- ΤΑΡΩ - ΜΑΓΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
να σας πω την ιστορία μου πρώτα και μετά το θέμα που με απασχολεί. εδώ και 6 μήνες έχω χωρίσει με τον άντρα μου... όλα μου πάνε στραβά τουλάχιστον στην προσωπική μου ζωή και μπορώ να πω ότι έπιασα πάτο!!! τον άντρα μου τον αγαπάω άλλα απλά κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να είμαστε πλέον μαζί. και σε εκείνον βέβαια δεν μπορώ να πω ότι όλα πάνε καλά, τόσο στην δουλεία του όσο και στο θέμα της σχέσης μας.
σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι στα πράγματά μου βρήκε μια τράπουλα ταρώ - η οποία ήταν δική, μου την είχαν δώσει πριν 3-4 χρόνια και μπορώ να πω ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξη της. η τράπουλα αυτή είχε ένα φύλλο γυρισμένο ανάποδα - κάποια φιγούρα με έναν άντρα μαχαιρομένο - και σε ένα σακουλάκι είχε χώμα.
υπάρχει περίπτωση κάποιος να μας έχει κάνει μάγια????
ευχαριστώ
Edited by - sdemgr on 21/10/2010 20:38:02
Εν πάσει περιπτώσει, για τα προσωπικά σου θέματα, καλύτερα θα ήταν να ψαχτείς μόνη σου για να βρεις από που προκύπτουν τα προβλήματα (π.χ. τα σχετικά με τον άντρα σου). Η μαγεία είναι ένα ενδεχόμενο, μικρό αν θες την γνώμη μου. Καλύτερα να αποκλείσεις οτιδήποτε άλλο πριν καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.
Να σε ενημερώσω ότι μπορείς να χρησιμοποιείς και την επιλογή Αναζήτησε! πάνω και αριστερά της σελίδας γράφοντας τη σχετική λέξη κλειδί (π.χ. Ταρώ, μάγια κλπ.) για να βρεις αν υπάρχουν ανοιχτά topics σχετικά με κάποιο ζήτημα που σε ενδιαφέρει ή σε προβληματίζει.
Ενδεικτικά σου παραθέτω μερικά topics σχετικά με το αρχικό σου μήνυμα:
ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ? (Σχετικά με τη μαγεία)
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ??
Καλή συνέχεια![]()

γενικότερα ,δεν υπάρχουν.
Θα ηταν ενδιαφέρον να αναλογιστείς. οτι όταν έκανες χρήση αυτόν τον καρτών, σου παρουσίαζαν τα μελλούμενα με ακριβεια ?
Γιατί δεν μπορεί , αφου την είχες θα τη χρησιμοποιούσες
Βέβαια εξαρτάται και τι χρήση έκανες ,
είναι σαν ένα παιχνιδι γνώσεων αν το κάνεις μια φορά τοτε βλέπεις πόσο "εξυπνος" είσαι .. αν το κανεις καθε μερα , το μονο που θα καταφέρεις ειναι να μάθεις της απαντήσεις απ'εξω που λεμε , και το αν το λυνεις ολόκληρο χωρίς κανένα λάθος καποια στιγμη , δε σημαίνει οτι έγινες "εξυπνότερος" ...

Τέλος πάντων, μην αναζητάς πάντως εδω απάντηση στο αν σας έχουνε κανει μάγεια γιατί η συντριπτική πλειοψηφία εδω στο eso δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα .
μια βόλτα στα link που πολύ ευγενικά παρέθεσε ο Agnostic θα σου λύσουν πολλές απορίες ....(ή θα σου δημιουργήσουν περισσότερες)
άλλα ετσι είναι στα θέματα αυτά

Never give up without a fight.