- Για όσους ενδιαφέρονται... (Σχετικά με αναδάσωση) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Όσο για τη Σπηλιά όμως, κάνε όνειρα. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ δεν θα επαναβαπτισθεί σε «Σπηλιά Γκαντάρα» που να κάνεις κωλοτούμπες. Δεν θα μου φάς εσύ τη δόξα. Βρές δικιά σου σπηλιά.
χεχεχε!
ηδη εχει μετονομασθει σε σπηλια του Τζαβαλλα! ![]()
η επιθεση αρχιζει με παραπληροφορηση!!!
μετα, τι Τζαβαλλας τι Γκανταρας... ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
καλε μου Χειρωνα - Γιανγκουλα, εγω δεν θα φερω κανενα σκυλο μου για να μην χρειαζεται να επεμβαινω οταν του βγαινουν τα ενστικτα.
ok
, εγώ λέω και σε σένα φέρτην !!!
Ίσως να φανεί λίγο τραβηγμέμο αυτό που θα γράψω και άσχετο με το topic, αλλά έτσι το βλέπω προσπαθώντας να έχω όσο γίνεται
περασσότερο ολιστική αντίληψη για τα φαινόμενα στο βουνό της Πεντέλης, ίσως γιατί έτσι με έμαθε ο πατέρας μου : ο οποίος έζησε για 47 χρόνια μέσα στο βουνό και από το βουνό, εξαιρετικά πρακτικός άνθρωπος και λιγότερο των γραμμάτων.
Ένα από τα πρακτικά πράγματα που έκανε ήταν να τοποθετεί παγίδες για τις αλεπούδες, διότι ήταν πολύ "ζημιάρικες".
Αν το πείς αυτό σε κάποιον της WWF αυτομάτως έχεις κριθεί σαν
ο χειρότερος δυνάστης της πανίδας, στο νοητική αντίληψη των οποίων είσαι στο ίδιο level με τους επαγγελματίες Νορβηγούς φαναιλοθηρηστές: Ένας φονιάς της φύσης, στο όνομα του κέρδους
Το 1950 όμως δεν υπήρχε η WWF και υπήρχαν τουλάχιστον 3 ειδικές πρακτικές συνθήκες (ναί όσο και αν ακούγεται μακρυνό συνέβαινε και στην Πεντέλη) που δεν υπάρχουν τώρα
-α-Οι άνθρωποι στην εξοχή ζούσαν με απόλυτη πρακτική εξάρτηση από τη φύση (π.χ. η θέμανσή τους γίνονταν αποκλειστικά με ξύλα)
-β- Το βουνό ήταν στην κυριολεξία δρυμός (για αυτό μερικοί προγενέστεροι αλλά και σύγχρονοι ποιητές (Κρυστάλης), συγγραφείς (Καμπούρογλου),ηθοποιοί (Βασιλειάδου) έφαγαν πολύ χονδρό flash με τη φύση της Πεντέλης
-γ- Αν δάγκωνε τα κοτόπουλά σου, τα κουνέλια σου, τα μικρά γουρουνάκια -τελος πάντων οποιοδήποτε χρήσιμο κατοικίδιο αλεπού κουνάβι,τσακάλι ή νυφίτσα (ναι υπήρχαν τότε !) είχες μια τρελλά υψηλή πιθανότητα ρίσκου να μεταδοθεί και σε σένα αυτό -που γι'αυτούς τότε- ήταν κάτι περίπου όπως έχουμε εμείς τη ραδιενέργεια ,ΛΥΣΣΑ. Το να υποφέρει από λύσσα κάποιος σήμαινε ότι αν την έπαιρνε χαμπάρι νωρίς είχε στην καλύτερη περίπτωση μια ευχάριστη και προσιτή σε όλους θεραπεία 40 ημερών με ενέσεις στην κοιλιά.
Αν δεν το προλάβαινες (ο ιός τελικά βρίσκει στέκι και επωάζεται στον εγκέφαλο) είχες ένα βέβαιο θάνατο ο οποίος -εκτός των απίστευτα σωματικών διαταραχών- είχες και ολική πτώση των νοητικών σου λειτουεγιών. Κάτι σαν να λέμε, ναι, θα πεθάνεις αλλά πρώτα θα τρελλαθείς. Για σκεφτείτε το, εξαιρετικά απειλητικό!
