- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Και στη συνεχεια θα ηθελα να πω οτι οσα μου λετε δεν εχουν να κανουνε με το θεμα αυτο καθαυτο.Εγω σας λεω οτι εισαστε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ το καταλαβαινετε αυτο?Πιστε με οτι εχω αδικο.Οπως και στον αποστολο Παυλο ετσι και σε μενα (που ξερεις τι μπορει να γινω αυριο) μπορει να εμφανηστει καποιος ΣΑΣ στον υπνο μου ΡΕΜ και να με ξυπνησει απο το ληθαργο μου και να μου πει , φιλε ειμαι εδω ειδες ειναι αληθεια ολα αυτα!
Καντε το να πιστεψω και να γινω ο ποιο δυνατος υπερασπιστης σας, ΑΛΛΙΩΣ συγνωμη αλλα δεν προκειτε ΠΟΤΕ να με κερδισετε!
Και συνεχιζω με το θεμα των επιστημονων , εχουνε γινει μελετες πανω στο θεμα του υπνου ΡΕΜ και των καθαρων ονειρων.ΕΙΝΑΙ μια φυσικη διαδικασια του ανθρωπινου οργανισμου ΧΩΡΙΣ κανενα ειδος μεταφυσικης η οτι περιεργο και παραξενο και θεικο και υπερανθρωπο.Καποτε βλεπανε κεραυνους και τους λεγανε ΘΕΟ ΔΙΑ , τωρα βλεπουνε ονειρα και τα βαφτιζουνε αστρικο και Βλαβανσκυ και οτι αλλο θελουνε.
Λοιπον δεν θα σταματησω να ΣΑΣ πολεμω διοτι ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.Λοιπον καντε θαυματα ΑΛΛΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.
Εισαστε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ κυριοι ΤΕΛΟΣ!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Λοιπον ξαναλεω ειστε σκοταδιστες κυριοι και θελετε να κατευθηνετε τον λαο σε αλλα θεματα και σκεψεις ,Μα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗς ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑς ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΣΥΓΝΩΜΗ ποιοι ειστε εσεις κυριοι που θα μου πειτε οτι η Γιαγια μου ο παππους μου και τοσοι αλλοι διοτι δεν κανανε αστρικα και προβολες χασανε την μετεποιτα ζωη και γινανε φαντασματα ενστικτωδη?ΠΟΙΟΙ ηστε εσεις που θα πιστεψω εγω?Τι εκανε ο Σαμαελ για τον κοσμο?Τι εκανε αυτος ο Βελζεβουβ (ακου ονομα μην πω τιποτε για μαγισες και δαιμονια και σκοταδισμους αν ειναι δυνατον) στον οποιο εγω θα πιστεψω?
Λοιπον για να μην τα παραλεμε ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ "ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΩς ΜΑς ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙς ΤΟΥ ΓΡΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ " και οχι του κυριου Βελζεβουλ τα συνγραματα και των αλλων σκοταδιστων και συμφεροντολογων .
Αυτα και καλο σας βραδυ.
Είναι δικαίωμα σου και μια επιλογή σου.
Ποιός συνομιλητής σου όμως σου είπε να μην πιστεύεις σ' αυτόν;
Ποιός σου ζήτησε να επιχειρήσεις κάποια αστρική προβολή ή να εγκαταλείψεις τις πεποιθήσεις σου;
Ποιός σου είπε ψέματα ή σε εξαπάτησε ότι είναι διδάσκαλος κι ότι θα σε οδηγήσει κάπου με την συμβολή του ώστε να έχεις το δικαίωμα να τον αποκαλείς τσαρλατάνο κι απατεώνα;
Δεν έχω δει κανέναν ως τώρα οπότε εάν είδες εσύ κάποιον να σου προτείνει να γίνεις μαθητής του και δεν το είδα, μπορείς να μου υποδείξεις που βρίσκεται το μήνυμα του.
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να αποφεύγεις την απόδοση τέτοιων υποτιμητικών και προσβλητικών συνάμα προσωπικών χαρακτηρισμών απέναντι σε συνανθρώπους σου οι οποίοι συζητούν κι εκθέτουν τις απόψεις τους και τις πεποιθήσεις τους.
Και το κάνουν γιατί έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να τις υποστηρίζουν και να πιστεύουν σ' αυτές, όπως έχεις κι εσύ το αντίστοιχο δικαίωμα να πρεσβεύεις τις δικές σου.
Το να επιτίθεσαι σε κάποιους συνομιλητές σου επειδή έχουν την δική τους κοσμοθέαση κι η οποία είναι σε αντίθεση με την δική σου, είναι πολύ κοντά στον σκοταδισμό, κάτι το οποίο τους προσάπτεις...
Συνέχισε λοιπόν να πιστεύεις στα όσα πιστεύεις κι επέτρεψε και στους υπόλοιπους να πιστεύουν όσα εξυπηρετούν εκείνους κι όσα επιλέγουν για τον Χ ή τον Ψ λόγο.
Δεν σου ζήτησε κανένας να κάνεις τίποτα που δεν θέλεις οπότε θα σε παρακαλέσω να δείξεις κι εσύ τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι τους.

In anticipation of my resurrection...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Φιλε cody30
Είχα ετοιμάσει ένα κατεβατό αλλά μετά από την τόση ωραία και με ακρίβεια απάντηση του Dying_Incubus θα αρκεστω σε αυτό.
H κατάκριση
(Λκ 6:37-38, 41-42)
7�Mην κρίνετε για να μην κριθείτε. 2Γιατί με όποιο κριτήριο κρίνετε θα κριθείτε και με όποιο μέτρο μετράτε θα μετρηθείτε. 3Kαι γιατί βλέπεις το ξυλαράκι στο μάτι του αδελφού σου και δεν αντιλαμβάνεσαι το δοκάρι που είναι μέσα στο δικό σου το μάτι; 4Ή πώς θα πεις στον αδελφό σου, άφησε να βγάλω το ξυλαράκι από το μάτι σου, τη στιγμή που το δοκάρι βρίσκεται στο μάτι σου; 5Yποκριτή! Bγάλε πρώτα το δοκάρι από το μάτι σου και τότε θα δεις καθαρά για να βγάλεις το ξυλαράκι από το μάτι του αδελφού σου�.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι να παραθέσω κάποιο εδάφιο για να σου απαντήσω
Btw ο τρόπος με τον οποίο κάνω τα μηνύματά μου να φαίνονται μεγάλα είναι το ότι αφήνω πολλά κενά (είπαμε κενό εεε?) ![]()
Όπως και να έχει εδώ μέσα κανείς δεν σε αντιμάχεται
όλοι σκεφτόμαστε ότι απλά είσαι θυμωμένη και αν όχι βγάλε με ψεύτη
Να σαι καλά εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο
άντε και χαιρετισμούς στον/ στην βαλεντίνο σου οκ ?
Φιλε cody30
Θέλω να σου απαντήσω και σε κάτι άλλο. Όταν η συνείδηση ενός ανθρώπου κοιμάται δηλαδή ζει μηχανικά χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεων του τότε και να έρθει κάποιος στο αστρικό και να σου πει:
« εε φίλε cody30 ξύπνα είμαστε στο αστρικό αυτό που βλέπεις τώρα είναι ένα όνειρο ή είμαστε μέσα σε ένα όνειρο, ξυπνά ,κοιτά γύρω σου ,κοιτά με μπορώ και πετώ!»
Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να κοιμάσαι.
Πόσα πράγματα βλέπουμε περίεργα στον ύπνο μας που δεν είναι φυσιολογικά και πόσες φορές αναρωτηθήκαμε βλέποντας τα « βρε μπας και ονειρεύομαι;»
Το πιο συνηθισμένο είναι να συνεχίσουμε μηχανικά να ακολουθούμε την ροή του ονείρου χωρίς να αναρωτηθούμε ποιος είμαι; Τι κάνω; Που είμαι;
Όταν δεν αναρωτιόμαστε μέσα στην ημέρα που θεωρούμε ότι είμαστε ξύπνιοι , πως τότε να το αναρωτηθούμε όταν κοιμόμαστε.
Παρατηρήστε κάτι .Φέρνω την προσοχή μου στο πληκτρολόγιο, μετά στην οθόνη του υπολογιστή ,μετά φέρνω την προσοχή μου σε αυτά που γράφω.
Όταν μετακινώ την προσοχή μου, η συνείδηση μου που είναι; Ποιος κατευθύνει την προσοχή;
Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους συνομιλητές. Και θέλω επίσης να πω πως η παραβολή δεν αφορά μονό τον cody30 αλλά όλους μας.
