ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

EoN30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
HeliosΜέλος
08/03/2003, 19:02:23
ΕΟΝ,αγαπω αυτο που μπορεις να γινεις,αλλα δεν αγαπω αυτο που εισαι και δηλωνεις,οκ?
Κι εσυ Ασκητη λοιπον,αντε,να ηρεμησετε ολοι.
Και αν συνεχισεις ετσι,θα συνεχισω κι εγω.
Στο επομενο,θα σου πω και μια ιστορια,μπας και καταλαβεις,οκ?
Θα καταλαβεις αραγε ποιος φταιει γι αυτα που θα τραβηξουμε ολοι και οχι μονον οι φουκαραδες οι Ιρακινοι,και σε τι πιστευουν.
Στα Ιμια,οι δορυφοροι βρηκαν οτι υπαρχουν 500.000.000,το λιγωτερο βαρελια πετρελαιο.
Μηπως ειναι οι φταιχτες ταλαιπωροι Εθνικοι Αρχαιολατρες?
Μηπως Βουδδιστες,Ταοιστες η Ινδουιστες?
Ανηκουν μηπως σε καμμια παγανιστικη οργανωση?
Η μηπως φταιει ο serpentpan?
Παρολα αυτα ,δεν φταις εσυ,ουτε εγω,τα αιτια ειναι πολυ παλια και στα παρασκηνια.
Ο καθενας κανει οτι τον φωτισει.
Με υγεια.

08/03/2003, 19:26:28
XMMM...ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΠΟΥ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ...ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ..ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΔΩ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ..ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝ..ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.....
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟΙ..ΜΑ ΟΛΟΙ...ΕΓΩ Η ΨΥΧΟΥΛΑ..ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΟΟΟΣΟ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ?..ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ..ΠΑΙΔΙΑ...
ΚΑΙ...ΟΛΑ ΟΣΑ..ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΗΛΙΕ...ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΓΕ..ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ...

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

ΠΙΣΤΕΥΩ..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ..ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ.."ΕΒΡΑΙΙΚΟΤΕΤΟΙΑΣ"ΟΜΑΔΑΣ...ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ....

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 08/03/2003 19:37:19

HeliosΜέλος
08/03/2003, 20:01:25
ΑΤΜΑ,σου στελνω ενα φιλακι,οπου και νασαι.
Γιαυτα που γραφεις,θα σου γραψω στο μελλον.
Σου στελνω ακομη ενα φιλακι.Γεια.

thothΙδρυτικό Μέλος
08/03/2003, 20:23:36
Άντε πάλι....

Σε παρακαλώ ρε Helios σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μας. Τι περιμένεις δηλαδή με τις ερωτήσεις σου; Να σου απαντήσουμε, "ναι"; Ακόμα κι ένα μωρό μπορεί να καταλάβει ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι ρητορικές. Είτε είχες δίκιο είτε άδικο, τι θα σου απαντούσαμε δηλαδή; Φυσικά, "όχι". Οπότε κάνεις ερωτήσεις χωρίς πραγματικά να θέλεις να πάρεις απάντηση.

Πάντως μερικά συνομωσιολογικά σου σενάρια, είναι πραγματικά... απολαυστικά

Να σου ευχηθώ να πάνε καλά όλα στην δουλειά σου...

και... ευχαριστώ για τα φιλάκια....

Ξέχασα να σου πω.... την πάτησες....

...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η... ΑΤΜΑ

Υ.Γ. Συγνώμη, Ατμούλα μου, δεν κρατήθηκα

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/03/2003, 00:32:27
ΩΩΩΩΩ!!ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ....

(ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ.....ΧΜΜ ...ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ..ΝΑΙ!+ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ...)

ΠΥΘΙΑΤΜΑ......

thothΙδρυτικό Μέλος
09/03/2003, 18:30:32
Ωωωωωω, Άτμα, τώρα τι να πω; Θα απαντήσω ως ΑΤΜ-ΟΣ

ΑΠΛΑ... ΘΑ....

ΚΑΙ... ΜΕΤΑ... ΘΑ....

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/03/2003, 18:37:19
ωραιο γκρουπ οι ATMOS....ΑΝ ΑΚΟΥΣ ELECTRONICA...
κοιτα ...ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ!
ΧΜΜΜ...τωρα καλυτερα....

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΤΗΟΤΗΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/03/2003 18:40:46

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
16/03/2003, 14:11:09
Καλημέρα σε όλους

ΘΩΘ & ΑΤΜΑ είστε...απίστευτοί!

Να ‘στε καλά!

