ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
04/02/2009, 10:39:24

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Iwaννηc καλός ήρθες στην παρέα μας.

Τι πιστεύεις ότι είναι η ψυχή;

Φίλε κενο

Και εδώ να τονίσουμε ότι η απώλεια του εγώ δεν σημαίνει απαραίτητα την μεταμόρφωσή μας σε άγιο (γνώμη μου , δέχομαι όμως και παρατηρήσεις )

Η παροδική απουσία του εγώ πράγματι δεν σε αγιοποιεί . Υπάρχει η περίπτωση μέσα από μια πρακτική για τον διαλογισμό ή μέσα από μια προσευχή κάποιος να φτάσει στην απουσία των εγώ και να βιώσει μια μυστικιστική εμπειρία αλλά με τα από λίγο δυστυχώς αυτή η θεϊκή έκσταση χάνετε και τα εγώ επιστρέφουν και πάλι.

Όμως η σταδιακή ας το πούμε εξάλειψη, μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι και βέβαια να αποκτάμε περισσότερη συνείδηση.
Ο τελικός στόχος είναι η διάλυση των εγώ. Και αυτό γίνετε μέσα από την παρατήρηση την κατανόηση και …..

Ο κόσμος των φαινόμενων είναι το τοναλ μιας και έχεις διαβάσει Καστανέτα.Το ναγουαλ είναι ο κόσμος του πνεύματος.
Ο Δον Χουαν κατάφερνε με ένα χτύπημα στην πλάτη του Καστανετα να κινεί το σημείο συναρμογής του και αυτό τον έβαζε στην δεύτερη προσοχή ή στην κατάσταση της αυξημένης επίγνωσης.

Εμείς δεν έχουμε τον Δον χουαν να μας δίνει κανένα χτυπηματάκι στην πλάτη μας και έτσι πρέπει από μόνοι μας να καταφέρνουμε να δίνουμε ένα σοκ στην συνείδηση μας έτσι ώστε να ερχόμαστε σε μια κατάσταση αυξημένη προσοχής ή στην κατάσταση τις αυτόενθύμησης.

Και λέει συγκεκριμένα στο βιβλίο η εσωτερική φλόγα σελ 79 έκδοσης στοα

«ότι η συγκέντρωση που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι βλέπει ένα όνειρο είναι ο προμποπος της δεύτερης προσοχής. Αυτή η συγκέντρωση αποτελεί μια μορφή συνείδηση που δεν είναι της ιδίας κατηγορίας με την συνείδηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τον καθημερινό κόσμο.»

Αν θυμάσαι έχω αναφερθεί ποιες είναι η 4 κατάστασης συνείδησης.
Αν τα διαβάσεις θα καταλάβεις.

Αν μέσα στην ημέρα δεν μπορούμε να αποκτούμε αυτήν την ιδιαίτερη συνειδησιακή κατάσταση που λέγετε αυτόσυνείδηση ή αυτόενθύμηση τότε στο φυσικό όσο και στο αστρικό επίπεδο παρόλο που μπορούμε να κάνουμε μια αστρική έξοδο η συνείδηση μας συνεχίζει να κοιμάται!!

Αυτά για τώρα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

04/02/2009, 11:28:31
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε helios2012

Πρέπει να διαβάσεις από την σελίδα 26 αυτά που έχω πει δεν μπορώ να τα ξαναγραφώ και δεν ξέρω πώς να τα πάρω και να τα κάνω έτσι ώστε με ένα κλικ να τα βλέπεις. Επίσης έχω γράψει πολλά στο «ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη» Όλες σου η ερωτήσεις βρίσκονται μέσα σε αυτά δυο θέματα. ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη

Επίσης έχω περιγράψει ότι το αστρικό αλλά και το νοητικό επίπεδο βρίσκονται και τα δυο στην 5η διάσταση. Όπως κανείς μια αστρική προβολή μπορείς να κανείς και μια νοητική προβολή. Αυτό από την εμπειρία που έχω και στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει να κατανοώ τα γεγονότα έχω δει ότι:

Μπορώ να κάνω ένα συνειδητό ονείρεμα το οποίο έχει σχέση με το νοητικό σώμα και πολλές φορές, ένας άνθρωπος που δεν έχει αφυπνίσει την συνείδηση του, δεν βγαίνει στον αντικειμενικό νοητικό επίπεδο αλλά σε ένα θαυμαστό νοητικό κουκούλι που όλα μπορούν να αναπαράγουν με απίστευτη ακρίβεια!! Ο κόσμος των νοητικών αντιπροσωπειών!!

Σε αυτό το επίπεδο μπορεί να δει κάποιος αν το θέλει με σάρκα και οστά τα εγώ του!!

Όταν κάποιος βγαίνει συνειδητά από τι φυσικό του σώμα μπορεί να νιώσει τους κραδασμούς και την ακινησία του φυσικού σώματος. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μονό εγώ. Άλλο το συνειδητό ονείρεμα και άλλο η αστρική προβολή.

Όταν εισέρχεσαι σε ένα φωτεινό όνειρο δεν περνά από κανέναν κραδασμό.

Τυχαίνει κάποιος να αντιληφθεί κατά την διάρκεια του ονείρου ότι ονειρεύεται και μέσα από αυτό να κάνει αστρική έξοδο περνώντας από την εμπειρία της απόσπασης του αστρικού από το φυσικό. Φυσικά το όνειρο διαλύετε και μια καινούρια εμπειρία ξεκινά.

Επίσης υπάρχει η περίπτωση να βρίσκεσαι σε αστρική προβολή και να κανείς μια δεύτερη έξοδο με το νοητικό σώμα. Τώρα έχεις δυο σώματα αφήσει ένα το φυσικό και ένα το αστρικό και μπορείς να συνεχίσεις!!!!

Και επίσης υπάρχει το πέρασμα του φυσικού σώματος στην 4η διάσταση!!

Κάθε βράδι όλοι οι άνθρωποι βγαίνουν στη 5η διάσταση.

quote:
Και γιατί όσοι το κάνουν τυχαία αισθάνονται βίαιη απόσπαση και κραδασμούς?
Και μη μου πείς πως όταν κάνεις Α.Π. τραντάζεσαι γιατί θ'αρχίσω ν'αμφιβάλλω για την ακρίβεια των λεγομένων σου...
Ή θ'αρχίσω να σε θεωρώ "δόλωμα"...

