- Η νεοειδωλολατρεία προωθείται στα σχολεία (!!!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ,ΕΝΩ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
ΜΙΑ ΣΗΜΙΩΣΗ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΠΕΡΙ ΜΥΘΟΥ ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΓΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ
quote:
Αν δεν επαναπαύεσαι στη σημερινή επιστήμη, ή στα χέρια χριστιανών ιατρών, πάρε βοτάνια,
ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΗΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.........ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
quote:
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΠΕΡΙ ΜΥΘΟΥ ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΓΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ
Αυτό δε το κάνουν ούτε όσοι διατρανώνουν την «αγάπη» τους προς την Αρχαία Ελλάδα θα το κάνουν οι καθηγητές του σχολείου ;;;;;
Καλά θα ήταν αλλά !!!

Ο κακός λύκος
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
δεν ξέρω αν κανείς σας θυμάται τα χαρτάκια που μοιράζονταν στα σχολεία μια εποχή τα οποία έθεταν ερωτήματα του τύπου:
-Πηγαίνεις στο σινεμά;
-Πηγαίνεις στο θέατρο;
-Πηγαίνεις στα πάρτυ;
-Είσαι αγόρι και έχεις μακριά μαλλιά;
-Φοράς σκουλαρίκι;
-Ακούς ροκ μουσική;
...και άλλα πανέμορφα. Ε, αφού είχες απαντήσει εσύ σε όλα ναι σου έλεγε: Δεν θα κερδίσεις τη βασιλεία των ουρανών!
Τι να το κάνω το λινκ λοιπόν; Εγώ το ξέρω από τα μικρατά μου. Στη βασιλεία των ουρανών δεν μπαίνω!![]()
-------------------------
...The Unerring Nereis...
quote:
Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ,ΕΝΩ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Οι εβραίοι καλλιέργησαν τη γη της πίστης. Την καλλιέργεια αυτή παρέλαβαν και συνεχίζουν οι χριστιανοί.
Οι Έλληνες καλλιέργησαν τη γη της γνώσης. Ευτυχώς που είμαστε Έλληνες λοιπόν και οι ρίζες μας είναι απο μάρμαρο και πνεύμα. Για αυτό και δέν σαπίζουν.
Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι και εκτελεστές της Γιαχβεδικής εντολής.
Οι Έλληνες ήσαν ευγενικοί, γέννησαν τη Θεομαχία και την δημοκρατία.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ότι δέν μπόρεσαν να καταφέρουν με την ανδρεία το κατάφεραν με τον δόλο. Όπλο τους ένα μυσαρό και νόθο παρασάρκωμα του σώματος τους, απο τους ίδιους συνάμα ΑΠΟΒΛΗΤΟ: ο χριστιανισμός.
"Ες αύριον τα σπουδαία"........
Και ποιοι οι νεοειδωλολατρες?
Μα οσοι δεν ασπαζονται τον εβραιοχριστιανισμο.
Και οσο οι ιουδαιοχριστιανοι θα φασιζουν,
θα αποκαλουνται οπως τους πρεπει.
Ενα ιουδαιοχριστιανικο ρεταλι,που ακουει στο ονομα ΣΙΑΜΑΚΗΣ,
και για οσους μενουν Βορεια,εκπεμπει απο τον ΟΡΙΟΝ,
εναν μικρο σταθμο απο θεσ/νικη.
Οσοι τον παρακολουθησουν,θα εχουν τον ακριβη ορισμο
του ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.
Και ποια ειναι τα "ειδωλα" τελος παντων?
Οι εικονες στις εκκλησιες δεν ειναι ειδωλα?
Οι εσταυρωμενοι δεν ειναι ειδωλα?
Οι ζωνες της Παναγιας και τα οστα των Αγιων δεν ειναι ειδωλα?
Αν δεχτουμε-λογω της καλης μας ελληνικης προθεσης-
ΟΤΙ ΟΙ ΕΔΩΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ,
ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ,ΕΙΝΑΙ "ΕΙΔΩΛΑ"?
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ-ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?
Η΄ Ο ΣΙΝΤΑΡΤΑ-ΚΡΙΣΝΑ-ΟΡΦΕΑΣ...
Απλα οι εβραιοχριστιανοι χανουν σιγα-σιγα το παιχνιδι,
και ο φασισμος τους θα γινει πιο απειλητικος και απτος,
τα επομενα χρονια,
γιατι ο απωτερος σκοπος ειναι
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ
και η μετατροπη σου σε ανελευθερο και ελεγχομενο ζωο...
καθημερινά με τέτοια.Και φίλε μου, νομίζεις ότι οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης έχουν αυτή την παιδεία;
Φίλε beyond, δυστυχώς το ορθότερο του μυνήματός σου είναι
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Στη ζωή μου ήμουν 2 φορές ειδωλολάτρης:
Σαν μαθητής είχα είδωλο τον Jim Morrison και σαν φοιτητής την Pamela Anderson, για διαφορετικούς λόγους
Πίστευε και μη, ερεύνα
"Τους ξέρει κανείς;
...Να μας πούνε δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα:Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντινός, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν αντίστοιχα Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος.
Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς.
Να μας ειπούν οι κάθε λογής έλληνες επιστήμονες τι λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταβάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη…
Αυτούς;
Από το ελληνικό ερχόμαστε στο Εβραίικο. Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωυσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάρρα που γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα άλλα και τις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα όνόματα….
Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην τους ξέρει αυτούς τους Εβραίους; δεν υπάρχει ούτε γριά, ούτε ορνιθοκλόπος στις Σποράδες , ούτε κλεφτογιδάς στην Κρήτη."
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος