ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

EoN30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
EoNΜέλος
26/02/2003, 14:08:34
Α και και για να μη λέμε και ότι θέλουμε εδω πέρα πρώτα την πέσατε όλοι οι αρχαιολάγνοι στον Φώτιο και μετά μπήκα εγώ και ο Αντώνιος στην κουβέντα.
Διάβασε καλύτερα τα topic (θα ήθελες να είσαι) ήλιε και μετά μίλα...

HeliosΜέλος
26/02/2003, 22:30:15
Καλως και τα εβραιοχριστιανικα SS,που ακουνε στο συλλογικο ονομα ΕΟΝ.
Καταρχην ελευθερα ψαχτε και ανοιχτε οσα PC θελετε,και οσους λογαριασμους ,και απο οπου βγηκαν τα usernames,και οτι αλλο θελετε.Βεβαια δεν θα βρειτε αυτο που θα ηθελε ο καθε ΕΟΝ,γιατι οι επιθεσεις στους 'αντιφρονουντες' γινονται και με συννενοηση με e-mail.Και σιγα μην αποκαλυψουν οι υπευθυνοι ,τις διπλες η πολλαπλες τους διευθυνσεις.
Απο μενα ελευθερα.
Γιατι ξερω τι θα βρεθει,το απυθμενο βαθος της βλακειας του καθε ΕΟΝ.
Και παμε παρακατω.
Ξερω γιατι εμφανιστηκες ΕΟΝ τωρα,αλλα και γιατι εμφανιζονται οι ΕΟΝ την στιγμη που πρεπει.
Να αρχισεις τα γνωστα,να φορτιστει ο συνομιλητης σου,και να εμφανιστουν οι υπευθυνοι την καταλληλη στιγμη,με το προσχημα οτι η συζητηση εκλεισε τον κυκλο της η οτι πηρε την κατω βολτα κι αλλα ευφυη,και να την κλειδωσουν.
Αλλα και γιατι ο Ποντιος Πιλαφιος,με το γνωστο παρατσουκλι Κελσος,θα κρατησει καθαρα τα χερια.
Δεν συζητω με ατομα που δηλωνουν χριστιανοι και αποκαλουν αποψεις αλλων βοθρο και υπονομο.Αυτο και μονον δειχνει την ποιοτητα της πιστης σου και τον ψυχικο σου κοσμο.
Επισης διαβασε και λιγο serpentpan,μηπως και ξεστραβωθεις λιγο,αλλα δεν το νομιζω,γιατι εισαι πορωμενος,αρα νεκρος.Περαστικα.
Και αντε να εξηγησεις στον ασημαντο εαυτουλη σου γιατι το site που μας φιλοξενει,εφτιαξε 4-5 σελιδες στις αποψεις που χαρακτηρισες οπως πανω.
Του Φωτιου δεν την επεσε κανεις οπως στο παλιοφιδο,και δεν του κλειδωσε κανεις δυο θεματα.Ενταξει.Ειπαμε προπαγανδα,αλλα οχι κιετσι.
Τελος δεν με εχει πεισει κανεις οτι οι υποψιες μου ειναι λαθος.
Το αντιθετο με την εμφανιση του ΕΟΝ,τωρα ,γινονται δυνατωτερες.
Χαιρετω και παλι την ελευθερια σκεψης,την αληθεια και το φως,την μη χριστιανικη αγαπη και αρα χωρις ταμπελλες και φραγμους,το ελληνικο πνευμα και τον εκλεκτο αδελφο,το γνωστο παλιοφιδο.

Edited by - Helios on 26/02/2003 22:42:15

Edited by - Helios on 26/02/2003 22:48:47

HeliosΜέλος
26/02/2003, 22:43:50
Thoth,σκοπευετε να τον δυσετε τον ηλιο?

26/02/2003, 22:47:33
ΕΙΡΗΝΗ ...'Υ'ΜΙΝ...