Ήλιε μου Ήλιε μου προς τα που φωτίζεις;
Ήλιε μου εσύ, από φωτίζεσαι;

Είσαι αυτόφωτός, ή ετερόφωτός;

Και με ποιο Φως;
Δανεικό μήπως, εκείνο το αρχαίο που το ζηλεύει όλη η πλάση, ή είσαι φάρος στο νου και στην καρδία παράγοντας φωταύγεια μέσα από το δικό σου το Πνεύμα;

Αγαπητέ φίλε που σου αρέσουν τόσο οι ρήσεις του Ευαγγελίου, να σου θυμίσω:
«Μην κρίνεται για να μην κριθείτε, γιατί με το μέτρο που κρίνεται με αυτό θα κριθείτε!»

Δεν σκοπεύω φυσικά να σε κρίνω, ο καθένας μας κρίνεται από τους λόγους και τα έργα του.

Απλά το επισημάνω, μήπως προβληματιστείς γιατί παράγεται σύγκρουσή με τις τοποθετήσεις και τα λεγόμενά σου.
Μην πιστέψεις πάντως πως κάνεις... «επανάσταση»!
Είναι πολύ βολικό για τον εγωισμό σου και, να θυμίσω, οι περισσότεροι σε αυτό το χώρο είμαστε σκεπτόμενοι.

Το καλό σε όλες αυτές τις συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις είναι ότι φανερώνονται περισσότερα από όσο θέλαμε να πούμε και φυσικά καταδεικνύουμε το ήθος και τις αρετές μας.
Ή τη σκληρότητα του νου και την οργή μέσα απ' την καρδία μας.
Βέβαια όλα αυτά καταγράφονται.
Ότι λέμε σε αυτό το χώρο, μένουν ως η προσωπική ιστορία του καθενός μας.
Όπως θα πρόσεξες δεν χρησιμοποιώ ψευδώνυμο. Ακριβώς για να μην κρύβομαι πίσω από κάποιο προσωπείο. Από την άλλη δεν με απασχολεί άμεσα εάν είχες άλλο ψευδώνυμο στο παρελθόν. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού σε αυτό το χώρο.
Απλά τα πράγματα.

Λες:
«κι έτσι δεν πέφτω στην παγίδα, παραμένοντας Έλληνας, και παίρνοντας ΑΛΗΘΕΙΑ, όπου βρω.»
1ο Και εγώ είμαι Έλληνας, μα παραμένω πρώτα Άνθρωπος. Και επιζητώ να είμαι Άνω-Θρώσκων.
2ο Αν παίρνεις Αγαπητέ συνονόματε την Αλήθεια από παντού, μάλλον δεν τριγυρίζεις και πολύ.
Ακόμα και από αυτά που φαίνονται μπροστά σου επιλέγεις για «Αλήθεια» αυτά που επιθυμείς!

Λες:
«Βέβαια ο φουκαράς ο serpentpan, κοίταζε βιβλιογραφίες, και προσπαθούσε να εξηγήσει, δεν κατάλαβε που έπεσε.
Ήξερε περισσότερα από σένα, ήταν πιο σεμνός, μετρημένος, και πιο σωστός, γι αυτό αποβλήθηκε από το ματς.»

Δεν μου αρέσει να μιλώ για κάποιον που δεν είναι παρών, αλλά όταν επιμένεις σε ένα θέμα, απορώντας μάλιστα, καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.

Στην πατρίδα μου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα λέει κρεμαστάρια"!

Μπήκα στο Εσωτέρικα το φθινόπωρο, δίχως να γνωρίζω κανέναν και έκπληκτος βρήκα ακραίες αναφορές στο Πρόσωπο του Ιησού Χριστού με έντονη οργή και υποτίμηση.
Προσπάθησα να καταλάβω στην αρχή και να επικοινωνήσω στην συνέχεια.
Στάθηκα σαν φίλος προς τον Dix και αποζήτησα ειλικρινή διάλογο.
Εμφανίστηκε λοιπόν η Εκάτη.
Η παρουσία της ήταν σαν μπουλντόζα!
«Εγώ να ‘μαι καλά, η ομάδα μου να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να παν να ...μπιπ!»

Εκπληκτικό για ένα Βήμα Διαλόγου!
Δημοκρατικότατο!

Στις παρατηρήσεις των Συντονιστών απαντούσε με υποτίμηση και χυδαιότητα!
Γνωρίζεις φίλε μου ποιες ποιότητες (όχι άτομα) υπερασπίζεσαι;
Και αν ναι, πιστεύεις πως είσαι ελεύθερος στις επιλογές σου;
Δεν σε κρίνω, ερωτήματα θέτω.

