- Ευχαριστώ.... !!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αν δεν τους έδινε κανείς σημασία θα εξαφανίζονταν σαν αυτό που στα αλήθεια είναι...ποντίκια.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΕΡΜΗ...ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ..ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ...:Ρ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! ΤΙ ΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ.
ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ//ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ Ν'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ//ΣΑΝ ΣΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
quote:
αντιδεοντολογική..
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.(ΕΣΤΩ ΜΙΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)

aum mani padme hum
τζαμπα οι "σπουδες στην ψυχολογια", τζαμπα τα "πολλαπλα nick", κι αυτη η "πτυχιακη" μαλλον θα απορριφθει ως ανεπαρκης![]()
πασαλειματα ![]()
ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ PLEXIGLASS "ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" ..:(
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..ΜΑ ΕΓΚΥΜΟΝΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΜΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ:)
ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ:(
ΟΣΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΩΘΕΩΝΕΤΑΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ
ΑΠΟΛΥΤΗ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΞΕ:(
..ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ....
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ...
ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ..ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙΣΕ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ..
ΤΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...
ΣΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΤΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΟΙΩΣΗΣ...
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ..ΜΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΧΥΛΗΣ ΥΛΗΣ;
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΣΘΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ....:(
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΡΟΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ...
THE TRICK IS TO KEEP BREATHING Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΝΟΥ..
ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ...
ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ....
ΕΚΕΙΝΗ ..ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΞ-ΑΤ-Ι-ΜΙΖΟΥΣΑ ΠΟΤΕ.-
ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΩ.

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 16:05:58
H "ΦΥΜΩΣΗ":
Η "ΑΤΙΜΩΣΗ":
"ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ "
"The Butterfly Effect", το Παράδοξο της Πεταλούδας
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...
"ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ":
Και ξαφνικά χωρίς το ESOTERICA.GR...
ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ
ΤHE PROJECT:
MIA ΠΡΟΤΑΣΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ
:(
ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ/ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ:
Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο...
Μεγάλοι Μύστες το Βιβλίο που κυνήγησαν...
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΑΤΜΑ
ΠΑΝ-Τ-ΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ

aum mani padme hum
ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ, esoterica.gr
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΠΕ:
quote:
ATMA, θα με συγχωρέσεις(ή και δεν θα με συγχωρέσεις...) αλλά κρίνω το Θέμα αυτό που άνοιξες ασύμβατο με τις σκοπιμότητες του Χώρου αλλά και με τους κανόνες ηθικής που θα έπρεπε να διέπουν τις διαπροσωπικές συνδιαλλαγές μεταξύ ανθρώπων, ειδικά όταν αυτές αφορούν προσωπικές τους αντιμαχίες.
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ .
Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ,"ΕΛΟΣ" ΑΝΤΙ ΕΛΕΟΥΣ.
ΤΟΣΑ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ:(
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΨΑΛΛΑ...ΤΟ "ΑΒΓΟ":(
--ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ--
quote:
Δεν είναι σωστό να εμφανίζονται τα πάντα(και ειδικά τα προσωπικά μας) στον Δήμο και δεν είναι σωστό να απασχολούμε τον χρόνο, την ενέργεια αλλά και να απομυζούμε(ή και να κατευθύνουμε) το συναίσθημα πολλών ανθρώπων εντελώς άσχετων και αμέτοχων με αυτό που απασχολεί κάποιους πολύ λιγότερους για το "συμφέρον" μόνον των δεύτερων. Δεν νομίζω πως τους αφορά και γενικά δεν είναι ευγενικό να το κάνουμε.
ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ...ΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ...
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...
ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ:(
Η ΟΣΩΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ....
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ/ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ....ΕΚΕΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΥΧΗ.
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 16:49:56
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 17:11:31
quote:
ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ:(
H "ΦΥΜΩΣΗ":http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3748ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ...ΟΛΩΝ...[/[url]
Η "ΑΤΙΜΩΣΗ":
"ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ "
"The Butterfly Effect", το Παράδοξο της ΠεταλούδαςΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...
"ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ":
Και ξαφνικά χωρίς το ESOTERICA.GR...ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ
ΤHE PROJECT:
MIA ΠΡΟΤΑΣΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ:(
ΑΤΜΑ
ΠΑΝ-Τ-ΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ
aum mani padme hum
τι "χαρμάνα" ήταν εκείνη που πέρασες στα δωμάτια (topics), ρε ασεβή τι γέλιο σαν γεμιτζής που έκανα με την γριφώδη δραματουργία σου και την δαιμονολατρεία αλα just!
Τώρα εξηγιούνται όλα ασεβή. χα,χι,χα,χι,χα,χα,χι...
Είσαι και πολύ διαισθητική "αρζαντέ" και αβέρτα υλακτείς σαν γκράγκασα... χα,χι,χα,χι,χα,χα,χι,χι.
Αλλα μου αρέσεις που γλάφεις παλιά θέματα ασεβή, χα,χα,χα,χα.
Άντε ρε, πότε θα έρθουν οι μέτικοι να σε βάλουν στο μπουκάλι;
Χα,χι,χα,χι,χα,χα...
Μου ίσιασες το απόγευμα ασεβή και θα κρατήσω τις διευθύνσεις από τα δωμάτια για να ...
Να είσαι καλά δείλαιε οφθαλμέ, χα,χι,χα,χι,χι.
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS
ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ "ΑΝΝΑ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ":)
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ:)
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ..//ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΜΦΗ:(
"ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ" ΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ...
ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΣΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΔΑΤΑ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΤΥΣΙΜΟ
ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ..ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;--ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ..ΠΑΛΙΟ:(-
ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΣΕΒΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ:(
-ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:(-
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 17:01:29
ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
<ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ>

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
Edited by - ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ on 05/09/2004 18:32:42
quote:
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ.
ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
<ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ>
Edited by - ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ on 05/09/2004 18:32:42
Εσύ, χρυσό μου, εδώ κάτω είσαι πάλι;
Δε νομίζω να ελπίζεις για κάτι καλλίτερο, μάλλον φροντίζεις για το χειρότερο...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
"ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ":Ρ----ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚ.ΤΑΙΝΙΑ ----
ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ "ΑΝΝΑ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ":)ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ:)
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ..//ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΜΦΗ:("ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ" ΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ...
ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΣΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΔΑΤΑ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΤΥΣΙΜΟ
ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ..ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;--ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ..ΠΑΛΙΟ:(-
ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΣΕΒΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ:(-ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:(-
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 17:01:29
Σας χαιρετώ.
Λυπάμε Αμαλία γιατί κάποιο λάκο εδώ έχει η φάβα!
Σε παρακαλώ δώσε στην "κυρία" την διευθυνση του P.C. μου και των άλλων μελών που συνομιλεί διότι παντού την zezmperg βλέπει.
Και μετά βρείτε ένα τρόπο να σταματησει να αναφέρει τα ονοματά μας δίχως λόγο (ή υπάρχει λόγος και δεν τον ξέρω;)
Σας χαιρετώ.
ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ.ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗΣ.Ο ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙ.

Μετά από την προειδοποίηση που υπήρξε στο τόπικ Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica...:
quote:
Kronos22 μέχρι στιγμής, η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου, δεν προσφέρει κάτι Ουσιαστικό στον χώρο των συζητήσεων. Προφανώς ο σκοπός σου εδώ δεν περιλαμβάνει την Δημιουργική ανταλλαγή απόψεων επάνω στα θέματα των forums. Στο επόμενο παρόμοιο μήνυμα, ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί.
το μέλος Kronos22 με το διαγραμμισμένο μήνυμά του στο παρόν τόπικ, δεν έδειξε την διάθεση να συνεργαστεί. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
...Τότε στείλε φιλάκια ... και στη Γλασκόβη
Ε, εντάξει βρε παιδιά.
Στη Γλασκώβη υπάρχουν και τέτοια πανεπιστήμια, που δίνουν διατριβή και σε διδακτρικές εργασίες και σε άτομα, όπως ακριβώς τα διαβάσαμε κάπου 5.000 ανούσιες αράδες μπουρδολογίας πιο πάνω.
Τι σας ενοχλέι λοιπόν?
Αφήστε το παιδί να πάρει το πτυχίο του.
Όταν γυρίσει στην Ελλάδα, το πολύ πολύ να αναλάβει την επειχείρηση εμπορίας αλοίπαστων του μπαμπά ή να βρεί με το διδακτορικό καμία θέση στο δημόσιο, όπως π.χ. αυτά τα φυντάνια που τρυπάνε τα μπλόκ στην εφορία. Άσε δε που με τις γνώσεις πληροφορικής μπορεί να βρεί και καμία θέση σαν υπέυθυνος κοπής δελτίου πρωταιραιότητας σε κανένα ΠΕΣΥΠ του ΙΚΑ Μοσχοκουραδίτσας.
Πάντως ένα είναι σίγουρο.
Το πρυχίο θα το κορνιζάρει, και μάλιστα σε επίμαχο σημείο.
Και σίγουρα θα κατουρηθούν πολλοί απ τη χαρά τους, τι πτυχία παίρνεις με 20εκατομμύρια στη Γλασκώβη....
Αυτά.
Με περισσή κακία
Βρίλ
vrilya@in.gr
Ο φίλος Κώστας αισθάνεται την ανάγκη να αποδείξει ότι είναι πιο έξυπνος από τους υπολοίπους.
Πόσο θλιβερό είναι κάτι τέτοιο;
Τώρα μου προκαλέσατε κατάθλιψη.
κι αλλα nickname ρε παιδι μου![]()
αυτο κατανταει μονομανια![]()
και δεν βγαινει και τιποτα![]()
![]()
![]()
Η ευχαρίστηση δική μας.
Τουλάχιστον σήμερα κάναμε μία καλή πράξη

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον