- Οι ΑΧΑΙΟΙ εφυγαν το [1] της εποχης του ΚΡΙΟΥ η 2320 Π.Χ.. Τι συνεβη μετα;;; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
=========================================================
agelos
σημ. Ωστόσο αμοθεν θα γίνει ένα άλλο θέμα για να μην ενοχλώ το θέμα σου.
==========================================================
agelos ,ευχαριστω για την κατανοηση σου.
http://www.katohika.gr/2011/12/12-dna.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
το ζητουμενο ειναι η αθανασια του ανθρωπου,μετα ολα θα ακολουθησουν τον δρομο τους.
ειμαι αισιοδοξος.
τα λεμε
quote:
νικομαχετο ζητουμενο ειναι η αθανασια του ανθρωπου,μετα ολα θα ακολουθησουν τον δρομο τους.
ειμαι αισιοδοξος.
τα λεμε
Αφου το διάβασες,θα ήθελα την άποψή σου,σχετικά με την ώς τώρα ενασχόλησή σου στον Ομηρο.
Υπάρχει περίπτωση,αυτο το 95% του "άχρηστου" Dna,να κρύβει το μυστικό όχι μόνο της αθανασίας,αλλά και πολλά ακόμη?
Μήπως η βιολογία μας 'εχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της?
Κοντινό μου πρόσωπο,βιολόγος το ισχυρίζεται αυτό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ας ριξουμε μια ματια στον Γενετικο μας Κωδικα και τον τροπο που μας ενημερωνει ο «Ομηρος».
Ολες οι πληροφοριες που δινει σχετικα με τον Γενετικο μας Κωδικα είναι τα απλα γενικα χαρακτηριστικα του.
.-Αορατος
.-198 εκατοστα [99+99]
.-3 δις γραμματα σε κάθε ελικα [3+3=6]
.-3,3 angstroms η αποσταση των γραμματων μεταξυ τους
.-Κάθε [33] angstroms διπλωνει και σχηματιζει 8ρια
.-Πολυτροπος –[απειροι τροποι δημιουργιας ζωης]
.- [20.000] γονιδια.
.-Τα χαρακτηριστικα της κατασκευης του σε εργαστηριο και της αθανασιας του δεν είναι αναγνωρισιμα με την «πρωτη ματια».
Αν θελεις ν’αντιληφθεις την υπαρξη η όχι περισσοτερων και πιο λεπτομερων πληροφοριων σχετικα με τον Γενετικο μας Κωδικα,μεσα στο Ομηρικο κειμενο,θα πρεπει να ανεβεις επιπεδο,θα πρεπει να εξειδικευθεις σε θεματα μοριακης βιολογιας.
Αν καποιος δεν είναι ειδικος δεν μπορει να κατανοησει [100%] μια παραγραφο που αναλυει με λεπτομερειες την Ελληνικη διπλη βιο-νανοελικα.
Προσωπικα ,μη οντας ειδικος, μπορω να αντιληφθω το [30%] των πληροφοριων της συγκεκριμενης παραγραφου ,όμως ενας μοριακος –βιολογος γενετιστης θα μπορουσε να προσλαβει το [80%] των πληροφοριων της συγκεκριμενης παραγραφου.
Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καμια αναφορα στο Ομηρικο κειμενο για [αχρηστο ] dna.Τιποτα όμως δεν μου εγγυαται ότι δεν θα βρω κατι αναλογο π.χ. στο βιβλιο [ζ].
Αν δεν κλεισει ο κυκλος των [24] βιβλιων κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια ότι γνωριζει όλα οσα περιεχονται στην Οδυσσεια σχετικα με τον Γενετικο μας κωδικα.
Και φυσικα εχουμε πολύ δρομο μπροστα μας,συμφωνω.Ο Ομηρος ζητα τους αριστους ολου του πλανητη ν’ασχοληθουν με το θεμα ,διαλογιζομενοι,δηλαδη προσλαμβανοντας ιερη πληροφορηση ,για να λυσουν τα προβληματα μας.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Τα λεμε
Οταν σε παρέπεμψα στον σύνδεσμο πιό πάνω,ήθελα να δείς το συγκεκριμένο κομάτι που παραθέτω:
quote:
Ο Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνάδελφοί του εξέτασαν επίσης την δονητική συμπεριφορά του DNA. Το συμπέρασμα ήταν: “Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν σαν Ολογραφικός Υπολογιστής με ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ”. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα δείγματα ήχου σε μία ακτίνα λέιζερ η οποία επηρέασε την συχνότητα του DNA και φυσικά τις πληροφορίες του !!!!!Καθώς η βασική δομή των αλκαλικών-ζευγών DNA και της γλώσσας όπως εξηγείται νωρίτερα ειναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Αρκεί κανείς να χρησιμοποιήσει λέξεις και φράσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά.
