004, 20:08:23
Τώρα μας πήρε και μας σήκωσε...

3 Άλφα

26/11/2004, 21:24:06
ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
thothΙδρυτικό Μέλος
26/11/2004, 21:53:46
quote:

Όμορφα λοιπόν,θα το αφήσω να .......αιωρείται!

Λέτε να... αιωροτεύτηκα ;;;

Έτσι μπράβο ΤΑΟ μου, έτσι σε θέλω. Όχι τίποτε άλλο αλλά να ανεβαίνουν και οι μετοχές μου, δηλαδή.

quote:
Τώρα μας πήρε και μας σήκωσε...

Που να πάρει και να (με) σηκώσει
και στην καρδιά να με καρφώσει

Άντε να κάνω και εγώ ένα στιχάκι
για να πάω κόντρα στης Zadok το τραγουδάκι

Μέσα σε όλα και ο... πονηρούλης ο Mercury... ...θυμήθηκε την μετάπτωση των Ισημεριών. Αλλά δεν λέει ο μπαγάσας ότι εάν ήταν έτσι, ο Άρης θα ήταν στον Σκορπιό και όχι στον Τοξότη κι έτσι θα χάναμε και οι δύο την δόξα.

quote:

ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ!!!

Όχι καλή μου Gretel αστειεύομαστε, μην με... εντονογραφιάζεις τόσο πολύ Κατά βάθος είμαι καλό παιδί αλλά βαριέμαι να... σκάβω για αυτό και που και που φανερώνεται ο κρυμμένος μου εαυτός

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
αλλά και...

MercuryΜέλος
26/11/2004, 22:10:35
quote:
Μέσα σε όλα και ο... πονηρούλης ο Mercury... ...θυμήθηκε την μετάπτωση των Ισημεριών. Αλλά δεν λέει ο μπαγάσας ότι εάν ήταν έτσι, ο Άρης θα ήταν στον Σκορπιό και όχι στον Τοξότη κι έτσι θα χάναμε και οι δύο την δόξα.

Την πάτησες thoth. Εγώ μίλησα για μετάπτωση...ισημερινών και όχι ισημεριών Είναι ένα καινούριο φαινόμενο που ανακάλυψα πριν δυό ώρες περίπου,και το οποίο είναι αδύνατον να εξηγήσω σε κοινούς θεούς

Πλάκα πλάκα...κάναμε το θέμα του Στέφανου μπάχαλο...και μου φαίνεται ότι θα την πληρώσουν οι Υδροχοικοί Άρηδες...(σκασίλα μας)

26/11/2004, 22:25:40
quote:
Είναι ένα καινούριο φαινόμενο που ανακάλυψα πριν δυό ώρες περίπου,και το οποίο είναι αδύνατον να εξηγήσω σε κοινούς θεούς

Εύγε, συνάδελφε! Έτσι... κράτα γερά.

Είχα ακούσει κάποτε ότι ένας Αλβέρτος (δε θυμάμαι το επίθετο) με Άρη στον Αιγόκερω, είχε κλέψει μία ιδέα κάποιου Καραθεοδ... κάτι τέτοιο τέλος πάντων, με Άρη στον Τοξότη και του 'φαγε ένα... Όσκαρ το λένε (θα σε γελάσω).

quote:
και μου φαίνεται ότι θα την πληρώσουν οι Υδροχοικοί Άρηδες...

Ε, δεν έχουν πρόβλημα αυτοί. Μια ζωή μπάχαλο είναι... Τί λες κι εσύ, Στέφανε;

3 Άλφα

26/11/2004, 23:52:25
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ

thothΙδρυτικό Μέλος
27/11/2004, 00:21:50
quote:

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ

Γιατί σάμπως εγώ τα ήξερα; Τώρα τα έμαθα.

Ας αφήσω τώρα τον Στέφανο να μαζέψει τα ασυμάζευτα, μετά από αυτές τις εκρηκτικές δηλώσεις που έγιναν στα τελευταία μηνύματα.

Συγχωράτε με τον δύσμοιρο. Τι να κάνω κι εγώ; Σκορπιός με Άρη στον Αιγόκερω ... πώς να κρατηθώ;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
αλλά και...