Πιστεύω πως τουλάχιστον είμαστε στην θέση να δούμε ότι πράγματι υπάρχει ένα καδρόνι μέσα στο μάτι μας που πρέπει να το βγάλουμε.
Από αυτό το σημείο ξεκινά και η δυνατότητα της εξέλιξης του ανθρώπου. Βλέπει, κατανοεί και προσπαθεί να βελτιωθεί.
Όχι γιατί του το είπαν και πρέπει να το ακολουθήσει . Αλλά γιατί ο ίδιος το βλέπει και νιώθει ότι θέλει να το κάνει.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Και οσον αφορα το θεμα της θρησκειας και του Ιησου!
Ναι κανενας δεν μου ειπε να μην πιστευω σε αυτον αλλα στους προαναφερομενους η και σε αλλους , μα καταρχην δεν τα λεω αυτα μονο για μενα αλλα και για τον κοσμο ολο που ΙΣΩΣ ακουει ΕΣΑΣ-ΑΥΤΟΥΣ και ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ "ΧΑΝΕΙ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και κατα δευτερον (εδω το ζητημα ΑΠΑΙΤΕΙ μεγαλη προσοχη) ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ διοτι ο Χριστος δεν μιλησε για καμια προσπαθεια "πιεστικη" αστρικης προβολης , προσπαθεια συνειδητοποιησης , προσπαθεια μεσα απο συμβολα και μαντρας και πετρες και θεοσοφισμους και και και και και οτι αλλο τελος παντων γινονται σε αυτες σας-τους τις συνκεντρωσεις ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ για τον απλο δρομο της ΑΠΛΗΣ καθημερινης ανθρωπινης ζωης και αγαπης που πρεπει να βιωνει και να διαλεγει ο ανθρωπος ΩΣΤΕ να ερθει κοντα ΤΟΥ μετα τον θανατο του εδω στη ΓΗ.
Καταλαβενετε ποια ειναι Η ΟΥΣΙΩΔΗ διαφορα και γιατι επιμενω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ και τελικα οδηγουν σε ΑΛΛΟΥΣ - ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ και δεν ξερω εγω ποιους δρομους?
Φυσικα και δεν θα καταδικασω ολους αυτους-εσας που συνεχιζετε να μιλατε για την αστρικη προβολη και για τους θεοσοφισμους σας και φυσικα δεν θα απαγορευσω εγω να γινοντει συνκεντρωσεις και ομιλιες και βιβλια και ομαδες και και και.Οχι μονο διοτι τελικα ποιος ειμαι εγω για να νομιζω οτι εχω δικιο,αλλα διοτι ειναι σωστο και φυσικο να υπαρχουν και να εκφραζονται ολες οι αποψεις.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ να ημουνα με αυτους που θα σας πετουσανε ΠΕΤΡΕΣ στα γραφεια σας η θα κτυπουσαν(ακομα χειροτερα) καποιον "δασκαλο σας" η ακομα χειροτερα θα εκαιγαν βιβλια σας.
Αντιθετως το λεω δημοσια θα υποστηριζα ακομα και με τη ζωη μου να λετε ολοι σας αυτα που πρεσβεβετε.
Αλλα αυτο ομως δεν συμενει οτι τα πιστευω εγω , ουτε ομως συμενει οτι θα σιωπουσα και θα αφηνα συνανθρωπους μου ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Σας το λεω μια και καλη ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ
Θα συνεχισω να ψαχνω την αληθεια ΑΛΛΑ θα ομιλω με παθος για ολους εκεινους που εχουν κατι αλλο στο μυαλο τους και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ - ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ τον απλο συνανθρωπο μου.
Αυτα ειχα να πω και θα λεω και αλλα.
ΔΕΝ καταλαβα και δεν μου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ "ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος ο ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ στους οποιους εγω να πιστεψω?" "Δεν καταλαβα τι εχουνε κανει για την ανθρωποτητα που τους εχετε-εχουν μαζι με αλλους για δασκαλους και ξερω γω τι αλλο?"
Θελω να πω και αλλα, αλλα οχι μονο δεν προλαβαινω διοτι εχω και δουλειες αλλα φοβαμαι μηπως γινομαι κουραστικος και βαρετος οποταν και θα το αφησω για λιγο.Αλλα δεν θελω να λετε για βομβες οι οποιες μετα απο λιγο διαστημα σταματουν.Ε τι να κανουμε εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε .
Τα λεμε εν καιρο.
