- ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΟΡΥΦΗΣ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.
ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
ΣΥΜΠΑΝ 3000
ΑΧΙΛΛΕΥΣ
νομίζω πως ήταν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, που ελπίζω να επαναληφθεί...
και ελπίζω κάθε φορά να γίνεται και καλύτερα
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.
Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΣΙΑ.
ΤΕΛΕΙΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά κάτι μου λέει ότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερο...
.
.
.
The She Mantis...

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!
Το κείμενό σου για την ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ θα πρότεινα να προστεθεί και στα άρθρα του esoterica.gr, και να διαβάζεται από κάθε αναζητητή, σαν μερικό αντίδοτο σε "κάθε είδους" πρέζας.
==============
Πληροφοριακά:-
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ή αν ενδιαφέρεσαι για τις μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με την χρήση ηρωίνης από παιδιά που οι μητέρες τους είχαν χρησημοποιήσει διαμορφίνη ή πεθηδίνη κατά τον τοκετό.
Είχε γίνει μια καλή εργασία από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και της Ουπψάλα, αλλα νομίζω οτι η ανατρεπτικές της συνέπειες για το μαιευτικό "καθεστώς" συνέβαλαν ωστε να μην λάβει όση σημασία όσο πιθανώς να άξιζε.
Υπάρχει και το παράδειγμα της Σκωτίας, οπού οι ουσίες αυτές χρησημοποιήθηκαν πολύ περισσότερο από ο,τι στην Αγγλία, και το πρόβλημμα της Σκωτίας είναι γνωστό σε όλους όσους έχουν δει το "Trainspotting" ![]()
Σχετικές αναφορές υπάρχουν:-
Opiate addiction in adult offspring through possible imprinting after obstetric treatment.
[Jacobson, Nyberg, et al. Karolinska Institute & Uppsala University Hospital]
Druuged babies: drugged adults?
[British Journal of Midwifery, Jan 98]
Heroin Babies
[AIMS Journal Autumn 97]
Αν σε ενδιαφέρουν, στα στέλνω.
Θα ήμουν περίεργος να μάθω σε τι βαθμό χρησημοποιήθηκαν /(χρησημοποιούνται;;) διαμορφίνες και πεθηδίνες στα Ελληνικά Μαιευτήρια...
Φιλικά
Κ.
Και μιας και το σωμα μας ειναι ο ναος του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ μας,εχουμε υποχρεωση να το διατηρουμε καθαρο.
Ευχες,ευχες,πολλες για οτι καλυτερο..

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
Κynikos - ok Man στειλε οτι θες!!!!!!
ΥΓ: γινεται μελη στο site , ωστε να ανοιγουμε εκει αυτες τις συζητησεις.
Οπως και να παραθεσεις και εκει το κειμενο που λες εσυ Kynikos :)
Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!