- Πόσα τέκνα έχει ο Γιαχβέ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σαφώς αναφέρεται ότι ο Γιαχβέ είχε και άλλους υιούς, πρίν εμφανιστή ο "μονογενής"...
"και επεσκέψατο Κύριος την Άνναν,και έτεκεν έτι τρεις υιούς και δύο κόρες" (Βασιλ.Α.Β΄21)
Εδώ η "αγία γραφή" αναφέρει ότι ο Γιαχβέ είναι πολύ καρπερός και με τις γήινες...Έτσι λοιπόν κάποια ονόματι Άννα τεκνοποίησε 5 παιδιά του "θεου" Γιαχβέ...
Αυτά γιά όσους υποστηρίζουν ότι ο λεγόμενος Χριστός είναι μονογενής υιός του "θεού"...
Δεν είμαι και φανατική της χριστιανικής θρησκείας (μάλλον το αντίθετο...), αλλά θα με κάνεις να συμπεριφερθώ ως τέτοια!
Τι νόημα έχει - πες μου - να ψειρίζει κανείς κάθε φράση κάθε απόστολου, κάθε φράση της γραφής, κάθε χριστιανικό κείμενο εν τέλη, με σκοπό να αποδείξει - τι;
Οτι είναι όλα μία πλάνη;
Καμιά "θρησκευτική οργάνωση" δεν μπορεί να καυχηθεί ότι κατέχει όλη την αλήθεια, τουλάχιστον στα κείμενα που μεταδίδονται στον κάθε πολίτη, με τον τρόπο που αυτά μεταδίδονται. Ακόμα και οι μελετητές των εσωτερικών διδασκαλιών, ψίγματα μόνο της αλήθειας και της γνώσης μπορούν να απορροφήσουν, γιατί είναι άπειρη και πολύ πιο τέλεια από το τέλειο που μπορούμε να προσεγγίσουμε.
Σε τι θα βοηθήσει εσένα-εμένα να αποδείξεις τις εσφαλμένες δηλώσεις που συναντάς στα χριστιανικά κείμενα; Θα σε κάνει καλύτερο στο δρόμο σου, ή θα κάνει τους παππάδες σωστότερους; Μήπως θα κάνει αυτους που στο όνομα του Θεού επικαρπώνονται τη δόξα και το χρήμα, να τα παρατήσουν;
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Ο Γιαχβέ έχει ΗΔΗ φτιάξη το μέλλον σου... το οποίο έχει λάβει και τις περισσότερες απαντήσεις(και τις πλέον φιλοσοφημένες και εμπεριέχουσες "ανεκτικότητα" κατά την γνώμη μου).
Το παρόν απενεργοποιείται...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------