Παντως μου αρεσει να λεμε διαφορες γνωμες και να γινετε αντιπαραθεση ιδεων διοτι αυτο ειναι και το φυσικο , τωρα τι θα βγει θα δουμε.
Φιλε cody30
quote:
ο Χριστος δεν μιλησε για καμια προσπαθεια "πιεστικη" αστρικης προβολης , προσπαθεια συνειδητοποιησης , προσπαθεια μεσα απο συμβολα και μαντρας και πετρες και θεοσοφισμους και και και και και οτι αλλο τελος παντων γινονται σε αυτες σας-τους τις συνκεντρωσεις ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ για τον απλο δρομο της ΑΠΛΗΣ καθημερινης ανθρωπινης ζωης και αγαπης που πρεπει να βιωνει και να διαλεγει ο ανθρωπος ΩΣΤΕ να ερθει κοντα ΤΟΥ μετα τον θανατο του εδω στη ΓΗ.
ΦΙΛΕ cody30 δεν στα έχουν πει καλά ,για κοιτά τι είπε ο Χριστος
quote:
Tο κόστος της χριστιανικής ζωής και η αξία της ανθρώπινης ψυχής
(Mκ 8:34-9:1, Λκ 9:23-27)
24Tότε ο Iησούς είπε στους μαθητές του: �Aν κανείς θέλει να με ακολουθήσει, ας απαρνηθεί τον εαυτό του και ας σηκώσει το σταυρό του και ας με ακολουθεί. 25Γιατί, όποιος θέλει να σώσει τη ζωή του, θα τη χάσει. Kαι όποιος χάσει τη ζωή του για χάρη μου, αυτός θα τη βρει. 26Kι άλλωστε τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο αλλά χάσει τη ζωή του; Ή, τι θα δώσει ο άνθρωπος σαν αντάλλαγμα για τη ζωή του; 27Γιατί, ο Γιος του ανθρώπου πρόκειται να έρθει με τη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του, και τότε θα αποδώσει στον καθένα ανάλογα με την πράξη του. 28Πραγματικά, σας λέω, υπάρχουν μερικοί απ� αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δε θα γευτούν θάνατο ωσότου δουν το Γιο του Aνθρώπου να έρχεται στη βασιλεία του�.
Ποιο σταυρό να πάρει ; πια ζωή να χάσει; Που να τον ακολουθήσει;
Θυμάσαι που πήγε ο χριστός με τον σταυρό;
Και επίσης αν θυμάμαι καλά είπε: ότι από τους χιλίους που θα με πιστέψουν ένας θα με ακολουθήσει από τους χίλιους που θα με ακολουθήσουν ένας θα με βρει και από τους χίλιους που θα με βρουν ένα θα είναι δικός μου.
Πως περιμένεις με όλη αυτή την βρώμα που έχουμε μέσα μας π.χ την λαγνεία την απληστια, τον θυμό, την περηφάνια και πολλά αλλά να βρεθούμε πλησίον του Χριστού.
Δεν φτάνει φίλε μονό να πιστεύεις πρέπει να σταυρώσεις όλα τα εγώ σου τις πεποιθήσεις, σου τις καταβολές σου, και όλα αυτά που πιστεύεις ότι είσαι επάνω στο σταυρό. Εκεί είναι η κάθαρση της ψυχής.
Σήκωσε το βάρος του σταυρού και ακολούθησε τον Χριστό στην σταύρωση, την ταπείνωση, εκεί που η προσωπικότητα εκμηδενίζετε και παύει να υπάρχει το θέλημα σου , το δικό σου, το εγώ. Το μονό που υπάρχει είναι το θέλημα του Θεού. Αλλά για να υπάρχει το θέλημα του Θεού δεν πρέπει να υπάρχεις εσύ!!
Έχουμε πολλά να πούμε άλλα μου φαίνεται πως πρέπει να ανοίξει ένα νέο θέμα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Και συνεχιζω(ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......)εαν ημουνα κατηχητης του Χριστιανισμου(Ορθοδοξος,Καθολικος η οτι αλλο)Θα ηξερα να σε βαλω στη θεση σου με το συμπαθειο ετσι.Αλλα δεν ειμαι οτι ξερω λεω ,οτι ξερω και θα σου πω.
ΛΟΙΠΟΝ ο Ιησους αυτα τα ειπε για τους αποστολους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ και ηξερε οτι θα περνουσανε τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ για να εξαπλωσουνε τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ στην ανθρωποτητα.
Ο Ιησους ειπε και αλλα οπως "Οποιος δωσει τη μιση του περιουσια θα ειναι μαζι μου στον παραδεισο."Ξερετε ποσες εκλησιτσες εχουνε κτιστει με τον κοπο , τον μοχθο τα χρηματα ανθρωπων σε ολη τη χωρα και οχι μονο!
Μα τι προσπαθεις να μου πεις ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ "ΣΤΑΥΡΟΘΟΥΝ",ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΓΩ?" ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ?
Μα για ονομα το ονομα που θελει ο καθενας τι λετε ειστε καλα?
Εχετε χασει τη ζωη μου φενετε , ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
Υπαρχουν δυο οδοι που θελω να σας πω στα γρηγορα διοτι ειμαι και κουρασμενος τι να κανουμε.
ΠΡΩΤΗ ΟΔΟΣ=
Ο Χριστος ειπε , ειπε , ειπε , ειπε(οσων αφορα αυτα που μου ειπες ανεφερα τι πιστευω) και απο ολα αυτα που ειπε ξεχωριζει ο καθενας αυτα που θελει για να υπερασπισει τα δικα του πιστευω.Εχω διαβασει διαφορα βιβλια μεσα απο τα οποια αλλου για παραδειγμα μιλαει για την αγαπη του θεου και την φιλεσπλαχνια του και αλλου μιλαει για την οργη του Θεου και την καταρα σε αυτους-εκεινους που θα αθετησουν τα λογια του.ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ απο την μια φιλεσπλαχνος και συνχωρει και απο την αλλη οργισμενος και αμιληκτος ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
Σας μιλαω απλα , μια φωνη απο τον παπα της ενοριας , κανε καλο στον συνανθρωπο σου, ΖΗΣΕ-ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και τοτε θα ειστε στο σπιτι του πατερα ΤΟΥ , τοτε θα ειστε μαζι ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ?????
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
Ξαναρωτω τι σκοπο εχουν οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΚΡΟΥΠ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ σε καθε γειτονια και ακουμε τα απλα λογια του ιερεα και ζουμε την ανθρωπινη ζωη μας.
Τι ειστε εσεις?Καλυτεροι απο την ενορεια του κυριου?Προς τι ολες αυτες οι προσπαθειες ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ αφου ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ?
Τι προσπαθειτε να κανετε με αυτα που κανετε?Να μας κανετε κατι ανωτερο μετα τον θανατο μας εδω?Να προαχθουμε και καλα σε ανωτερη βαθμιδα λογο των αστρικων προβολων και της μηδενισης της προσωπικοτητας μας και του ΕΓΩ μας?Δηλαδη θα παμε κατευθειαν στο "αγιοποιο" πεδιο?Θα περασουμε ,θα προσπερασουμε το σταδιο οπου πανε οι περισοτερροι και θα μετεπηδησουμε στο ανωτερο?Αν ειναι ετσι να σας καταλαβω,Θελετε να φτασετε κατευθειαν στο λυκειο προσπερνωντας το γυμνασιο και πηγενοντας απο το δημοτικο κατευθειαν στο λυκειο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
Και η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ=
Επανερχομαι στην μητερα φυση και σας ερωτω κυριοι.Η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι οσοι δεν γνωριζουν τον χριστιανισμο , οσοι ητανε ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,οσοι μενανε στο απομονομενο νησακι ΥΟΡΙΚ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ και δεν γνωρισαν ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ , ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ,ΙΑΧΒΕ,ΣΑΜΑΕΛ,ΑΣΤΡΙΚΑ ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ζησανε την ζωη τους με τα θετικα και τα αρνητικα τους ,με τα εγω τους και τα εσυ τους και δωσανε στη μανα φυση την καθημερινοτητα τους χωρις να το ξερουν αλλα με μοχθο και κοπο μεγαλωσανε τα παιδια τους και εκεινα τα εγγονια τους και ου το καθε εξης?
Αυτο ισος ερχεται και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο (διοτι καθως λεει οσοι πιστευετε σε εμενα θα σωθειτε-ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙ , ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ)αρα οι συνανθρωποι μας στο νησακι ΥΟΡΙΚ της Συβιριας οι οποιοι δεν γνωρισαν , δεν πιστεψαν στον Χριστο και δεν το κανουν ισος ακομα και τωρα ειναι χαμενοι απο χερι?Για να μην μιλησω για τους αρχαιους ημων και οχι μονο προγωνους που δεν γνωρισαν ΧΡΙΣΤΟ,ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ?
