- OSHO - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ευχαριστω

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
H επανάληψη ίσως μπορέσει να βοηθήσει, αυτό πιστεύει και ο Θεός(νομίζω).
Ίσως κάποια στιγμή να βρούμε την έξοδο από το αέναο loop.
Ξέρεις πως πάει.
Ήλιος ανατέλλει μετά το κάλεσμα του Αυγερινού και Ήλιος δύει και μετά φτου κι απ' την αρχή.
Anyway, o Osho είχε λίγο απο Διογένη και λίγο απο θεό. Δεν θέλησε ποτέ του να μπεί σε κανένα καλούπι, αλλά τόλμησε να πει, ότι ο Χριστός είναι το βάπτισμα του πυρός.
quote:
Δηλαδή να να ξαναπώ αυτά που είπα;H επανάληψη ίσως μπορέσει να βοηθήσει, αυτό πιστεύει και ο Θεός(νομίζω).
Ίσως κάποια στιγμή να βρούμε την έξοδο από το αέναο loop.
Ξέρεις πως πάει.
Ήλιος ανατέλλει μετά το κάλεσμα του Αυγερινού και Ήλιος δύει και μετά φτου κι απ' την αρχή.
Anyway, o Osho είχε λίγο απο Διογένη και λίγο απο θεό. Δεν θέλησε ποτέ του να μπεί σε κανένα καλούπι, αλλά τόλμησε να πει, ότι ο Χριστός είναι το βάπτισμα του πυρός.
Όλοι κάτι λένε φίλε μου ... άσε τους να λένε και λοιπόν ???
Να τους το απαγορεύσουμε δηλαδή..???
Και σύ μπορεί να έχεις λίγο απο Πλάτωνα και Άγιο Πνεύμα...και γώ κάτι απο Μαρία Αντουανέτα και Σαρλίν Θέρον...ε! και ...???
Αλλα θα συγκρίνουμε τώρα τον Καμπ-OSHO- με τόσα επιφανή πνεύματα που υπήρξαν στην ιστορία...???
Μην τα/τον παίρνεις τόσο στα σοβαρά φίλε μου...υπάρχουν ωκεανοί πνεύματος που ο Καμπ-OSHO-s ωχριά μπροστά τους...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Δ.Μ
ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ’ ἐμοῦ σκορπίζει.
Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
quote:
O Osho ήταν πομπός, το τι θα πει ενα πτώμα "διανοούμενος" δεν έχει καμία αξία σε σχέση με το τι θα πεί ενας πομπός για αυτά τα θέματα. Απλά ο καθένας παίρνει στα σοβαρά αυτό που νομίζει και κάνει τις επιλογές του.
Όλοι "πομποί" και "δέκτες" είμαστε...
Κάποιοι εκπέμπουν με κασσέτα και άλλοι εκπέμπουν πρωτογενείς απόψεις...ο καμπ-osho-ς αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια ...
Υπάρχει καμμιά καινοτόμος σκέψη του ... όχι ασφαλώς ... οπότε τι να λέμε..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ = ΠΟΜΠΟΣ = 540 = 9
Ποιός την χέζει να μου πείς την Ελληνική γλώσσα; Συμφωνώ.
Αυτό όμως λέει και ο Γνωστικισμός που περιλαμβάνει, Βουδισμό, Ινδουισμό κλπ
Άρα, απλά εκφράζεις μια άποψη, όχι και τόσο σχετική για να την υπολογίσει κάποιος και τίποτα παραπάνω.
http://aitherikodiadiktyo.wordpress.com/
Ας πούμε ότι είναι και αυτή απλά μια άποψη (που δεν αλλά λέμε τώρα).