Όπως ανέφερα και παραπάνω άλλο να μπεις σε ένα συνειδητό ονείρεμα και άλλο να κανείς συνειδητή έξω-σωματωση με πλήρη γνώση αλλά και με θέαση του πως το αστρικό βγαίνει από το φυσικό.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να περιγράψουν αυτούς τους κραδασμού ή τις συχνότητες ή δεν ξέρω και εγώ τι , και λένε τραντάζομε. Αν κάποιος παρακολουθεί κάποιων που βγαίνει στο αστρικό δεν πρόκειται να δει κανέναν να τραντάζετε.

Άλλοι παλι κατά λάθος περνούν από την διαδικασία των κραδασμών και επειδή δεν ξέρουν τι είναι, παθαίνουν μόρα ή έλκουν αρνητικές οντότητες οι οποίες προσπαθούν να κάνουν κατάληψη σε κάποιο από τα κέντρα . Εκεί που βρίσκονται τα τσακρα.

Για αυτό κάποιοι νιώθουν ότι κάποιος έκατσε επάνω στο στήθος τους και τους πλάκωσε άλλοι ότι πνίγονται και πολλά αλλά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δει και τι τους επιτέθηκε. Και παρά πολλές περιπτώσεις που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα.

Όσο το γιατί δεν δίνω και δέν πρόκειται να δώσω μια τεχνική, είναι ότι δεν θέλω να στείλω κάποιων με δεμένα μάτια να διασχίσει την εθνική οδό.

Προτιμώ να βρει ένα τρόπο να βλέπει πρώτα έτσι ώστε να μπορεί να περάσει μονός του τον δρόμο με ασφάλεια.

Αυτά για τώρα περιμένω νέα σας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 04/02/2009 11:34:11

04/02/2009, 15:29:56
Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ τι εννοείς όταν λες -φωτεινό- όνειρο?

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

04/02/2009, 16:11:57
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το φωτεινό όνειρο ή το διαυγές ονείρεμα είναι διαφορετικές ονομασίες για το συνειδητό ονείρεμα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

gexragΝέο Μέλος
04/02/2009, 21:19:35
Πληροφορώ ότι κάθε θεώρηση ότι μπορεί να βγει η ψυχή από το σώμα και να επιστρέψει σε αυτό είναι στα όρια του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Η ψυχή και το σώμα είναι ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΑ και ο διαχωρισμός τους μπορεί να επέλθει ΜΟΝΟ με τον θάνατο. Αν υπάρχει επιστροφή τότε έχουμε την περίπτωση θαύματος που είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ κατά πως αναστήθηκαν μερικοί λίγο πριν ταφούν όπως κάποιος Μαριος Φ. ο οποίος βγήκε ζωντανός από νεκροτομείο στο οποίο υπήρχει Ιατρική γνωμάτευση ότι ήταν νεκρός.

Οι αστρικές προβολές και τα συναφή είναι ΑΠΑΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ και η επίτευξη της εξόδου της ψυχής είναι μια πλάνη που μπορεί να επιτευχθεί υπό την παρουσία ενός ατόμου το οποίο έχει κάποια γνώση αρλαγής του νου.

με την μέθοδο αυτή μπορούν μερικοί να υφαρπάζουν τον νου και μετά από αυτούπνωση να τους παρεσέρνουν στα μονοπάτια της απάτης που ονομάζεται προυγούμενες ζωές και μετενσάρκωση. Έτσι πείθουν με την χρήση δυνάμεων που υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων και οι οποίες μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και σε λίγους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ και έμπιστους των μυημένων μελών μερικών μόνο από τις Βουδιστικές αιρέσεις αλλά και σε άλλες ανατολικές διδασκαλίες οι οποίες είναι αίτιες πολλών ΧΑΜΩΝ ανθρώπων οι οποίοι οδηγήθηκαν σε τρελάδικά από τον εξωγενή έλεγχο του νου.

Παρακαλώ τους τυχαίους θαμώνες να το κεφτούν πριν επισκεφτούν κάποιον από αυτους που τους καλούν σε αστρικές προβολές και τους λένε τα λογιόν λογιόν παραμύθια.

04/02/2009, 22:12:00
Καλά αυτά που λες, αλλα νομίζω έπρεπε να το ψάξεις λίγο περισσότερο.
Η Α.Π. δεν αποτελεί διαχωρισμός σώματος-ψυχής.Αυτά τα δύο συνεχίζουν να είναι ενωμένα(με μια ασημένια "αιθερική κλοστή απο όσο ξέρω), άλλωστε είναι δυνατό κάποιος ενω βγαίνει απ το σώμα του να διατηρεί κάποιες απ τις αισθήσεις του φυσικού του σώματος.Μια ακόμη απόδειξη οτι αυτά τα δυό δε χωρίζονται.

Η Α.Π. είναι κάτι που κάνει ο καθένας μόνος του(εκτός απο εξαιρέσεις) στο σπίτι του ή όπου κοιμάται τεσπα.Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιο δασκαλό ή καθοδηγητή μαζί του, αρκεί να ξέρει κάποια τεχνική για να πετύχει μία Α.Π.(υπάρχει ποικιλία τεχνικών).

Όσον αφορά τώρα την Α.Π. ως "αποδειξη" ύπαρξης προηγούμενων ζωών δεν το γνωρίζω.
Αν η Α.Π. έδινε κάποια τέτοια απόδειξη θα περίμενα να μου την έχει αναφέρει ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ να το αναφέρει σε προηγούμενη συζήτηση που είχαμε πάνω σε αυτό το ζήτημα.
Προσωπικά-ως χριστιανος- δυσκολεύομαι να χωνέψω οτι υπάρχει "μαζική" μεταμψύχωση. Ως ενα κατ εξαίρεση(μεμονωμενο)φαινόμενο(όπως στη περίπτωση του Ιωάννη του βαπτιστή-Προφήτη Ηλία) την αποδέχομαι όπως είναι ευνόητο.

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves

05/02/2009, 01:46:17
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε gexrag καλώς ηρθες στην συζήτηση μας.