'manava seva, madhava seva'

HeliosΜέλος
26/02/2003, 23:29:17
Εαν 'υ'μεις γνωριζετε,πεστε το,ελευθερα.Ειρηνη σε 'αυτους'...αγαπητη Atma.

26/02/2003, 23:55:21
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Helios ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Να αρχισεις τα γνωστα,να φορτιστει ο συνομιλητης σου,και να εμφανιστουν οι υπευθυνοι την καταλληλη στιγμη,με το προσχημα οτι η συζητηση εκλεισε τον κυκλο της η οτι πηρε την κατω βολτα κι αλλα ευφυη,και να την κλειδωσουν.

quote:
Αλλα και γιατι ο Ποντιος Πιλαφιος,με το γνωστο παρατσουκλι Κελσος,θα κρατησει καθαρα τα χερια.

quote:
Δεν συζητω με ατομα που δηλωνουν χριστιανοι και αποκαλουν αποψεις αλλων βοθρο και υπονομο.Αυτο και μονον δειχνει την ποιοτητα της πιστης σου και τον ψυχικο σου κοσμο.

quote:
Τελος δεν με εχει πεισει κανεις οτι οι υποψιες μου ειναι λαθος.
Το αντιθετο με την εμφανιση του ΕΟΝ,τωρα ,γινονται δυνατωτερες.
Χαιρετω και παλι την ελευθερια σκεψης,την αληθεια και το φως,την μη χριστιανικη αγαπη και αρα χωρις ταμπελλες και φραγμους,το ελληνικο πνευμα και τον εκλεκτο αδελφο,το γνωστο παλιοφιδο.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ??
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
ΗΛΙΕ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΔΥΣΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ......

ΜΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

HeliosΜέλος
27/02/2003, 00:11:31
Γεια σου,avatar.
Πιστευεις οτι βριζω?
Αν νομιζεις οτι αυτα που γραφω ειναι βρισιες,τοτε πως θα χαρακτηριζες αλλα αναγραφομενα,που μερικα αναφερω,και αλλα μπορει ο καθενας να βρει?
Αν σου ελεγαν οτι οι αποψεις σου ειναι 'βοθρος'και 'χαβουζα',και ξερεις γιατι μιλαω,πως θα αισθανοσουν?
Και οταν ο κυριος αυτος(το λεω και το δηλωνω=ο ανθρωπος χωρις χρηστα ηθη),ζητα και τα ρεστα απο μενα,γιατι απο τον αλλον δεν τολμουσε,γιατι θατρωγε φαπες,τι εχεις να πεις?
Μηπως να πουμε τι σημαινει η λεξη βρισια?
Και αν παρατηρησεις,υπαρχουν κι αλλες διαμαρτυριες,για την μεροληπτικη αντιμετωπιση των μελων.Πχ.η Εκατη φευγει,ο κυριος ΕΟΝ ΜΕΝΕΙ.
Αυτο ειναι για μενα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ .
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

HeliosΜέλος
27/02/2003, 00:15:59
Επισης και οσα ειχα να πω για την ιστορια serpentpan,τελος.
Οσοι εχουν αποριες,εκει ειναι το e-mail του.Ας επικοινωνησουν για αποριες και εξηγησεις.
Το σημαντικο ειναι το φτηνο θεατρακι που παιζει καθενας.

thothΙδρυτικό Μέλος
27/02/2003, 00:33:05
Γεια σας.

Μετά από όλα όσα άκουσα και διάβασα, έκρινα ότι έπρεπε να δράσω επιτέλους. Στην αρχή είπα να πάρω έναν ψυχαναλυτή. Άρχισα να αισθάνομαι περίεργα.

Ποιος να' μαι τάχα εγώ; Τι να' ναι τάχα ο ΤΗΟΤΗ; Μην είναι οι κάμποι, μην είναι τα βουνά;(...) όπως λέει και το ποίημα

Μετά είδα ότι ο ψυχαναλυτής μας πέφτει λίγο βαρύς. Άσε που θα κάνει έναν ΕΟΝα να μας ψυχαναλύσει.

Και αν θέλει να το κάνει πιο φυσικά ίσως μας πάει μια βόλτα στην εξοχή αλλά και εκεί κινδυνεύει να του επιτεθεί κανέναν serpent και μετά pan όλα τα καλά μας λεφτουδάκια που θα του έχουμε προπληρώσει

Και αν γλιτώσει από το ερπετό κινδυνεύει πάλι να τον βαρέσει ο... Helios κατακούτελα και να πάθει καμιά ηλίαση

Έτσι είπα να απευθυνθώ σε έναν παλιό μου φίλο που είναι καλός στο να λύνει μυστήρια. Ίσως τον γνωρίζετε. Σας δίνω και μια φωτογραφία του μπας και τον αναγνωρίσετε

Ναι, ναι καλά καταλάβατε. Ο ίδιος ο Ηρακλής Πουαρό θα μας κάνει την χάρη να ανακαλύψει who is who εδώ μέσα.

Βέβαια η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από τότε και ίσως με παιδέψει να του εξηγήσω περί IP αλλά ας πάει στο παλιάμπελο. Αποκριές έρχονται, βρε αδερφέ. Να μην ντυθούμε και λίγο αποκριάτικα, εε;

Λες βρε παιδί μου να ξεκίνησε το αποκριάτικο πάρτι που πρότειναν οι φίλοι μας σε άλλο topic; Ντροπή σας! Γιατί κανένας δεν μου είπε τίποτε;

Πάντως Admin σου έχω μια πρόταση για το αποκριάτικο πάρτι. Να μην κάνουμε νέους λογαριασμούς με νέα usernames. Τι λες να αλλάξουμε μεταξύ μας IP; Εεε, καλά ε, φοβερή ιδέα. Μόνο να μην "παίξουμε" τους φίλους μας πιο πάνω γιατί είναι πολύ... μαρτυριάρηδες και θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν ποιος είναι μασκαρεμένος κάτω από το κάθε IP.

Άντε να κλείσω και με λίγο ρομαντισμό .

Μια φωτογραφία για τον Helios

Χχμμμ... εε.... Ρε παιδιά λίγη βοήθεια. Ανατολή Ήλιου είναι αυτή ή Δύση;

Και το καλό για το τέλος....

Οι διαχειριστές του forum (όπως εγώ) έχουν την τεχνική δυνατότητα, για λόγους νομικής προστασίας του forum, να ελέγχουν τις IP διευθύνσεις του κάθε μέλους.

Μέχρι τώρα δεν μου χρειάστηκε, αλλά τώρα...

Τι λέτε; Να κρυφοκοιτάξω; Να δω ποιος είναι πίσω από αυτόν τον σκυλοκαυγά

Να ματαιώσω το ραντεβού με τον Πουαρό και να λύσω το μυστήριο μόνος μου;

Είμαι λαγωνικό εγώ... αιγυπτιακό

Εεεππ!!! Σας έπιασα ρε μπαγάσηδες τι κάνετε εκεί; Μην μαλώνετε, βρεεε

Make... gav, not war

Άντε κερνάω και αναψυκτικό

Είναι τρελόθ, είναι τρελόθ, καλέ ο ΘΩΘ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

27/02/2003, 00:45:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ...

ΦΙΛΕ ΘΩΘ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ STA IP ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

HeliosΜέλος
27/02/2003, 00:49:39
Kαι λοιπον Ερμη,τι θες να πεις με ολα αυτα?
Οτι φοβαμαι μην τυχον με την τεχνολογια σου,αποκαλυψεις τις βλακειες του Εον?
Ανοιξε λοιπον,απο μενα εχεις το ελευθερο,αντε λοιπον!
Κι αν νομιζεις οτι,αν υπαρχουν διπλες διευθυνσεις,και συννενοησεις για λογοκρισια,μεταξυ μελων,σε βαρος αλλων,θα φανει ,απο το ανοιγμα που λες,μεσω ΟΤΕ,η με οποιαδηποτε αλλη μεθοδο και τροπο,καταλαβαινεις πολυ λιγα.
Η αληθεια ειναι μπροστα στα ματια σου και στην εγραψα,εγω και αλλοι.
Δεν θα επανελθω για τον αγαπητο αδελφο,το παλιοφιδο,ομως αν ξαναεμφανιστουν αχρειοι,οπως ο ΕΟΝ,θα επανελθω.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ.

thothΙδρυτικό Μέλος
27/02/2003, 01:21:58
Αχχχ... Ήλιε μου, Ήλιε μου...