Αν "εμείς" στις μέρες μας ,αντιμετωπίζαμε ενα τέτοιου είδος ενδεχόμενο (χωρίς τις δυνατότητες του προληπτικού εμβολιασμού), θα λειτουργόύσαμε ως εξής:΄"Να συναντηθούμε την κυριακή με τα όπλα" να πάμε να καθαρίσουμε λίγο λύσσα , σκοτώνοντας όποια αλεπού, νυφίτσα ή κουνάβι πετυχαίναμε.
ΑΥτό θα κάναμε "εμείς". "Αυτοί" άκαναν κάτι άλλο παρόλο που όλο και κάπου μέσα στο σπίτι έπαιζε και μια καραμπίνα. Εϊχαν μαντρόσκυλα στην περίφραξη των ζώων τους και λίγο μακρύτερα παγίδες. Ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τα σκυλιά το έκαναν οι παγίδες λίγο μακρύερα από την ακτίνα των σκύλων.
Τί σχέση έχουν τα πααραπάνω με την σκυλοκουβέντα που άνοιξα νωρίτερα; Όχι εγώ δεν την φοβάμαι τη λύσσα πια. Φοβάμαι όμως να μπω ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα ανεξέλεξκτα ζώα. Γνωρίζω καλά πως όσο υπάκουος και εαν είναι ο σκύλος μου, σε όλες τις φάσεις που κόβουμε μαζί βόλτες, σε επαφή με άλλους ανθρώπους δεν προκειτα να με ακούσει όταν βρεθεί σε φάση αναπαραγωγής, η οποία δεν εξελίσσεται με τρυφερά ερωτόλογα όπως στους ανθρώπους . Συχνά και συνήθως μετά την "πράξη", καταλήγει σε άγριο σκυλοκαβγά. Η φύση κάποιες φορές δεν είναι καθόλου ρομαντική...
Έχεις κανείς μπεί ποτέ του ανάμεσα σε ζώα που λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς την αναπαραγωγή ; Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι εξαιρετικά αγχωτική κατάσταση, σύν ότι εισπράτεις ΤΟΝ αιφιδιασμό της ζωή σου.
Και επειδή κανείς δεν ξεπερνάει τους φόβους τους αντιμετωπίζοντάς τους μια ζωή στα σοβαρά, Λέω, " ρε, μπας και έχει δίκιο ο Jonnie ;"
quote:
τωρα αν κι αυτη η ταρα τον παρενοχλησει σεξουαλικα, σημαινει πως θα γινει καζανοβας οταν μεγαλωσει!!!
Kαι σκέφτομαι: "Ρε, λες το σκυλί να μοιάσει τον πατέρα του;" ![]()
Χείρων-Γιαγκούλας
Edited by - Χείρων on 26/03/2005 03:13:30
quote:ok
, εγώ λέω και σε σένα φέρτην !!!
πρεπει να διευκρινησω και εγω μερικα πραγματα για τους σκυλους και για την σχεση μου μαζι τους.
ο καθε σκυλος (οπως και το καθε ζωο) εχει την δικη του προσωπικοτητα, τον δικο του χαρακτηρα.
οι δικοι μου ειναι ενα καλο παραδειγμα.
η Ταρα που γνωρισες ειναι υπερκινητικη αλλα δεν τσακωνεται με αλλα σκυλια.
με τους ανθρωπους αν και φιλικη, ειναι επιφυλακτικη και δεν το σκεφτεται πολυ να ριξει καμια δαγκωνιτσα αν παρεξηγησει κατι.
γενικως βρισκεται κοντα μου και δεν απομακρυνεται ποτε.
αυτοι ειναι οι λογοι που την προτιμαω στο βουνο για παρεα, απο τον αδελφο της, τον σιρχαν.
αυτος αν και αρνι του θεου (παρολλο που ειναι τεραστιος) απο τοτε που τον δαγκωσε ενας λυκος οταν ηταν 3 χρονων, δεν αφηνει αρσενικο χωρις τσαμπουκα αν δεν δειξει υποταγη.
και ξερω εκ πειρας τι θα πει να χωριζεις δυο καρδαμωμενα ενηλικα αρσενικα την ωρα που δαγκωνονται!!! ![]()
απ την αλλη, αν και μου εχει αδυναμια, εχει και αδυναμια στις θηλυκες.
ειναι μονιμως με το κεφαλι κατω μυριζοντας σκυλισια στρινγκ, και στο βουνο αν πιασει την μυρωδια καμιας θηλυκιας αλεπους ειναι ικανος να βρεθει απο την Πεντελη στην Παρνηθα! ![]()
και τα δυο τα εκπαιδευω απο μικρα με τον ιδιο ακριβως τροπο.