Καταλαβαίνω την νοοτροπία σου και την χριστιανική σου κατάρτιση.

Ο θεός είναι το απόλυτο όλο. Δεν υπάρχει τίποτα στο άπειρο χώρο που αυτός να μην είναι. Είναι πάντα παρών στους αιώνες των αιώνων. Ως προς αυτόν δεν υπάρχει διάκριση επειδή δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τον ίδιο. Είναι ύπαρξη. Μέσα και έξω από αυτόν δεν υπάρχει, αλλά έχει εν δύναμη όλα όσα μπορούν να γίνουν όσα γίνονται και όσα δεν γίνανε.

Ο θεός είναι αυτάρκης δεν έχει ανάγκη από τίποτα επειδή είναι όλα. Ακριβώς για αυτό μπορεί να είναι δημιουργός όλων χωρίς η δημιουργία να απέχει από το θεό.

Αν έχουμε ένα μουσικό φθόγγο ντο υψηλό και αυτό το ντο άρχισε να ελαττώνετε σιγά σιγά σ ένα ντο χαμηλότερο χωρίς να χάνετε ο αρχικός φθόγγος τότε θα είχαμε κάτι που έχει ξεκινήσει από το απόλυτο ντο και έχει δημιουργηθεί ένα δεύτερο ντο το οποίο είναι ενωμένο όπως ο ήλιος με την ακτίνα του. Και μετά ένα τρίτο ντο και ένα τέταρτο και η ελάττωση αυτή φτάνει μέχρι το παχυλό κόσμο των 3ων διαστάσεων.

Η ακτίνα ταξιδεύει αλλά ποτέ δεν έχει αποχωριστή την πηγή της.

Σε ένα κύκλο περνάνε άπειρα σημεία έτσι το κάθε τι που έχει εκδηλωθεί είναι σαν μια διαφορετική ακτίνα που ξεκινάει από ένα από τα άπειρα σημεία του κύκλου.

Κάθε ψυχή μπορούμε να πούμε πως είναι ένας θεϊκός σπινθήρας ή μια θεϊκή ακτίνα που ταξιδεύει μέσα στις διαφορετικές υπάρξεις των κόσμων που στην πραγματικότητα από την πλευρά του απόλυτου τίποτα δεν ταξιδεύει επειδή καμιά απόσταση δεν υπάρχει για να καλυφθεί από την απανταχού παρουσία αυτού που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον θεό. Ο νους δεν μπορεί να τον φτάσει επειδή ο νους διαρκώς διαιρεί, συγκρίνει και συλλαμβάνει ιδέες.

Και ο θεός δεν είναι καμιά ιδέα .

Παρόλα αυτά υπάρχουν επίπεδα κόσμων. Στο χαμηλότερο ντο της ακτίνας της δημιουργίας έχουμε της 3 διάστασης σε ένα υψηλότερο ντο 4 διαστάσεις σε ένα πιο υψηλό ντο 5 διάστασης και σιγά σιγά επιστρέφουμε στην πηγή από την οποία ποτέ δεν αποχωριστήκαμε.

Στο χριστιανισμό υπάρχουν οι 7 ουρανοί και σε κάθε ουρανό κάποια τάξη.
Υπάρχουν τα Χερουβίμ τα Σεραφείμ οι θρόνοι οι Άγγελοι οι Αρχάγγελοι, όλα σε μια συγκεκριμένη σειρά και τάξη κόσμων.

Ο άνθρωπος είναι ένα πολυδιάστατο ον που οι φυσικές μας αισθήσεις μας επιτρέπουν να βλέπουμε μονό σαν φυσικό σώμα. Αλλά ο άνθρωπος σαν ακτίνα του απόλυτου ανήκει σε όλη την νομοτέλεια και κόσμους του θεού.

Τώρα πια έχουμε φωτογράφηση την αύρα με την μέθοδο Κιρλιαν.
Η αύρα ανήκει στην 4 διάσταση.

Το σώμα μας έχει ένα φυσικό αλλά και ένα ενεργειακό περίβλημα που έχει φωτογραφηθεί. Αν προχωρήσουμε περισσότερο το σώμα μας αποτελείτε από πρωτόνια, νετρόνια, κουορτζ,και αυτά παλι από κάτι άλλο. Τότε που σταματά να υπάρχει το σώμα μας; Ή η ενεργεία μας;

Αν μπορούμε να χειριστούμε το φυσικό μας σώμα τότε μπορούμε με κάποιο τρόπο να χειριστούμε και ένα πιο ενεργειακό σώμα που υπακούει σε λιγότερους νόμους από αυτούς της 3ης διάστασης.

Δεν είναι ότι αποχωρίζετε η ψυχή απλώς, η συνείδηση μεταφέρετε αν μου επιτρέπετε να το πω έτσι σε ένα άλλο υπαρξιακό σώμα πιο ενεργειακό.
Αυτό είναι μια αστρική προβολή σε γενικές γραμμές.

Αν αυτό το πάρουμε επαγωγικά προς τα επάνω ή προς τα πίσω σε σχέση με την ακτίνα της δημιουργίας τότε η συνείδηση ελευθερώνετε από όλους τους νόμους και μπαίνει κάτω από την θέληση του απόλυτου. Το υποκείμενο και το αντικείμενο δεν υπάρχουν.

Η σταγόνα που έχει την ιδία σύσταση με τον ωκεανό πέφτει μέσα στον ωκεανό και το διαφορετικό δεν υπάρχει πια. Τα κύματα φαίνονται να είναι διαφορετικά αλλά πάντοτε είναι ο ίδιος ωκεανός.

Δεν θέλω να πω περσότερα γιατί θα γίνω κουραστικός.

Η μετενσάρκωση και η μετεμψύχωση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Φίλε gexrag δεν ξέρω πως σου ακούγονται όλα αυτά. Αυτό που πραγματικά έχω να σου πω είναι ότι σέβομαι την πιστή του κάθε ανθρώπου και ότι ο θεός είναι ένα μυστήριο που ποτέ δεν αποκαλύπτετε. Αν εμείς προσπαθούμε με τον νου να φτάσουμε τον θεό τότε κοιμόμαστε βαθιά.