Το ζωντανό DNA (στους ζωντανούς ιστούς και όχι in vitro) θα αντιδρά πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες με γλώσσα η ακόμη ραδιοκύματα. Εάν βέβαια χρησιμοποιηθούν οι σωστές συχνότητες ήχου. Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί ότι η ύπνωση και τα σχετικά, επέχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στους ανθρώπους και τα σώματά τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το DNA μας να αντιδρά στην γλώσσα.
Ηλπιζα να μου πείς άν έχει προκύψει κάτι σχετικό με την εκφώνηση [τους ήχους] της Ομηρικής γλώσσας και τυχόν επίδρασή τους στο dna.
Δηλαδή άν εχει προκύψει κάτι τέτοιο με τον τρόπο που ακολουθείς στην ερμηνεία των επών.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η δονητικη συμπεριφορα του Γενετικου μας Κωδικα ανηκει στα αμεσα χαρακτηριστικα που αποκαλυπτει με απλο τροπο ο Ομηρος ,[παλλας Αθηνη].
Εγω από την μερια μου,με τις λιγες γενικες γνωσεις που κατεχω,απλως αναγνωριζω το χαρακτηριστικο και το καταθετω.
Αδυνατω όμως να εμβαθυνω,διοτι δεν ειμαι ειδικος .
Ερχεται λοιπον ο Ρωσος επιστημονας ,επιβεβαιωνει το χαρακτηριστικο της δονησης και προχωρα παρακατω για να βγαλει το συμπερασμα πως ,
======================================================================
Ρωσος
[ Το συμπέρασμα ήταν: “Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν σαν Ολογραφικός Υπολογιστής με ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ”.]
Για μενα όλα αυτά είναι ακατανοητα.Τα αποδεχομαι όμως.
Στην συνεχεια
Ρωσος
Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα δείγματα ήχου σε μία ακτίνα λέιζερ η οποία επηρέασε την συχνότητα του DNA και φυσικά τις πληροφορίες του !!!!!
Απλα από περιεργεια,
Το ερωτημα μου εδώ είναι ποιες πληροφοριες του Γενετικου Κωδικα επηρεασε και με ποιον τροπο εγινε αυτό αντιληπτο από τους επιστημονες.
Ρωσος
Καθώς η βασική δομή των αλκαλικών-ζευγών DNA και της γλώσσας όπως εξηγείται νωρίτερα ειναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Αρκεί κανείς να χρησιμοποιήσει λέξεις και φράσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά.
Χαιρομαι που αποδειχθηκε πειραματικα πως οι πληροφοριες που προσλαμβανει καποιος από τις αισθησεις του [7] περνουν κατ’ευθειαν στον Γενετικο μας Κωδικα και αποτελουν εν δυναμει εντολες όπως το ιδιο συμβαινει αν δωσεις εντολη στα Ελληνικα η σε οποια άλλη γλωσσα ,μεσα στο μυαλο σου.
Για να κατανοησεις όμως ολες τις ερμηνειες της λεξης [αβγ] που βρισκεται στην σελιδα [666] στην [13] σειρα, του γονιδιου [6.666] στο χρωμοσωμα [13] θα πρεπει να αποκωδικοποιησεις τον ανθρωπινο Γενετικο Κωδικα.
νικομαχος
Ηλπιζα να μου πείς άν έχει προκύψει κάτι σχετικό με την εκφώνηση [τους ήχους] της Ομηρικής γλώσσας και τυχόν επίδρασή τους στο dna.
Δηλαδή άν εχει προκύψει κάτι τέτοιο με τον τρόπο που ακολουθείς στην ερμηνεία των επών.
Φυσικα και προκυπτει Νικομαχε,all the time,ειτε δωσεις εντολη φωναχτα στον Γενετικο σου Κωδικα ειτε το κανεις σιωπηλα μεσα στο μυαλο σου το αποτελεσμα είναι το ιδιο,η εντολη σου πραγματοποιειται.Με βαση αυτό το σκεπτικο επιδρας στο dna σου. [διαλογισμος]
Τωρα αν ο Ρωσος επιστημονας θελει να μας πει πως μπορει να δινει στον Γενετικο μας Κωδικα οποιες εντολες θελει,με λειζερ, και αυτές να πραγματοποιουνται,τοτε όλα μας τα προβληματα εχουν λυθει.
Ομως μαλλον δεν είναι ετσι τα πραγματα,ταπεινη μου γνωμη.
Τα λεμε