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ η μητερα φυση , η δημιουργια της εμεις ολοι απανω στη Γη απο την αρχη της παρουσιας μας(δεν ξερω πως ειναι αλλης ωρας και στιγμης) δεν εχουμε χαθει σε αβυσσους και ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Εχουμε (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Οχι κυριοι δεν ειστε κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους , δεν σας πιστευω κυριοι , εαν δεν μου το αποδειξετε.
Κυριοι ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ για να τον πιστεψει ο κοσμος.
Κυριοι ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.
Κυριοι ο Χριστος μιλησε και για ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ -(ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ)-
Κυριοι φανερωθειτε και τραβηξτε το βουνο σας , τον σταυρο σας και το βαρος των λογων σας.
Κυριοι εαν ειστε αληθινοι ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΓΗΤΕ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ , αλλιως παψτε τις μ...........
Αυτα ειχα να πω και δεν ριχνω μια βομβα και μετα εξαφανιζομαι.
Ειμαι εδω και σας λεω καθαρα αυτα που πιστευω.
Τωρα εαν αυτα πρεπει να πανε σε αλλο θεμα εκτος της αστρικης προβολης δεν ξερω.Κατα την γνωμη μου καλα ειναι εδω διοτι εγω ξεκινησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΙ , ΔΥΣΙΔΕΜΟΝΙΕς ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΑΝ και καλα θα κανετε να βλεπει ο καθενας οτι υπαρχει και αλλη ιδεα και αυτα τα του θεματος εδω ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
quote:
Ναι ισος πρεπει να ανοιξει νεο θεμα , αλλα επιμενω ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΜΑΕΛ , ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ για την ανθρωποτητα ΩΣΤΕ να τους πιστεψω?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?
Και συνεχιζω(ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......)εαν ημουνα κατηχητης του Χριστιανισμου(Ορθοδοξος,Καθολικος η οτι αλλο)Θα ηξερα να σε βαλω στη θεση σου με το συμπαθειο ετσι.Αλλα δεν ειμαι οτι ξερω λεω ,οτι ξερω και θα σου πω.
ΛΟΙΠΟΝ ο Ιησους αυτα τα ειπε για τους αποστολους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ και ηξερε οτι θα περνουσανε τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ για να εξαπλωσουνε τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ στην ανθρωποτητα.
Ο Ιησους ειπε και αλλα οπως "Οποιος δωσει τη μιση του περιουσια θα ειναι μαζι μου στον παραδεισο."Ξερετε ποσες εκλησιτσες εχουνε κτιστει με τον κοπο , τον μοχθο τα χρηματα ανθρωπων σε ολη τη χωρα και οχι μονο!
Μα τι προσπαθεις να μου πεις ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ "ΣΤΑΥΡΟΘΟΥΝ",ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΓΩ?" ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ?
Μα για ονομα το ονομα που θελει ο καθενας τι λετε ειστε καλα?
Εχετε χασει τη ζωη μου φενετε , ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
Υπαρχουν δυο οδοι που θελω να σας πω στα γρηγορα διοτι ειμαι και κουρασμενος τι να κανουμε.
ΠΡΩΤΗ ΟΔΟΣ=
Ο Χριστος ειπε , ειπε , ειπε , ειπε(οσων αφορα αυτα που μου ειπες ανεφερα τι πιστευω) και απο ολα αυτα που ειπε ξεχωριζει ο καθενας αυτα που θελει για να υπερασπισει τα δικα του πιστευω.Εχω διαβασει διαφορα βιβλια μεσα απο τα οποια αλλου για παραδειγμα μιλαει για την αγαπη του θεου και την φιλεσπλαχνια του και αλλου μιλαει για την οργη του Θεου και την καταρα σε αυτους-εκεινους που θα αθετησουν τα λογια του.ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ απο την μια φιλεσπλαχνος και συνχωρει και απο την αλλη οργισμενος και αμιληκτος ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
Σας μιλαω απλα , μια φωνη απο τον παπα της ενοριας , κανε καλο στον συνανθρωπο σου, ΖΗΣΕ-ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και τοτε θα ειστε στο σπιτι του πατερα ΤΟΥ , τοτε θα ειστε μαζι ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ?????