Μόνο ο άνθρωπος που μένει γυμνός από όλα δηλ. την προσωπικότητα τα εγώ τα ελαττώματα τα λάθη το δικό μου το εμένα, μπορεί να μετέχει στο θειο φως και αυτό με μυσταγωγικό τρόπο.

Αλλά για να μείνει γυμνός πρέπει να μπορεί να δει τη να βγάλει.

Άποψη μου μπορεί και να κάνω λάθος. Θα δούμε.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

05/02/2009, 07:52:53
quote:
Η μετενσάρκωση και η μετεμψύχωση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Κατα την μετανσάρκωση μπορεις να γεννηθείς και.. σκύλος στην επόμενη ζωή σου. Κατα τη μεταμψύχωση ο ανθρωπος μεταμψυχώνεται ΜΟΝΟ σε άλλο ανθρώπινο σώμα.

05/02/2009, 09:11:11
quote:
Κατα την μετανσάρκωση μπορεις να γεννηθείς και.. σκύλος στην επόμενη ζωή σου. Κατα τη μεταμψύχωση ο ανθρωπος μεταμψυχώνεται ΜΟΝΟ σε άλλο ανθρώπινο σώμα.

Μάλλον τα είπες αντίθετα, αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde.

In anticipation of my resurrection...

05/02/2009, 10:42:09
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Dying_Incubus χρειαζομαι βοήθεια.

Πως μπορώ να βάλω σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

05/02/2009, 14:44:25
όντως μάλλον ανάποδα τα είπα.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Κοίτα εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=24&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7042#323006

Φόρτωσε μια εικόνα στο image sack ( http://my.imageshack.us/registration/index.php )
και βάλε το embed λινκ αναμεσα στα [img/img]

05/02/2009, 21:18:00
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το απόλυτο ή ο θεός εκδηλώνετε ως προς των εαυτό του με την αδιαίρετη τριαδικότητα του λόγου. 1Χ1Χ1=1

Αυτή η τριαδικότητα φαίνεται στην παρούσα εκδήλωση δηλ έτσι όπως εμείς δια μέσων των αισθήσεων την αντιλαμβανόμαστε, με τρεις ιδιότητες.

Π.χ στην φλόγα ενός κεριού σαν ΚΙΝΗΣΗ(ή ηχος), ΦΩΣ ,ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ . Αδιάσπαστα και αδιαίρετα. Αυτά τα τρία τα βρίσκουμε παντού είτε στον μικρόκοσμο π.χ στο φωτόνιο, το νετρόνιο κ.α. που είναι ενεργεία (κίνηση συχνότητα ή κύμα), φως και θερμότητα.

Είτε στο μακρόκοσμο. Παντού μέσα στο συμπάν έχουμε αυτές τις ιδιότητες του Πατέρα, του ΥΙΟΥ και του Αγίου Πνεύματος.

Κάτω από αυτό τον συλλογισμό και σε μια διαφορετική οχτάβα της θεϊκής ακτίνας που ξεκινά από το Απόλυτο, εμείς σαν πολυδιάστατο ον και σαν μια από τις άπειρες εκπορεύσεις του Απολύτου είμαστε μια θεϊκή ακτίνα.

Έτσι ο Θεός είναι ας πούμε ο απόλυτος ήλιος και η ακτίνα που εκπορεύεται από το Απόλυτο μπορούμε να την ονομάσουμε το ιδιαίτερο Είναι μας. Το φως αυτής της ακτίνας η ψυχή μας και η θερμότητα της ακτίνας η μορφοποιός δύναμη που δίνει την απειρότητα των μορφών
και την ζωτικότητα.

Όταν η συνείδηση δεν μπορεί να έχει επίγνωση της ψυχής και δεν μπορεί να συχωνευτή με το Είναι μας ,τότε μένει προσκολλημένη στον κόσμο της απατηλότητας και των μορφών. Ο νους είναι αυτός που συλλαμβάνει και διαμορφώνει εντυπώσεις. Αλλά την συνείδηση την ψυχή και το Είναι δεν μπορεί ο νους να τα συλλάβει.

Αυτή την κοιμισμένη ας το πούμε συνείδηση την εκμεταλλεύονται τα εγώ. Της κλέβουν το φως και παραμένει ταυτισμένη με τις εσφαλμένες εντυπώσεις που λαμβάνει από τον νου.

Μέσα από αυτή την ταύτιση είναι που φτιάχνουμε κάρμα
και επαναλαμβάνουμε τα ιδία λάθη.

Ο γνωστικοί λένε πως αυτό που επιστρέφει και μετενσαρκώνετε είναι συνείδηση ή η Ουσία και τα εγώ που επαναλαμβάνουν τα ιδία και τα ιδία. Η Ουσία δεν είναι σε θέση να επιλέξει τίποτα από την καινούρια της ενσάρκωση.

Ενώ μια ουσία που έχει αφυπνιστεί, έχει ξεφύγει από την φυλακή των εγώ έως ένα βαθμό και έχει την εμπειρία της αποκρυστάλλωσης της Ψυχής ,αυτή η ψυχή με γνώση μετεμψυχώνετε και μπορεί να επιλέξει και να θυμάται αν χρειαστεί όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις αλλά και μετεμψυχώσεις της.

Όλο αυτό το ξύπνημα έχει τελικό προορισμό την επιστροφή στην πηγή. Αυτοί που κατάφεραν και έφτασαν λένε ότι ποτέ δεν έφυγαν αλλά ανέκαθεν ήταν εδώ.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να δούμε τα μυστήρια της ζωής και του Σύμπαντος. Ο ένας είναι δια μέσω του διανοητικού συλλογισμού και ο άλλος δια μέσω της ψυχολογικής εμπειρίας.

Από αυτά που είπα τα περισσότερα είναι δια μέσω του διανοητικού συλλογισμού.