Αφού δεν θα επανέλθεις στον αγαπητό σου αδελφό... ας μην επανέλθω κι εγώ στο αγαπημένο μας θέμα.

Ας κρατήσουμε και κάποια μυστικά μεταξύ μας.

Αναρωτιέμαι, μόνο, πότε θα ξεφουρκιστείς; Πραγματικά μου φαίνεται εξωπραγματική αυτή σου η εμμονή αλλά τι να κάνω; Το έχω πάρει απόφαση ότι είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Μία χάρη μόνο. Πες ότι θέλεις για τον... αγαπητό σου αδελφό αλλά όχι και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι λογοκρίναμε την "Εκάτη"!!! Δηλαδή πέρα από... μαλάκες, βλαμμένους άρρωστους και ηλίθιους που αποκάλεσε όλους τους συντονιστές και διαχειριστές τι άλλο έπρεπε να πει; Και πάλι μόνη της ζήτησε να διαγραφεί (είδε ότι δεν την έπαιρνε άλλο).

Το μόνο που είπε τότε και που τώρα, μόνο, διαπιστώνω ότι είχε και κάποιο δίκιο είναι ότι αποκαλεί το site μας πρεζοτέρικα

Εεε, είναι κατά κάποιο τρόπο. Όταν βλέπω μερικούς να... γυρίζουν εκεί που βρίζουν (άντε το είπα και ποιητικά) αναρωτιέμαι μήπως για κάποιους είμαστε σαν την... πρέζα.

Λοιπόν, καλή σου συνέχεια. Είδα ότι ξεκίνησες δυνατά σε κάποια θέματα με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά (αυτήν την φορά).

Τι λες; Να βάλουμε εδώ μια

.

και μια

-

;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

27/02/2003, 01:34:04

....

....

.....

.....

...

...

....

....

...

....ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΥΧΗ.......

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΩΧΡΙΟΥΝ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ +ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ...ANΑΓΚΑΣΤΙΚΑ...ΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ..."eat****"ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΙΡΕΣ...

ΟΧΙ ...Η ΑΤΜΑ ΔΕ ΒΡΙΖΕΙ...ΕΔΩ ΣΤΑ ΕΣΩ ...ΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ + ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!...ΟΠΟΤΕ ...Η ΛΕΞΗ ΣΤΑ ...ΑΓΓΛΙΚΑ(ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΑΑΑΑ!)

ΣΕ ΛΑΤRΕΥΩ ΜΑ...ΟΧΙ ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/02/2003 01:52:01

EoNΜέλος
27/02/2003, 09:03:35
η Εκάτη είναι τελικά απ'ότι κατάλαβα ...