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
Ξαναρωτω τι σκοπο εχουν οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΚΡΟΥΠ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ σε καθε γειτονια και ακουμε τα απλα λογια του ιερεα και ζουμε την ανθρωπινη ζωη μας.
Τι ειστε εσεις?Καλυτεροι απο την ενορεια του κυριου?Προς τι ολες αυτες οι προσπαθειες ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ αφου ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ?
Τι προσπαθειτε να κανετε με αυτα που κανετε?Να μας κανετε κατι ανωτερο μετα τον θανατο μας εδω?Να προαχθουμε και καλα σε ανωτερη βαθμιδα λογο των αστρικων προβολων και της μηδενισης της προσωπικοτητας μας και του ΕΓΩ μας?Δηλαδη θα παμε κατευθειαν στο "αγιοποιο" πεδιο?Θα περασουμε ,θα προσπερασουμε το σταδιο οπου πανε οι περισοτερροι και θα μετεπηδησουμε στο ανωτερο?Αν ειναι ετσι να σας καταλαβω,Θελετε να φτασετε κατευθειαν στο λυκειο προσπερνωντας το γυμνασιο και πηγενοντας απο το δημοτικο κατευθειαν στο λυκειο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
Και η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ=
Επανερχομαι στην μητερα φυση και σας ερωτω κυριοι.Η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι οσοι δεν γνωριζουν τον χριστιανισμο , οσοι ητανε ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,οσοι μενανε στο απομονομενο νησακι ΥΟΡΙΚ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ και δεν γνωρισαν ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ , ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ,ΙΑΧΒΕ,ΣΑΜΑΕΛ,ΑΣΤΡΙΚΑ ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ζησανε την ζωη τους με τα θετικα και τα αρνητικα τους ,με τα εγω τους και τα εσυ τους και δωσανε στη μανα φυση την καθημερινοτητα τους χωρις να το ξερουν αλλα με μοχθο και κοπο μεγαλωσανε τα παιδια τους και εκεινα τα εγγονια τους και ου το καθε εξης?
Αυτο ισος ερχεται και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο (διοτι καθως λεει οσοι πιστευετε σε εμενα θα σωθειτε-ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙ , ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ)αρα οι συνανθρωποι μας στο νησακι ΥΟΡΙΚ της Συβιριας οι οποιοι δεν γνωρισαν , δεν πιστεψαν στον Χριστο και δεν το κανουν ισος ακομα και τωρα ειναι χαμενοι απο χερι?Για να μην μιλησω για τους αρχαιους ημων και οχι μονο προγωνους που δεν γνωρισαν ΧΡΙΣΤΟ,ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ?
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ η μητερα φυση , η δημιουργια της εμεις ολοι απανω στη Γη απο την αρχη της παρουσιας μας(δεν ξερω πως ειναι αλλης ωρας και στιγμης) δεν εχουμε χαθει σε αβυσσους και ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Εχουμε (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Οχι κυριοι δεν ειστε κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους , δεν σας πιστευω κυριοι , εαν δεν μου το αποδειξετε.
Κυριοι ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ για να τον πιστεψει ο κοσμος.
Κυριοι ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.
Κυριοι ο Χριστος μιλησε και για ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ -(ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ)-
Κυριοι φανερωθειτε και τραβηξτε το βουνο σας , τον σταυρο σας και το βαρος των λογων σας.
Κυριοι εαν ειστε αληθινοι ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΓΗΤΕ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ , αλλιως παψτε τις μ...........
Αυτα ειχα να πω και δεν ριχνω μια βομβα και μετα εξαφανιζομαι.
Ειμαι εδω και σας λεω καθαρα αυτα που πιστευω.
Τωρα εαν αυτα πρεπει να πανε σε αλλο θεμα εκτος της αστρικης προβολης δεν ξερω.Κατα την γνωμη μου καλα ειναι εδω διοτι εγω ξεκινησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΙ , ΔΥΣΙΔΕΜΟΝΙΕς ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΑΝ και καλα θα κανετε να βλεπει ο καθενας οτι υπαρχει και αλλη ιδεα και αυτα τα του θεματος εδω τα οποια ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Πραγματικά αγαπάς τους φίλους σου, με τα ελαττώματά τους…!
Εγώ να δεις πόσο γουστάρω την παρέα σου / σας. Και να δω πότε θα βρεθούμε όλοι από κοντά να τα τσουγκρίσουμε. Το είχα προτείνει και στο παρελθόν αλλά με γράψανε στο υπογάστριο.