Αυτά για τώρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

cody30Μέλος
06/02/2009, 01:50:59
Kalimera sas,loipon epidi edo kai merika xronia to psaxno apo polles meries , kateliksa sto sumperasma oti i astrikii proboli exei na kanei apoklistika me ton ipno rem kai einai apolitos mia fisiki kai fisiologiki diadikasia tou anthropou kai den exei na kanei me tipote to theiko , to theosofiko , to skotadistiko i oti allo sas,mas exoune pei.
Protino na diabasete polles piges apo diafores bibliografies den tis exo mazi mou tora , ti einai akribos o ypnos REM kai na ksekolisete me toys theosofismous kai tous skotadismous kai tis disidemonies!
Mas exete priksei oloi eseis pou dimiourgite omades kai kolame emeis kai nomizoume oti kati kanoume.
Mas petate onomata opos samael , belzeboub , blabansky , ihsous i oti allo kai psaronoyme.
Oti uparxei nai den to aporipto uparxei ALLA einai mia APOLITOS FISIKI DIADIKASIA kai eseis tin exete theopoiisei.
Pisteuo oti iste tsarlatanoi , exete kati allo sto mialo sas.
Thelete na dimiourgite omades , group gia allous logous poios kserei.
Den dexomai na me ekmetaleuete kaneis.
EAN katafero kai anaklipso to logo pou sumbenei oti sumbenei athoriba kai krifa piso apo portes kai grafeia tha ta po ola sta isa!
Ean eimai lathos PISTE ME.
Alla exo milisei me polous epistimones gia to thema (mesa apo to internet )kai mou apantisane oti iste tsarlatanoi kai skotadistes.
OTI UPARXEI (REM IPNOS - SUNIDITO ONEIRO) EINAI MIA FISIKI DIADIKASIA KAI DEN EXEI NA KANEI ME KAMIA FILOSOFIA H OTI ALLO.
EPITELOUS ETSI DEN GINETE KALITEROS O KOSMOS.
ME TOUS SKOTADISMOUS.
Kai ena kano lathos ,isos kai na kano,tote pite mou eseis ti fobaste kai den milate kathara ston kosmo kai den emfanizeste eseis pou kinite auto to kikloma (tha mporousa na to po)tis astrikis probolis san kati theosofiko i oti allo mprosta mas kai na mas pite me pathos kai xoris fobo oti auto kai auto sumbenei kosme.
Ti einai auta ta omades kai siga min mas akousoun kai min kanete parees me alous ektos tou kuklou mas kai na sunanastrefeste mono me atoma ton omadon tis astrikis probolis klp klp klp.
Akoute kati mia kai kali.
Ta leo ola ayta dioti pisteuo oti peftei megali ekmetaleusi kai apo esas kai apo tis thriskies genikotera.
Ean kano lathos tote esu , eseis faneite sto dromo , stin gonia stin platia kai miliste mas , pite mas tin alithia sas pou pisteuete kai min to pezete ligoi kai omades "mistikes"
Ean pantos telika ola auta apodixtoun oti einai blakies tha pesi geri fapa.
Den leo oti den uparxi siniditos ipnos.Auto pou leo einai oti ola auta einai apolitos fisiki diadikasia kai den exei na kanei me theous kai demones.
Auto leo.THA elega kai alla ala min sas kourazo.
Loipon blepoume.........

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

06/02/2009, 09:07:43
Αγαπητέ cody30, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, όπως πολύ σωστά είπε ο Dr Jekyll Mr Hyde μπορείς να δεις αυτό το μήνυμα μου ώστε να κατανοήσεις την απαιτούμενη διαδικασία για να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία σε ένα θέμα.

Σε εκείνο το θέμα επίσης μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές ή και να θέσεις εκ νέου κάποιες απορίες σου εάν δεν τα καταφέρεις.

In anticipation of my resurrection...

06/02/2009, 09:54:00
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε cody30 καλώς ήρθες στην συζήτηση μας, και ελπίζω να μην φύγεις σαν τον gexrag . Κανείς ωραία αντίθεση.

Η πράξη σου μου θυμίζει τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα.
Μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα από όσα έχουμε πει τουλάχιστον στις τελευταίες 5 με 6 σελίδες.

Τα άτομα που μπαίνουν σε αυτά τα φόρουμ έχουν πνευματικές ανησυχίες κάποια αλλά είναι απλά περίεργα και κάποια αλλά προσπαθούν να σώσουν όλους τους άλλους που δεν ανήκουν στο δικό τους μαντρί.

Και μην νομίζεις ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα δεν είναι ένα μαντρί!!

Ακόμα και αν δεν ανήκουμε σε ένα συλλογικό μαντρί, σε μια ομάδα σε μια αίρεση σε μια θρησκεία σε ένα δόγμα σε μια επιστημονική κοινότητα σίγουρα ανήκουμε σε ένα ιδιωτικό μαντρί.

Και σε ρωτώ .Τι το κακό και τσαρλατανικο βρίσκεις σε έναν άνθρωπο που θέλει να δει τα λάθη του, τις αδυναμίες του, τα ελαττώματα του, που κοιτά παντού γύρω του και βλέπει το θαύμα της ζωής την απειροτητα της ύπαρξης!

Δεν έχει σημασία αν είμαστε επιστήμονες οι όχι. Αν είμαστε θρησκευόμενοι ή όχι. Η ύπαρξη είναι ταυτόχρονα πάντα εδώ και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Αυτή η ύπαρξη είναι η Θετικότητα. Κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί. Για έναν άθεο μπορούμε να αλλάξουμε την λέξη Θεός με την λέξη ενέργεια.

Δεν έχει σημασία το όνομα. Η ύπαρξη, ότι όνομα και να της δώσουμε δεν αλλάζει από αυτό που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ!!

Καταλαβαίνω το ότι οποίος έχει καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Σίγουρα υπάρχουν άτομα μέσα σε αυτούς τους πνευματικούς ή εσωτερικούς χώρους που κερδίζουν χρήματα και εκμεταλλεύονται ανθρώπους στο όνομα της αλήθειας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σωστά άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στο να ανοίξει κάποιος τα μάτια της συνείδηση του, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να βρει αποδείξεις δια μέσω της εμπειρίας.

Αν εγώ έχω αποδείξεις δια μέσω της εμπειρίας για το τι είναι η αστρική προβολή, τι να μου πει όλοι οι επιστημονική κοινότητα ή οποιοσδήποτε άλλος που δεν έχει εμπειρία για τις εμπειρίες της συνείδησης.

Είναι σαν να έχω πάει πίσω από το βουνό και έχω δει μετά μάτια μου και έχω ακουμπήσει με τα χέρια μου όλα αυτά που υπάρχουν εκεί.