Αποζητάς την Αλήθεια;
Μα το να βλέπεις μόνο ότι θες, είναι ελευθερία;

Η Εκάτη δεν διώχθηκε, αποχώρησε και ζήτησε να διαγραφεί.
Μήπως για την «μεγάλη θυσία» της θα πρέπει και να την Αγιοποιήσουμε;
Ο Φίλος μας το «παλίοφιδο» πιάστηκε από ένα λογοπαίγνιο που χρησιμοποίησα για να αντανακλάσω την ποιότητα της Εκάτης και με κάλεσε σε διάλογο.

Θες μήπως να αναφέρω, όλα αυτά τα σημεία άρνησης διαλόγου, υποτίμησης, σκληρότητας και αδιαφορίας που κατέδειξε ο κατά τ’ άλλα «σεμνός» φίλος σου;
Δεν έχει νόημα, και πάλι θα τα δικαιολογήσεις, γιατί είσαι βέβαιος πως είναι «σωστός»!
Τα γραπτά όμως μένουν, και αποδεικνύουν «του Λόγου το Αληθές».

Αν πρόσεξες και εγώ ήμουν σε αυτούς που διαφώνησε για κάποιες ποιότητες που εκδήλωσε ο ΕΟΝ.
Εσύ προβληματίστηκες καθόλου για τους διάλογος που γίνανε;

Κανένας δεν έδιωξε τον serpentpan. Αποχώρησε με θόρυβο. Τίποτα άλλο.
Να τον Αγιοποιήσουμε και αυτόν;

Κάθε δράση φέρνει και την ανάλογη αντίδραση για να αποκαθιστάται η ισορροπία!
Όταν συγκεκριμένα άτομα, παπαγαλίζουν συγκεκριμένες απόψεις, με οργισμένο ύφος, δίχως ήθος και με έντονη υποτίμηση προς τους συνομιλητές τους, πιστεύεις πως όλοι είναι «υποχρεωμένοι» να κάνουν πέρα;
Αστείο και χαριτωμένο!
Και πες μου σε παρακαλώ αν δεν είναι αυτός «ακραίος φανατισμός», τι στον κόρακα είναι;

Ακόμα και εσύ «Ήλιε» έχεις απειλήσει έμμεσα (τον Κέλσο) με διάθεση καλυμμένου τραμπουκισμού!
Τη τακτική αυτή την χρησιμοποίησαν διάφοροι φίλοι που ασπάζονταν όμοιες ιδέες.
Συγνώμη για την ομαδοποίηση, δεν την αποζητώ, αλλά αρκετοί θέτουν το εαυτό τους σε ένα στρατόπεδο.
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καν μόρφωση και αποτελούν σκιώδης δορυφόρους (και όχι Ήλιους) του Μεγαλείου του Ελληνικού Πνεύματος!
Πολλοί καταδεικνύουν για Αρετή μόνο ένα οργισμένο και χοντροκομμένο εγώ.
Και απαιτούν σαν μικρά παιδία να τους αποδεχτούν οι άλλοι με το ζόρι!

Δεν ξέρω φίλε τι Ελλάδα οραματίζεσαι για το μέλλον.
Αν μοιάζει όμως με τις ποιότητες που κινήθηκαν στην πλειοψηφία, δείχνει θλιβερή και τρομακτική.

Ναι, δεν απόφυγα την κρίση.
Δεν πειράζει, έχω και εγώ το δικαίωμα, έτσι δεν είναι;

Αν μετά από τόσους μήνες το μόνο αρνητικό που έχεις να μου προσάψεις είναι σλόγκαν του τύπου:
«...κατηχήσεις του Φωτίου» , χαίρομαι γιατί με τιμάς με τους λόγους σου.
Ή την φτώχεια τους.
Ποτέ φίλε δεν απέφυγα τον διάλογο, ακόμη και όταν ήταν αδιέξοδο.
Αντίθετα, και είναι άξιο απορίας, οι περισσότεροι που διαφωνήσαμε, αποχώρησαν!
Εθελοντικά και ας παραπονιόνται κάποιοι.
Ο μόνος που στάθηκε με αξιοπρέπεια και τον τιμώ, είναι ο Βασίλης-Ντίξ.

Το να λέει φίλε κάποιος μισές αλήθειες, δεν διαφέρει και πολύ από το να λέει ψέματα.
Πες μου σε παρακαλώ πως και που έκανα «κατήχηση» ;
Μπορεί να μην σου αρέσουν αυτά που γράφω, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αυτούς τους μήνες την μόνη προπαγάνδα που έχω διακρίνει είναι ενάντια στον Χριστιανισμό και κάτι λίγο για την Ουραντία!