Τώρα για το πόσο μπορώ να συμμετέχω… ίσως να αφήνω στίχους και εικόνες που έφτιαξα (καθότι άρρωστος φωτοσοπάκιας) από Ensiferum και Wintersun. Ελπίζω να σας αρέσουν.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
quote:
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! θελω ενα τραγουδι του δασους, και ενα της βορειας θαλασσας, χωρις πολλα brutal, και με πολλα φολκ στοιχεια... τοσο πολλα ζηταω;
Φίλε μου crucifire, ένας φίλος (ονόματε δε λέμε!
μου πρότεινε τους Carved In Stone.
Ψάξε τους... ![]()
Δική μου πρόταση είναι κι οι Leaves' Eyes!
Είναι αρκετά καλοί. ![]()

ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
…υποτίθεται, πως αύριο θα έρθει απ’ το σπίτι το πουλάκι μου, τάχα για να τζαμάρουμε. Αμ, θα τον δέσω στην πολυθρόνα, θα του βάλω ένα χωνί στο στόμα και αδειάζοντάς του μέσα στο λάρυγγα μια νταμιτζάνα σπινταριστής Διονυσιακής έκστασης (παραγωγής Ολύμπου, μιλάμε για μεγάλο θέμα!!!), θα του βάλω να ακούσει άπαντα από Ensiferum και Wintersun και όχι μόνο αυτό, αλλά θα τον υποχρεώσω να δεί ολόκληρα τα Live DVD και των δύο! Αφού γίνουν όλα αυτά, θα τον λύσω, θα του δώσω το σπαθί που έχω κρεμασμένο στον τοίχο… και θα τον αμολύσω όξω…στην κοινωνία…κι όποιον πάρει ο Χάρος…!
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
Πετύχαμε διάνα timing!
quote:
θα του βάλω ένα χωνί στο στόμα και αδειάζοντάς του μέσα στο λάρυγγα μια νταμιτζάνα σπινταριστής Διονυσιακής έκστασης (παραγωγής Ολύμπου, μιλάμε για μεγάλο θέμα!!!)
Τέτοια τιμωρία θέλω κι εγώ!
Σε κρασί δε λέω όχι! ![]()
Χεχε!
Όσο για την Viking κρασοκατάνυξη στην Πεντέλη, κανένα άλλο άκουσμα και για εμάς δεν θα παίξει? ![]()

quote:
Τι θα λέγατε για μια Viking κρασοκατάνυξη στο παραμυθένιο δάσος της Πεντέλης με ανάλογα άσματα, φωτιά και τα λοιπά; Άντε ρε κουνηθείτε!
Πολύ ωραία ιδέα φίλε Νταβέλης666, θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντ....
ούπς ξέχασα η Πεντέλη πέφτει κάπως μακρυά.....
οπότε.....
εγώ ΜΑΛΛΟΝ δεν θα έρθω
![]()
Ένιγουέι......
Πάντως παιδιά αυτό που χαίρομαι σε μας τους Έλληνες είναι η επιθυμία μας να βρισκόμαστε κοντά στους άλλους με το κρασάκι μας, την παρέα, την συζήτηση. Έχω συμμετάσχει σε τόσα και τόσα φόρα του εξωτερικού (εσωτερικά και μεταλλικά) και δεν έχω δει κανένα να πει "να βρεθούμε, να τα πούμε, κι αμοιβέως να χαρούμε" (αυτό το έκλεψα από τον Χατζιχρήστο
)
Να πάτε παιδιά κι ας ζηλεύει ο Kircher.
Πάω τώρα να ακούσω τον Στελάρα να με φτιάξει.
Πικρόοοοο σαν δηλητήριοοοοο
είναι το διαβατήριοοοοο.......

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι το άλμπουμ είναι καταπληκτικό! Ακόμα και με το πρώτο άκουσμα το πρώτο τραγούδι (Threshold) είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από Hammerfall τα τελευταία χρόνια.
Θα επανέλθω με full review.

Να πάτε στο site της Metal Blade να κατεβάσετε τα τέσσερα βίντεο των Amon Amarth. Αξίζουν.
1) The Pursuit Of Vikings
2) Runes To My Memory
3) 'Fate Of Norns'
4) Death In Fire
http://www.metalblade.de/index.php?mod=artists&page=media&id=5