Μετά επιστρέφω και λέω τι είδα. Τότε μαζεύονται κάθε λογής άνθρωποι που με φανατισμό, έπαρση, ζήλια, ειδήμων, λόγιοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ,να απορρίπτουν και καταδικάζουν χωρίς ποτέ να έχουν πάει οι ίδιοι πίσω από το βουνό.

Γράφουν βιβλία και συμβουλεύουν τους άλλους «πρόσεχε αυτουνού το μάτι γυαλίζει)

Τώρα αυτό το πλήθος έχει γίνει επικίνδυνο γιατί τα χειρότερα πράγματα γίνονται μέσα από το πλήθος, εκεί χάνεις την ατομικότητα σου δεν έχεις την ευθύνη εσύ, αλλά το πλήθος!!

Ο κακομοίρης ο άνθρωπος που πήγε πίσω από το βουνό, τώρα κινδυνεύει να τον λιντσάρουν κάτω από την οχλαγωγία του πλήθους.

Ο επόμενος που πήγε πίσω από το βουνό, βλέποντας τι έπαθε ο πρώτος όταν γύρισε δεν μίλησε σε κανέναν αλλά μονό σε αυτούς που έκρινε ότι μπορούν να τον καταλάβουν και ότι ίσως έχουν την διάθεση να μπουν στο κόπο να πάνε ο ίδιοι πίσω από το βουνό για να δουν με τα ματιά τους αυτά που υπάρχουν εκεί.

Να ένας λόγος φίλε cody30 που βλέπεις να υπάρχει μια μυστικότητα μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά τα θέματα.

Για να συνεχίσουμε ,απάντησε μου σε αυτά για να δω ότι δεν πέταξες μια βόμβα και έφυγες.

Και αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

-Κενό-Μέλος
07/02/2009, 17:35:40
Αγαπητέ Υπηρέτη τελευταία ανέφερες αρκετά παραδείγματα όπως τον άνθρωπό που διασχίζει την εθνική οδό και το βουνό. Είπες ακόμα ότι αν θέλει κάποιος να περάσει την εθνική πρέπει πρωτα να μάθει να βλέπει ... Δεν σε βγάζω άδικο που είσαι επιφυλακτικός , έχεις τους λόγους σου αλλά τι πρέπει να κάνει πια αυτός ο κακομοίρης ο ανθρωπος για να πάει πίσω από το βουνό ?(Αν και εφόσον εντέλει υπάρχει) Φαντάζομαι ότι με την όραση συμβολίζεις την συνειδησιακή κατάσταση του ατόμου . Όμως πότε θα καταλάβει κανείς ότι έμαθε επιτέλους να βλέπει ? Καταλαβαίνω ότι είμαι πολύ οργανωτικός (σημάδι εγώ χμμμ) αλλά δώσε και κανένα παράδειγμα για να γίνεις πιο σαφής !

Όσο για τα μηνύματα ταμπέλες που φωνάζουν <<κλείστε το φόρουμ , κλείστε το φόρουμ >> επιτρέψτε μου να τα θεωρήσω αρκετά ύποπτα ....
Στο κάτω κάτω μια συζήτηση είναι δεν χάνει κανείς τίποτα .....

08/02/2009, 21:55:09

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε κενό

Στην σελίδα 32 σου έδωσα αυτήν την τεχνική για την αφύπνιση της συνείδησης.

quote:
Το τι θα κανείς θα στο πει η συνείδηση σου ,αλλά για να μπορείς να έχεις μια εμπειρία του τι σημαίνει να δρας με την συνείδηση πρέπει την επόμενη φορά που θα σου εκδηλωθεί π.χ ο θυμός που είναι ένα έντονο και συχνό εγώ ,να φέρεις την προσοχή σου στην καρδιά .(πρέπει να το θυμηθείς όταν σου συμβεί.)

Αφουγκράσου τον εαυτό σου χωρίς να χάνεις την προσοχή σου. Αισθάνσου αυτό που είσαι στο τώρα χωρίς να δώσεις κάποια απάντηση για το τι είσαι.

Διατηρώντας αυτή την αίσθηση που δημιουργείτε από την αφουγκραση, παρατήρησε τι σου συμβαίνει σαν να κοιτάς κάποιον άλλο. Κρατώντας την προσοχή σου σε όλα αυτά πρέπει να την διαίρεσης ξανά και να μπορείς να παρατηρείς τον άλλο με τον οποίο θύμωσες χωρίς να χάνεις την παρατήρηση και την αίσθηση από τον εαυτό σου.

Αυτό είναι το κλειδί (κάπως παραλλαγμένο αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα) για να δημιουργηθεί η δυνατότητα να αφυπνιστεί η συνείδηση.

Το πρόβλημα είναι ότι η συνειδησιακή προσοχή προσκολλάτε και γοητεύετε από αυτά που λαμβάνει ως εσφαλμένες εντυπώσεις.Εμείς αρχίζουμε να βλέπουμε όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε το πώς ταυτιζόμαστε και προσκολλιόμαστε με τα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας αλλά και μέσα μας ως σκέψεις!!

Πρέπει να ζήσουμε την εμπειρία ότι τα εγώ και η συνείδηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Αν ονειρεύεσαι και ας πούμε ότι αυτό το οποίο βλέπεις είναι φτιαγμένο από την δική σου νοητική ουσία τότε όλα μέσα στο όνειρο είσαι εσύ!!
Αλλά εσύ έχεις ταυτιστεί με μια μορφή, που θεωρείς ότι είσαι αυτή η μορφή και όλα τα αλλά μέσα στο όνειρο σου δεν είσαι εσύ παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι φτιαγμένο από την δική σου νοητική ουσία. Αρα όλα είσαι εσύ!!

Αν μέσα στο όνειρο σου χαθούν όλες οι μορφές τότε θα παραμείνει η καθαρή ουσία από οπού όλα ξεπροβάλλονται!!

Από αυτόν τον συλογυσμο μπορώ να πω πως:

Η ταύτιση σε κάνει ξέχωρο. Η απόλυτη απόταύτιση, ενιαίο στην άπειρη απανταχού αιωνιότητα!! Η σταγόνα πέφτει μέσα στον ωκεανό και δεν υπάρχει εσύ ή εγώ.