Έτσι είναι Φίλοι μου (και εσύ φίλε Παράδεισε).
Είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ η οργή κάποιων ενάντια σε Ιησού Χριστό!
Και μάλιστα όταν αυτή είναι άγονη και δίχως δημιουργικούς στόχους.

Αναφέρεις:
«Τα εγκλήματα και τις καταστροφές τα έκαναν συγκεκριμένοι, συγκεκριμένου θρησκεύματος, με αποτέλεσμα να προσκυνάμε εβραίους. Σ' αρέσει? Εκτός αν σ' αρέσει.»
Κανείς δεν δικαιολογεί τα όποια εγκλήματα.
Μόνο οι ανόητοι και οι φανατικοί
Αν μιλάμε βέβαια για τόσο παλιά, γιατί ξεχνάμε και τα εγκλήματα του Νέρωνα στην Ελλάδα;
Στο όνομα μάλιστα της ελευθερίας της;
Γιατί δεν αναφέρουμε (αγαπημένο μας σπορ) την ρουφιανιά Ελλήνων προς Έλληνες για να διωχθούν από τον Νέρωνα;
Συγκεκριμένοι και αυτοί, συγκεκριμένου θρησκεύματος δεν ήταν;
Ή μήπως Αμερικάνοι έκαψαν την Σχολή στον Κρότωνα, ή Κινέζοι έδωσαν κώνειο στο Σωκράτη;

Κατανοούμε ότι ο φανατισμός έγκειται στην μερικότητα και την μονομέρεια των απόψεών μας;
Όσο ποιο απόλυτες είναι, τόσο ποιο έντονος!

Και νισάφι πια με Εβραίους!
Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι πολέμιοι του Χριστιανισμού;
Οι πρώτες μεγάλες χριστιανικές κοινότητες δεν ήταν Ελληνικές και με Ελληνική Παιδεία;

Πως λοιπόν μπορεί κάποιος να είναι τόσο επιλεκτικός στην Ιστορία;

Είναι λυπηρό, για το μέλλον της Ελλάδας.

Ειλικρινά θλίβομαι.

Με Σεβασμό και Αγάπη.

Edited by - ΦΩΤΙΟΣ on 16/03/2003 14:13:25

WolffacedΜέλος
16/03/2003, 14:29:16
quote:

Είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ η οργή κάποιων ενάντια σε Ιησού Χριστό!

Ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις αυτο; Για άλλους μπορεί να είναι δικαιολογημένη.

HeliosΜέλος
17/03/2003, 17:31:59
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.
Περα βρεχει στα βουνα και τις ραχουλες.
Μ'αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.
Εσκασε μυτη και η Φωτουλα,που οσοι αντιπαρατεθηκαν μαζι της ,τους πολεμισε η ιερη δυναμη που την προστατευει,οπως δηλωνει παραπανω,και τους εκανε σκονη.
Παντως Φωτουλα,βρηκα το ιδανικο profile του εβραιοχριστιανου,που εψαχνα,κι ετσι μην κουραζεστε,σας τρωει ολους.
Ακουει στο ονομα ΣΙΑΜΑΚΗΣ ,και ειναι φιλολογος.Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
Αν αυτος δεν ειναι πληρωμενος πρακτορας απο την εκκλησια η την Συναγωγη,τοτε ποιος ειναι ?
Ψαχτε τον μετα μανιας,ειναι cult.
Επισης Φωτεινουλα,παλι προπαγανδα κανεις και λες αερα,as usual.
Τι να πει κανεις και για την Αντωνιτσα,που ανακαλυψε οτι ο Ζευς,ειχε και εξωγαμα,και μονον αυτο δεν ανακαλυψε,οτι η πιστη του ειναι εξωγαμο της Αρχαιοελληνικης θρησκειας με την τσατσα Σιων.
Ο Χριστος δεν εχει καμμια σχεση με ολα αυτα πονηρες και τρελλες αδελφες.
Και μιας και ο διαχειριστης δηλωσε δημοσια οτι δεν απαντα στις ερωτησεις μου,σαν απαντηση δηλωσε οτι εκτος απο πονηρες διπλες διευθυνσεις,ειναι και transexual...
Mμμ!το μερος αρχιζει να δειχνει τον αληθινο εβραιοχριστιανικο του χαρακτηρα,να γινεται reality ,και μενει μονο η Μικρουτσικη...να σκασει μυτη,και να μας δουμε σε καποιο trush channel.
Ε,ρε δοξες!