Στα σοβαρά τώρα έχω να κάνω ένα σχόλιο. Όπως το πάνε μερικοί μερικοί έχουν ταυτίσει την αρχαία σοφία με κάθε είδους συνωμοσία...Οι τύποι ξετρυπώνουν συνωμοσίες απο παντού και αυτό καταντάει αρρώστια.
Στο " Φαίδων" ο Σωκράτης προσπαθεί να εξηγήσει στον Κέβη οτι δεν έχουν σημασία το τι βλέπουν τα μάτια και τι ακούν τα αυτιά αλλά ο μόνος τρόπος για να δείς την αλήθεια είναι να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου και να αφήσεις την ψυχή σου να "αναπνεύσει" Θεό και τότε ...όλές οι απαντήσεις θα έρθουν μόνες τους , γιατι την αλήθεια δεν την ανακαλύπτουμε αλλά την θυμόμαστε , απλά αλλάζουν οι ρόλοι και τα κοστούμια στο έργο αυτό ....
Αναρωτιέμαι αν κανείς απο όλους αυτούς του Αρχαιοβαρεμένους ζήτουλες του φωτός έχει μπεί ποτε στον κόπο να μελετήσει αυτά που υπερασπίζεται με τόσο πάθος ....ή απλά επιλέγει ένα ρόλο , μια εξέδρα καθαρά συγκιριακά ....
όπως και γώ δεν επέλεξα συνειδητά να είμαι ΑΕΚ ...έγινα γιατι μικρός έπρεπε να είμαι σε μια ομάδα για να έχω και γώ κάτι να υποστηρίζω στις ατελείωτες ώρες που περνάγαμε στο πάρκο με τους ΄φίλους μου ...
Το να πιστεύω όμως τον Ιησού Χριστό σαν την τέλεια ενσάρκωση του θείου Λόγου στη γή (όχι την μοναδική αλλά την τέλεια...) ήταν μια επιλογή που ήρθε μέσα απο μελέτη και αυτοσυγκέντρωση δεν ήταν ανάγκη ...ήταν επιλογή,ήταν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που ήρθε συνειδητά (ετσι τουλάχιστον νομίζω)!!! Απο τότε όμως ποτέ δεν απέριψα τίποτα , διαβάζω τα πάντα , ακούω τον καθένα , προσπαθώ να δεχτώ τον άλλον, να αισθανθώ αυτό που βιώνει αλλά μέχρι ένα σημείο .... μέχρι εκεί που ο άλλος σέβεται την δικιά μου επιλογή και πορεία .
Αν διαβάσεις Helios αυτά που γράφω θα δείς οτι ποτέ δεν είπα κακό για άλλουνού τα πιστεύω (όπως εσύ σαν καλό πρόβατο που είσαι) γιατι πολύ απλά δεν τα έχω βιώσει και δεν έχω εμβαθύνει σε αυτά όσο στην Διδασκαλία του Χριστού (υποψιάζομαι όμως οτι τα βιώματα είναι ίδια) παραδέχομαι όμως οτι γίνομαι πραγματικά κακός και ερειστικός όταν "πνευματώδης" (όχι όμως πνευματικοί) τύποι σαν κι εσένα έρχονται με το ύφος και την πεποίθηση του "εξ-υπνου" να με ξυπνήσουν και καλά απο τον ύπνο. Καλό είναι να λέγονται πράγματα και να ακούγονται απόψεις ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ... Τόσο επιτυχημένα διάγεται τον βίο σας που θέλετε να το κάνουμε και όλοι εμείς ?
Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά που έχουμε οι περισότεροι εδω μέσα με εσένα και τα άλλα προβατοποιημένα ελληνοπαλίκαρα που κατα καιρούς εμφανίζονται εδω πέρα για να μας ξυπνήσουνε. Εμείς δεν θέλουμε να ξυπνησούμε κανέναν ....γιατι θεωρούμε οτι και εμείς ακόμα κοιμόμαστε.Απλά ανταλλάσουμε απόψεις και γνώσεις και ιδέες καμια φορά γιατι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε... Εσείς όμως έχετε πιστέψει μέσα σας οτι εκτελείτε αποστολή !!!!!!!!! ...να ξυπνήσετε τους "κοιμησμένους"... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ??? ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ Χ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΛΟΣ ????? ετσι διαγράφετε τις προσευχές,τους διαλογισμούς ,τις αξημέρωτες νύχτες μελέτης και προσπάθειας ...
ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΡΗΧΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ...