Φίλε κενό θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ αν θα ανεβάσω κάτι σε σχέση με την αφύπνιση της συνείδηση.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

cody30Μέλος
12/02/2009, 20:09:16
Ακριβως ετσι συνεβει ηθελα να γραψω εδω αλλα μου βγηκε αλλου.
Θα κανω λοιπον κοπυ τα λογια μου εδω αλλα πρωτα θα πω δυο λογια ακομα.
Πως σας φενεται το γεγονος οτι δεν εχω χρονο σχεδον ουτε να φαω καλα καλα.Πως το βλεπετε οτι εχω γυμναστηριο , παιδια,δουλεια,τρεχαματα,ψωνια,καθαρισμα κλπ κλπ.Θα προλαβαινω να γραφω και με τις ωρες εδω? Ε οχι φυσικα.Ναι απο προγραματα και ιντερνετ δεν τα παω καλα.Και φυσικα οσοι μπαινουνε και λενε γνωμη αντιθετη με εσας εδω μαλλον δεν ξαναμπαινουν διοτι .....ισος εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν οπως το να ΖΗΣΟΥΝ αυτη τη ζωη με τα εγω τους , με τις αδυναμιες τους με τις αισθησεις τους ολες εδω στη ζωη την καθημερινη.Λοιπον δειτε λιγακι εδω τι γραφω ποιο κατω και συνεχιζω παρακατω.
Ναι συγνωμη για τα γραμματα δεν το σκεφτικα να γραψω με Ελληνικους χαρακτηρες.Αλλωστε εχω γραψει και παλιοτερα.
Λοιπον αυτο που θελω ειναι οχι φυσικα να ριξω μια βομβα και να φυγω.
Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω ποιος ειναι εξυπνοτερος η φυση η ο ανθρωπος?Εαν λοιπον η φυση κανει το νερο οπως το κανει γιατι εμεις να το αλλαζουμε και καλα εμπλουτιζοντας το με οζον?
Τι οφελει να ανοιγουμε τις πορτες που η φυση τις θελει κλειστες?
Εαν οι πολλοι , εμεις , εγω δεν εχω το χαρισμα ,δεν συνηδητοποιουμε γιατι να προσπαθω να προβαλομαι στο αστρικο , να παιζω με τετοια πραγματα.Αυτα μπορει και να με τρελανουν.
Αυτο που θελω να πω ειναι να αφησουμε την φυση να πρατει μονη της.
Δεν χρειαζετε να παιζουμε με αυτα.Αστο το βουνο εκει που ειναι.Και εμας εκει που ημαστε.
Οτι υπαρχει υπαρχει εκει που υπαρχει.
Ας ζησουμε οπος μπορει ο καθενας μας την ζωη του με τους συνανθρωπους και δεν νομιζω οτι βγαινει σε καλο οτι τραβηγμενο.
Καλη συνεχεια παντος ,ειστε ελευθεροι να κανετε οτι σας αρεσει και να νομιζετε οτι καλυτερο για εσας.Δεν θα σας πω τι να κανετε και τι οχι.
Και συνεχιζω ...... Αλλα θα σας πω την γνωμη μου για ολα αυτα τα του θεοσοφισμου ,τα του αστρικου ,τα του Σαμαελ κλπ κλπ κλπ.
Και αν εχω καποια προσωπικα προβληματα? Ολοι εχουμε οποταν?
Και αν δεν γνωριζουμε εμεις που ριχνουμε τις βομβες και φευγουμε , καλα το ιντερνετ και τα λοιπα του , συμαινει οτι δεν λεμε κατι σωστο?
Λοιπον τα λεω εδω μια και καλη και εξω απο τα δοντια.
Η ΦΥΣΗ γνωριζει ΤΙ ΚΑΝΕΙ!
Ολοι εσεις πιστευω εχετε αλλους σκοπους στο πισω μερος του μυαλου.
Δεν ξερω που αποβλεπουν ολοι αυτοι που προσπαθουν να σας βαλουν σε μυστικους κυκλους , σε συνκεντρωσεις και ομαδες.
Η φυση ξερει τι κανει.Μας εχει δωσει οτι μας εχει δωσει.
Να κοιταμε , να τρωμε , να πινουμε , να κανουμε σεξ , να ζουμε ,να κοιμομαστε , να γελαμε , να να να να.
Δεν καταλαβα δηλαδη ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που θα μου (μας) πειτε οτι ντε και καλα πρεπει να συνηδητοποιηθεις.Και ναι φυσικα δεν μου ειπε καποιος να το κανω με το ζωρι αλλα ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ (και ΕΚΕΙ πονταρετε ΕΣΕΙΣ )ερχετε ο καθενας και εσεις με τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ σας ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ κοσμο.Και δεν ξερω τι αλλο.
Λοιπον σας λεω αν εχετε την τολμη και την δυναμη ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ βρειτε ποιος ειμαι και ελατε στον υπνο ΡΕΜ μου και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ συνειδητα και πειτε μου "ΝΑ ΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΣ?" Και την αλλη μερα να το γραψετε εδω στο φορουμ ωστε να βεβαιωθω οτι δεν ητανε δικη μου υποσυνειδητη πραξη να σας πιστεψω.
Λοιπον σας λεω ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ (ΞΕΤΕΡΕ ΕΣΕΙΣ) ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ που το μονο πιστευω που σας ενδιαφερει ειναι τα ΧΡΗΜΑΤΑ και φυσικα οχι απο αυτο το φορουμ εδω ειναι ολα δωρεαν............
Λοιπον εχω μιλησει με μερικους επιστημονες για το θεμα των καθαρων ονειρων και για τον υπνο ΡΕΜ.
Οτι λετε εσεις ειναι θεωριες - κοροιδιες.
Σας προκαλω και παλι εαν εχετε τετοια δυναμη βγειτε στον κοσμο και μιληστε , ελατε σε μενα στο αστρικο μου και μιληστε μου.
Διαφορετικα καντε οτι θελετε αλλα ΕΜΕΝΑ δεν θα με κερδισετε ΠΟΤΕ.
Για τους αλλους ας κανουν οτι θελουν εγω εδω θα τα λεω και θα τα λεω.
Βεβαια και εγω στην αρχη πιστεψα την ολη κατασταση και σας υποστηριζα ΑΛΛΑ επειδη εχω μεσα μου μια σκεπτικη και επειδη βλεπω οτι τα λεγομενα σας πανε αντιθετα με την σκεπτικη μου και εμπιστευομαι αυτην , πιστευω λοιπον οτι ειστε λαθος.
Αυτα ειχα να πω δεν ειμαι και κανενας γνωστης της εκφρασης ,ουτε καθηγητης εαν εχω και λαθη , τι να κανουμε.
Λοιπον καλη σας μερα.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

12/02/2009, 21:14:44

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φιλε cody30

quote:
Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω ποιος ειναι εξυπνοτερος η φυση η ο ανθρωπος?