δεν τα διδαξα επιθεση, γιατι ξερω οτι θα αντιδρασουν αυθορμητα αν χρειαστει (και το εχουν κανει).
κι ομως ανεπτυξαν εντελως διαφορετικους χαρακτηρες!
για τις αλεπουδες εχω να αναφερω οτι ακομη τις τουφεκανε ή τις φολιαζουν επειδη τρωνε καμια κοτα και οχι για την λυσα πια.
και με την φτηνη τιμη που εχουν τα κοτοπουλακια, απορω με τους αγροτες που τρελαινονται για 5-6 κοτες τον χρονο.
η αληθεια ειναι οτι εμεις μπηκαμε στον ζωτικο χωρο των αγριμιων και οχι εκεινα στον δικο μας.
ΥΓ. το αγορι σου ειναι ακομη μικρο, αλλα θα διαπρεψει!!! ![]()
ΥΓ.2 προς ολους: κανουμε μικρα διαλειματα, αλλα μην ξεχνιωμαστε: θα παμε για αναδασωση!!! ![]()
[/quote]
είναι κατάλληλη εποχή για φύτεμα; Νόμιζα ότι το φθινόπωρο κάνουν κάτι τέτοιο, λόγω βροχών. Εκτός αν υπάρχει κοντά στο μέρος νερό οπότε αγνοήστε την ερώτησή μου.

quote:ερώτηση κρίσεως,
είναι κατάλληλη εποχή για φύτεμα; Νόμιζα ότι το φθινόπωρο κάνουν κάτι τέτοιο, λόγω βροχών. Εκτός αν υπάρχει κοντά στο μέρος νερό οπότε αγνοήστε την ερώτησή μου.
εχεις δικιο για το φθινοπωρο, αλλα υπαρχει οντως κοντα νερο.
100 δενδράκια /9 = 11,111111111111111111111111111111......
quote:
Ακόμα 9 είμαστε;
100 δενδράκια /9 = 11,111111111111111111111111111111......
Χμ... Χείρων, μήπως έτσι "πρέπει"; Λέω... μήπως;;;
(Ίσως με το 9 τα δεντράκια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν άπειρα. 111111111... Αν τώρα ο "στόχος" είναι το 10 -με τόνο- θα είμαι εκεί "τηλεπαθητικώς", μα τον Κούδα! ΟΚ?)
Να είστε όλοι καλά με υγεία και χαρά
Moz
ληστοσυμμοριτες μου, αποψε πρεπει να ανακοινωσει ο αρχιλησταρχος την ακριβη ωρα και το σημειο της συναντησης.
μηπως καποιος γνωριζει καποιο φυτωριο του δασαρχειου που να πουλαει πευκακια?
οποιαδηποτε πληροφορια επι του θεματος ειναι εξισου πολυτιμη με το σκαψιμο.
ΥΓ. επειδη λογω της μαχης με την γριπη εχασα χρονο απο την εργασια μου και αυτη την βδομαδα τρεχω και δεν φτανω, αν μπορεσει καποιος συμμοριτης να επικοινωνησει με τα παιδια του WWF και να ρωτησει για φυτωρια θα ανταμοιφθει με το παρασημο HOT RAT!!!
ΥΓ.2. o σκληρος πυρηνας της συμμοριας θα πρεπει να επισκεφθει το μερος απο το σαββατο για διαφορες προεργασιες.
πληζ κοντακτ δε μπος! ![]()
ΥΓ.3. γιατι ρε μοζη δεν ερχεσαι να τα πουμε απο κοντα???
δε θα σε βαλω να σκαβεις!
λακκους θα ανοιγεις μονο!!! ![]()
quote:
ΥΓ. επειδη λογω της μαχης με την γριπη εχασα χρονο απο την εργασια μου και αυτη την βδομαδα τρεχω και δεν φτανω, αν μπορεσει καποιος συμμοριτης να επικοινωνησει με τα παιδια του WWF και να ρωτησει για φυτωρια θα ανταμοιφθει με το παρασημο HOT RAT!!!
Έστειλα ένα mail στον Ηλία που είχαμε γνωρίσει στον Άγιο Πέτρο, αν απαντήσει θα σας ενημερώσω...
Το παράσημο αυτό μπαίνει και σε ψωμάκι??
Χμ νόστιμο ακούγεται!
If the truth hurts prepare for pain.
quote:
ΥΓ.3. γιατι ρε μοζη δεν ερχεσαι να τα πουμε απο κοντα???
δε θα σε βαλω να σκαβεις!
λακκους θα ανοιγεις μονο!!!
(Προφανώς ο αδίστακτος Ιχνηλάτης έκανε το θαύμα του.
Jonnie, φίλε μου, δεν είμαι καν σε ακτίνα βολής... )
Aναμένω την ανακοίνωση του αρχιλήσταρχου,
με την ελπίδα ότι θα πετύχω επιτέλους το διακτινισμό!
Όσο για τους λάκκους, "πιάσε ένα διπλό, με τζατζίκι!"
Καλήν ημέραν άρχοντες
Γεια σου, ωρέ Νταβέλη
του-ρου-ρου-ρου,
μπλα-μπλα μπλα-μπλα
στην Πάνσεπτη Πεντέλη!
Moz

quote:Ο καθαρός αέρας δεν κάνει πάντα καλό... και για του λόγου το αληθές...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5861&whichpage=2&ARCHIVE=
ομολογω οτι δεν τοπιασα...
αν γινοσουν λιγο πιο συγκεκριμενη, θα το εκτιμουσα!
KAΛΟΙ ΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!
επειδη ο αρχιληστης Νταβελης166 ειναι πολυασχολος (ως αρχιληστης) ανελαβα να σας διεκπαιρεωσω τα κουμαντα του:
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 (το πρωι!!!)
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. (για οσους δεν εχουν ξαναπαει ειναι η συνεχεια του δρομου μετα την πλατεια της νεας Πεντελης)
ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ. (οι ανασφαλεις ας στειλουν μεϊλ για περισσοτερες πληροφοριες)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ.
ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ. (το γιατι απο κοντα)
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!! (αγραφος νομος της κλεφτουριας) ![]()
Ορέ Καντάρα, οφείλω να ομολογήσω οτι σαν Επιστάτης λειτουργείς άψογα.
Απο τώρα, μπορείς να λέγεσαι αρχιληστής.
Και πάλι ευχαριστώ, ραντεβού στη...δεξαμενή.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
νατος κι ο αρχιλησταρχος!
εκει που δεν τον περιμενεις εμφανιζεται!!! ![]()
αντε και μετα θα σας παω στην σπηλια του Τζαβαλλα να φαμε hot rat! ![]()
Ανυπομονώ.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
Και όταν νυχτώσει, ένα τσιμπούσι με ζουμερούς αρουραίους στη Σπηλιά, θα'ναι πράγματι όνειρο!
Μου έχει αναφέρει ένας φίλος μου ότι στη σπηλιά υπάρχουν περίεργα μαγνητικά πεδία που ανεβάζουν τα αυτοκίνητα με σβηστή μηχανή στην ανηφόρα και κυκλοφορούν περίεργοι τύποι που κάνουν τελετές και θυσίες με αίμα αρουραίων. Επίσεις έχει αναφερθεί οτι έχουν εμφανιστεί φαντάσματα, ούφο, εφοριακοί και κάτι υμίγυμνες κατερινούλες χειμωνιάτικα με σκισμένα μπλουζάκια.
Επίσεις έχει αναφερθεί οτι κυκλοφορούν κάτι κομάντα, που ανέβηκαν κάτι αποστάσεις τοίχο τοίχο φοβερές, μιλάμε για πάνω από τρία μέτρα από τοίχο σε τοίχο, στηρίζοντας την πλάτη τους στον έναν και τα πόδια τους στον άλλον.
Επίσεις έχει αναφερθεί οτι κυκλοφορούν παπάδες, που κάνουν λειτουργίες και ξεχνάνε τα κεριά και τα καντήλια αναμένα οταν φεύγουν μετά τη λειτουργία.
Και εκεί θέλετε να πάτε ????
Μακριά !!!
Edited by - Vril on 31/03/2005 07:46:24
Αγαπητοί αρχιλήσταρχοι σας προώθησα το email που μου έστειλαν από τη WWF για τα φυτώρια, έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες και αρκετές διευθύνσεις και τηλέφωνα.
Όταν έρθει η ώρα της παραλαβής σφυρίχτε μου (κλέφτικα
) να βάλω και εγώ ένα χεράκι (ένα όμως γιατί με το άλλο θα κρατάω το HOT RAT μου)...
If the truth hurts prepare for pain.