- επικληση πνευματων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
mariakwstakhΝέο Μέλος
ειμουν σπιτι με μια φιλη και καλεσαμε στο σπιτι μ αυτον π πεθανε πριν λιγο καιρο και τ μιλισαμε τ παμε να δειξει συμαδια και εκλεισε ο υπολογιστης ετριξε η πορτα βαρεσε το κινιτο και τ παμε αν ειναι καλα και ειπε οχι και σημερα ξαναδωκιμασαμε και ρωτησαμε αν ειναια υτο το πνευμα και ειπε οχι και τ κανω ξες ποια ειμαι και το κερμα πηγε στο ναι και του λεω να δειξει και αρχισε να τριζει ενα επιπλο π χα γραψει το ονομα μου πανω..μετα μαντευαμε ονοματα και στο ονομα δημητρης πηγε το κερμα στο ναι το περιεργο ειναι οτι μετα απο καθε παιχνιδι η κορη του ματιου μου μεγαλωνει υπερβολικα
mariakwstakh
Πω πω, το μεγάλωμα της κόρης του ματιού δεν είναι καλό σημάδι.
Είναι ένδειξη, πως υπάρχει χώρος μέσα σου να κατοικήσει κάποιο πνεύμα.Για αυτό καλύτερα να σταματήσεις κάθε επαφή με το αντικείμενο.
Είναι ένδειξη, πως υπάρχει χώρος μέσα σου να κατοικήσει κάποιο πνεύμα.Για αυτό καλύτερα να σταματήσεις κάθε επαφή με το αντικείμενο.
Και εντάξει, αν είσαι τυχερή και είναι καλό πνεύμα, τι γίνεται όμως αν είναι το πνεύμα της Μάτζικας ντε Σπέλ?
Δεν σε σώζει, ούτε ο Αγιος Κυπριανός.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
καθομουν μικρος στην κουνια αυτη που ειχε στισει ο μπαμπας μ στην αβλη. Ξαφνικα ακουσα να με φωναζει γιρισα κανεις Σκεφτεκα ιδεα μ ειναι. Ξαφνικα φευγει μια βιδα λινεται η κουνια παω και κοπανο το κεφαλι μ στο δεντρο. Με το κεφαλι επεσα αληθια στο λεο. Απο τοτε βλεπω νεκρους ανθροπους σαν την ταινια η εκτι εσθηση. Με μιλανε καλα περναμε αλλα ειναι βαρετο δεν καταλαβενουν πως ειναι πια πεθαμνοι μπαινουν και στιν τουαλετα οταν χμμμ αντε μιν το πω
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται, όπως και τα άλλα δύο πανομοιότυπα που ανοίχτηκαν. Η συζήτηση συνεχίζεται σε υπάρχον θέμα (για περισσότερα, δέστε στο λινκ που παραθέτει ο AitheroVamon).