Πρώτο λάθος. Η φύση και ο άνθρωπος δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Η φύση εκδηλώνετε απεριόριστα και όταν δεν εκδηλώνετε, πάλι φύση είναι!!

Αν η φύση εκδηλώνετε σε μερικούς ανθρώπους όπως δεν εκδηλώνετε σε κάποιους άλλους.. τι να κάνουμε έτσι είναι η φύση.

quote:
Η φυση ξερει τι κανει.Μας εχει δωσει οτι μας εχει δωσει.
Να κοιταμε , να τρωμε , να πινουμε , να κανουμε σεξ , να ζουμε ,να κοιμομαστε , να γελαμε , να να να να.

Αυτά έδωσε σε εσένα η φύση, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να θυμώσουμε για αυτό ,θα ήταν παράλογο. Μπορείς να θυμώσεις επειδή κάποιος είναι άρρωστος; Οχι.

quote:
Δεν καταλαβα δηλαδη ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που θα μου (μας) πειτε οτι ντε και καλα πρεπει να συνηδητοποιηθεις.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Εσύ ενοχλείσαι που κάποιος σου λέει να συνειδητοποιηθείς και εγώ συλλογίζομαι γιατί δεν βλέπεις ότι εσύ τώρα μας δείχνεις έναν δρόμο, ένα βουνό, δηλαδή να ζούμε με αυτήν την κατεύθυνση « Να κοιτάμε , να τρόμε , να πίνουμε , να κάνουμε σεξ , να ζούμε ,να κοιμόμαστε , να γελάμε , να να να να.»

Πραγματικά γιατί δεν κάνεις την ερώτηση σε εσένα. ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ; και λες όλα αυτά.

Δεν περιμένω καμία απάντηση. Η απάντηση είναι για εσένα.

Αυτό που αλλάζει το πως τρως, πίνεις, γελάς, κοιτάς ή κάνεις έρωτα είναι η εσωτερική ποιότητα του καθενός.

Κάποιος όταν βλέπει μια γυναίκα μπορεί να φαντάζετε ότι πιο ποταπό υπάρχει.
Και κάποιος άλλος να βλέπει ένα ανθρώπινο ον που μπορεί να είναι ένας άγγελος.

Ο τρόπος που κοιτάμε μπορεί να είναι φωτεινός ή σκοτεινός.

quote:
Ολοι εσεις πιστευω εχετε αλλους σκοπους στο πισω μερος του μυαλου.

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να έχεις άλλους σκοπούς στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

Βλέπεις, τα πράγματα δεν είναι απλά. Και δεν πιστεύω ότι από όσους διαβάζουν εδώ υπάρχει κάποιους που ποτέ στην ζωή του δεν είχε άλλους σκοπούς στο πίσω μέρος του μυαλού του και ίσος να έχει ακόμα αλλά δεν το έχει καταλάβει αλλά ούτε τον νοιάζει να το καταλάβει.

Είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν. Και αυτοί που θέλουν να αλλάξουν είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο να τρώμε, να πίνουμε, να κάνουμε σεξ και να να να να .

Αυτά για τώρα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

-Κενό-Μέλος
12/02/2009, 22:30:33
Αγαπητή Cody30,

Μπορεί να έχεις δίκιο , μπορεί να έχεις και άδικο

Σίγουρα δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να απαντήσω με απόλυτο τρόπο

ΟΜΩΣ κοίτα γύρω σου ....

όλοι έτσι σκέφτονται : να φάμε να πιούμε να κάνουμε σεξ κλπ

όμως όλα αυτά που καταλήγουν : Στο θάνατο

Η ζωή δεν είναι λούνα πάρκ , όμως πολλοί φέρονται σαν να είναι .
Εγώ όταν θέλω να θυμηθώ τι θα απογίνω αν δεν προσέξω και που πιθανόν να γίνω κοιτάω τους γέρους .

Αυτοί είναι τα αρχεία της ανθρωπότητας

ΚΑι ξέρεις τι βλέπω ?

Ανθρώπους μίζερους και δυστυχισμένους που ακολούθησαν την πεπατημένη

Να κάνω σεξ να φάω να κοιμηθώ να να να

Και τώρα τι λένε ?

Αν είχα μια ευκαιρία θα τα έκανα όλα αλλιώς .....

Ίσως
Δεν έχουν όμως την δεύτερη ευκαιρία ..

Καταλήγουν στην άβυσσο

Ακόμα και αν όλα αυτά είναι ψέμματα εγώ θα τα υποστηρίξω και κυρίως τον κώδικα συμπεριφοράς τον οποίο διέπουν

Χαρούμενος θα χαθώ αν ξέρω ότι προσπάθησα για το καλύτερο και ας απέτυχα

Και όχι δεν πρέπει να αφήσω πλέον το βουνό στην άκρη και να βολευτώ στην πεδιάδα της δυστυχίας , γιατί αν το κάνω θα γίνω ο χειρότερος εχθρός μου , ο βασιλιάς του εγωισμού και της φιλαρέσκειας .

Θα μείνεις ή θα φύγεις ?

Το ρολόι τρέχει :
τικ τακ

ότι έγραψα το έγραψα ύπο πνευματική σύγχιση ..
συγχωρέστε με αν ήμουν κάπως απότομος , θα στείλω όμως αυτό το μήνυμα ελπίζοντας ότι οι αναγνώστες θα κρατήσουν την κεντρική ιδέα και όχι τα επιμέρους σημεία που ίσως και να φανούν λίγο προσβλητικά