Αρχαιολάγνοι , Εβραιοφάγοι-τουρκοσφάχτες , Ελληνιστές της coca-cola ,Ανδρομέδιοι,εργολάβοι της αλήθειας,περιούσια τέκνα του φωτός (χειρότεροι απο τους Εβραίους έχετε γίνει σε αυτό), οπαδοί των αρχαίων συγγραφέων που αναλύουν άλλοι για εσάς,φυλετικά καθαροί , άσπιλοι , άμωμοι, αμώλυντοι,πανέξυπνοι,φωτισμένοι, οπαδοί του Καρατζαφέρη αλλά ταυτοχρόνως και του Σωκράτη(μπουχαχαχαχα), και λοιπές δυνάμεις ...
αναρωτηθήκατε ποτέ πραγματικά οτι ίσως να κοιμάστε εσείς ?????????????????????

thothΙδρυτικό Μέλος
27/02/2003, 09:25:08
Γιατί ρε παιδιά να (κ)οπαδοποιούμε τους ανθρώπους; Γιατί να τους βάζουμε ταμπέλες; Η αρχή του απολυταρχισμού είναι αυτήν η ταμπελοποίηση. Ας αφήσουμε τις γενικές κατηγοριοποιήσεις να υπάρχουν, όπως έχουν, κι ας μιλήσουμε άτομο προς άτομο. Ας μην είμαστε προκατηλειμμένοι. Μόνο μέσα στην ειρήνη του νου και της καρδιάς (όπως ευχήθηκε και η Άτμα) μπορούμε να βρούμε κάποιες αλήθειες που δεν είναι παραμορφωμένες.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

EoNΜέλος
27/02/2003, 10:39:33
ρε συ thoth άμα πας να κάνεις κουβέντα και πριν αυτή αρχίσει ο άλλος έχει καταλήξει οτι είσαι "βλαμένος" τι διάλογο να κάνεις ?
Ο διάλογος πρέπει να ξεκινάει πάντα απο μηδενική βάση ,αν θέλουμε να είναι γόνιμος,και φυσικά με διάθεση να ακούσουμε πραγματικά τι θέλει να μας πεί ο άλλος και όχι απλά να πούμε το παραμύθι μας και να φύγουμε ....
Θα ξεχάσω τότε που ο Φώτης μίλαγε για την ένοια της αγάπης και οι άλλοι του λέγανε για τους παππάδες στο βυζάντιο ?
και "ναί" παραδέχτηκε ο Φώτης οτι "όντως ήτανε διαστρέβλωση του Χριστιανισμού" αυτό που ακολούθησε τα πρώτα χρόνια του "για την αγάπη έχετε κάτι να πείτε" ? "Ναί" λέγαν αυτοί ..."έχουμε να πούμε οτι ο Θεοδόσιος και ο Δενξερωγώσιος ήτανε όργανα των Εβραίων".
Άσε ρε συ thoth σε όποια κουβέντα ενεπλάκησαν αμωλάγαν το ποίημα και την κατέστρεφαν . Μέχρι και οτι είμαι και γώ όργανο των Εβραίων άκουσα εδω μέσα .... και οτι ανήκω σε φασιστική νεολαία επειδή το ψευδώνυμο μου είναι ΕοΝ (ποιός εγώ...θα το ακούσει και κανείς που με ξέρει....). Και ανέλυσα το ψευδώνυμο μου οτι σημαίνει ΕΝ και στη μέση είναι το μηδέν και ο helios συνεχίζει να λέει για ss και εβραιοαρλούμπες . Και τους εξηγείς οτι για τους Εβραίους ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο Χριστός όχι σου λένε είσαι Εβραιοχριστιανός επειδή έτσι το θέλουμε εμείς και το ΥΣΕ.
Ε τι διάλογο να κάνεις βρε αδερφέ ?????? αφού πριν αρχίσει καν ...έχει βγεί το πόρισμα ......
Γιαυτό και γώ το ρίχνω στο "κατενάτσιο" ωστε να περνά και ευχάριστα η ώρα .....

27/02/2003, 12:41:07
A ...ΤΗΟ-UGHT(...JUST USE THE EMOTICONS DARLIN'...)

...ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ+ΗΜΙΝ....

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/02/2003 22:25:12

27/02/2003, 19:34:27
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ......

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ

ΦΙΛΕ ΘΩΘ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ????
ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΛΗΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

HeliosΜέλος
08/03/2003, 18:22:58
Περιμενοντας τα ΙΡ,οπως και τα μυστικα και ψεμματα,ειπα οτι δεν θα μιλησω αλλο για την λογοκρισια του serpentpan,οχι ομως και για τις δηθεν εξυπναδες.
Λειπω απο το site,γιατι καποιοι της Εκκλησιας,μου εκαναν μια σοβαρη ζημια στην δουλεια μου,κι αυτην προσπαθω να φτιαξω,μεχρι τελη Απριλιου.
Και βεβαια αν περιμενεις απο τα ΙΡ,να αποδειξεις οτι καποιοι ειναι καποιοι ,αυτο δειχνει απλα αγνοια,και καλα να παθεις οταν σε σερνουν απο την μυτη ατομα σαν τον ΕΟΝ,Φωτιο και λοιποι εβραιοχριστιανοι.
Και βεβαια περιμενω να μου δειξεις ,πως με τα ΙΡ,θα μπεις στα e-mail,η στην επικοινωνια μεσω ΟΤΕ,της 'παρειτσας',οταν ειναι να φυγουν παρεισακτοι.
Ετσι λοιπον εχουμε τα παρακατω που καλεισαι να απαντησεις πειστικα κι οχι με αστειακια η προσωπακια η κλειδαριες.
1.Υπαρχει εβραιοχριστιανικη παρειτσα στο esoterica,που συνεννοειται με εσας τους υπευθυνους διαχειριστες,οταν ειναι να διωξετε ατομα που αποκλινουν απο την εβραιοχριστιανικη αποψη,εσωτερικα και εξωτερικα,η οταν ο Ελληνισμος τους δεν βολευει?
2.Για τον σκοπο αυτο υπαρχουν διπλες η πολλαπλες διευθυνσεις που χρησιμοποιουν?
3.Εχεις οποιαδηποτε σχεση-οποιαδηποτε-με προπαγανδιστικους μηχανισμους της Εκκλησιας ,η του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ η με οποιαδηποτε μορφη οργανωμενου εβραιοχριστιανισμου,οπως οι Μαρτινιστες λχ,που ηταν και καποιος του Αβραμοπουλου εκει,κι επερνε τα πακετα για 'τους ελευθερους πολιτες'απο την Συναγωγη.
Και το να ακολουθεις την γραμμη ΕΟΝ,που μεσα στην απυθμενη βλακεια του,αποφευγει αδιεξοδα και ερωτηματα με τον τροπο που βλεπεις,και προσπαθωντας να αποδειξει οτι ειμαι ο ουροβορος,κουνια που σας κουναγε.
ΕΙΜΑΙ Η ΟΥΡΟΒΟΡΑ ΕΚΑΤΗ,ΜΕ ΟΛΙΓΗ dix,α ρε καημενοι!ποσα ξερετε!
Αν οποιος υπερασπιζεται αδελφο ειναι και ιδιος με αυτον,τοτε εβραιοχριστιανικα μιλωντας,ΕΟΝ=ΚΕΛΣΟΣ=ΦΩΤΙΟΣ=ΑΝΤΩΝΙΟΣ,και παει λεγοντας.
Περιμενω λοιπον ,και σταματω προς το παρον ,γιατι δεν εχω χρονο.
Ολα θα εξηγηθουν οταν πρεπει.

Edited by - Helios on 08/03/2003 19:15:11

HeliosΜέλος
08/03/2003, 18:52:49
Φιλε avatar,γεια σου.
Ποιοι ειναι αυτοι οι ολοι,πες κι εμενα να ξερω.
Και τι καταλαβαν?
Πες μου σε καθαρα ελληνικα,γιατι εγω αυτην την γλωσσα μιλαω και καταλαβαινω.
Και σε αυτην πιστευω.
Τα ιδια ισχυουν και για την φιλη ΑΤΜΑ,με τα ομορφα σκιτσα.
Ενταξει?
Τωρα για βαθη ψυχης και τα αλλα ψυχαναλυτικα που γραφονται,μαθηματα με τον Ασκητη.ΟΚ?